אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת האם הוא ממוקם בגשר הצפוני. למה אני שואל? שמעו פעם (שבוע שעבר) היה לי את המעבד על 2315 מה"ץ מתח 1.7 והכל היה יציב, טוסט רץ 10 וחצי שעות, ולא היו ריסטים או קיי, החלפתי את הקירור לNB ולSB ושמתי קירור לזכרונותב כרטיס מסך וניסיתי לשים קצת דבק חם עם מוספטים איזה כמה פעמים כדי להדביק סינקים אבל לא הלך.. נדביק אותם מחר עם משהו יותר טוב בכל מקרה, מאז שעשיתי את כל הפעולות הנ"ל המעבד באותם הגדרות בדיוק שהיו לי לא עושה אפילו חצי דקה בטוסט בדקתי בביוס שהמתח הוא אותו מתח באמת, בדקתי טמפ' והכל עכשיו אם החיישן של הלוח ממוקם בצפוני אני יוכל לראות אם זה בגלל החלפת הקירור ( שכן אולי לא חיברתי את החדש טוב) אז אני מבקש מכל מי שיש לו לוח כזה, שיבדוק בתוכנות כמה מעלות הלוח שלו נותן…
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אוקי חחח יש לי במחשב 384MB זיכרון..(ddr) עכשיו זה מוחלק לשני כרטיסים בצורה מוזרה! אחד מהם הוא 128MB DDR 133MHZ (שזה 266MHZ) והשני תתפלאו לשמוע 256MB DDR 400MHZ (שזה 800MHZ!) עכשיו את השני קבלתי כפיצוי בגלל שקבלתי את המחשב עם כרטיס 256MB דפוק אז בשקתי שיחליפו לי וקבלתי פיצוי כרטיס הרבה יותר טוב עכשיו בגלל שהמהיריות שונות הבנתי שזה הולך לפי הנמוך..שזה יוצא מאוד חרא הזכרונות איטים אז יש אפשרות שאני לפחות אעשה אוברקלוק לכרטיס אחד (הכוונה ל 128) שטיפה יגיע ליכולות? אם יש אפשרות לעשות OC לכרטיס אחד אז איך עושים?? תודה רבה, רן.. : ???
-
- 12 תגובות
- 813 צפיות
-
-
היי אני בונה מארז והנה מה שחשבתי לעשות בו ואם יש לכם עוד רעיונות אז תודה אני רוצה אם הלמעלה לעשות משהו יפה עם לדים אולי חריטה אבל אני זקוק לתמונה בת *****. הנה התכנון לעכשיו
-
- 9 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היום, קיבלתי את את הכלים שלי (בשעה 12 בערך) שהם - דרמל,ג'קסון,כמה מקדחי כוס וקצת פרספקס. חלונות עוד לא יצא לי לקדוח, ואת המארז שלי אני לא מקריב על הניסיון הראשון ! נזכרתי שיש לי דלת של מארז ישן שלא בשימוש, לקחתי אותה, סידרתי מקום עבודה ויאללה לעבודה (עם הג'קסון), אמנם 3 בבוקר, But who fucking gives a shit ?! הקיצר פעם ראשונה שאני עושה חלון, פעם ראשונה שאני עובד עם ג'קסון, וזאת התוצאה (תתחשבו בשעה המאוחרת ובעובדה שב-3 בבוקר לא הייתה לי מצלמה נורמלית) כמה לקחים - תמיד אבל תמיד לעבודה עם משקפי מגן, ולא לזלזל (עף לי שבב פרספקס לתוך העין כי התעצלתי בשלב הסיום בחיתוך הפרספקס ללבוש את המשקפיים, לסמן קווים מדוייקים של חיתוך החלון - אני אישית השתמשתי באיזולירבנד, וזהו.) …
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי רשמתי פה הודעה עם "נושא סתמי" כמו שהמנהל הגדיר אותה וביקש ממני לקרוא את החוקים אך לא ציין את מיקומם.. אשמח אם מישהו יתן לי קישור לדף החוקים.. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
האם קיים כזה דבר שלקחו ביוס מוכן מחברה ,נגיד ASUS , והעבירו אותו מוד כדי שתהיה האפשרות להעלות מתחים למתחים יותר גבוהים מאשר מה שאפשר עם הביוס המקורי?? ???
