עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by rony77,

שלום לכולם יש לי מעבד Q6600 עם לוח gigabyte ga p35 s3 ואני רוצה לעשות OC למעבד. אשמח אם מישהו יתן לי קישור מתאים למדריך טוב כיצד לעשות את זה

2. שלום לכולם אני צריך בבקשה קישור לתוכנה שמורידה טמפרטורות למערכות מבוססות NFORCE2 תודה.

• 8 תגובות
    • 688 צפיות
  3. Started by Rhx,

אוקיי אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד שלי מ2.4 לפחות עד 2.6 , עכשיו הייתה את התוכנה CLOCKGEN ושאני צריך לבחור את הלוח אם שלי ולהוריד אותה מישהו יכול להביא לי את הקישור להורדה של CLOCKGEN את הדף הזה שבוחרים מה הלוח אם ומורידים ? ועוד הסבר קטן על איך לעשות את האוברקלוק אם אתם צריכים תמונה מה CPU-Z תגידו לי,אני לא רוצה להרוס או משהו. אה כן טמפ' - 31 - 35 במנוחה , מקסימום 50 במאמץ. אם יש תוכנות שאני צריך להריץ אחרי האוברקלוק תגידו לי. תודה מראש. אגב אני רוצה את קלוקגן מכיוון שיש לי לוח של אינטל אז אי אפשר לעשות אוברקלוק וגם המעבד שלי לא משהו באוברקלוק.. אגב זה מעבד Northwood.

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  4. Started by Idanp,

שדגתי את המחשב לא מזמן והחלטתי לעשות קצת oc ושמתי לב שזה קצת שונה מהמעבד הקודם שלי ( AMD )ראיתי שיש אפשרות להעלות את המכפלה או את הfsb כדי לעשות oc , איך מומלץ ? אני כרגע עובד במצב הזה ולא שמתי לב לשיפור מיוחד בביצועים (קובץ מצורף)

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by MS-D,

היי חברה ! אני צריך ממכם עזרה , תראו אני לא מבין גדול בעניין הלדים , אז רציתי לשאול אתכם כמה שאלות ואשמח אם תוכלו לעזור לי .. אז כחה לקחתי סידי ועשיתי בו חריטה (הסביבה החיצונית שלו היא פרספקט) , ואני רוצה להאיר את החריטה שעשיתי אם לדים .. כיצד אני יכול לעשות זאת ? ורציתי גם לדעת אם יש צבעים שזוהרים בחושך והיכן ניתן לקנותם תודה מראש לכל העוזרים ! :-*

• 8 תגובות
    • 540 צפיות
  6. Started by gerpbt1,

שלום לכולם אני עושה אוברקלוק למעבד הישן שלי, ,pentium d930 , החלקים שלי הם הבאים: asus p5q-deluxe d930 ram 4gb 2x2 ocz ddr2 1066 reaper psu enermax liberty 500w vga ati x800gto2 water cooling thermaltake 735 winxp64 המחשב הוא ישן, החלפתי לפני כמה ימים את הלוח את הזיכרון, כל השער אצלי יותר משנתיים, לפני שאני מחליף מעבד רציתי לבדוק מה אפשר לעשות אם הישין עד עכשיו הגעתי יציב ל 4.12ghz שזה fsb 275 x15. הדבר היחיד שנגעתי זה ה fsb וה vcore . לא רציתי לגעת במתח של הזיכרון כי הלוח הזה לא מראה לי את התמפרטורה שלהם, אבל ברור לי שאפשר להגיע ליותר מהירות. אולי מישהו מכיר טוב את הזיכרונות האלו ויודע שאפשר לעלות קצת את המתח ל 2.2 v אולי. או אפשר לגעת במשהו אחר. המהירות של ה pci e עומד …

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  7. Started by LioR CoHeN,

החלטתי לדחוף את המעבד שלי קצת מעבר לגבול ואני רוצה לעשות לו קצת O/C...! אני מחפש מישהו שיעזור לי (ICQ?) ואולי אפילו יסביר לי טיפה... אני קצת מתבלבל עם עניין המכפלות (זה מחוסר ידע בנושא)! בקיצור... HELP ME! לא יודע מה לעשות וממש בא לי לפתוח את המחשב ולשנות דברים... ???

