עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by sinai21,

התקנתי את הסיילנסר על ה- 6600GT שלי (Gigabyte) אבל הוא לא עובד! חוץ מפיסית לחבר אותו לכרטיס הייתי אמור לעשות עוד משהו?

• 1 תגובה
    • 446 צפיות
  2. Started by Vol,

(סליחה אם זה לא המקום) בתוכנה speedfan ראיתי שהמאוורר שלי פועל על 3396 סיבובים לדקה,וזה מזהה רק מאוורר אחד כלומר,זה כותב 3396 rpm ב-fan 1 וב-fan 2 זה כותב פשוט 0, והטמפרטורה של המחשב היא 45. כמה שאלות: האם מספר הסיבובים של המאוורר לדקה נורמלי,למרות שלא ניקיתי אותו בערך שנה? האם אחרי נקיון הוא ירוץ מהר יותר? האם יכול להיות שיש לי רק מאוורר אחד? ואחרונה,האם הטמפרטורה נורמלית? תודה מראש וסליחה על כל השאלות,אבל אני פשוט חייב לדעת!

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  3. Started by ZoBy,

לא מצאתי את הנושא הזה בחיפוש אז אני שואל... אם מישהו יוכל לענות לי זה יהיה מצויין. חוץ מזה, אני לא מצליח לפרק את המעבד מהלוח אם. איך עושים את זה? אני יודע שהשאלות מפגרות יחסית, אבל אין לי את מי לשאול...

• 1 תגובה
    • 425 צפיות
  4. Started by antonio1,

יש לי AMD 3000 64 והמעבד בימים החמים ללא עבודה מגיע ל51 מעלות והכרטיס מסוג 6600 GT מגיע גם ל70 זה נורמלי ומה אפשר לעשות בנידון תודה

• 1 תגובה
    • 443 צפיות
  5. Started by Vol,

המעבד שלי ל 45-46 בזמן מנוחה,והטמפרטורה הכללית במחשב דברך כלל על 51-52 (גם במנוחה אם זה משפיע ולמרות שלא נראה לי) אני צריך גם בבקשה תוכנה שבדוק טמפרטורה של כרטיס מסך,הארד דיסק וכל השאר חוץ מאוורסט ניסיתי את כל הגרסאות כלום לא פועל חוות דעת יתקבלו בברכה! תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  6. Started by Lotar_88,

לינק למוצר http://www.sytrin.com/3b-I-1.html לפי מה שהבנתי זה מזגן למחשב או משו בסגנון ? יש לי מארז full tower ומעבד 2.8 פרסקוט שפולט הרבה חום אני משתמש בקירור למעבד Thermaltake Spark 7 + Xaser Edition אז אני מצליח להחזיק אותו על 40-50 מעלות תלוי במאמץ יש לי שניי מאווררים אחוריים בלבד בינתיים עוד מעט אני יוסיף שניים קידמיים ואולי יעשה קצת מודינג ויוסיף עוד אחד של 120 מילימטר , נראה כבר איפה שיגידו לי שהכי טוב לשים שם אני ישים השאלה שלי היא האם הקירור הזה יכול לעזור לי בסירקולציה של האוויר במארז ? טמפרטורות ?

• 1 תגובה
    • 394 צפיות
  7. Started by Lirux,

אני רוצה למרוח AS5 על הכרטיס שלי ואני צריך מדריך (עדיף עם תמונות) של איך לפרק ולהחזיר את הקירור של הכרטיס, או רק לפרק יהיה גם בסדר...

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  8. Started by Donniel,

רכשתי לאחרונה את ה COOLER MASTER 6 יחד עם כונן קשיח 160GB של מקסטור. הטמפ' לפני ואחרי התקנת הקולר היא 40 מעלות. מישהו יכול להדריך אותי בנוגע להתקנה? אני מניח שעשיתי שגיאה איפשהו. תודה.

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  9. Started by esaly,

אני מתכוון לקדוח היום ולהכין חור למאוורר בחלק העליון של המארז שלי היום בשביל ניקוז טוב יותר של אוויר..(כמו שמפורט במדריך באתר) השאלה שלי - איזה גודל עדיף? 80מ"מ או 120מ"מ? כידוע - מאווררי ה80מ"מ יותר מהירים ובעלי שטח פנים קטן יותר לעומת ה120מ"מ בעלי השטח פנים גדול יותר עם מהירות סיבוב נמוכה יותר... בכל מקרה אני הולך לשים מאוורר של TT... השאלה היא איזה גודל מאוורר עדיף לי לחלק הזה של המארז... תודה מראש על התגובות...

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  10. היי לכולם, באמת השתדלתי לחפש מידע בנושא בפורום שלכם כדי שלא אשאל שאלה שכבר עניתם עליה 500 פעם, אבל לצערי רוב הדברים כאן נשמעים לי כמו סינית.. יש לי לפ טופ של HP שהמאוורר שלו דפוק, רעשים, מתחמם ונכבה.. ל HP אין מאוורר מהסוג הזה (עצה- אף פעם אל תקנו מחשב מחודש, אבל אתם כנראה כבר יודעים את זה) ראיתי מודעה של אופיס דיפו של משטח קירור עם 3 מאווררים, כנראה מניחים עליו את המחשב (??.?( מישהו מכיר ויכול להמליץ לי או שאני זורקת את כספי לשווא? תודה וחג שבועות שמח.

