עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. תכננתי לקנות כרטיס מסך חדש, עכשיו יצא הXT והוא יקר לי מדי 500 דולר (!) מחיר שאני לא יכול לעמוד בו כרגע, הRadeon 9800Pro גם יקר כרגע מדי אבל קיבלתי כמה התרשמויות מהRadeon 9800 NP של הרקולס לגבי ביצועי אוברקלוקינג, שעם ביוס פלאש קטן הופך להיות Pro ואפילו אפשר להגיע ליותר מהביצועים של הפרו, ראשית כל אני רוצה לדעת עם זה נכון... ב' בתכנון שלי להוסיף 2 מאוורי Ventec Tornado מכל צד של הכרטיס עם אזיקונים, לקירור אוויר טוב בנוסף לקירור לליבה של הרקולס. העם אני אוכל באמת על ידי שינוי ביוס לקבל ביצועים שווים לPro ואפילו יותר עם עוד אברקלוק?! ??? מדובר בכרטיס של הרקולס כן.

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  2. Started by lamborghini,

איזה קרור הכי טוב לדעתכם tt tiger1 - 70nis http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=1568 Vantec IceBerq CCB-A4C - 75nis http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=3199 Titan TTC-CUV2AB VGA/Chipset Cooler - 67nis http://www.pch.co.il/docs/pd-896713136.htm http://www.titan-cd.com/english/product.asp?model_no=TTC-CUV2AB/RHS מה הכי כדי ל fx 5200 non ultra .. השתיים הראשונים זה מפדנה אני לא יודע למה זה כותב נקודות..

3. Started by zoloboy,

אהלן חברה אתם יכולים לתת פה חסרונות ויתרונות של שתי סוגי הקרור האלה ומה עדיף לדעתכם

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  4. Started by Vatos-Locos,

מעבד סלרון 2.4 מאורר אחד מכניס אוויר, מאורר אחד מוציא אוויר שתי מאוררים זורקים אוויר אחורה מכיוון הסידירומים והפלופי מאורר מכניס אוויר - סמארט פאן 2 מאורר על המעבד - ספארק 7 פלוס שפועל כרגע על 4.7 אלף סל"ד - רעש היסטרי מופעל דפדפן, וינאמפ, אייסיקיו - טמפרטורות סבירות של 43 מעלות איך שאני מפעיל סריקת וירוסים - 51 מעלות ! מה מי מו מה קרה למה איפה ?!?!? כולה סריקת וירוסים מה אתה מתרגש! למה 51 מעלות ? שאני מפעיל משחקים, זה על 53-54 מעלות... אבל אני יכול להבין אותו

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  5. בחודש הקרוב תוחלף מערכת הקירור שלי למערכת קירור מים... 8) כחלק מהשיעמום בשיעורי אנגלית ולאחר השפצור התיאורתי לנרגילה מאולתרת (גם כן בשיעור ), ציירתי לי 4 סקיצות לחיבור המערכת בצורות שונות שלפי דעתי יתנו את התוצאות הטובות ביותר... הרכיבים העיקריים: בלוק קירור למעבד AMD מבית EMP בלוק קירור לצ'יפסט מבית EMP משאבת Eheim 1048 המספקת כ 600 ליטר לשעה רדיאטור EMP ומיכל מים 5.25 אינץ' אלו הקונפיגורציות שחשבתי עליהם: 1. רדיאטור >> משאבה >> מיכל מים >> בלוק מעבד >> בלוק צ'יפסט >> רדיאטור... 2. מיכל מים >> רדיאטור >> משאבה >> בלוק מעבד >> בלוק צ'יפסט >> מיכל מים... 3. משאבה >> מיכל מים >> רדיאטור &gt…

• 34 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Stranger,

עשיתי OC לכרטיס שלי כפי שציינתי MX 400 עם 32MB. לא משהו רציני בכלל כי הכרטיס לא איפשר, העלתי את הליבה מ175 ל-201 ואת הזיכרונות מ-183 ל-205. עכשיו כאן מגיעה הבעיה שהעלתי את הליבה יותר (210) ואת הזכרונות ל-215 הכרטיס התחיל לעשות מלא קישקושים על המסך והמחשב ניתקע... עכשיו אני יודע שזה מכיוון שההמהרה היא כנראה יותר מדי בשביל הכרטיס. בקיצור השאלה היא האם זהו קצה גבול היכולת של הכרטיס באוברקלוק או שפשוט הוא התחמם יותר מדי וצריך לשדרג את הקירור שלו??

• 6 תגובות
    • 516 צפיות
  7. Started by vner@,

היי כולם היום אני מציג לראשונה את אחת מסביבות העבודה שלי, וזאת לאחר שאתמול סודרה ונבנה שולחן עבודה מאסיבי. הכל נמצא כ- 1.5 מטר מתחת לפני השטח... במרתף חשוך וקריר... התמונות האחרונות - השרת שלי, גם במרתף. שבוע טוב, אבנר

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by zoloboy,

אני מעונין לקנות קרור אקטיבי או פסיבי לראדון 9800 שלי אני מחפש גם שקט וגם קרור יעיל מישהו מכיר איזה קרור שהוא יכול להמליץ עלו שמספק את שתיהם

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  9. Started by Internal,

אז חבר'ה כל נושא האוברקלוק דיי מעניין אז לפני מחשב חדש היתי רוצה לשחק קצת עם הישן אז יש לי פ500 עם לוח של gigabyte. ניכנסתי לביוס ואין שם שום דבר שקשור להלאת המתח או מכפלות אז איך אני יכול להמהיר אותו קצת?

