אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
יש לי לד כחול אולטרה ברייט 3v ונגד שיכול להתאים אותו למקור של 5v. יש במקלדת שלי ( Micro$oft multimedia keyboad ) מקום שאני יכול "לגנוב" ממנו 3 או 5 V בלי לגרום נזק? אני רוצה לארגן אור קטן שאני אדליק בחושך
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מעבד 2.4 HT של אינטל ולוח אם של MSI NEO-2. איך אני עושה למעבד OVERCLCKING? האם זה אפשרי מהBIOS של הלוח-אם?
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מישהו מוכן להסביר לי מה זה בדיוק פלטייר? איך זה עובד? מה זה עושה? מה אני צריך לקנות בשביל מערכת מלאה כזאת?(שתקרר לי גם את המעבד ואת הכרטיס מסך..) ואת הפלטייר הכי טוב!!!חנויות בחול בבקשה לא בארץ... תודה רבה רבה!!!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל שלא תגידו שלא חפשתי..לחצתי על לחצן החיפוש הנחמד וחפשתי את מילת המפתח צבעי UV.. זה מזה לי כמה הודעות נחמדות אבל באף אחד מהם לא היה רשום על איפה להשיג כאלה צבעים... אז לכן פתחתי נושא.. D: אז כמובן השאלה היא.. : איפה ניתן להשיג צבעי UV? הום סנטר? חנות אלקטרוניקה? פיצוציה? ;D... אשמח לתשובה.. לילה טוב, רן!
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD XP 1600 עכשיו יש לי בעייה אם המאורר של המעבד אז אמרו לי להחליף אז מה יותר טוב להחליף את המאורר של המעבד או שאני כבר ירקיב את הקירור מים הזה ? מה יותר טוב מה יותר חזק ומה נוטן ביצועים טובים ?
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
צריך להוסיף עוד משהו או לשנות כדי שיהיה במחשה הזה קירור מספיק טוב לאוברקלוק{למעבד ולכרטיס מסך}? אפשר גם לעשות אוברקלוק לזיכרון? אם כן אז צריך להוסיף משהו? התקציב עומד על 4000-4200 ש"ח. זה המפרט: CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.41 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ v2.1 nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) [ ¤ 571.12 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 2700 Samsung Original Memory [ ¤ 525.43 ] 1 CPU Cooling : Aerocool Extreme CPU Cooler for P-IV/AMD [ ¤ 158.04 ] 1 Hard Discs : Western Digital 60GB 7200 rpm ATA100 HDD [ ¤ 409.34 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9600 Pro 128MB…
-
- 7 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לי את המערכת הבאה: p4 2.4c ht 800 fsb p4p800 1024 ddr memory (micron) s עכשיו כשאני עושה אוברקלוק למעבד ל3100 גיגה המחשב נטקע אחרי 15 דקות, עכשיו מה יכולה להיות הבעיה?, (אני לא משתמש בקרור מיוחד) ושאני עושה על 2.8 זה פועל סבבה, ד"א בביוס אני עושה "AI Overclock %30 אני פשוט לא יודע להשתמש ב-manual ^^
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
-
קראתי באיזה אתר באנגלית שאפשר לעשות OC להרד דיסק ...למישהו בביוס יש אפשרות כזו? או שיכול להיות שיש תוכנה מסויימת....בעקרון באתר הם לא רמזו על איך לעשות זאת לכן אני ישמח לשמוע אולי מישהו שמע על זה גם....
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
Vantec UvLed 80MM Case Fan Orange איזה חיבור יש לזה 3pin או חיבור מולקס? וזה חיבור פין אני יכול לחבר אותו לפאן כונטרול? אם כן אז איך.. כי 3pin יש לו שלושה חוטים לא? אז איך אני מחבר 3pin לפאן כונטרול? תודה מראש לעוזרים D: רן.
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני מחפש חברה שמייצרת מארזים עם מודינגים שונים....בארץ או בחו"ל מישהו מכיר כזאת??? אם אפשר גם אתר של החברה...
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/gallery/album86/aau כתבתי את השאלה גם למטה מתחת לתמונה ב"הערות" או מה שזה לא יהיה
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
היי הבעיה היא כזאת: לפני כמה ימים פירקתי את הלוח אם כדי לנקות אותו, כשעשיתי את זה גם פירקתי את המאוורר וההיטסינק מהמעבד, והחזרתי אותם למקום. עכשיו המחשב משמיע ציפצופים חוזרים שלפי החוברת של הלוח אם שלי קשורים או לבעיה עם הכרטיסי זיכרון, או לחום גבוה. בדקתי את הטמפרטורות בביוס והם הראו 90 מעלות צלזיוס במעבד! אני חושב שהחום הזה נובע מכך שלא שמתי משחה/גריז/דבק טרמי או איך שלא קוראים לזה, בין ההיטסינק למעבד לפני שחיברתי אותם חזרה. השאלה שלי היא איך בדיוק אני צריך לשים את המשחה הזאת בלי לעשות נזק?
