עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני בקרוב קונה מחשב חדש עם מארז Sunbeam Samurai לפי שהסקירות שקראתי הוא נראה דיי טוב, ויש לו 4 חורים למאווררים.. 1 מקדימה 1 בחלון 2 מאחורה אשמח לקבל עצות שלכם להצבת המאווררים אני חושב לעשות כך: מקדימה מכניס מהחלון מכניס שתי האחוריים מוציאים מה דעתכם? יש לכם הצעות אחרות? עריכה: שכחתי לציין שכל ארבעת המאווררים הם 80 מ"מ

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  2. Started by yot,

שלום, בקרוב מאוד אני מתכנן לקנות מארז חדש למחשב שלי. בהתחלה מאוד קציתי Dragon Tower אבל התברר לי שהמארז מגיע ללא ספק, וספק עולה עוד 100 שקלים לכן ירדתי מהעניין. שמתי עין על המארז הזה מישהו מכיר אותו? אם למישהו יש אותו, אני מעוניין לדעת איך היתה ההתקנה של המחשב במארז, ואיך המארז עצמו.

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אהלן, כמו שפירסמתי בהודעה שלי פה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=24;action=display;threadid=36694 מחר אני מקווה להזמין לי את המחשב. כנראה שאני אלך על המארז Compucase Super Midi Tower CI 6919 אך גם יכול להיות שבסוף אלך על זה COMPUCASE Midi Tower CI-6A19 BLACK HEC 300 + USB המעבד (AMD ATHLON XP 2500), מגיע בלי מאוורר (כנראה), וחשבתי לקחת את המאוורר הזה Thermaltake Smart & Silent Volcano 9Cool Mod CPU Cooler בשבילו. בקיצור, כמה מאווררים מגיעים עם איזה מארז, והאם המאוורר הזה מספיק לי ביחד המאווררים שמגיעים עם המארז. תודה יונתן

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  4. Started by Ramsses_II,

אהלן! אני לא מאמין שאני אומר את זה, אבל - אני קונה מחר מחשב ואני צריך עזרה בבחירת קירור. בהתחלה הלכתי על ה-Tuniq Tower 120, אבל הוא אינו במלאי (קונה מנעה) אז המוכר הציע לי את נינג'ה (שתכלס לא כל כך נראה לי) והוונדטה 2. עכשיו אני חופר כבר חודשים לקראת המחשב הזה, וחפרתי גם הרבה על קירורים, והייתי נעול די הרבה זמן על הביג טייפון, ולאר מכן זה התחלף לטוניק. לא ממש בדקתי על הוונדטה. הוא באמת ברמה שלהם? q9550 ואולי בעתיד אוברקלוק (בגלל זה חשוב לי קירור איכותי ביותר). יש משהו אחר שאתם ממליצים עליו? אודה לתגובות מהירות. עריכה: מה שהיה לי טוב גם בטוניק זה פאנל חיצוני שדרכו היה אפשר לשלוט במהירות המאוורר. יש משהו בסגנון בוונדטה?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום אני קונה אולי מחר את המפרט הבא.. ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק כמו שחבר שלי עשה הוא העלה את המעבד שלו ל 4000MHZ ואני צריך קירור למעבד שיעמוד בעומס המפרט : יש לי ספק כוח של אנרמקס "eg495p-ve 24p" 485 watt and 80% Efficiency מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤781 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם ASUS P5QL-E ¤543 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31253 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI ¤458 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPI קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro ¤116 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AC-FREEZER-7-PRO ¤1380 כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe תקציב עד 250 שקלי…

• 49 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. שלום לכולם! אני עומד לקנות מחשב חדש, ואחרי שבשעה טובה השלמתי את המפרט הטכני שאני מעוניין בו, נשאר רק עוד דבר אחד: קירור. אז המפרט של המחשב הוא ככה: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤902 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-X48-DS4 כמות: 1 - מחיר: ¤1080 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤415 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤459 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 כמות: 1 - מחיר: ¤536 קשיח למחשב שולחני: Samsung 250GB SATA II 16MB כמות: 1 - מחיר: ¤238 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail CF Kit - זמין במלאי! כמות: 1 - מחי…

• 7 תגובות
    • 535 צפיות
  7. Started by amirsource,

שלום לכולם!!! המחשב יגיע בקרוב ואני צריך טיפים לOC כל דבר יתקבל השימחה טיפים העצות אל תעשה ותעשה כל דבר שמתאים למתחיל.

