עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Badi_Mami,

ואני לא יודע איפה לתקוע את המאוררים יש את הקליפסים שאליהים מתחברים המאוררים אבל המאורר קתודות לא מתחברים טוב. איפה אני יכול לשים שהקירור יהיה אפקטיבי? ללא קדיחות.אם יש לכם הצעה איך לתקוע אותו במארז בלי לקדוח זה יהיה טוב. תודה למגיבים

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  2. Started by adamginz,

דיפדפתי באתר של טרמאלטייק לראות אם יש גופי קרור חדשים , או משהו חדש, ולהפתעתי אני רואה מארז XazerIII בקטן! http://www.thermaltake.com/products/xaser3/vm3000a.htm למארז הודבק השם Xaser III Skull Mid אלו הנתונים: P/N VM3000A Case Type Middle Tower Skull series Side Panel Honeycomb Style side panel: Fully EMI shielded (tested by ClassB) Net Weight 10.8 kg (23.81lb) Dimension (H*W*D) 535x 192x 430 mm Cooling System CPU cooling fan on swing bar (intake): 80x80x25 mm, 2050rpm, 21dBA HDD cooling fan on side panel (intake): 80x80x25 mm, 2050rpm, 21dBA Dual fans in rear (exhaust): 80x80x25 mm, 2050rpm, 21dBA Drive Bays 11 Front 6 x 5.25", 2 x 3.5" Internal 3 …

• 38 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by ass-s,

שלום! לא מזמן קניתי מחשב חדש עם המפרט הבא: AMD XP 1800+ ABIT NF7-SL REV 2.0 VOLCANO 11+ 512MB PC3200 SAMSUNG COMPUCASE 6AR1 WITH 120MM FAN התקנתי את WINBOND HARDWARE DOCTOR שצורף עם הלוח אם. שאלתי היא כזאת מה טווח הטמפ' הרצוי למעבד הנ"ל בסביבה הנ"ל (מאיזה טמפ' זה נחשב מסוכן?, מהם טמפ' העבודה הרציונליות, לאן אני צריך לשאוף מבחינת קירור ? וכו...) תודה וחג שמח

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  4. אז אחרי שעשיתי חלון במארז.... הוספתי כמה מאווררים למארז.... החלטתי שאני יבנה לעצמי מארז שקוף!!! *באיזה דבק אתם מציעים להיתשמש להדבקת הפלסטיק??? (רק לא סיליקון)! *העם הטמפרטורה במארז פלסטיק תיהיה שונה מיזו של מארז מאלומניום עם אותה כמות מאווררים ואותו מיקום? *מישהו מהפורום עשה אי פעם מודינג כזה????? תודה לכל העונים.... :)

• 9 תגובות
    • 775 צפיות
  5. Started by Sake,

טוב אז רציתי הסבר בבקשה 1.מה זה Fan Control http://www.pchardware.co.il/docs/pi1502359760.htm איך מחברים את זה ולאן ו מה זה בכלל 2.למה משמש הPanels http://www.pchardware.co.il/docs/pi158021006.htm תודה!

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  6. המחשב שלי חם, ואני קונה 3 מאווררים 80 מ"מ בשביל לשנו את זה (וגם ראשי חיתוך לדרמל :devilfork: ) אני רוצה לדעת כמה דברים: 1)איזה מאווררים אתם ממליצים במחיר זול יחסית שלא עושים אור. 2)כמה הם יעילים ורועשים 3)איזה מאווררים שכן מאירים אתם ממליצים במחיר נורמלי (לא מעל 70 שח) 4)כמה הם יעילים וכמה רועשים כמובן עם השוואה לקודמים 5)אם אפשר לחבר מאוורר שמאיר ללוח אם ששולט ב RPM ומה יקרה לאור כשהמאוורר יאט. התוכנית שלי: 1)מאוורר הגנרי שלי ילך קדימה איפה שלא רואים ויכניס אוויר ויקרר את הדיסק בקשיח 2) מאוורר 80 מ"מ מאחורה מוציא 3)שני מאווררים 80 מ"מ למעלה אלא אם כן אתם ממליצים על 120 אחד? אוויר יכול להכנס מחורים בלמטה של הדלת. תודה

• 14 תגובות
    • 933 צפיות
  7. Started by ohadzamir,

מישהו יודע על חנות שבה יש מבחר של הרבה מסכי LCD (הקטנים הירוקים) אני מחפס משהו גדול יחסית : 4 שורות לפחות על לפחות 20 משהו באיזור פתח תקווה והמרכז

• 10 תגובות
    • 825 צפיות
  8. Started by Mafteah,

http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20030930171549.html מה הסיכויים להצליח בזה? זה הלחמה ?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  9. Started by עינב,