• 6 תגובות
    • 535 צפיות
  10. Started by HFDO5,

אני מחפש לקנות כדי לעשות מזה איזה מדף פה זה המקום הכי מתאים לשאול את זה כי משתמשים בזה גם לחלון של במודינג אז איפה אפשר לקנות וגם איזה עובי אפשר להשיג ומחירים בערך למי שיודע תודה

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  11. Started by adamginz,

http://www.aerocool.com.tw/aerocool-files-v3/cooler/dp102.htm כנראה שהשיוף שלו יהיה כבר יותר טוב וגם הקליפס יותר חזק. Heat Sink Specification Dimension Tube -100 mm, 36+ Fins Dia. - 66mm Material Superconductor Tube + Copper Fins Features 1. High thermal conductivity 2. Full copper cooler w/superconductor tube for max performance 3. Supper attractive "Round" shape cooler 4. DP-102 offers "Dual Fan" solution - user can mount 1 or 2 fans on the cooler (Fan/s not included in the package) 5. Two sets of 70mm to 80mm fan adapters are included in the package 6. The cooler can be rotated 360 degrees and fans can be mounted in any position 7. DP-102 can be an "Universa…

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by BlackHawkDown,

רציתי לקרר את המחשב שלי עוד קצת יותר ולקחתי מאורר מספק כח ישן של מחשב HP אבל אין לי מושג איפו לחבר אותו... תודה לכל העוזרים. פרטים על המערכת שלי : לוח P4P800 M ספק: 475HEC

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  13. אשמח לדעת אם למישהו יש ניסיון מאיפה אפשר להשיג את הדבר הזה, ואני מקווה שאתם יודעים למה אני מתכוון...

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  14. נניח ויש לי היטסינק ויש לי משחה טרמית 1. אני מורח שכבה דקה כמו שמרחתי על ליבת המעבד ? 2. גם על היטסינקים של גשר צפוני וגשר דרומי וגם של כרטיס מסך צריך למרוח שלא רק על הליבה אלא גם על ההיטסינק ? 3. נניח ומרחתי על ליבת המעבד משחה טרמית - איך אני אדע איפה למרוח ת'משחה על ההיטסינק ?! אני לא יודע איפה בדיוק המקום הזה בהיטסינק שנוחת ישירות על הליבה . מה עושים ?

• 10 תגובות
    • 902 צפיות
  15. והפעם המערכת בתוך המארז.. עדיין הרצה על יבש הרדיאטור :

• 11 תגובות
    • 833 צפיות
  16. Started by yambtz,

יש לי את המחשב הזה חצי שנה בערך. הכרטיס מסך זה V9280 של אסוס. זה בעצם ti4200 שהם עשו לו כל מיני דברים. אני רק יודע שהוא מגיע די קרוב ל ti4600 בבנצ'מרקים. עם הכרטיס הגיע התוכנה Asus SmartDoctor2 שהתקינו לי במעבדה. ממה שאני רואה, היא עושה OC "חכם" לכרטיס מסך. מישהו יודע עליה משהו? אם היא עוזרת בכלל?

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  17. Started by bad-sector,

טוב אז יש לי שתי שאלות... קראתי איפה שהוא פה באתר שמישהו אמר שהוא מרח משחה תרמית על הגשר הצפוני וזה הוריד תמעלות ב5 מעלות, מה זה גשר צפוני ולאיזה רכיב זה קשור? ושאלה שניה: איך אני בודק טמפרטורה של כרטיס מסך ואיך אני יודע מה גבוהה ומה נמוך... תודה מראש...

• 9 תגובות
    • 758 צפיות
  18. Started by lipa,

האם יש למשיהו טיפים בהגדרות של הביוס ? כדי לשפר את הביצועים הכללים של המחשב (ללא OC ) תודה

• 0 תגובות
    • 431 צפיות
  19. באנגלית כמובן

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  20. Started by SMSM,

http://www.tbreak.com/forums/showthread.php?s=e656cbeb5d94c0d1361ce8b572a421b7&threadid=19763

• 12 תגובות
    • 897 צפיות
  21. Started by parker,

עשיתי למעבד שלי oc ל850 mhz וציפיתי שהטמפ' של המעבד תעלה אבל היא לא זזה, וגם הביצועים של המעבד ממש לא השתפרו, אתם יכולים להגיד לי למה זה? D:

• 10 תגובות
    • 681 צפיות
  22. Started by vsnet2003,

אתם פשוט הורגים אותי!!! איך יש לכם את האומץ להתעלל במחשבכם ולנסות להפכו לטוב יותר.....לא חבל על הכסף? אתם לא פוחדים שיקרה משהו למחשבכם היקר? זה באמת לא ברור לי כמובן שדברים אלה נאמרו ברוח טובה!!!

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  23. מוציאים מהמארז אויר חם או מכניסים ?

• 13 תגובות
    • 638 צפיות
  24. גוגל מניב תוצאות חרא .

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  25. Started by tavor21,

עשיתי כבלים מגולגלים ואני רוצה לצבוע אותם שיזהרו אני לא יודע איך אולי אזשהוא מדריך או טיפ

• 3 תגובות
    • 902 צפיות

דיונים חדשים בפורומים