עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by darkman,

מפרט: 256 sdram p3 733 EPOX EP 3VBM+ שווה בגלל לנסות לעשות OC?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  2. Started by 114508534,

אני רוצה להוסיף מאורורים לכרטיס מסך ולצ'יפסט אז איך כדי לשים אותם שידחפו אוויר או שישאבו

• 6 תגובות
    • 606 צפיות
  3. אוקיי אני אתחיל מזה שעשיתי אוברקלוק למעבד והוא עמד יציב על 2740MHZ. ד"א יש לי 2.4B. ראיתי שהביוס שלי הוא מלפני שנה בערך אז רציתי לעדכן אותו... עידכנתי אותו עם התוכנה של אביט FLASH MENU, והוא רצה לעשות ריבוט. אוקיי, עשיתי ריבוט, נכנסתי לביוס וראיתי שהמעבד שלי עובד על 2.74 אבל כתוב איפה שאפשר לשנות את הבאס 2400MHZ. אז חשבתי שברגע שאני ייצא מהביוס המעבד יעבוד על 2.4, אז שיניתי ל2.74, ועשיתי ריבוט. אז התחילו הבעיות, המחשב לא רצה לעלות, המסך הפך לצבעוני, המחשב עשה רעשים של גנרטור... נכנסתי לביוס לראות מה הבעיה, ומה ראיתי??????? 5700MHZ!!!!!!!!!!!! אני הייתי בשוק!!!!!!!!!!!!!!!!! מה זה?? חשבתי איך זה יכול להיות? אז הבנתי שאולי הביוס הקודם לא נמחק....ושניהם עובדים על 2.74.... אז…

• 38 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. Started by 114508534,

אני רוצה להכניס אותם לצינורות

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  5. Started by 114508534,

מתי יהיו עוד תמונות עם המודינג המגניב של עבנר

• 5 תגובות
    • 549 צפיות
  6. Started by CaRTeR,

אז שיפרתי כמה דברים וסידרתי מהפעם הקודמת גם יש לי כלי חדש דרמל שבקרוב תתחילו לראות דברים על רמה. התמונות לא יצאו הכי טוב כי המצלמה לא שלי ואני צריך ללמוד לצלם איתה :-\ אבל אני בטוח שתקלטו את הרעיון. תודה לאבנר שעזר לי עם החור והמאוור למטה. http://photos.walla.co.il/carter3

• 8 תגובות
    • 672 צפיות
  7. Started by a_nuke,

שלום אני רוצה להחליף את המאוורר המעפן של הרדאון 9600 פרו שלי לאיזה אייסברג 4 נחמד את האייסברג אני בטוח שלא תהיה לי בעיה להרכיב עכשיו השאלה זה איך אני מפרק את המאוורר שבא עם הרדאון בלי לשבור אותו לחתיכות? חיפשתי מדריכים באתר ובעוד כמה אתרים ולא מצאתי כלום

• 12 תגובות
    • 790 צפיות
  8. Started by edi17,

שלום לכולם! אז ככה... לפני כמה ימים נשרף לי הספק... כששמתי ספק ישן ( 400 וואט ) - היה רעש מעצבן, פשוט רעש מעצבן כמו של מנוע... יש לציין שהספק הישן שלי השמיע גם כל מעצבן - רק פחות ( הספק הישן היה 300 וואט). חשבתי שהבעיה היא בספק או במארז. החלטתי לקנות ספק חדש - החלפתי לספק חדש של 400 ואט... אך הבעיה החריפה...!!! הרעש ממש ממש מעצבן ואי אפשר להשאיר את המחשב בלילה כי ממש ממש שומעים את הרעש!!! נכנסתי לביוס כדי לבדוק את הנתונים של הטמפרטורה ונחרדתי!!! המעבד הוא פנטיום 3 667 MHZ... ואלו הנתונים: Cpu Fan Speed: 4166 rmp Mb Temperature: 28c Cpu Temperature: 44c! אשמח לשמוע תגובות והצעות לשיפור הבעיה המציקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בתודה אדי!

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  9. Started by Bah_gots_pIII_450,

יש לי amd K6-2 450 שהוא כיודע, איטי מאוד ורציתי לשאול מהוא האוברקלוק הממוצע שניתן עם קירור טוב לעשות עליו. הלוח הוא shuttle ישן עם via apollo MVP 3 (בעע....) hot-597 משהו...