שלום . יש לי מאוור קדמי קטן שהוא יושב מול ה HD , ניתקתי אותו מזמן כי הוא עשה רעש מחריד פתאום . ומאז יש לי ריסטים של המחשב . יכול להיות שזה בגלל שה HD מתחמם וא בעיה אחרת ? יש לי 20G HD 5400

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  10. Started by Mafteah,

מה ההבדים בין רדיטורים בשביל קירור מחשב לבין רדיטורים של מכוניות/אופנועים?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Dready,

אין לי מוסג איך אבל אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד שלי 2.4c ht 800hz איך? , דרך תוכנה דרך ביוס ויש לי לוח אם של asus- p4p800

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  12. בחיים אל תתעסקו עם מאורר שהוא פועל ! רציתי להעביר את הגריל של הtt מהסמארט פאן לג'נרי שיש לי מקדימה, (שם רואים אותו יותר). העברתי אותו בזמן שהמחשב פועל כי לא היה לי כוח לסגור את הכל, אני מפרק את הסמארט פאן שהיה על 4100 סלד.. בוםםםם!!! בתוך הזרת, ישבתי מבואס על המיטה למשך 5 דקות ושוב חזרתי לעבוד, סבבה אני כבר מחבר מחדש את הסמארט פאן בלי הגריל ועובר לג'נרי שיושב בכלוב 5.25" (מחוזק עם אזיקונים). אני כבר מסיים להרכיב והכל נשאר רק אזיקון אחד אחרון לחבר.. בוםםםםםםםםםםםםםם בתוך הבוהן !!! התחיל לרדת לי דם ... קיצר הלכתי לשטוף במים חזרתי והכל, ואז שמתי לב שלא רואים את הגריל כל כך מקדימה והיה עדיף שהיה נשאר בכלל מאחורה! ( קיצר סגרתי תמחשב חיברתי הכל כמו שהיה.. עכשיו אני עם …

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by The_Byter,

כל היום קרור קרור קרור... מה יותר טוב, מה כדאי, מה הכי קר.... קבלו את bowman1964 מ http://www.xtremesystems.org הבן אדם עשה את זה ! הקרור (הקבוע) הכי יעיל על הכדור ! שלוש יחידות קרור (מעבד,גשר צפוני וכרטיס מסך) מקוררות ע"י גז. מתחת למינוס 40 במאמץ למעבד ולכרטיס מסך. 1700+ @ 2957MHz.

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by Ran B,

אוקי.. יש לי game-boy color שהוא די ישן ולא עובד משום מה.. עכשיו חשבתי לקחת את המסך שלו ולחבר למחשב כמו מסך LCD (לא מסך של המחשב כמובן מסך קטן מתחת לסי די רום שמראה פרטים כמו במדריך של הכנת צג LCD למחשב..) עכשיו זה נשמע ממש לא הגיוני, ואני לא בטוח אם ניתן לעשות כזה דבר ואם זה יכול לפעול.. אבל בכל זאת רציתי לשאול אותכם אם אפשר לעשות את זה ואם כן אז החיבורית צרכים להיות ממש שונים (בגלל הצבעים) אז אם אפשר(ואני בספק שכך)תוכלו לתת לי סכמת חיבורים או משהו בסגנון הזה.. תודה מראש, רן! 8)

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by hack man,

1.Geil dragon pc3500 256x2 2. Geil ultra platinum pc3500 256x2 3. Kingston Hyperx pc3500 256x2 4. Corsair Twinx 3200c2 256x2 מה מהם הכי כדאי? אופציות נוספות מתקבלות (בתנאי שזה לא מושקין הם יקרים מדי )

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by TC,

אני בעלים של IS7-E חדש דנדש וגם SLK800U... עכשיו כדי להרכיב תSLK צריך להעיף את ה RETENTION MODULE (הדבר השחור שמסביב לסוקט) איך עושים את זה ?! תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 441 צפיות
  17. Started by ORrrr,

שלום, היום בגלל שזה יום כיפור ואני צם היה לי משעמם, אז החלטתי לראות סוף סוף מה נסגר עם המחשב שלי בנודע לאוברקלוק.. לפני כמה חודשים שעוד היה לי קירור מקורי של איי אמ די למעבד לא יכולתי להעלות את הבאס אפילו ל 136 בלי שזה היה עושה ריסטרט או נתקע... היום אחרי שיש לי כבר קירור חדש רציתי גם לראות אם הוא שווה משהו.. התחלתי לאט לאט כל פעם מעלה 2 מגה הרץ.. בסופו של דבר הצלחתי להגיע מ 134(התחלתי) ל 154(האובר) ויכול להיות הייתי יכול עוד קצת אבל כשהייתי ב 152 העלתי ישר ל 156 ושזה בא לווינדוז המחשב נתקע, אז שמתי על 154.. מעלות במנוחה 44 ואחרי כמה Aquamark03 היה משהו כמו 47-48 מעלות, עכשיו אני שם פריים ועוד כמה שעות נראה מה יהיה.. אז מה אתם אומרים? המפרט שלי בצד, ומי שלא יכול לראות הוא…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by nivw,