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  8. Started by MatanFrenkel,

עד 200 שקל , למעבד E8400 , כמובן בשביל OC תמליצו בבקשה כולל קישור לקניה מאתר כשלהו באינטרנט תודה מראש

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  9. שלום חברים, כחלק מפרויקט הקירור שלי, אשר יעדו המרכזי הוא השגת שקט מוחלט החלטתי להתחיל לתכנן הסבה של כל המערכת לקירור מים. פרטים ותמונות של SilentBob. ובכן, בעבר תיכננתי פרויקט קירור מים גדול, אך מצבי הכספי והפיזי אינו מאפשר לי ליישמו לכן החלטתי לגשת בצורה מעט שונה, חסכנית ויעילה יותר לדעתי. בביתי יש בריכת דגים גדולה בחזית הבית, המכילה בערך קוב וחצי, קר בכל עונות השנה. אני מתכנן להעביר זוג צינורות באורך 15 מטר, מהבריכה בחוץ, input ו-OutPut. מטורלל, מטורף, לא שפוי.. שמעתי כבר הכל. אבל שימו לב, המשאבה, חזקה דייה.. יחסית רועשת תשב מחוץ לחדר, שקט מוחלט. ההוצאות הינן מינימליות, על בלוק (מה שייאפשר לי ללכת על בלוק ברמה גבוהה ביותר), וצינורות. (המשאבה הינה מתנה..) הבעי…

• 11 תגובות
    • 916 צפיות
  10. Started by IME3,

איך בדיוק אנשים מגיעים לאובקלוקים גבוהים של 4+ גיגה ואפילו 3.6 במבט ראשון זה נראה שהמהירות זכרון מונעת ממני להגיע לשם הנה כמה אפשרויות שהייתי רוצה לנסות אני הייתי מרוצה להגיע ל 3.6 עם מכפלה 9 בזכרון אבל בביוס אין לי מכפלה כזאת רק 8 ו 10 ו 10 מביא את הזכרון ל 1720 ותאמת שהסתכלתי בביוס זה לא מדוייק לפי מה שאני זוכר הקפיצה הייתה ל 1800 והבחירה מתחת הייתה 1500 או משהו כזה האם כל האנשים שעושים אוברקלוק מקפיצים את המהירות של הזכרון בצורה כזאת? אין לי מושג למה זכרונות מסוגלים אבל ממש לא נראה לי שאני יהפוך את ה 1600 קרוסייר שלי ל 1800 ככה סתם והלוח עצמו יכול לעבוד על באס של 170 ואפילו פתחתי את המחשב על 200 ו הורדתי את כל השאר נמוך ועלה רק אני לא אוהב שמתח עולה יו…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by nimrodim,

להנאתכם: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=52004

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  12. Started by 588555,

איך אני מעדכן תוכנה של הקרור ואיפה יש Firmware חדש ? http://www.corsair.com/en-us/hydro-series-h100i-extreme-performance-liquid-cpu-cooler האם Corsair Link Installer RC v2-4-5110 זה תוכנת הקרור ?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. על איזה רכיב ניתן להשליך לכך שאהמחשב לא עולה ב- 10*250 רק על 250* 14 המחשב עולה + כמובן שיציב. לאיזה רכיב צריך להעלות מתח כשמעלים MHZ ? העלתי למעבד מתח עד ל- 4.50 ולא עוזר.

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  14. Started by BeNzZy-BoY,

חברה אני כבר ממש מפחד... לאחר התארד ש sub פתח החלטתי לראות כמה פרוייקטיים מחו"ל אז דפדפתי שצת בין הדפים של האתר של metku.net באחד הדפים נתקלתי בדבר הזה : הנה עוד תמונה קצת יותר מרחוק : מה זה הדבר הזה ?!?! מאיפה הוא הביא את זה ?! מנוע סילון של מטוס.. זה האפשרות היחידה... אם מישהו יודע מה זה אז בבקשה ספרו לי קצת.. :-\

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  15. שלום וברכה! הרכבתי את הקירור שלי כמו שצריך, מדובר בקירור מדגםNoctua NH-U12P SE2 , ההרכב הייתה יחסית קשה אבל גברתי על הבעיה עכשיו הבעיה הגדולה היא הקושי הרב בלהרכיב את שתי המאוורים שיושבים על הגוף קירור קראתי את ההוראות ובנוסף חיפשתי בגוגל אך ללא הצלחה אם מישהוא חווה ניסיון עם קירור כזה או שיודע להרכיב את המאווררים ויוכל לעזור לי אני יודה לו מאוד תודה ושבת שלום

16. Started by nivezrati,

אני מחפש פתרונות קירור למארז אצלי (midi ) חשבתי לקנות 4 מאווררים כל אחד 50 שקל של 80 MM בערך כמה זה יוריד את הטמפרטורה? טוב לעניינינו חשבתי אולי לקנות קטודה כחולה עם בקרת סאונד אבל האם זה סתם ליופי או שזה באמת מקרר? והאם שווה להשקיע גם בבקר נחמד גם ליופי וגם לביצועים? תודה לכולם ואפשר גם לדבוק בשמות של כל דבר ודבר (רצוי)..