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  8. Started by thegodx,

אני מועיניין לעשות OC למעבד שלי : AMD A64 3000+ יש לי לוח : GIGABYTE K8NS NF3 250 קראתי את שתי המדריכים לאוברקלוק שבאתר ולא מאצתי OC למעבדים מישהו יכול לעזור לי בבקשה כי אני רואה לשהרבה פה יש OC על ה A64 יש לי את התוכנה ClockGen for nVidia nForce3 אבל אני יודע יודע בדיוק איך להשתמש בא כדי לא לגרום נזק השמח לקבל עזרה.

• 40 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by psxr,

טוב נתחיל עם הציוד ונמשיך לשאלות. מעבד ברטון 2500 עם מכפלה פתוחה. לוח epox 8rd3+. זיכרון samsung ddr3200 cl3 2*1024 uccc (עובד גם בcl2.5-3-3-6 ב225 ) או supertalent ddr3200 cl3 2*1024 דגם D32PB1GJ (עם הזיכרון הזה בקושי שיחקתי אז אני לא יודע איך הוא אם למישהו יש ניסיון עם החברה אז תנו את דעתכם בעיניין). קירור למעבד zalman cnps6000 cu. עכשיו לשאלות. איך לעשות OC אני יודע והמחשב עובד קבוע על 3200 (11*200) בלי שום בעיה העיניין הוא שבשביל לעבור את ה2250HZ צריך להתחיל להרים מתחים ואני לא ממש יודע מה הגבול שכדאי לשים מבחינת מתח 1. לזיכרונות מתח רגיל לשניהם 2.6 (הלוח נותן בביוס 2.63) עד כמה אפשר לעלות בלי להשתגע ? (הביוס נותן 2.5 2.63 2.77 2.9 או אוטו). 2. למעבד מתח סטוק 1.65 עו…

• 2 תגובות
    • 441 צפיות
  10. Started by Shreky,

בקרוב מאוד אני מקווה, אקבל את המארז של Enermax FS-710. אני מודר מתחיל ולכן אצטרך קצת עזרה, רעיונות ועצות בקשר למודינג של המארז הזה. א. האם יש לכם אתרים באנגלית שמסבירים איך לבצע צביעה, חורים למאווררים וחלונות למארזים? (רצוי עם תמונות). ב. באחד הת'רדים פה, ראיתי אדם שפירסם תמונות של המארז שלו והוא שם את החוטים מתחת ללוח-האם. איך ניתן לעשות את זה? החוטים לא נוגעים בלוח האם ויכולים לעשות קצת בעיות או דברים כאלה? ג. זה אולי לא נושא הבורד, אבל אם כבר שואלים... בקרוב אקנה כרטיס מסך. אני רוצה Geforce 4 Ti4400. חשבתי על ה-Asus V-8840. איך הוא? יש המלצות לכרטיסים אחרים עם ביצועים טובים וחדות תמונה טובה? (פילטרים טובים). תודה מראש לכל מי שיעזור.

