אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
האם המהרה של כרטיס הAGP תגרום לכרטיס מסך האצה בביצועים? זה מסוכן? מדובר על ראדון 9500 פרו עם אוברקלוק
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
אני לא מדבר על כל הפאנל הגדול אלא רק על הפסים (להלן תמונה) : פעם זה יצא לי חלק ונשלף יפה (למיטב זכרוני) עכשיו אני מנסה לשלוף הוא לא יוצא ואני לא רוצה להפעיל כוח חזק ... :-X
-
- 7 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני מעוניין לשוב למערכת מבוססת אינטל ולבצע בה - OC יש שתי תצורו שחשבתי עליהם: לוח אסוס P4P800 DELUX מעבד אינטל 2.4/800 זיכרון גייל גולדן דרגון 512 *2 466MHZ ------------------ או: ABIT IC7 - max3 מעבד אינטל 2.4/800 זיכרון גייל גולדן דרגון 512 *2 466MHZ ----------------- את הזיכרון כבר יש לי המערכת הראשונה תעלה 2000 שקל השניה 2300 שקל אתה חושבים שיש סיכוי להגיע במערכת כזו ל- 3GHZ ? ואולי קצת יותר? אני מודה לכם מאוד
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
למישהו יש את המעבד AXP2400+? אני רוצה לדעת מה הטמפרטורות שלו בימים אלו כדי לדעת איפה אני עומד מבחינת טפרטורות..
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
כמה דברים... דבר ראשון- יש לי מעבד p4 2,400 mhz אחרי איזה שעתיים שהו דולק אז הטמפרטורה שלו היא 39 מעלות (המארז סגור..) זה טוב ? דבר שני- אני רוצה לעשות קרור לכרטיס מסך שלי (gf2 ) (אני עוד חודש יקבל את הreadon 9800pro) אז בצד אחד של הכרטיס יש מאוור עם צלעות קרור... ובצד השני אין כלום....משטח חלק אני רוצה להדביק לשם עם דבק דו צדדי צלעות קרור עם מאוור גדול יותר.. (של מעבד p3) השאלה אם הדבק יהרוס לי את הכרטיס ?? אם מישהו יעזור לי זה יהיה נחמד !
-
- 6 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי p3 866mhz, מארז מידי עם 2 מאוררים וגוף קירור של אינטל הטמפרטורה של המעבד עם UT2003 מגיעה ל74 מעלות, ובמנוחה זה 50 מעלות, יש הבדל של 24 מ' זה נורמלי? אמרו לי פה לנחליף גוף קירור, אבל אמרו לי גם שגופי הקירור של אינטל דיי טובים ובדקתי את שלי והוא עובד טוב מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מה הדעתכם על המאוורר הזה: http://www.pchardware.co.il/docs/pd1964125499.htm לחבר שלי יש אותו והוא אמר לי שטמפ' המעבד שלו (BARTON 2800) הייתה 51 מעלות אחרי חמש ימים שהמחשב היה דלוק ברצף. השאלה שלי היא האם זה טוב או לא?
-
- 4 תגובות
- 483 צפיות
-
-
המאוורר שלי די חדש... ככה לפני חודשיים.. בזמן האחרון הוא התחיל לעשות רעש כזה של פח כזה וזה ממש מעצבן מה אני יכול לעשות??
-
- 8 תגובות
- 620 צפיות
-
-
http://www.vr-zone.com/guides/Intel/Northwood/ נחמד , לא ? חוץ מזה, שימו לב שהלוחות של ASUS שולטים ב OC ...
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקיי, קיבלתי את המחשב החדש, הרכבתי אותו, הדלקתי וניסיתי להתקין את אקס פי. כבר בחלק היותר דוס-י של ההתקנה, כשהוא אמור להעתיק את הקבצים הדרושים להארדיסק, הוא התחיל לדווח על בעיות בכתיבה של קבצים שונים, בכמות די רבה. אוקיי, לחצתי אנטר להמשך עד שאחרי כמה שגיאות שכאלה באנג, מסך כחול. אוקיי, ננסה עוד פעם, ריסט, ריפורמט, ריאינסטול, אותו דבר (למרות שהשמות של הקבצים הבעייתייים השתנו הפעם). אחרי 4 או 5 פעמים כאלה, כשכל פעם הוא מדווח על שגיאות בכתיבה של קבצים אחרים, החלטתי להעיף מבט בטמפרטורות של הרכיבים בביוס - 55 מעלות למעבד! וזה אינטל עם זאלמן 7000, אין שום סיבה לכאלה מעלות. אוקיי, אולי משהו בחיבור בעייתי או ששמתי קצת יותר מידי משחה. הוצאתי את ההיטסינק, ניקיתי טיפה מהמשחה והחלטת…
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
חברה יש לכם מושג איך אני מנקה אותו ? אין לי גישה ללחץ אוויר... והאם הנקיון יפתור את העיית הרעש ? תודה לכולם !
