אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מתכנן לעשות OC ל Q9550 . זה יהיה ה OC הראשון בחיי. מישהו יכול לתת לי קישור או להסביר לי בבקשה מה אסור בתחליט האיסור לעשות ב OC? אני יודע נגיד שאסור לעבור איזה מתח מסויים למעבד כי אז הוא נשרף, מישהו יודע מהו המתח הזה? איך הולך היחס של המתח למהירות? איך יודעים מה להעלות קודם וכמה? כנל לגבי זכרונות. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אוקי המערכת .... P5N-E SLI bios 0608 E2140 OCZ Platinum rev.2 2X1024MB 800Mhz CL4 Tuniq למעבד Silent Whisper לגשר צפוני בינתיים .... מתח למעבד 1.35 VCORE OFFSET +100mv --->מתח מעבד סופי 1.45 @ 2.9GH מתח זיכרון 2.1V @ 900Mhz CL4 גשר צפוני 1.3 ~ FSB 1450Mhz מ 1500 ומעלה המחשב לא עושה BOOT ....מסך שחור ...גם אחרי שהורדתי מכפלה למעבד ה VDROP על הלוח הזה גדול ...כאשר ORTHOS מתחיל המתח יורד ל 1.41 ...ובשלבים מסוימים זה 1.39 טמפרטורה ....במנוחה 30 בעומס מלא ב ORTHOS מגיע ל 50 ....טמפ. לוח אם 30~
-
- 11 תגובות
- 982 צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD 1000 Mhz עם כרטיס מסך GE FORCE 4 128 DDR MX ואני רוצה להתקין אוברקלוק ואני לא יודע איך להשתמש בתוכנה שהורדתי מהאתר הזה ואני לא רוצה לחטט שאני לא ידפוק תכטיס מסך....בבקשה תעזרו לי!!
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
האם אני חייב להוסיף מאווררים או מערכת קירור וכו'? למחשב הזה אני צריך להוסיף משהו? ?Pentium D 3.4Ghz, s775, 2x2MB Cache, DualCore? AB9 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? ?1GB Kingston? DDRII 667 X 2 ?EN7600GT 256MB, HDTV, DVI, PCI-E? ?200GB SATA II 7200RPM 8MB?
-
- 5 תגובות
- 545 צפיות
-
-
התקנתי את הסיילנסר על ה- 6600GT שלי (Gigabyte) אבל הוא לא עובד! חוץ מפיסית לחבר אותו לכרטיס הייתי אמור לעשות עוד משהו?
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
יש לי AMD 2500+ עם NF7-M וזכרונות מסוג PC2700 (333MHZ( הצלחתי להגיע לOC של 11X193 ובמאמץ הוא בקושי מגיע ל50 מעלות. אני רוצה להגיע למהירות של 3200. השאלה עם זכרונות כמו שלי איך אפשר להמשיך. ומה שינוי של המחלק אומר? מה עושה להוריד אותו ומה עושה להגדיל אותו וכיצד זה משפיע על יתר הרכיבים?
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
זה מה שיש לי עכשיו הטמפרטורות במנוחה 33 במאמץ 63 לתת עוד קצת במתח ולהגיע ל 500 FSB ? או שהמתח מספיק גבוה ואני יפגע במעבד ?
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני מתנצל מראש על חוסר הידע, אם אני מדבר שטויות תתקנו אותי... : יש לי מעבד פנטיום 3 שכרגע עובד על 133FSB והמכפלה היא 6.5 מה שנותן לי 866MHZ מסכנים אני יודע שהלוח אם שלי תומך עד 1000... אני רוצה לשנות את המכפלה ל 7.5 ובאמת להגיע ל 1000. מישהו יכול להזהיר אותי לפני שאני עושה את זה? להמליץ לי על משהו? ולהסביר לי למה ה CORE (בתמונה) על אדום? זה לא בסדר?