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב, אז סופסוף יש ת'מחשב החדש... ואני רוצה לנצל את כ-ל היכולות שלו ! מפרט : ספק כח : 350W שבא עם המארז היפיפה עם החלון ... ייתכן שאצטרך להשקיע פה ? לוח אם : ASUS P4C800 DELUX מעבד : INTEL 2.6MHZ (כבר נעשה אוברקלוקינג ל-2.8) כרטיס מסך : ATI RADEON 9500 128MB NON PRO (פה הימרתי .. .קיוויתי שאוכל לעשות מודינג ל-9700 ו... לא הצליח ) זכרון : GeIL 512MB PC3200 DDR 400MHZ ULTRA (היה חשוב שיהיה cl 2) שני סטיקים - 1 ג'יגה זכרון (כמובן ל-DUAL DDR ) הארד דיסק : wd 120gb 7200rpm 8mb buffer se + maxtor 30gb 7200rpm מאווררים : מאוורר זלמן מעל למעבד (Pure Copper CPU Cooler ) 8) מאוורר עליון מעל ספק הכח ולוח האם להוצאת אוויר חם מהמארז מאוורר אח…
-
- 14 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אוקי תראו..יש לי מעבד p4 2.6GHZ FSB 4X133 (536MHZ) עכשיו יש לי קירור שבא עם המעבד..המאוורר של אינטל המקורי הרגיל.. רשום על המדבקה שלו A57855-001..בלה בלה ומלא מספרים ושטויות.. עכשיו אתמול עשיתי אוברקלוק קטן בתור התחלה לראות איך המערכת תעבוד.. העלתי את מהירות הבאס מ 133 ל140. ככה שזה עכשיו 4x140 (560MHZ) -- 2.8GHZ.. והרצתי תוכנית בפסקל (כי לא הבנתי איך עובדים עם הprime95 הזה..).. הרצתי תוכנית שעושה שלושים אלף פעמים חישוב מתמטי גדול... והרצתי את זה כמה פעמים טובות..והרגשתי שהסינק מתחמם לאט לאט.. אחרי הרבה מאמץ (אני לא בטוח ש 100% די הרבה פחות..).. עשיתי ריסט למחשב נכנסתי לביוס ובדקתי את הטמפרטורה היא עמדה על 43~45 מעלות.. שבדרך כלל שהמחשב לא במאמץ והוא על מהירות רגילה(בלי …
-
- 12 תגובות
- 915 צפיות
-
-
1. האם ניתן להשתמש במשחה הטרמית שהגיעה עם המעבד (במקרה שלנו BARTON 2500) בשביל להדביק את צלעות קירור לזכרונות של כרטיס מסך ? ואם זה אפשרי זה לא גורם נזק , נכון ? 2. אמממ...על איזה צד מדביקים את הצלעות קירור על הזכרונות ? בצד שיש בו את הסינק של הליבה , לא ? ועוד שאלה קטנה : האם כדאי לשייף את הצד החלק של צלעות קירור ? ואם כן , עם מה ? נייר זכוכית ?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי המפרט בצד עכשיו ברגע שאני עובר את ה3400 הווינדוס נותן מסך כחול וריסט.... העלתי את המתח מ1.5 ל1.6 זה לא פתר שום דבר עכשיו אני בעיקרון צריך לשנות תיזמון או משהו של הזיכרונות כדי להמשיך לעלות אבל אני לא יודע בדיוק מה לעשות המעלות בכלליות בסדר גמור בסביבות ה45.... כרגע המעבד על 3320 בכיף ואפשר לעלות עוד קצת ברגע שזה מגיע ל3400 מתחילות הבעיות... לא משהו רציני פשוט הווינדוס לא עולה... יש בוט... הנה תמונה....
