אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני בונה משהוא (עדיין סוד) ואני צריך בשבילו 8 מאווררים, עכשיו אני צריך 6 מאווררים בגודל 80mm ו-2 מאווררים בגודל 40mm. אני צריך שהם יהיו הכי שקטים והכי מהירים, -יש לציין- אין הגבלה במחיר!!!.
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שזאת שאלה לפורום הזה, אם לא איתכם הסליחה. קניתי מחשב חדש עם מעבד e6600 קירור רגיל של sunbeam למעבד. מארז p150 , לוח אם ab9 pro מערכת הפעלה vista . יש תוכנה מצורפת ללוח אם בשם Guru , כשהפעלתי את התוכנה היא הראתה טמפ' עבודה (במצב מנוחה של המחשב) של 41 מעלות ל - cpu . 35 מעלות כללי וסימנה את המצב באדום עם הערת warning . האם יש בעיה עם הטמפ ? מה אמורה לדעתכם להיות הטמפ' במצב כזה עם מערכת כזאת? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אם מישהו יודע ויכול להגיד לי מהם ההגדרות שצריכות להיות בביוס של לוח אם של foxconn תודה...
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלוםץ אני חדש בפורום ורציתי לדעת אם המהרה של מעבד וזיכרון מתבצעת רק ע"י הביוס או שצריך לעבוד עם תכנה מסוימת ? אם שיניתי את המכפלה ואת המחלקים שלי זה אמור להספיק ?
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני משחק קול אוף דיוטי עם אתם יודעים מה זה אחרי איזה 20 שניות כל האף פי אס שלי יורד זה לא היה לי לפני איזה חודשיים (רק עכשיו הפעלתי את המחשב אחרי חודשיים) לאחרונה הוספתי 2 מאוררי 80 מקדימה אחד 80 בצד ואחד 120 מאחורה...המעלות שלי: כרטיס מסך:35 במנוחה 40 מאמץ מעבד 60 מנוחה מעל 70 במאמץ (אמאלהההההה) יש למישהו המלצות משהו לתקן תבעיה כי זה ניראה לי בטוח החימום...
-
- 2 תגובות
- 417 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל e4500 ולוח אם שאין לו אפשרות של oc יש איזושהי דרך שאני יעשה לו אוברקלוק כלשהו?
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזאת אם אני ארצה לבצע OC לזיכרונות עם תזמון 5-5-5-12 (מעבד E6600+ לוח אם COMMANDO) האם תהיה לי מגבלה כלשהי מבחינת רמת ה-OC,תדר וכדומה לאותה מערכת עם זכרונות עם תזמון 4-4-4-12 ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
Cooler Master Hyper TX 3 לאומת Xigmatek HDT-S963 H.D.C, במדדים של קירור ושקט. בנוסף, הרבה זמן לא קניתי חומרה וציוד חדש, עם גוף הקירור מקבלים גם משחה טרמית או ש אני ממש לא מתכנן OC והרבה יותר חשוב לי השקט..
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה בפורום ולא כלכך מתמחה בOC קניתי לפני כחודשיים מחשב AMD 3800 x2 Dual core (AM2) board: GA-M51GM-S2G עם גיגה זכרון 667 של Twinmos (נכון לעכשיו המערכת מאוד מאוד בסיסית בעיה שנובעת מחוסר תקציב...) אז ככה רציתי לראות מה אני יכול לעשות עם הAMD לפני שאני קונה את הטייפון החדש כשיצא סוףסוף וכשנכנסתי לביוס גיליתי שאין לי אופציה של OC בשום מקום - דבר שלמיטב הבנתי מאוד חריג בלוחות של גיגה-בייט אם מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה אני אהיה אסיר תודה איך אני עושה OC עם ביוס שלא מאפשר?! אם מישהו נתקל בבעיה דומה אני אשמח לשמוע את דעתו בנושא... תודה מראש -אמיר
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
המהרתי את המעבד E4300 ב50 אחוז ל 2700MHz שמרתי על האפשרות למחשב לשחק בן X6 ל X9 יש לי קירור אוויר רגיל סטוק ברגע שאני עובר למאמצ הטמפ עולה בפחות משנייה ב10 מעלות לפחות מ מ50 ל 60 מעלות וברגע שאני מכבה את המאמצ הוא נופל ישירות ל50-2 ב TAT E4300@2.7GHz OC stock air Fan mobo 965G CPU Host Frequency (MHz)_________ [300] PCI Express Frequency (Mhz)_______ [112] System Memory Multiplier (SPD)_____ [2.66] CPU Clock Ratio (Note)____________ [X9] Memory________________________ [800] Timing_________________________[5-5-5-15] System Voltage Control___________ [manual] all Normal Vcore 1.265 אולי יש בעייה בחיישן טמפטורה ?
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
קודם כל שלום אני משתמש חדש..ואני שמח להיות פה לעניין, אני מעוניין לקנות פאנבאס והמליצו לי על Enermax UC-A5FATR2. עכשיו הוא נראה סבבה והכל...אבל מעצבן אותי טיפה שאשפר לראות רק את ה rpm של 2 מאווררים מתוך ה 6.....איך אפשר להוריד בצורה נכונה את המהירות של כל שאר המאוררים אם לא רואים את ה rpm ?? =\ ושנית....כל היציאות מהמאוררים שלי הם של 4 פינים...וראיתי שלפאנבאס הזה יש רק כניסות של 3...וחיפשתי בכל הרשת מתאם זכר שיתאם ב ין 4 פינים ל 3...ולא מצאתי למישהו פה אולי יש את הפאנבאס הזה ויכול לתת עליו תגובות? זה ממש חשוב לי כי אני רוצה לקנות בימים הקרובים. ואם כבר בעניין....האם יותר כדיי לקנות את Coolermaster Aerogate II ? כי הוא נראה טוב אבל הושא שולט רק על 4 מאוררים...וזה תוקע …
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
כמה אתם אומרים? ודבר שני איך אני עושה אוברקלוקינג?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
המעבד שלי הוא P4 3.0 HT וכרטיס המסך HD3650 מעבד: 42 - במנוחה 56 - במאמץ כרטיס מסך: 45 - במנוחה 73 - במאמץ האם הטמפ' תקינות?