-
- 8 תגובות
- 930 צפיות
-
-
המעבד שיש לי P4 3GHZ 1MB CACHE לא יודע איזה סדרה קניתי אותו לפני 3 שנים. טמפ' המעבד מגיעה ל-79-80 צלזיוס... האם זה נורמלי? אם לא מה לעשות ובאיזה מאוור להחליף????[br]פורסם בתאריך: 4.04.2007 בשעה 15:04:08 Intel ® SOCKET 775 דגם המעבד..... עזרה דחוף.... מישהו יכול לתת לי תשובה?
-
- 4 תגובות
- 386 צפיות
-
-
מה קורה? אז ככה אני די רוצה לקנות מארז חדש (atx full tower) כי המארז שלי מושתן ואין בו מקום אני רוצה להוסיף עוד כמה מאוררים (בלי לקדוח! לפחות בשנה הקרובה....) ואני רוצה שהלוח אם שלי ירגע!!!!! (כבר הגיע ל50 מעלות!) אז ככה יש את המארז של אנטק sx1030b שנראה לי כאופציה נהדרת ואני לא מכיר עוד הרבה טובים אז תציעו לי דרך אגב מפרט מחשב למי שתוהה איך לעזאזל הלוח שלי הגיע ל50........... intel p3 1g fcpga intel easton d815epea2 512 sdram asus v7100 pro 64 mb ועוד דרעק.... מארז miditower מפוצץ בחוטים.....(בגלל זה אין לי מקום וגם לא זרימת אוויר) אז תציעו הצעות מה לקנות (אני רוצה את האנטק) או אם להשאר עם המארז הזה תודה
-
- 23 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
סליחה על הכותרת הלא עניינית. אני חדש פה ואין לי מושג בכל הדברים האלה,התחלתי לחרוש פה על נושאים וזה מעניין מאוד,הבנתי שיש אפשרות להפוך את הכרטיס שיש לי(NX6200MSI)ל6600 ואפילו GT(למרות שזה נראה לי בעייה) אשמח אם מישהו יעזור לי תודה מראש לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 665 צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי היום את המשלוח שלי מPANDA,שכלל: GIGABYTE GA-7DXE ATHLON XP 1600+ MICRON 128 DDR SDRAM 266 PC2100 3R SYSTEMS CASE(לא זוכר איזה דגם,משהו NEON LIGHT) עכשיו יש לי בעיה,כשהתקנתי אותו הוא רשם לי שהFSB על 100 מה שאומר שהמהירות 1100 MHZ אז העליתי ל133,ככה שהמהירות תהיה כמו שצריך,והוא כל כמה זמן נופל, אבל הוא אמור להיות ככה!!! למה הוא קורס(זה עם וולקנו 6CU עם הפד הטרמי המסכן והשחור שבא איתו)????? דרך אגב,יש עוד דבר מוזר,בWCPUID הוא רושם שזה AXP 1700+,יענו זה אומר שPANDA שלחו לי מעבד יותר טוב ממה ששילמתי? ועוד שאלה(אחרונה חביבה),אם אני אשים משחה\גריז טרמי,זה יעזור להעביר את החום והמחשב לא יקרוס? כרגע הוא על איזה 41 מעלות במנוחה(כרגע FSB=109,מכפלה 11)
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-
-
נראה לי שיש משהו לא טוב במחשב או משהו.... רק ווינאמפ ואיי סי קיו עובדים... אלה המעלות: לוח אם - 24 מעבד - 58 הארד דיסק - 30 יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 2.0 וקירור רגיל של אינטל....לא נראה לי שהמעבד צריך להיות גבוהה כלכך נכון?