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/coolers/aquarius/a1681.htm נראה מ-ד-ה-י-ם אבל בניסיון שלי עם חברת Tt המוצרים עובדים בצורה טובה אבל לא מגיעים לרמת הציפיות שהם נותנים לך כמו בספארק7\7פלוס שעובד טוב, נראה מצויין, אבל שקט זה לא הצד החזק שלו בקיצור מה אתם אומרים על המוצר שלהם ? והאתר החדש שלהם באמת אכזב אותי כבר התרגלתי לסידור הישן והמהיר :\ אבל חפיף.....
-
- 11 תגובות
- 929 צפיות
-
-
-
קניתי לא מזמן וניסיתי לחבר ללוח אם שלי (3 פינים) אבל לא עבד .. לא הגיב לא זז לא הראה כלום המחשב .. - asus p4p800.. אז חיברתי לספק דרך 4 פינים .. - חיבור של ההארד דיסק וזה עובד יפה אבל מה אני לא יכול לדעת כמה סיבובים הוא עושה... וגם יש בעייה בשליטה בו .. אומרים בקופסה שיש לו שלושה מצבים ואני אל ידוע על איזה מצב אני כל פעם .. וגם המגעים של המפסק מהירויות לא טובים כל כך כאילו אני רק נוגע בהם חזק זה משנה מהירות .. לא משנה לאן אני מסובב. .. בבקשה תעזרו לי .. . תודה.
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
-
קודם כל אשמח אם מישהו יסביר לי את הקטע של המהירות בביוס.הכוונה: יש לי מעבד 866MHZ ( :smiley4:) וכשאני נכנס לביוס איפה שהמהירות כתוב לי בשורה מסויימת X6.5 ובשורה השניה כתוב 133/33.25 מה זה אומר בדיוק ה 33.25 וה 133? עכשיו לשאלה השניה: עשיתי בפעם הראשונה במקום 133/33.25 , 135/33.75 (אם אני לא טועה בקשר ל 33.75) ואז המחשב היה במהירות 877MHZ (וואוו איזה שיפור). אחרי עשיתי את שה 135 יהיה 142 (אבל אני לא זוכר איזה מספר היה במקום ה 33.75) ואז המחשב רץ במהירות של 923MHZ די יציב והטפמ' שלו הייתה רגילה (2 מעלות או שלוש יותר).יש לציין שהמתח של ה VCORE היה רגיל 1.70. אחרי זה עשיתי במקום ה 142, 155 ובעליתי את ה VCORE ל 1.75 אבל אז הנורה של המסך כל הזמן היבהבה ושום דבר לו היה. לפי הח…
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי, לאחר שראה את התמונות של המודינגים שאתם עשיתם פה התלהב ועשה מוד קטן למארז שלו. הוא צבע את הפנאל הקדמי לפי איזה אלבום של סקס פיסטולס. והרי http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/o/_/b/1/2/3/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200310162047115470/200310162059084783/p-000_0565.jpg המפרט הוא: ASUS CUV4X PENTIUM 3 1000 MHZ 256 SDRAM 15 GB WESTREN DIGITAL CREATIVE SOUND BLASTER LIVE PHILIPS 5.1 SPEAKERS NVIDIA GFORCE 2 32 MB MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBORAD TRACKBALL OPTICAL MOUSE PROVIEW 17 CD 36* 1.44 WIN XP צולם ב:KODAK EASY SHARE CX4230 מקווים שתהנו!
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אוקי.. חיפשתי קצת במחשב שלי ולא! לא מצאתי שום דבר על ram mhz או שום דבר כזה וגם לא במדריכים שבאתר אז בבקשה הנה אני שואל: איך עושים אובקלוק לזכרון? האם עשיתי כבר אוברקלוק כשהעליתי את הfsb כי רציתי לעשות אוברקלוק למעבד? :\ תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היי אני חדש פה קראתי המון דברים באתר הזה וזה הדליק אותי.. בקיצור איפה אני צריך להתחיל? יש לי כבר מארז ישן מוכן שאני אעשה איתו משהו אבל אני לא יודע איפה להתחיל.. מישהו יכול לעזור לי מה המודינג הכי קל למתחילים?