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  11. אני צריך קירור טוב למעבד שלי (קונרו 6300) נכון לעכשיו יש לי את הקירור שאינטל מביאה עם המעבד הזה ואני לא חושב שהמאוורר הזה יחזיק מעמד בקיץ כי לפי ניסיון אישי שלי במחשב קודם (פ4 2.66 ג'יגהרץ סוקט 478) המאוורר של אינטל לא החזיק לי מעמד ובגלל זה קניתי באותו הזמן זלמן 7000-CU!! חשוב לציין שאני לא עושה אובר קלוק אבל המחשב נמצא בחדר פנימי מאוד חם ובלי חלונות! אני מחפש משהו שקט וטוב בשביל להעביר את הקיץ הזה בשלום (ובלי כיבויים מפחידים של המחשב כמו שהיה לי במחשב הקודם לפני ששמתי את הזלמן!) נכון לעכשיו אני חושב יותר לכיוון זלמן 9500 או 9700 NT אבל חבר הציע לי קרור שנקרא sonic tower 120 עם אופציה למאוורר בחצי מחיר של הזלמן מה אתם אומרים על זה?? תנו הצעות חופשי נ.ב. קצת מידע על המערכ…

• 1 תגובה
    • 437 צפיות
  12. היי, אני עשיתי OC לE6300 שלי מ1.86 ל2.3 ואני לא בטוח איזה תדר אני אמור לשים בזכרונות.(הזכרונות הם הזכרונות שבמפרט בצד) אני מצרף תמונות. זה עכשיו על 533 כמו שאתם רואים. אני לא יודע אם לשים על By SPD, כלומר, 1:1 או לשים על DDR2 800 אולי (2:3) אז על מה לשים? נ.ב, זה בסדר שהטמפ' של המעבד שלי היא 42 במנוחה +- (2 הליבות)? מה הטמפ' מקס' המומלצת למעבד שלי? עוד משהו מוזר הוא שבאוורסט הוא כותב לי שהטמפ' של המעבד היא 29 אבל של ליבה מספר 1 42 וליבה מספר 2 40. תודה. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  13. שלום לכם, ברשותי המפרט להלן: מעבד - E5200 לוח - GIGABYTE GA-P43-UD3L פתרון-קירור למעבד - Scythe Mugen II ספק כוח - Corsair 450VX עד כה הגעתי לתדר של 3.2ghz במתח של 1.250V טמפ' במנוחה: 39 טמפ' במאמץ: 48 נגעתי רק בתדר של המתח. האם יש עוד לאן להתקדם?

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ExploiT,

אוקי כולם עד לא ממזמן השתמשתי ב קסטר קינג 2 של ksp זבל של הזבלים מלך חיירה חשבתי על הביג טיפון וקניתי אותו אבל לצערי הוא לא נכנס במארז :\ מארז מיני מינו :\ קיצר אני צריך קרור ל סוקט 754 עד 200 שקל קטן וטוב האם קיימת כזותי חייה ? היה ממש טוב אם זה היה קרור שלא צריך לפרק תלוח כי לא מזמן עשיתי סידור חוטים רציני ואין לי כוח לפרק הכול :\

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  15. Started by t-macc,

האלן הכרטיס חם ומאחר ואני לא יכול לשנות את מהירות הכרטיס אני צריך המלצה לקרור שיקפיא אותו בתציב הנ"ל כמו כן אם אפשר מדריך להרכבה כי לא עשיתי זאת בחיים.הכרטיס של TWINTECH תודה

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  16. צריך קרור חדש אמין וחזק מאוד ושקט לתושבת LGA1336 ללא פלטה אחורית שהיה נמוך עד 14 ס"מ לא יותר אם אפשר לתת בדיקה בין כמה קירורים

17. הזמנתי את המאוורר הזה בשביל הכרטיס מסך שלי שאלתי את המוכר בגולדטופ והוא אמר שהוא יתאים לי. באמת בהתחלה הרכבתי אותו והרי ה8600 יש לו את אותו הרכבה של המאוורר בדיוק כמו של ה7900 שמפורט באתר היצרן אז ניסיתי להרכיב את המאוורר הוא באמת נדלק לי אבל אחרי כמה שניות נפל כל המחשב . הלך הכרטיס הלך הספק קיצור בעיה גדולה . עכשיו אני רוצה לעשות משהו אחר יצירתי עם המאוורר הזה כי חבל לזרוק את אותו לפח אחרי הכל . זה המאוורר : http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=164&pr_name=VF700-AlCu%20LED ותסתכלו למטה בתמונה שמסבירה את ההתאמה של המאוורר לכרטיסי ה7900 יש לי בול את אותם הנק' השחורות האלו גם בכרטיס שלי מבינים . אז יש מצב שהמשחה הטרמית לא מתאימה לכרטיס ?