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי ספק 350W של Enermax ורציתי לדעת כמה מאווררים אני יכול לסיף במחשב שלי עם הספק הזה???
-
- 10 תגובות
- 850 צפיות
-
-
יש לי מערכת: Intel Pentium 3 EB 800MHZ Asus CUV4X-C Sdram1: Kingston 256mb Sdram2: 128mb [Dunno what] Gforce 2 mx *השאלה היא אם כדאי לעשות OC לאיזהשהם חלקים ואם יש טעם לעשות OC בלי להוסיף קירור נוסף ומבלי שום תוספות חומרה שווה להוסיף קירור? P.S חשוב מאד שהמחשב לא ישרף
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש הבדל משמעותי בין radon 9800 ל radon 9700 pro? (ה 9800 הוא לא pro) (שניהם ATI 128MB)
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום ! יש לי WD 80GB 8MB , שנחשב שקט , אבל עדיין יש לו ויברציות כאלו...והרעש שהוא מפיק בתדר די נמוך וזה די מפריע.. קראתי פעם שמגירה היא נהדרת כדי להשקיט את ה-HD חוץ מהעובדה שקירור לא מזיק ;D אז יש לי ככה עד 200 שקל (עדיף פחות) שאני חושב להשקיע בנושא...ראיתי את ה-CoolDrive3 של CoolerMaster ב-150 ש"ח. אני לא מתעניין בנתונים כלשהם...רק שיראה טוב כשפותחים את הדלת (הקדמית) של המארז (צ'יפטק) , המארז שחור... ואמממ שישתיק את ה-HD כמה שאפשר! אני אשמח לשמוע המלצות...או מניסיון....או כל דבר אחר! בתודה , תומר.
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אחים שלי היייי תגידו אם המעבד שלי חסום לOC אז זה אומר שאני בכלל לא יכול לעשות OC או שאני עדיין יכול לבאס ואבל לא למגה הרץ
-
- 8 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף בכל מיני מקומות במארז לדים.... איך אני עושה את זה??? לאן אני מחשב אותם?? אם מישהו יכול לתת לי על זה הסבר מפורט + תמונות .... תודה!!
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני צריך הסבר מפורט איך עושים לזה oc כי אני לא מבין הרבה בזה, אני יודע שהיו ת'רדים על זה אבל לא עזרו לי, יהיה נחמד אם תוכלו לעזור
-
- 13 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום לכולם. המפרט שלי: P3 866 ASUS CUSL2-C MB 256 MB SDRAM החיישן מראה בביוס על טמפ' מעבד של 70 מעלות במנוחה!!!! ומספר הסיבובים לדקה של המאורר עומד על 2900 בממוצע נראה לי מעט לא תקין! אני מבקש המלצה לגוף קירור שמתאים לסוקט 370 .... חבר המליץ לי על טכנולוגיית ה-PIPE או משהו כזה שאמורה לפזר חום טוב ומהר יותר. אנא המליצו לי בנושא.
-
- 12 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אין לי רב מדד ואני לא יודע איזה מספר כל צבע חוט בכבל מדספת.. אז יש מישהו שכבר התקין תצוגת LCD ויכול להגיד לי איזה מספר שייך לכל צבע.. יש אתר שאומר השאלה אם זה באמת ככה.. הינה האתר.. http://www.overclockers.com.au/techstuff/a_diy_lcd/ תסתכלו בטבלה המספרים של הצבעים נכונים? תודה, רן!
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הודעה רשמית - הפרוייקט הגדול ultra HTPC הושהה עקב חוסר ברעיונות למארז, וחומרים בסיסיים. ייתכן וכל המארז הקיים יהפוך מארז פרספקס, עם מסגרת אלומיניום היום יירכשו ה AXP 1700+ וה- FlyVideo 2000, ומייד לאחר מכן תפסק העבודה על החומרה במערכת, והאלקטרוניקה, גם בגלל עכוב במשלוח מארה"ב ומצרפת בגלל שביתת המכס בנמלים. בין היתר במשלוחים - sleeving, פלטייר, כבלי EL ועוד... אבנר, בתקוה לימים טובים יותר..
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-