אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם התחלתי לעשות overclock למחשב שלי, אני לא יכול לעבור את ה 3.5 ghz , אני חושב שזה בעיה של pci-e , אין לי דרך לנעול אותו, זו לא בעיה של מתח כי יש לי ספק כוח enermax liberty 500w , אם מישהו מכיר את הבעיה אני מאוד אשמח אם יוכל לעזור לי תודה intel p930 abit aw8d max big water 735 sapphire x800gto2 corsair 2x512mb (1gb) cl5 800mhz xms2 enermax liberty ELT500AWT
-
- 0 תגובות
- 428 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי ההמלצות של החברים רכשתי את ה katana3, הבעיה היא שהFAN האוטומט לא ממש מתפקד.. הגדרתי בביוס כל דבר אפשרי, הוא מסתובב לי על 100 סלד, לא משנה באיזה חום, אני יכול רק לבטל את האוטומט בביוס והמאוורר מסתובב מהר וכל הזמן. יש לי לוח של גיגהבייט p67a-ud5 ניסיתי לשחק עם התוכנת SMART שמגיעי עם הלוח, וגם זה לא עוזר.. אם מישהו יודע משהו, אשמח לשמוע..
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי את המוצרים ה קניתי 2 SMART FAN אחד של Tt שני של ENERMAX ואחד רגיל עם אור כחול SUNBEAM ומשחה טרמית SILUER 5 אני צריך עזרה עם סדור המאוררים במארז וגם מצאתי ש במארז רק 2 FAN אחורים מוצאים אויר שאר ה FAN 5 מכנסים אויר יש לי 7 FAN 5 של המארז 2 של COOL MASTER המעבד יושב ספארק 7+ Thermaltake Highest Xaser III V1000A אני השמח עם תוכלו לעזור לי גם במריחה של SILUER 5 תודה רבה לכול העוזרים
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הוצאתי את ה CPU של אחותי מהמחשב שלה וזה Pentium 4 2.4 והסטפינג שלו על הCPU עצמו זה SL689. רציתי לדעת אם נפלתי על סטפינג טוב ואני יוכל לטחון אותו בOC? : ;D עריכה: לא רלוונטי. הורדתי CPU-Z וגיליתי שזה northwood עם סטפינג C1 ככה שנראה לי שאני הולך לטחון לו את הצורה . אפשר לנעול.
-
- 0 תגובות
- 397 צפיות
-
-
הנה תמונה להמחשה http://www.zalman.co.kr/DataFile/product/VF900-Cu_01_b(0).jpg השאלה היא איך אני יכול להוריד את הסינקים הכחולים מהצ'יפים של הזיכרון? ניסיתי עם מברג זעיר ואני לא מצליח, אני גם מפחד שהסינק ימשוך את הצ'יפ יחד איתו הטמפרטורה במנוחה של הזיכרונות היא 77 מעלות ואני חושב שזה בגלל שלא שמתי אז ב2006 את הצ'יפים כמו שצריך זה נראה שהם טיפה לא מכסים צד מסויים בכמה צ'יפים. בכל מקרה איך אפשר להוריד אותם? צריך להפעיל עוד כוח? ואם הורדתי איזה דבק אני צריך כדי להדביק אותם שוב אחרי שמיקמתי אותם נכון ודרך אגב לא כזה חשוב אבל אולי כן, הדיסקיות, לא שמתי אותן, האם אני צריך לשים את הדיסקיות על הברגים בצד האחורי של הדיסק? אני חושב שהן נגד שחיקה אבל אני לא מצאתי אותן כי הן הלכו לאיב…
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
בכרטיס מסך שלי יש קירור פסיבי, אבל הוא כנראה לא מספיק טוב, הכרטיס מגיע לטמפרטורות מעל 60 מעלות. יש דרך להוריד את הטמפ'? אפשר להוסיף מאוורר? אם כן איפה אפשר לקנות מאוור מספיק טוב במחיר זול? ד"א יש לי 3 מאווררים במחשב ולא כמו שבEVEREST בתמונה שמראה אחד. הכרטיס זה nvidia, gainward, geforce 8500GT 512MB
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בקיצור אני הולך לקנות קירור מים אני ממש לא מבין מה אני צריך לקנות אבל ראיתי בלוק למעבד שאני רוצה לקנות Danger Den - RBX בקיצור אני רוצה לקנות גם לגשר הצפוני ולכרטיס מסך מה עוד אני צריך לקנות??? עם אני קונה אני קונה רק את הדברים הטובים שיש אבל כול החלקים צרכים מאותו חברה מאות אתר השמח עם תוכלו לעזור לי אני מצרף קישור לאתרים שמאחד מהם אני יזמין את החלקים ומפרט המחשב בסוף http://www.dangerden.com http://www.cooltechnica.com מפרט Intel Pentium 4 3.2 MHz IC7-MAX3(Intel i875P CORSAIR 1024-TWINX ATI RADEON 9800 XT Thermaltake Highest Xaser III V1000A נ.ב אני צריך משהו טוב ל OC וגם עם אפשר שקט ושיכנס למארז תודה
-
