אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש קומבינה להדביק היטסינק לזכרון או להיטסינק אחר יש משהו כזה שזה גם דבק וגם משחה טרמית ?
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
אנשים אני צריך עזרה, עשיתי OC ל INTEL 1.7 ל 1.9 פשוט העלתי את ה FSB ו 112 עכשיו איך אני נועל את ה PCI\AGP כמו שאנשים אמרו פה ואיך אני משנה מתח אין לי מושג.. ואיך אני משיג קירור טוב.. כי אין לי חיישנים על המעבד תעזרו בבקשה.. לא רוצה לשרוף תמחשב חח
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
הביוס שלי זה i845e עשיתי אובר קלוק ל 1.95 עובד טוב ויציב עכשיו אני רוצה לעלות יותר מזה והווינדוס נופל איך אני מעלה מתח בביוס הזה אין לי אפשרות כזאת שם
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
צריך תוכנה לבדיקת טמפרטורות של כרטיס מסך FX 5200
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
שלום... ניסיתי לפי ההיגיון שלי, ניסיתי לפי חוברת ההוראות הגרועה שנכתבה ע''י בבונים, ניסיתי הרבה דרכים - אבל איכשהו תמיד הניסיונות מסתיימים בטמפ' של 90c ובקריסות. אשמח למדריך, אשמח עוד יותר לתמונות. תודה רבה מראש!
-
טוב אז ככה 1) מה הם "הצינורות" בכרטיס המסך 2) מה הם אפשרויות הOC ל GeForce 5200 fx
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC למעבד הישן טיכוו שלי, עד שאני ישבר ויקנה חדש חחח.. קיצור, אני לא מבין בזה כל כך! למישהו יש מדריך או משהו? תתודה! הנה המפרט של המחשב (כמובן שמופיע שם המעבד גם ) תודה.
-
- 1 תגובה
- 437 צפיות
-
-
מישו יודע אולי איזה מהירויות שעון וזיכרון לגיפורסים השונים מ5200 עד 5900 אולטרה???
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
השאלה בכותרת.... זה משתלם? זאת אומרת שאם זה משמעותי ומורגש-נגיד להפוך מ-X700 ל-X800 למשל.... הכרטיס הוא של חברת SAPHIERE אם זה משנה... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
אני עושה עכשיו שדרוג מאסיבי למחשב, ורציתי לדעת את הBT ייכנס למארז... יש לי בערך 15 סנטימטר גובה בים המעבד לדלת של המארז, ואני לא יכול להגיד מה קורה בצדדים כי אני מחליף לוח אם וספק. מה הגודל שלו? זאת אמורה להיות בעיה?
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
-
קניתי לפני כמה חודשים את הקירור הזה http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=RR-UNH-P0U1&other_title=+RR-UNH-P0U1+Hyper%206%2B וכתוב פה שהמאוורר שלו יכול להגיע ל 3000 RPM אבל אצלי הוא מגיע במקסימום ל 1800RPM למה זה?? יכול ליהיות שזה בגלל שבחיבור שלו יש 4 חורים אבל בלוח אם שלי יש רק 3 פינים( אז זה לא מחובר בהכל) ואני מצטט: You could also connect the PWM 4-pin connector to the general 3-pin mainboard. If your mainboard supports PWM 4-pin connector, Hyper 6+ will control the fan speed through PWM function of the mainboard; if your mainboard supports general 3-pin connector, the Hyper 6+ will run the lowest fan…
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
אני מדבר בכלליות ובפרט על 120 מ"מ איזה "טכנולוגיה" עדיפה במאווררים ? לפי מה שבדקתי כאן הדעות דיי חלוקות. יש כאלו שטוענים שה 2BALL עדיפים הגלל הקירור הטוב שלהם במהירויות גבוהות וישנם שטוענים שה Sleeve יותר שקטים...אז מה לגבי ה Thunderblade ? גם מקרר מעולה וגם מפיק רעש לא מבוטל והוא בטכנולוגיית ה Sleeve ( רק דוגמא ) אז מה יותר מומלץ ? ואיזה דגם ? אני אחלפתי את ה thunderblade שלי שהיה רועש בצורה בלתי רגילה וגם מקרר מעולה ב 120 ULTRA UV שאומנם קצת פחות מקרר אבל שקט מאוד ( Sleeve ).