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
האוורסט מראה לי 3 טמפרטורות של המעבד 1. CPU 2. CORE1 3. CORE2 הראשון תמיד יותר נמוך (בערך 20 מעלות) והשני והשלישי בסביבות 23-24 למי מהם אני צריך להתייחס ב OC ?
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מי מהם נותן ביצועים עדיפים ? תודה...
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
ערב טוב, הדיון הזה נפתח ע"מ שתוכלו לשאול שאלות במידה ומשהו לא מובן לכם לגבי התחרות. פתיחת התחרות: היום. סגירת תחרות ופתיחת סקר: יום חמישי הקרוב (3.10.13) בשעה 20:00. סגירת סקר: יום ראשון (6.10.13) בשעה 12:00 בצהריים. למי שלא הבין, מטרת התחרות היא לרשום כיצד הייתם מקררים את המחשב שלכם, אך להציג את הרעיון שלכם בצורה מקורית, כגון: - חמשיר - סיפור עלילתי - תמונה - סרטון/קליפ וכדומה. ניתן כמובן לשלב איך שאתם רוצים כמובן ולאו דווקא להציג באחת הצורות שצויינו. ההצעות שהוצגו בצורה המקורית והמיוחדת ביותר יבחרו, כאשר ישנו גם דגש לרעיון כמובן. לרשום "הייתי מקרר את המחשב עם חנקן נוזלי" או "טובל אותו באקווריום" לא יקדם אתכם לשום מקום, כי זו לא מטרת התחרות, וחבל שכך (לכל אחד י…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם אני מעלה את המתח של המעבד מה זה יתן לי מבחינת OC ???
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני מתלבט בין קניה של מעבד i5-4670K תומך-OC + לוח MSI Z87-GD65 שאמור להיות טוב ל-OC, לבין מעבד i5-4670 שאינו תומך בכך ולוח MSI Z87-G45 שמלבד נושא ה-OC חסר כמה פיצ'רים נחמדים אחרים שיש בלוח היותר יקר. עד היום לא ביצעתי OC קבוע באף אחד מהמחשבים שלי, גם באלה שתמכו בכך, ואני לא ממש רוצה להשקיע בקירור. יציבות תמיד הייתה לי חשובה יותר. השאלה אם יש טעם בכל זאת ללכת על השילוב הראשון ולהשאיר את האופציה ל-OC פתוחה, או שמבלי להשקיע בקירור בוודאות אין סיכוי לקבל יציבות ולכן מיותר להשקיע יותר בלוח ובמעבד. אגב, ביצועי מעבד גבוהים חשובים לי מאוד כדי אני משתמש בתוכנת עיבוד תמונה שבה המרה של כל תמונה לוקחת במצבים מסויימים כמה דקות, לכן אני בכל זאת שוקל את האופציה של OC. עריכה: אולי עדיף ב…
-
- 2 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
אני לא עשיתי אף פעם OC והכ.מסך שלי עוד לא הגיע LEADTEAK 128 MB GF 4 4200 ואין לי שמץ איך עושים OC . לכמה לדעתכם יכול הכרטיס להגיע , הוא אמור להגיע עים ליבה 250 וזיכרון 500 אמור אבל שמתי שהוא מגיע עים רק 450 והעים ביכלל יש דרך להגיע לביצועים טובים יותר בלי לסכן את הכרטיס ? אשמח עים תעזרו לי ! תודה
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי AXP1600 העלתי את הFSB ל143 והטמפרטורות אותו הדבר , גם בפול מאמץ וגם בללא מאמץ 55-62 אני רוצה להעלות אותו לXP1900 שזה יותר מ150 FSB ואני מפחד שהטמפרטורות לא נכונות מה אני עושה יש לי VOLCANO 6 והמארז מאורר היטב מפרט
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
-
W O O T ;D * התמונה מתייחסת לקירור מים ש NEC הציגו ב 2007, לא מוצא תמונה של הקירור החדש. אם מצאתם, תעדכנו. תודה. http://en.expreview.com/2010/05/06/nec-develops-super-efficient-cfc-cooling-solution-for-pcs/7105.html http://vr-zone.com/articles/nec-announces-new-cpu-cooler/9040.html
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
למה צריך לכבות את הטורבו ואת הHT בביוס כאשר עושים אוברקלוק? מה רע לי 8 CORE ? מה רע לי הטורבו? תודה
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
איפה??? תנו לי אתר או חנות בארץ שמוכרים צגי LCD
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
הינה המעלות במנוחה: והמעלות בעבודה בערך 70~80 המפרט שלי בצד המארז שלי הוא M5 תמונה: http://www.pandas.co.il/images/products/small/21613.jpg אין לי בעיה להשקיע כמה כסף אז מה אני יכול לעשות בשביל שהטמפ' שלי יגיע למינימום? מה להוסיף? דרך אגב הספק שלי הוא 650W ולא ג'נארי
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-