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  10. Started by deangefen,

בתוכנה PCMark 2002 הרצתי Benchmark ויצא לי CPU score: 6391 Memory score: 6354 HDD score: 803 ובתוכנה WCPUID זה מראה שיש לי 2 מעבדים מה זה אומר?? והאם זה טוב?? יש לי P-4 2.6 512MB ו3 מאווררים שמכניסים אוויר ו1 שמוציא ??? ??? ???

• 6 תגובות
    • 594 צפיות
  11. היום החלפתי את גוף הקירור והמעלות היו ונשארו 43-40.5 מעלות. גם אחרי שאני משחק במשחקים המעלות נשארות אותו הדבר, יש לכם רעיון למה? אולי המשחה הטרמית עוד לא התייבשה ורק עוד כמה ימים אני אראה תוצאות? ??? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 613 צפיות
  12. אוקיי, הבעיה שלי מתחילה בזה שאני לא יודע לעשות אוברקלוק - ובחיים שלי לא עשיתי את זה ואני מתכוון להתחיל עכשיו - יש לי AMD ATHLON 1800 XP ואני רוצה ל"אברקלק" אותו - אבל אני לא יודע עד כמה אני יכול. ממה שקראתי עד עכשיו במדריכים - אני יודע שכנראה זה קשור לכמה אני יוכל לקרר את המארז שלי. אז ככה - במארז יש אופציות למאוררים. מאחור של 80 מ"מ, מלמעלה ובצד של המארז עוד שניים של 80 מ"מ ומקדימה יש עוד אחד של 120 מ"מ. ד"א הלוח אם הוא: +ECS K7SOM עכשיו , כל המאווררים הם אופציות חוץ מזה שבצד. אז - השאלה היא עד כמה אוברקלוקינק אני יכול לעשות, וכמה מאווררים להוסיף, ואיפה? ??? תודה רבה רבה לעוזרים!

• 12 תגובות
    • 818 צפיות
  13. Started by elad-r,

מה צריכה להיות בערך הטמפ' של מעבד אינטל 2.4?? כי חבר שלי עכשיו קנה מחשב והמעבד שלו בטמפ' של מעל 70 מעלות בדר"כ וזה נשמע לי ממש ממש גבוה... זה הגיוני שזאת תהיה הטמפ'?

• 5 תגובות
    • 508 צפיות
  14. Started by nivezrati,

שלום לכולם הוצאתי כמה כבלי מולקס מהמחשב שזרוק אצלי בגינה ם לא רטובים ולא קרועים או משהו היה עליהם קצת חול וניקיתי אותו השאלה היא אם הם אמורים לעבוד? צריכה להיות בעיה כלהשהי? כי אני לא רוצה להכניס אותם למשב שלי ולשרוף חלילה איזה משהו

• 3 תגובות
    • 484 צפיות
  15. Started by nivezrati,

שלום לכולם קראתי את המדריך באתר של הכנת/הרכבת צג LCD במחשב ונראה לי שאני אקנה את החלקים ויעשה כמו שמתואר אבל אני לא יודע איפה ואיך למקם אותו במארז שלי, המארז שלי הוא- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_829&products_id=4081 אם זה יעזור... בתודה ניב.. נ.ב אם מישהו עשה את המוד הזה בעבר אשמח לדעת איך היו התוצאות והכל...

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by RoyShefy,

יש לי DDR ואמרו פה משהו על אוברקלוק לזיכרון ואף פעם לא שמעתי על זה..... אתם יכולים לעזור??? אמרו שזה ישפר ביצועים.... ואני צריך את זה. תודה :-\ :-\ :-\ :-\

17. Started by neil4,

אם אני עושה אוברקלוקינג לכרטיס כזה ,ומחכה עד שיישרף , יש סיכוי ששאר החלקים ייפגעו מזה?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by t d,

שלום, אני מצטער על בורותי בהודעה הבאה... בכל מקרה: לאחרונה אני מרגיש שהמחשב שלי מתחמם יותר מדי, כשדיפדפתי בפורומים שונים לגבי קירור ו-oc ראיתי שכל הזמן מדברים על הטמפ' שהמעבד מגיע אליה.. רציתי לדעת איך אני בודק את הטמפ' אצלי בכדי שאוכל לשאול אותכם אם היא נורמאלית... בתודה מראש, רועי...