-
- 14 תגובות
- 879 צפיות
-
-
של חברת pro'sKit המפרט בלינק הבא: http://www.prokits.com.tw/english/on_line_cat/12_power/p122.htm ניראה לכם שהוא שווה משהו? אני יוכל להרכיב עליו ראשים של דרמלים מחברות אחרות?
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
האצתי את הבאס בלי שום בעיה וגם הזיכרון עובד על 400 והכל יציב כשהמשכתי להאיץ את הבאס למהירויות עוד יותר גבוהות פתאום גיליתי בעיות בעבודה עם אביזרי IDE דיסקים התחילו להדפק בצריבה והתקנות מתוך הדיסק או פתיחת זיפ התחילו לייצר שגיאות כשהורדתי את המהירות של הבאס פתאום הכל הסתדר. היכן הבעיה ? המערכת מאוד יציבה גם במהירויות גבוהות ולא מתחממת.
-
- 8 תגובות
- 837 צפיות
-
-
כפי שאמרתי קניתי לוח של גיגה בייט המוזכר למעלה ויחד איתו קניתי מעבד 1700 kiuhb רציתי לדעת כמה דברים לא ברורים על הלוח.... 1) האם הוא נעול על מכפלה של 11? 2) כתוב על הקופסא שהוא מגיע לבאס של 200 ובתוך הביוס הוא מגיע רק ל165 תודה רבה למי שעוזר...
-
- 11 תגובות
- 856 צפיות
-
-
1 רציתי לדעת מהי הדרך הטובה ביותר לחבר מאוורר 80 ממ - ישירות ללוח אם או לחיבור מולקס ?
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום... תראו אם אני ידע איך אני יוצאי הרבה כסף על זה וחשבתי על זה רק עכשיו... אתם אמרתם לכמה אנשים פה שים לד פה שים לד שם... אני קניתי איזה 3 לדים... 1 בשביל העכבר להחליף מהאדום... ו2 שיהיה... עכשיו השאלה.. הכי חשובה !! נגיד ויש לי לאן אני מחבר!?!?!?!?! ל-א-ן? תודה רבה אני ושב שהלדים שלי הם 3 וואט כחוליים כאלה עולה 7 שקל 1... בבקשה שאלה הכי דחופה בארץ
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
היה לי מאורר שהגיע עם המעבד, המשחה טרמית שלו כנראה היתה ממש חזקה ושניסיתי להוציא את ההיטסינק הוא לא יצא אפילו שניתקתי את החיבורים שלו מהסוקט.. בקיצור אני מנסה מנסה מנסה, לא מצליחחחחח.. מנסה יותר חזק בוםםםםם, התשחרר עפתי קצת אחורה.. חפיף צמוד להיטסינק למטה היה מודבק המעבד.. :-/ בכל מקרה הוצאתי את המעבד הסתכלתי שלא חסרים פימים הנעילה הקטנה שלו על הלוח (המוט ברזל הקטן הזה) נשאר סגור!! אז עם משיכת המעבד לצדדים הוא התנתק מההיטסינק.. ניקיתי אותו מרחתי משחה חדשה פתחתי את נעילת הסוקט על המעבד.. הכנסתי את המעבד והכל והרכבתי את ההיטסינק החדש... איך אפשר לחסוך מקרים כאלה בעתיד והם המקרה הזה לדעתכם יכול להזיק או לפגוע במעבד עצמו (הוא כבר 3 ימים עובד בנתיים טוב, אבל אולי יש דברים שלא …
-
- 8 תגובות
- 757 צפיות
-
-
ביקורת עליו ניתן לקרוא כאן : http://www.metku.net/index.html?sect=view&n=0&path=reviews/coolermaster_jet7/index_eng אבל הנה הצצה קטנה :
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה עדיף שניים של 80 בקדמת המארז ושניים מאחור? או אחד של 120 מקדימה ואחד של 120 מאוחרה? תודה לכם. יום טוב ושבת שלום!
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
ואם יש לכם אז גם Spire NeonRing 80mm Fan לכל העוזר רבות תודות...!
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
http://www.watercoolplanet.de/index.php?open=4&show=1#Cyclone%20Evolution אמנם בגרמנית אבל אפשר לתרגם. שלי מקום ראשון דרך אגב
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
ערב טוב ! כחלק מפרוייקט ה-HTPC שלי ההולך ומתקרב על כל חלקיו השונים, אני גאה להציג לראשונה את הבסיס לפרוייקט, והחלקים המרכזיים בו מבחינה תפקודית. היום קבלתי בדואר את הזמנת הרכיבים מצרפת, ובהודעה זו אציג לכם אותם מורכבים על משטח פרספקס המשמש להמחשת מיקום הרכיבים בפרספקס, כנראה החומר ממנו יהיה עשוי המארז הסופי למערכת ה-HTPC כולה. בין הרכיבים - חיבורי 3.5 סטראו נקבות, נגמ"שים לשליטה על עוצמת הקול (נגמ"ש = נגד משתנה), וחיבורים "חופשיים" לחיווט רמקולים אפשריים. אשמח לתגובות
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-