האמת רציתי לפרסם סקר, אבל בגלל שאני חדש כאן חשבתי קודם לשאול. רציתי לבנות HTPC, מחשב שישמש בעיקר להקלטת תוכניות טלויזיה ורדיו וניגונם בסלון. כיוון שחשבתי לקנות Shuttle Sff, אני חושב ללכת על ATI all in wonder. האתגר הוא לבנות מחשב ללא מאוררים. אז: בATI 7500 AIW המקורי האמריקאי אין מאוורר, ובדגם הארופאי יש מאוורר. מי יודע למה? האם ה7500 מספיק חזק בשביל להקליט ולנגן תוכניות טלויזיה? האם עדיף (גם מבחינת המחיר) לקנות 9000 להוריד לו את הקצב שעון (ההפך מאוברקלוקינג) ולהפטר מהמאוורר? עלות/תועלת? הATI 7500 AIW שמתאים לארץ (PAL) עולה כ50 יורו בhttp://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2757833379&category=47564 תודה, ניב

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  19. Started by zomzom,

שלום אני מחפש קירור מים לאטלון שלי, מישהו מכיר את סידרת ה 200 של corsair ? ההבדל בביצועים בינה לבין ה sk7 שיש לי משמעותים ? ההרכבה קלה יחסית ובכלל זה דבר מסוכן- נזילות ??? תודה. הנה קישור למוצר: http://www.corsairmicro.com/corsair/hydrocool.html

20. שלום לכולם... טוב ככה זה הולך... החלטתי לקנות קירור חדש לכרטיס מסך שלי Hercules Radeon 9800 Pro 128Mb עכשיו כקירור חדש ל-ראם החלטתי לקנות: http://www.pch.co.il/docs/pd-405981180.htm ברצוני גם להחליף את המאוור... ואין לי מושג אם מוצע למכירה מאוורר שמתאים לכרטיס כיוון שאין ברצוני לעשות חורים חדשים בכרטיס רק בשבילו... בתודה... shady

• 38 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by Stranger,

כשאני נכנס לביוס לבדוק אין לי רישום טמפרטורות משום שאיו לי חיישן אולי יש איזה תוכנה או דרך מסויימת לדעת את הטמפ'? כנ"ל לגבי הכרטיס מסך...! תודה רבה לכל מי שעוזר.

• 12 תגובות
    • 809 צפיות
  22. Started by yambtz,

הכרטיס פשוט רותח, לא רק איזור הליבה. איך אני מקרר אותו?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  23. שלום, היום עשיתי אוברקלוק למעבד הP4 שלי והגעתי מ2.4 ל2.61. עכשיו, הטמפרטורה של המעבד במנוחה לפני האוברקלוק היתה 55 מעלות! אחרי האוברקלוק הטמפרטורה היא 58 מעלות! שניסיתי להעלות את הבאס עוד קצת, תוכניות התחילו להיתקע ולהיסגר. השאלה שלי היא אם אני יוסיף מאוורר למארז ( אני משתמש במאוורר שבא יחד עם המעבד, ולמארז יש לי רק מאוורר מקדימה..מכניס אוויר) אני יוכל לעשות אוברקלוק יותר גדול? כי אני רוצה להגיע לפחות ל2.7... הסתכלתי בכתבה על להכין את המחשב לאוברקלוק אבל היא מלפני שנה וזה כבר לא רלוונטי. אז מה בעצם אני יכול לעשות כדי שאני יעשה אוברקלוק יותר רציני?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by nivezrati,

שלום לכולם אני חדש בנושא המודינג ורציתי לשאול לגבי מודינג לעכבר... אז ככה יש לי עכבר אופטי של מייקרוסופט ואני רוצה להחליף את הלד האדום שלו לכחול... להשיג לד כחול זו לא הבעיה ... הבעיה היא שאין על תחתית העכבר ברגים ואני לא ידוע איך לפתוח את העכבר.. מי שהתנסה במודינג לעכבר שיעזור לי בבקשה וגם מי שלא בתודה ניב

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  25. Started by bad-sector,

יש לי שאלה, עשיתי OC לכרטיס מסך שלי והמחשב לא מסיים את הבדיקה, יש לי אותו כרטיס כמו ל NIGHT_KEEPER ושמתי בדיוק אותה מהירות ליבה וזיכרונות, STOCK SPEEDS : MEMORY CLOCK - 200 (400) MHZ CORE CLOCK - 250 MHZ AFTER OC : MEMORY CLOCK - 243 (486) MHZ CORE CLOCK - 272 .... שאלתי היא האם העלאת מתח לכרטיס מסך עוזרת כמו בקריסות עם מעבד....

• 3 תגובות
    • 718 צפיות

דיונים חדשים בפורומים