• 4 תגובות
    • 450 צפיות
  19. Started by ccc,

1. 2315 מה"ץ במתח 1.775 זה טוב ובריא לעבודה בקציבות למעבד DLT 1800? 2. מה עדיף, 2300 על כמעט 1.8 או 2250 על 1.65 (שימו לב לקפיצה) 3. התוצאות הנ"ל נראות לכם תוצאות בסדר למעבד הזה? כי אחרי שראיתי את המעבד של fire דרשתי מזה הרבה ותר.

• 13 תגובות
    • 671 צפיות
  20. ויש לי מספר שאלות בנושא אוקי התקציב כרגע עומד על 500 שקל. אני מעוניין לעשות מודינג פלוס קירור למחשב שלי המחשב מכיל קירור סטנדטרי בלי תוספות עכשיו חשבתי על הוספת נורה כחולה למבנה המחשב השאלות הן כאלו יש לי ספק כוח ישן אי שם איך אני יכול לארגן אותו בתור מאורר למארז? האם כול מנורה כחולה תהיה בסדר עבור האור איך אני מחבר אותה בדיוק לחשמל האם זה יהיה בטריות? גורם חיצוני? או על המעבד עצמו? כמו כן כמה עולה הפלסטיק השקוף כמדומני פרספקט דק נכון? האם יש מישהו שמיצר את זה לפי מידות? לאילו כלים אני יזדקק והאם המנורה בתוך המארז לא תגרום לו להתחממות יתר? מצטער אם הפגזתי בשאלות אבל אשמח לדעת אם יש לכם מאמרים בנושא מודינג וקירור אשמח לקבל קישורים כי הנושא הזה מרתק אותי

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  21. westren digital - 80gb - 8mb buffer - 7200 rpm - ata100

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. מישהו מכיר אתר או מאמר שמראה איך לעשות מערכת שליטה וניטור עם תצוגת חוגה כמו CoolerMaster Musketeer שביקורת. לא בעיה להשיג את המדיי חוגה בצבא (אני יכול להשיג דרך החימושניקים של הגדוד שלי). או בחנות אלקטרוניקה. זה בכלל אפשרי להרכיב כזו מערכת?

23. Started by SuB,

שלום! רציתי לעשות מוד להיטסינק של פנטיום 4 - החלפת המאוורר למשהו חזק ושקט יותר (שלי רועש יותר מהרגיל כנראה..). בשביל זה אני צריך רק את הפלסטיק השחור עם המאוורר שיושב על האלומיניום, אין לי צורך באלומיניום כי את זה יש לי מההיטסינק הנוכחי, ואני לא רוצה להרוס את ההיטסינק שיש לי עכשיו אם יתפקשש לי משהו.. רציתי לדעת אם מישהו שמגיע למפגש בסוכות יוכל להביא לי את החלק הזה אם יש לו רזרבה והוא לא צריך.. בכל אופן, תשאירו כאן תגובה או תשלחו הודעה פרטית או אייסיקיו-6335444. אני מבטיח שבתמורה אני יפרסם תמונות של תהליך המוד עם הסבר כדי שאחרים גם כן יצליחו לעשות אותו בלי טעויות.. תודה!

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  24. Started by sub_man,

שלום אחים שלי!!!!!!!!!1 איך סוכות מי בונה סוכה?(לא שזה מעניין) סתם... תקשיבו עוד כמה ימים אני הולך לדוד שלי והוא עוזר לי לעשות מודינג יפה למארז(רציתי שאנחנו נבנה מפרספקט שהכל יענו חוץ מהמאחורה יהיה שקוף ובפנים לדים מחבר שלו(בזול חחח) אבל רציתי לבדוק לעומק האם במוחכם יש רעיונות טובים יותר אז... תלכו עד הסוף בראיונות תביאו תמונות אפילו אם יש אני מחפש לעשות צביעה לדים ומשחקים של דברים זוהרים מדבקות כל רעיון טוב שעולה לכם בראש תכתבו אבל דברים יפים!!!!1 תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 532 צפיות
  25. Started by Dready,

גוף קרור חדשני ללא סיכונים כמו קרור מים ואף יותר טוב, פרטים בקרוב מאוד

• 8 תגובות
    • 901 צפיות

דיונים חדשים בפורומים