• 9 תגובות
    • 646 צפיות
  17. לאלה מכם שלא קראו את המאמרים שבאתר .......... יש שם כתבה על אחד ששם את המחשב שלו (Celeron 600) בחוץ במרפסת שלו כאשר הטמפרטורה בחוץ היתה 18- מעלות. ואחרי רבע שעה המחשב נכבה בטעות ולא נידלק יותר בגלל שקפא. ואחרי שהוא הפשיר הוא הצליח להדליק אותו שוב. :

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  18. Started by dor31,

יש לי מחשב גי פורס 4 TI4400 וP4 2.26 ושעשיתי אוברקלוק למעבד ולכרטיס התוצאה הייתה נמוכה יותר מאשר בלי אוברקלוק יש למישהוא מושג למה זה. :-\ :-\ :-\ :-\

• 10 תגובות
    • 880 צפיות
  19. Started by djzander,

יש איזה קטע מוזר שקורה עם הכרטיס שלי הכרטיס הוא כרטיס של GAINWARD. קיצר בסטוק הוא רץ על 500/900 . הבעייה היא כשאני מעלה את התזמונים לפעמים הוא מעלה את התוצאות אבל לפעמים הוא מוריד ? כיבלתי ב3DMARK ב FIREFLY FOREST . 550/1060 אני מכבל fps של 11.3 560/1070 אני מכבל fps של 11.5 570/1080 אני מכבל fps של 11.7 570/1100 אני מכבל fps של 11.7 ? 560/1100 אני מכבל fps של 11.5 ? כמו שאתם רואים באיזה שהוא שלב הזיכרונות כבר לא משפיעים על התוצאה זה נורמלי ? (לדעתי לא ) אני משתמש ב rivatuner . בברכה . אלכס

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  20. Started by eranisra,

רציתי לדעת איך אני יכול לקבע את הדברים האלה לתדר יותר גבוה בלי לשנות ידנית אחרי כל ריסטרט בntune של nvidia. הכוונה היא לקבע ממש כמו אוברקלוק של המעבד והזכרונות. אני עובד עם ויסטה 64 ביט, תודה.

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  21. Started by magimag,

היי, לאחרונה כל כמה חודשים אני נתקל בבעיה הבאה במאורר של המעבד - המאורר יוצא מהקיבוע שלו בקליפסים הפלסטיים שיושבים בתוך החורים המיעדים לכך בלוח אם (מה שגורם להתחממות יתר וכיבויי מחשב). אני צריך להוציא את כל לוח האם ולקבע אותו מחדש כל פעם. האם קיימת שיטה או מכשיר לקיבוע מאורר קיים יותר מהימנה ממה שהמאורר מגיע איתו? אם לא, האם יש דגמים של מאווררים שמקובעים יותר טוב, למשל ע"י ברגים ללוח אם?

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  22. Started by iakovl,

כל מוד שאתם מכירים תכתבו אותו ואם אפשר אולי גם אתר שיש בו מדריך לעשיית המוד.

• 8 תגובות
    • 730 צפיות
  23. אני מתככון למכור אותם כי אין לי מקום במארז http://img211.imageshack.us/my.php?image=3fans1jt.jpg אני עוד עייף מצמח :kopfpatsch:

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  24. Started by giloman,

טוב אז לאחר שה550BE שעבר אצלי היה בעל שתי ליבות דפוקות (גם בלוחות אסוס שנותנים פתיחה רק של 3 ליבות היו בעיות) קיבלתי לידי 720BE 0917 BPEW - המעבד עבר פתיחה בהצלחה וביציבות המעבד נקנה בP-SEE ונפתח בעזרת הGA785GM-US2H ביוס F4 כרגע בגלל טמ''פ גבוהות (אני עם קירור סטוק מסכן) לא עשיתי OC עם העלאת מתח. עוד דבר שהופתעתי לגלות הוא שהעלאת הNB FREQ והHTT נותנים אפקט של ממש וקיצצו שניה בSPI1M כשיגיע קירור יותר רציני אני אתחיל להתעסק איתו יותר [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by wollmann,

קיבלתי לוח חדש D845WN של אינטל. אני יודע שהלוחות של אינטל לא משהו בOC, אבל חשבתי לקנות איזה מעבד 1.6A ולעשות OC. יש מצב להצליח עם הלוח הזה? לפחות עד 133FSB...

• 5 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים