עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ccc,

לגשר הצפוני(בתוספת מאוורר 40 ממ או לכרטיס מסך (ליבה) אני מדבר מבחינת אפקטיביות וכדאיות כי יש לי רק אחד כזה. על הכרטיס מסך יש כבר סינק מקורי שעשיתי לו לאפינג והחלפתי משחה. איפה אתם הייתם שמים? ד"א אני מתכנן VDD MOD

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  2. אז ככה...הבחירה פה זה... או PowerColor X800XL+Arctic-Cooling ATI Silencer 5 REV2 או HIS X800XL IceQ??.

• 2 תגובות
    • 440 צפיות
  3. Started by maorbe,

יש לי מחשב חדש עם מעבד amd 3500 התוכנה של הלוח אם מציגה לי כעבור כמה זמן שאני נמצא במחשב אזהרה שהמהירות של המאוור של המעבד יורדת לסביבות ה 800 rpm ואני חושב שיש בעיה.. אולי תוכלו להגיד לי מה יכולה ליהיות הבעיה ואיך אני יפתור את זה כי המהירות הזו נמוכה מאוד דבר שגורם למעבד להתחמם

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  4. אני רוצה לקנות קירור למעבד כדי שאני אוכל להפיק ממנו אוברקלוק רציני.... ברשותי מעבד Pentium 4 Prescott 2.8Ghz LGA775 אני משער ששני הקירורים שרשמתי בכותרת די שקטים, השאלה מי באמת מקרר יותר חזק????? צירפתי לינקים שתוכלו לראות! ZALMAN http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=7599 THERMALTAKE http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_954&products_id=9438 המחירים די דומים.... אשמח לקבל קצת ייעוץ בתודה, דניאל.

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  5. Started by ronile4,

היי, אני חדש כאן, ויש לי בעייה: בשבועיים שלושה האחרונים אני שומע את הרעש של המאווררים יורד לכמה שניות, כאילו מפסיק לעבוד לכמה שניות, ואחרי כן חוזר. זה קורה המון פעמים. התקנתי אוורסט, וזה מציג לי 42-43 מעלות במנוחה במעבד, ו-46 עד 50 בעבודה. לפעמים זה הגיע במאמץ ל-55. לפני 3 שעות בערך פתאום שמעתי קצת שקט מהמאווררים... זאת אומרת לא שקט לגמרי, אבל יותר שקט...נראה לי שאחד הפסיק לפעול ואחרי 2-3 דקות חזר לעבוד. בזמן שזה היה שקט, אז בדקתי מאחורה והרגשתי אוויר מהמאוורר של הספק כוח מאחורה שמוציא אוויר.. ובאוורסט הודיעו לי שהמאוורר של המעבד עובד. זאת אומרת 2 מאווררים בטוח עובדים.... האם יכול להיות שהשלישי (זה שמכניס אוויר למארז) הוא שעושה את הבעיות ואת הרעש? איך אוכל לדעת? ומה עושים…

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  6. שלום, אני חדש בפורום ונתקלתי בבעיה בזמן OC, אני מנסה לשנות את ערכי המולטיפלייר ואחרי שאני משנה ושומר הוא פשוט מחזיר את זה לערך קבוע של 6. אותו דבר עם מהירות השעון שלהיא 266, אודה לעזרה בנושא. :s05:

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  7. Started by gjook,

שלום לכולם , אשמח אם מישהו יוכל לשלוח לי קישור שמראה הבדל בביצועים , נגיד במשחקים בין e6300 עם אובר של 2.8 ghz או אפילו יותר, לבין המהירות המקורית (1.8 נדמה לי..)... כאילו על הנייר יש הבדל של לפעמיים 100% אבל איך זה באמת משנה בפועל?

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  8. Started by Ev,

אני קונה את המארז NZXT H2, בפנים יהיה מעבד I7-2600K עם קירור DEEP COOL ICE BLADE PRO וכרטיס גרפי HD4830 מתכנן לעשות OC למערכת הזאת. כדאי לי להתקין מאוררים נוספים במארז מראש או לא, אם כן איפה?

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  9. Started by פיני גרשון,

יש לי I7 860, חודש שלם אני מחפש קירור מים לסטוק הזה ועדיין לא מוצא. מישו מכיר קירור מים לסטוק 1156?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  10. Started by SloOmPer,

שאלה- אם אני עושה אוברקלוק לכרטיס מסך שלי, ואז מכניס אותו למחשב אחר האובר קלוק עדיין ישאר ? כאילו הוא נשמר בכרטיס מסך ?

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  11. Started by moris122,

שלום ההיתי רוצה לעשות OC למחשב (הישן) שלי : AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800+, 1998 MHz ASROCK ALiveSATA2-GLAN AM2, K8T890 (Socket AM2) 1GBX2 RAM 800MHz KINGSTON serkale 9600GT 512MB HEC 500W לא כל כך אכפת לי להרס את המחשב כי גם ככה בתקופה הקרוב אני יקנה חדש המטרה בעיקרון לשחק ב-GTA IV ... כרגע המעבד לא מספיק חזק בשביל לסחוב אותו... קראתי את המדריכים אבל לא כל כך הבנתי ההיתי מבקש עם אפשר פשוט לתת לי הוראות מה לעשות תודה.

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  12. על כמה המהירות ליבה והזיכרון של הרדון בהתחלה?(כאילו כשמקבלים אותו) יש לי RADEON 9700PRO של ATI

• 2 תגובות
    • 451 צפיות
  13. כניסת המאוורר SYS_FAN 2 בלוח אם מגבילה לי את המאורר ל 800 RPM כשהוא בעצם אמור לעבוד ב 1200RPM כמו כל השאר. (לוח DS3L) בדקתי - סמתי את המאוורר בכניסה אחרת והוא עבד ב 1200. סמתי מאוורר שעובד ב 1200 בכניסה הזאת והוא עבד ב 800. אז הבעיה היא בהחלת בכניסה עצמה. האם יש משהו שאני יכול לעשות במחשב/בביוס כדי לגרום לזה לעבוד ב 1200 ? תודה לעוזרים טל

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  14. Started by slater,

כמו שניתן להתרשם מהכותרת, השאלה שלי היא מה ההבדל בין שתי המערכות קירור מים הללו? איזו מציגה ביצועים עדיפים ואיזו יותר משתלמת?

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  15. Started by מישהו,

CPU Type Intel Pentium 4 530, 2983 MHz (15 x 199) Platform ID 13h (Socket 775) זה המידע על המעבד והתושבת כמו שאתם יודעים כבר... זה INTEL LGA775? בכל מקרה, לטענתו המחשב עושה רעש של עגלה בלי גלגלים, אני מנחש שזה המאווררים... אבל אם יש עוד אפשרויות תקנו אותי הוא לא מבין כלום בזה ככה שאל תבקשו לפרק ולבדוק בבקשה... (גם אני לא מבין כמעט...) משהו שקט וזול שיקרר יותר טוב ממאוורר ממוצע אם יש (לא חייב להיות שקט לגמרי אבל שלא ירעיש יותר מדי) אז... מה אתם אומרים? (אין לי מושג מה המאווררים מקררים, אז פשוט תנו קירור שיחליף את המאווררים בהנחה שהם עושים את הרעש...) בתודה איל =]

• 2 תגובות
    • 435 צפיות
  16. Started by rafi-s-,

זה רשום פה מה זה ??? תודה http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=memroundup

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  17. Started by yuvalaba,

speed fun איך קוראים נתונים מראה טמפרטורה שלילית 55c- מה זה tepm1 temp2

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. המון אנשים בעלי לוחות DFI עם NF4/3 ודאי בדקו וראו שאין תמיכה ב MM5 ללוחות של DFI..... קבלו מה מצאתי אחרי חיפושים רבים: http://premium1.uploadit.org/soundx98//MBMDataFinal.rar All you do is download the file, called "MBMDataFinal". Then right click it and say extract here. Now you will see a folder called "MBMData". Now right click that folder and rename it to "Data". Now right click it again and click "copy". תמונה: Latest MBM5 http://mbm.livewiredev.com/ למקור: (הקרדיט שייך לשם) :yelclap: http://www.dfi-street.com/forum/showthread.php?t=6798

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  19. Started by Frequency,

קניתי מאוורר (למארז) zalman f1 יש לו חיבור דיי מוזר שאני לא יודע לאיפה לחבר, זה לא החיבור אדום שחור. יש לו חיבור שחור אדום לבן, יש גם שנאי כזה שמשנה מ 3 פינים ל 3 חריצים. יכול להיות שזה מתחבר ישירות ללוח אם, אם לא אז איך אני מחבר את זה?