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  11. Started by 2ten,

שלום חברים!!! יש לי שאלה בקשר לגוף קרור איזה גוף קרור טוב לכרטיס מסך RADEON X550 256MB http://www.sapphiretech.com/is/productfiles/116image1.jpg http://www.sapphiretech.com/is/productfiles/116image2.jpg ושיהיה שקט וטוב תודה חברים

• 1 תגובה
    • 417 צפיות
  12. Started by 2ten,

שלום חברים!!! יש לי שאלה בקשר לגוף קרור איזה גוף קרור טוב לכרטיס מסך RADEON X550 256MB http://www.sapphiretech.com/is/productfiles/116image1.jpg http://www.sapphiretech.com/is/productfiles/116image2.jpg ושיהיה שקט וטוב תודה חברים

• 1 תגובה
    • 417 צפיות
  13. Started by alex28,

איזה גוף קרור טוב יותר לכרטיס מסך??? PRIMECOOLER (PC-VGAHG1) BLUE LED HYPERGRAPHICS - CU או ZALMAN VF700-AlCu ???

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  14. Started by alex28,

אך אני יכול לדעת איזה תושבת יש לוח אם שלי הלוח אם הוא P5GD1-VM???

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  15. יש לי לוח אם ga 8n sli ויש לו בתפריט הoc אופציה שנקראת LDT FREQUENCY רציתי לדעת מה זה ומה הוא עושה

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  16. Started by alex28,

שלום לכם חברים!!!! מה אתם חושבים איזה גוף קרור טוב??? PRIMECOOLER (PC-VGAHG1) BLUE LED HYPERGRAPHICS - CU או ZALMAN VF700-AlCu או שמשהו אחר אתם חושבים???.. תודה רב על עזרתכם!!!!!

• 1 תגובה
    • 408 צפיות
  17. יש לי שתי משאוות של אקווריום עצבניות אפשר להשתמש בהם?!?

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  18. Started by intel suck,

היי שכחתי איך קוראים לתוכנה הזאת שאיתה אתה יכול לקבוע את הסיבובים של המאווררים ולעשות שהמאווררים יהיו שקטים תודה

• 1 תגובה
    • 363 צפיות
  19. Started by angelos21,

אני עומד לרכוש את ה- RADEON X1800XT, וכנראה גם לעשות לו אוברקלוקינג, על איזה מערכת קירור אתם ממליצים שתהיה טובה ביחס של קירור\רעש ???

• 1 תגובה
    • 430 צפיות
  20. Started by notxist,

שלום לכולם. אני מקווה שההודעה הזאת לא עוברת על איזה חוק מחוקי הפורום. הנה שני צילומי מסך של EVEREST. מכיוון שאני לא ממש יודע מה אמור להיות החום וכו של המחשב הזה אז אשמח אם תוכלו לספר לי מה מצבי... כמו כן אשמח לדעת בקשר לאפשרויות האוברקלוקינג שניתן לבצע לחומרה זאת... בתודה מראש... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 388 צפיות
  21. אז ככה חברה בדקתי בביוס ואיפה שצריך להיות בדרך כלל 3.3V זה 2.3V ומופיע סימן אדום בביוס לוח אם P5P של Asus אם הדבר הדבר הזה משפיע על משו זה לא טוב שזה ככה תודה ענקית לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  22. Started by shaharezra,

אני יודע שזה נושא שחרשו וטחנו מכל כיוון אבל אני צריך דעה סופית בשביל חבר קרוב איזה קירור אוויר יתן את התוצאות הטובות ביותר ללא הגבלת תקציב ובלי בעיה עם רעש לא ממש בא לי להמלציץ לו על ביג טייפון יש משהו יותר רציני?

• 1 תגובה
    • 433 צפיות
  23. אני די חדש בקטע של OC... אז אני רוצה לעשות OC ל-3000+ AMD, אז דרך איפה אני יכול לעשות את זה?? והאם זה מוסיף לי בצריכת החשמל (כי יש לי חרא ספק...) תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 384 צפיות
  24. Started by maphisto324,

שלום לכולם.. אני מעוניין לקנות את הכרטיס הנ"ל (zalman vf900-cu)- עבור ה6600GT שלי ב-PCIE. עשיתי חיפוש קטן כאן בפורום, והתגובות שראיתי דוקא הפתיעו אותי.. מכמה תגובות שקראתי כאן המסקנות שהיסקתי: 1. הVF900 והSILENCER בערך באותה רמה? 2. הוא פולט אויר חם אל תוך המארז? 3. מומלץ להשתמש במשחה תרמית כמו MX-1 או AS5 במקום המשחה שמגיעה עם הכרטיס? אם למישהו יש אותו הייתי מאוד מעוניין אם מישהו היה יכול לכתוב עליו קצת, ועל השיפור שהוא עשה עבורו. מישהו ציין גם שיש ביקורת עליו כאן באתר? איפה היא ?לא מצאתי.. האם החיבורי מתח של הכרטיס הם כמו ב VF700? האם אתם יודעים על חנויות באיזור המרכז (איזור ראשון) מוכרות את הקירור? KSP מוכרת? תודה לכם על כל תשובה

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  25. Started by moshe55501,

התקנתי את המערכת קירור טייד ווטר על הכרטיס שלי (גיגהבייט 6800GS ) והטמפ' במנוחה 45 זה לא ניראה הגיוני יכול לקרות כזה מצב ומה אני יכול לעשות כי בדקתי עם התקנתי את זה טוב והכל בסדר וזה בלי קשר מכוון על היי ספיד וזה גם לא עוזר מה לעשות ??? ??? ??? :'(

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.