-
- 1 תגובה
- 419 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב, אבל כרגע אני חייל אז אני ימשוך עוד קצת עם המחשב העכשווי, אז אני רוצה לעשות לו OC ולהגיע איתו לביצועים טובים יותר, ככה שאני אוכל לשרוד איתו עוד כמה חודשים אז ככה המפרט שלי הוא: AMD XP 3000+ ABIT NF7-SL v2 2x 256MB DDR Kingston (לא יודע את התיזמונים שלהם, אבל הם על default. מקסימום אני אעדכן את ההודעה יותר מאוחר אם זה מאוד הכרחי) Gigabyte RADEON 9600PRO הייתי רוצה לעשות OC לכל המערכת, יש לי קירור למעבד משהו עתיק - Thermaltake Volcano 12 אני חושב .. חחח אם אני צריך לשפר מעט את הקירור במחשב כדי להשיג OC רציני, בבקשה המליצו לי על דברים, כי באמת הייתי רוצה לשרוד עם המחשב הזה עוד כמה חודשיים ואז להביא איזה מפלצת חדשה הביתה…
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום! קיבלתי מחשב מחבר פנטיום 3 553 ואני רוצה לדעת איך אני הופך אותו למהירות של 1 ג'יגה הרץ ומעלה או יותר לכיוון הזה יש למחשב זיכרון של 100 מגה RAM אני רוצה לשפר את הביצועים של המחשב כמה שאפשר. מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה את זה? תודה רבה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 919 צפיות
-
-
טוב, דבר ראשון, רק שתדעו, אני מתחיל גמור בעסק, ועד עכשיו לא התעסקתי בזה ממש, אבל ממש מעניין אותי האוברקלוקינג. אני רוצה להאיץ את המעבד שלי, למרות שהוא ממש עובד טוב ודיי חזק- פנטיום 4, 1.6. אני יודע, אין טעם, אבל אני ממש רוצה להאיץ אותו למהירות שלפחות משתווה ל1.8 או 2.0 הלוח אם הוא, שהוא גם טוב, - asus p4s533 אני מתכוון לשנות את המהירות דרך הביוס, אלא אם כן יש למישהו רעיון יותר טוב? יש לי כל מיני תוכנות טובות שבאו עם הלוח, כמוasus probe וכו... התקנתי כבר עוד 2 מאוורים, לכיוון חלל הלוח, שאחד יונק ועוד אחד שואב אוויר. מה עוד אני צריך? איך ולכמה לשנות? זה ישפיש על הזכרונות? אני צריך לקחת בחשבון עוד כמה דברים? בבקשה, תעזרו לי בהתחלת דרכי אל עולם האובר קלוקינג!
-
- 8 תגובות
- 602 צפיות
-
-
טוב, המחשב שלי כבר דיי ישן ומעולם לא עשיתי לו O/C (חוץ מלכרטיס המסך). הייתי רוצה לדעת איזה O/C כדאי לי לעשות (אם בכלל). קראתי מדריכים, אך זה לא ממש עוזר לי בהחלטה על סוג ההמהרה - הבנתי שאפשר או דרך המכפלה או דרך ה-FSB... מה כדאי וכמה? גם לא ראיתי נעילת AGP/PCI 66/33 . ראיתי רק PCI וגם הוא דיי תלוי ב-System Frequency... - סיקור של לוח האם שלי + תמונות מה-Bios יש כאן: http://www.hexus.net/content/reviews/review.php?dXJsX3Jldmlld19JRD0zMTYmdXJsX2hpc3Rvcnk9LTI= אין לי איוורור מיוחד... יש מאחורה, על המעבד\לוח אם ודלת הצד של המארז פתוחה לגמרי. (כן אני יודע שזה מביא אבק... זה מה יש). אני לא מעוניין בשידרוגים ותוספות. אם זה מעניין משהו אז יש גם 2 על כרטיס המסך, 1 במגירת HD, ומגי…
-
- 11 תגובות
- 534 צפיות
-
-
כרגע הFSB על 360. מתחים: מעבד-1.5 זיכרון-2.0 אני חדש מאוד בOC למעבד וצריך עצה להמשכת הOC .. קיבלתי יציבות אך ורק כשהמעבד על 1.5.. בקשר לזיכרון אני לא כ"כ בטוח.. מה הגבול העליון שהמעבד יכול לעמוד בו מבחינת מתחים? המפרט שלי נמצא בצד..