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי כרטיס מסך ATI RADEON 9500 PRO . לאחרונה החלפתי לו את המאוורר המקורי ב- Arctic-Cooling ATI Silencer 2 REV2. ברצוני כעת לדעת מה הטמפ' של הכרטיס, ומה אמורה להיות הטמפ'. איך אני עושה את זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
יש לי 6800gs איך אני עושה אובר קלוקינג...??? אין לי מושג איך עושים את זה והאם כדאי לי. נ.ב הקירור שלי הוא מקורי של הכרטיס במאפיינים של הכרטיס שאני בודק דרך המחשב רשום לי core clock 2d clock 425 (mhZ 3d clock 425 (mhZ memory clock 1000 מה לעזאזל זה אומר...???!!!! עזרו לי בבקשה אני חדש בתחום ואין לי מושג
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום. אני דיי חדש פה ולא מזמן קניתי מחשב ב 6אלף (מחשב לגיימרים אפשר להגיד) הטמפרטורה של המחשב גבוהה יחסית (קירור סטוק) ורציתי לדעת איזה קירור הכי כדיי לי לקנות אני מתלבט בין ה Tt BigTyphoon או Tt BigWater שזה קירור מים עלוב יחסית אמרו לי שהביגטייפון הוא שקט וגם מגיע לביצועים יותר טובים מהביג ווטר למרות שהוא קירור מים אני מחפש קירור שישפר לי את הטמפ' במעבד וגם בכרטיס מסך נכון לעכשיו שאני באוברקלוק קטן של 200mb המעבד על 37 לוח אם 38 והכרטיס מסך על 52 שזה בעיקר מה שמטריד אותי כי הוא לא יורד מ51 וזאת הסיבה העיקרית שאני רוצה לקנות קירור . התקציב שלי נע בין 250-500 אבל תמליצו לי על הכי משתלם + יש לי לד על הכרטיס מסך יכול ליהיות שזה משפיע על הטמפ'? עוד על המחשב: a…
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
2.666 Ghz 512 ram DDR 333 A-DATA GF 5500 128 ram 64 bit m.b ASUS 800 משהו אם אני יעשה למעבד ולכרטיס מסך o.c מה יצא לי ממנו
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-
-
2.666 Ghz 512 ram DDR 333 A-DATA GF 5500 128 ram 64 bit m.b ASUS 800 משהו אם אני יעשה למעבד ולכרטיס מסך o.c מה יצא לי ממנו
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
איזה דיירבר יתן ביצועים טובים יותר ( גם ה Omega מבוססת על הדרייבר החדש של Catalyst 5.12 ) הם יהיה גם אולי הפרשי טמפ' בין שני הדריברים ?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
יש לי שלושה סוגי זיברונות במחשב אחד PC100 אחד PC125 ואחד PC133 אבל יש לי בעיה כולם על 83 מגה הרץ התיזמונים הם 2.0.2.2.5 ואני לא מצליח להעלות אותם. יש למישהו רעיון מה לעשות?? איך להמהיר את הזיכרונות??
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות oc לכרטיס מסך ולמעבד (יש אותם במפרט שלי) מישהו יכול להעלות פה איזה אתר שיסביר איך עושים את זה או איזה מדריך?
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
יש לי מאוורר 60 בדלת של המארז שמכניס אויר רציתי לדעת אם כדאי לסובב אותו כדי שיוציא? אם זה יקרר יותר את המארז?
-
- 1 תגובה
- 415 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חדש כאן כמו שאתם רואים.... אוקיי אז ככה : יש לי AMD Sempron 2400+ 768 DDR pc3200 Geforce 6600GT ספק 480W רציתי לשאול לגבי מיקום של מאווררים, כי הטמפרטורות שאני מקבל גבוהות מדי לכמות המאווררים שיש לי במארז. יש לי מאוורר אחד קדמי שמכניס, מתחת להארד דיסק, אחד על הכרטיס מסך , אחד על המעבד, אחד מאחורה שמוציא, בספק עצמו יש לי מאוורר 120 בנוסף יש לי 2 מאווררים בצד שמאל של המארז, אחד למטה שמכניס, ואחד מעליו שמוציא.. והטמפרטורות עדיין גבוהות לדעתי.. הכרטיס מסך על 60 מעלות והמעבד על 50 מעלות, אם אני מוריד את שני המאווררים בצד שמאל הכרטיס מסך עולה ל63 מעלות בערך והמעבד ל56, מה שמפחיד זה, שאלו טמפרטורות ללא מאמץ! במאמץ הכרטיס מסך מגיע ל79 מעלות והמעבד במקס…
-
- 1 תגובה
- 408 צפיות
-
-
הבעיה היא שאין לי שום חיישן במחשב חוץ מהארדיסק איך זה יכול להיות שבלוח אם של אינטל אין חיישנים.. ובמחשבים פי אלף יותר ישנים יש??? ועוד משהו המאוורר של המעבד שלי מחובר 3PIN עכשיו לא מופיע לי ב EVEREST את מהירות הסיבוב או שום דבר שקשור אליו מישהו נתקל בבעיה זו המפרט שלי הוא זה: Intel Pentium 4 1.7ghz i845e MD: Gigabyte GA-8IE Socket 478 מישהו בבקשה?!?!?
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
ה-Backplate של המעבד על הלוח שלי הוא מתוצרת לוטס (Lotes) ואני מחפש קירור עבורו. אפשר, כמובן, לפרק את הבקפלייט הזה ולהתקין אחד סטנדרטי במקומו, אבל אם מישהו מכיר חנות בארץ שמוכרת גופי קירור למעבדי AMD בסוקט 939 מתוצרת לוטס אשמח אם ימליץ לי.
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-