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  20. Started by generalA,

חברה הלכתי לחנות מחשבים ואמרו לי שמאורר לכרטיס מסך עולה 35 אצלהם? הם גנבים או שזה מחיר השוק ואם הם גנבים אז איפה אפשר באזור ראשל"צ למצוא חנות הוגנת ??? תודה !

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  21. Started by m1s2,

קניתי מוגן 2, אחרי שהרכבתי אותו איפסתי את ה OC שהיה לי והתחלתי מהתחלה. עכשיו אחרי שסידרתי את כל הפונקציות אז שאני מעלה את תדר ה FSB ב 10, ואני רואה שתדר המעבד עלה אני לוחץ על F10 כדי לשמור את ההגדרות. אחרי שמערכת ההפעלה עלתה לי הפעלתי את התוכנות cpu-z ו HWmonitor ובשניהם אני רואה שכאילו לא עשיתי OC. איך אני פותר את הבעיה הזאת? ניסיתי גם לצאת למסך הראשי ואז לשמור וזה גם לא עוזר.

22. מישהו שיש לו את הלוח הזה ניסה לעשות איתו C@ למעבד 805?

23. שלום ,, המפרט : CPU Type QuadCore AMD Athlon II X4 635, 3051 MHz (14.5 x 2) Motherboard Name Gigabyte GA-M68M-S2P Mushkin 2GB of ram 800mhz שמעו אני מנסה לעשות OC קטן למעבד מ2.9 לפחות ל3.4 בל משום מה לא נותן לי לעבור את ה3.1 , כי אם אני עובר את ה-210 FSB אחריי ה-SAVE מה-BIOS זה עושה SYSTEM IN SAFE MOD PLEASE RE-SETTINGS CPU מישהו מוכן לעזור לי ?

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  24. Started by Ran B,

הגעתי למסנקה שההארד דיסק שלי יותר רועש מ-לא ידוע מה.. אז החלטתי לחפש מגירות קירור טובה, שיותר ת"אטום" את הרעש, מאשר תקרר.., אבל כמובן שלא איכפת לי שההרד דיסק יתקרר באותו זמן, אין מה להפסיד.. ;D רק שתגרום להארד דיסק שלי לא להפיץ הרבה רעש, זה נוראי :-X כמובן לא ממש יקר, אני לא ידוע כמה עולה מגירה כזאתי בממוטצע, אבל אני מוכן להשקיע עד 400 שקל, כמובן תמיד כדאי פחות, ורצוי מאתר ישראלי, אם יש יותר זול באתר כמו http://www.jab-tech.com אז אני אזמין משם.., ובאותו זמן אני גם אשאל איזה סינק למעבד פנטיום 4 2.6 בשביל אובר קלוק כדאי slk900 slk947u sp94 כולם של חברת - Thermalright אז מה כדאי? 8) ועוד משהו שחכתי לשאול.. האם באתר הזה http://www.jab-tech.com יש דבק טר…

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  25. במחשב שלי היה בתיקון שבוע ולפני שלקחתי אותו לשם הייתי בסרט שהמעבד שלי על 23 מעלות עכשיו הבנתי שהאוורסט זייף כי הוא היה ישן יחסית לחלקים. עכשיו הורדתי את הגירסא החדשה וזה נראה לי יותר הגיוני אציתי לדעת אם זה טוב לא ל-OC אלא למשחקים רגילים ועבודה בתוכנות(אולי OC עתידי) אז ככה: לוח-40 מעלות מעבד-38 מעלות זה טוב?

• 2 תגובות
    • 473 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.