-
- 4 תגובות
- 464 צפיות
-
-
אני צריך קירור למעבד AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 אני מחפש משהו פשוט, לא ל-OC, והכי חשוב שקט שקט שקט תודה
-
- 7 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם היום קניתי את זלמן 6000 והוא ממש לא כמו שרשום אליו שהוא טוב והמחשב עובד לי על 60 מעלות וזה ממש גרוע למאורר הזה רציתי לשאול מה אתם ממליצים אני חייב את העזרה שלכם כי אני לא יודע מה לקחת אה דרך אגב זאות הרשימה שיש בחנות הזאות Thermaltake Smart Case Fan Thermaltake Volcano 8 Thermaltake Volcano 10 Thermaltake Volcano 11+ Spire Falconrock II וכמובן את המאורר המאפן שלי זלמן בדיוק השם מתאים לא חברה אני צריך ממש עזרה :-[
-
- 13 תגובות
- 790 צפיות
-
-
מה דעתכם על הסט מאווררים הבא: http://www.thermaltake.com/dcfans/35drivebay/a2003.htm יחסית זול יש לי כרגע כמה 120 בשימוש 2 גנריים שבאו עם המארז ועברו שיפצור ל12V THERMALFOW שלא בשימוש נכון לעכשיו (למכירה) TT SMART לא בשימוש (גם למכירה) חשבתי להשיג את הסט הזה במקום יש דעות?
-
- 10 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני חודש בערך קניתי את הfx6800 של gigabyte עם הקירור הפסיבי.. הטמפ' שלו מעט גבוהות(אידיאלי-66 במקרה הטוב. מאמץ כבד-76) והיות והמארז לא מקורר היטב חשבתי להוסיף קצת קירור. פירוט הקירור- מאוורר 80מ"מ בקדמת המארז שמכניס אוויר. ועוד מאוורר אחד שמוציא אוויר של הספק. בחלק האחורי של המארז יש מקום למאוורר 60מ"מ בלבד. חשבתי להוסיף מאוורר אחד של 120מ"מ בצידו של המארז ועוד אחד בגג המארז גם של 120 מ"מ. מה דעתכם? תודה לכל העוזרים.
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם GIGA BYTE K8-NXP-SLI עם 2 GEFORCE 6600GT של XFX ואני רוצה לקרר אותם על מנת להתחיל לעשות OC רציני עד כמה שאפשר עדיף עם אפשר בגבול ה 500 ש"ח אבל גם חריגות יתקבלו מה יש לכם להציע?? אחת המגבלות היא מקום עקב רווח דיי נמוך בין הכרטיסים
-
- 1 תגובה
- 445 צפיות
-
-
אני חייב לקנות case fun דחוף לפני שהמחשב שלי עולה באש... אין לי נסיון קודם עם קירור מארז ואין לי מושג מה לקנות ראיתי באחד החנויות Antec 80mm LED Fan ממש מגניב עם צבעים ובלאגנים, האם כדאי לקנות אותו? הוא שווה משהו? ואם אני קונה אותו אז אני צריך לקנות גריל בניפרד או שלא צריך? איזה מאוורר כדאי לקנות בכלל? איזה גודל? מחכה לתשובות מהר, תודה.
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אוקיי זאת הרשימה , C/FAN CPU CM SPHERE SILENT L775/AM2/S754 BLACK , C/FAN CPU CM HYPER 212 P4/K8 , C/FAN CPU CM V8 LGA775/AM2+/940 , C/FAN CPU CM HYPER Z600 L775/AM2+/940 , C/FAN CM HYPER-6+ P4/K8 , C/FAN CM HYPER-TX2 LGA775 AM2/F1207 22dBA , C/FAN CM MARS SILENT K8/P4 , C/FAN CM ECLIPSE SILENT K8/P4 אין בעיה של תקציב מתוכנן OC קיצוני אחרי שאקבל זכרונות ולוח אם חדשים אממ CM זה הכי טוב שיש לחבר שלי אני מקבל את זה ממנו בהנחה ואני מעדיף לקנות ממנו אז לא משנה כמה זה עולה מה שהכי טוב ביניהם OC הכי רחוק שאפשר ד"א אולי לא להתפקשר ולקחת THERMALRIGHT ULTRA 120 EXTREME? אין לו אותו תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 744 צפיות
-