• 5 תגובות
    • 571 צפיות
  18. Started by maxkid22,

ממש בא לי לעשות מודינג אבל אין לי כסף!!! רק משהו כמו 20 ש"ח לא יותר... הורים קמצנים... יש לכם רעיון למשהו?

• 9 תגובות
    • 692 צפיות
  19. Started by X - DreaM,

עוד איזה שבוע מביאים לי לוח אם לceleron 450 שלי יש לי את כל הכרטיסים, יש לי זיכרון ,ספק, 5 מאווררים רק חסר לי מארז חשבתי לבנות אחד במקום לקנות ולבזבז 80 שקל את החומרים והכלים אני יכול להשיג או בחינם או בהנחה(יש לי פרוטקציות - דוד שלי עובד בהום סנטר) למישהו יש רעיונות למשהו מקורי?

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  20. מדובר במסך 15" ישן מאוד שעדיין עובד אבל מאוד לא בריא לעיניים. תזרקו לי כל רעיון שיש לכם למודינג. לא משנה כמה טפשי הוא נשמע לכם תודה

• 29 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום, אני צריך רשימה של סטפינגים {אמרתי נכון?} טובים ל-OC של מעבדי ה-Amd Athlon Xp 1700+, ואם יש הרבה אז לציין את מי שאתם יודעים ולהדגיש את הטובים במיוחד {הרבה עבודה?}, ושאלה: ==== יש אפשרות לבקש בחנויות מעבד עם סטפינג מסוים או שמה שיש זה מה שאני מקבל? תודה מראש, מתן.

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  22. תראו עכשיו עשיתי OC למעבד שלי athlon 3000+ e3 והגעתי איתו ל 255 ומתח של 1.52. עכשיו אני בודק עם התוכנה S&M, קודם כל- היא תוכנה טובה לאימוץ המעבד היא טובה בכלל לדברים האלה? דבר שני. לפי מה שאני רואה עכשיו (בזמן הרצת התוכנה) הטמפ'מגיעה לסביבות ה40. זה טוב למעבד שלי? ולאן ממולץ לי לא להתקרב ? עדכון: the processor is being used by another application or the thermal protection has worked. continue ?

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  23. שלום אני מתכננן לבנות מערכת קירור מים, אני קונה רדיאטור משולש ואני צריך להוסיף לו שלושה מאווררים של 120MM, אני רוצה שהמאוורים יהיו כמה שיותר שקטים ושידחפו כמה שיותר אוויר, עדיף מאוורר מפנדה כי אני מרכיב משם את כל המערכת. תודה.

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  24. מישהו יכול להכין לי קירור מים למעבד ב-600$ לפי מחירים של הארץ או חול? תודה רבה! ואני מעדיף שהמערכת תושקע אך ורק למעבד, אם צריך אז גם לצ'יפסט אבל אני מעדיף רק למעבד, תודה מראש. המעבד שאיתו אשתמש יהיה QX9770 והלוח אם ASUS RAMPAGE EXTREME לידע הכללי.

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  25. למחשב מאד ישן אני צריך להחליף את המאוורר הקידמי (שמכניס אויר) והאחורי (שמוציא אויר). המאווררים הנוכחים הם של 80 מ"מ. איזה מאווררים מומלצים שיהיו שקטים? כיוון שמחשב ישן (כ 8 שנים) האם אני צריך לוודא התאמה כלשהי עם מאווררים שמיוצאים היום או ששום דבר לא השתנה?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות

דיונים חדשים בפורומים