-
- 3 תגובות
- 424 צפיות
-
-
קניתי לפני חודש מחשב חדש...מושקע....p4 2.8 (מפרט נוסף יבוא בהמשך)... עכשיו חשבתי אולי לעשות לו איזה oc קטן.....רציתי לדעת איזה סיכונים צריך לקחת בחשבון כאשר עושים את זה... האם ניגרם לרכיבים שעושים להם oc נזק...בהווה ובעתיד????
-
- 1 תגובה
- 438 צפיות
-
-
קודם שלום לכולם, אני חדש פה.. ;] טוב אז ככה, יש לי מעבד פנטיום4 1.7 ואני לא מצליח לעשות עליו oc שאני נכנס לביוס ואני מעלה לו את המהירות ל2.4 (זה האופציה היחידה שהוא נותן), יוצא מהביוס, עושה רסטרט , ואז הוא מגיב מוזר. בהתחלה הוא לא מראה תמונה,ואח"כ שאני עושה לו רסטרט הוא חוזר ישירות לביוס ונותן איזה ארור כזה בצבע אדום, לא זוכר בידיוק מה רשום שם אבל כאילו הוא לא נותן לי לעשות oc. וכשאני מחזיר את זה חזרה ל1.7 הוא עולה יפה בלי בעיות ... חיפשתי במדריכים אבל לא מצאתי הרבה... מישהו יודע איך אני עושה oc בכל זאת? :-\ תודה מראש ;]
-
- 8 תגובות
- 603 צפיות
-
-
הוא אני לא יודע אם הוא יתלבש על הריידון 9500 פרו שלי...... http://www.pch.co.il/docs/pd1936866743.htm אתם חושבים שזה יעבוד??? ואם כן אז עד לאן אני אוכל להגיע עם OC???? עכשיו אני בOC שח ליבה 360 (מ276) ובזיכרון אני ב330 (מ270)
-
- 14 תגובות
- 914 צפיות
-
-
למעבד אני לא צריך סנסור כי יש על הלוח להרדיסק שלי אין סנסור וגם לא לכרטיס מסך אני רוצה לחבר להם תסנסור אבל השאלה שלי היא איפה הכי נכון לחבר את הסנסור ועם מה
-
- 6 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני עושה אוברקלוקינג למעבד, כדי לבדוק יציבות הרצתי את טוסט 10 שעות והכל עבד, לא תקיעות לא ריסט אבל משום מה 3DMARK לא רצה לעלות, אפשר לחשוב שהתוכנה המסכנה המעצבנת הזאת בודקת ביצועי מעבד אינטנסיבים, כנראה זה מה שהיא החליטה לעשות בקיצור זה עוד לא נורא.. איך שהוא הצלחתי להגניב בנצ' עד הסוף אז. אבל בואו שמעו שנייה.. אורך בדיקה ב 3DMARK 01 אורכת כ-10 דקות נכון? עוד לפני שנכנסתי אליה, בדקתי בטוסט את המעבד על 100 אחוז למשך 10 דקות בדיוק, נתתי מנוחה קצת למעבד והרצתי את 3DMARK 01 שלא סיים אפילו 3 דקות לא מעצבן? שברתי 3 מקשים במקלדת, ואת הכפתור הימני בעכבר מעצבים מחקתי את התוכנה ושמתי רקע של 3DMARK עם איקס האם 3DMARK היא התוכנה האולטיבטיבית לבדיקת יציבות מעבד? ??? גם לכם זה קורה?!
-
- 6 תגובות
- 464 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש ב-OC. הצלחתי לבצע OC למעבד 2200XP והעלתי את הביצועים מ-1800MHZ ל-2000MHZ. טמפ' המעבד לפני ה-OC היתה 44 מע' (לפי הביוס) ואח"כ 49 מע'. בסנדרה הטמפ' לאחר ה-OC היא 39 מע'. מה הטמפ' הנכונה ? מה שמראה הביוס או סנדרה ? תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 449 צפיות
-
-
אני וחבר שלי התווקחנו בינינו אם הדינוזאור הזה שיש על המארז זה חריטה או מדבקה, אבל לא הגענו להחלטה. תכריעו בינינו בבקשה ... הנה הקישור
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-