- 12 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי סוקט 775 שאני צריך מאוורר בשבילו ויש לי מאוורר של המארז שגדול בקצת מהמאוורר של המעבד. שניהם מגיעים לסלד מקסי של 2500 פלוס מינוס. רציתי לקנות חדשים. צריך המלצה למשהו שקט וטוב במחיר סביר.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאיזה קרור מהבאים יש תוצאות הכי טובות http://www.skypc.co.il/pl_product~21404~18~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~30402~18~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~Ultra-120eXtreme-775~18~0.htm (עם מאוורר) לא חשוב הרעש או המחיר, רק תוצאות
-
- 1 תגובה
- 437 צפיות
-
-
היי יש לי כיום Geil DDR400 שעובד ב2.5-3-3-6 אני תוהה אין אני יכול לשפר את התיזמון שלו, לדוגמא ל2-3-3-6, או יותר נכון מאיפה הסיבה שאני שואל זה בגלל שאני עומד לקנות עוד זיכרון שעומד לעבוד ב2-3-3-6 (וכמובן אם הסטיק הראשון יהיה 2.5 אז גם הוא יהיה 2.5)
-
- 6 תגובות
- 443 צפיות
-
-
יש לי radeon 9800 pro 128 mb של Sapphire וחשבתי לעשות לו צריבת ביוס לXT, אך לפני זה רציתי לדעת אם זה בכלל ייתן ביצועים יותר טובים מאשר סתם לעשות OC עם ATI TOOL או תוכנה דומה. דבר שני, שמעתי שניתן לפתוח לכרטיס הזה צינורות. מישהו יכול לתת לי לינק למדריך או להסביר לי איך עושים את זה?
-
- 4 תגובות
- 374 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה ואז הפעלתי אותה וזה רשם לי שאין לו בסיס נתונים על הלוח אם שלי וחפשתי אותו גם ברשימה ואין שם מה אפשר לעשות תודה
-
- 0 תגובות
- 367 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק למחשב מP800 לp900 הכל היה טוב ויפה הוספתי קרור והרגשתי תאווה לעוד רק שהמחשב לא סחב כל כך אז העלאתי את המתח של המעבד מ1.65 ל1.75 המחשב תחילה לא עלה והחזרתי אותו ל ואת הP900... ואת הVcore ל1.65... באותו יום התעסקתי קצת עם המחשב... (פתחתי והוספתי צורב) ובעודי מתעורר גיליתי כי הסאונד בלסטר לא מזוהה אלא רק כPCI CARD והמודם עושה בעיות של התנתקויות... יש לי כמה שאלות... 1)האם הנזק נגרם ב"וודאות" מהעלאה במתח? 2)האם יש דרך אולי לבדוק/לתקן את כ.הקול (למודם יש ביטוח) 3)האם הזיהוי של הכ.קול כPCI CARD ולא כSound Blaster Live! Value בעצם מאשר לי את דפיקותו של הכרטיס (שאלה מתוך תקווה קטנה להצלתו...) מקווה שהבנתם.. ותודה!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עשיתי OC למעבד שלי כרגע הוא על 1950 MHZ והיה 1800 רגיל עכשיו כשאני בוד יציבות עם התוכנה זה רושם לי שהכל עבר אבל בזיכרון יש שגיאה מה אפשר לעשות אה עוד משו הFSB שלי היה 166 עכשיו הוא על 186 כמה עוד לדעתם אפשר כי הטמפ עדין בסדר 40C עריכה עשיתי בדיקה עם התוכנה S&M היא טובה?
-
- 5 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי פרואספקט אנרעף איך קוראים לזה קיצר הוא רותח רצתי לדעת מה הקירור הכי טוב וזול שאפשר לשים לו ואם זה ישפר ביצועים תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אוקי קודם כל המעבד המדובר הוא PD915 2.8GHZ ובאס 200. העלתי את הבאס בהדרגה (בקפיצות של 20 ) בהתחלה 220 אח"כ 240 ואח"כ 260. ב260 נהיה לי את המסך הכחול אז הורדתי את הבאס ל250. כרגע אני על באס 250 ומהירות 3.5GHZ. מה עכשיו ? אני עם זיכרונות 533MHZ , אני צריך עכשיו להעלות מתחים או מה ? נ.ב. הרצתי כמה בדיקות עם SUPER PI של 1MB ויצא 40 שניות. עריכה: עוד כמה פרטים ששכחתי להגיד- המחשב זה המחשב השני שבמפרט (לוח אסרוק). ויש לי עוד שאלה קטנה, לפי הביוס אני יכול הגדיר את הבאס עד 340 שלפי המכפלה (14) זה 4760MHZ , זה אפשרי להגיע למהירות כזאת עם קירור אויר (במקרה שלי סטוק) ?
-
- 8 תגובות
- 485 צפיות
-
-
אני הולך להזמין מערכת לקירור מים. מה שאני צריך זה הברגה של 4\1 ובקצה השני 8\3. האם המחברים הבאים זה מה שאני צריך או להיפך ?? http://www.voyeurmods.com/index.php?action=item&id=977&prevaction=category&previd=2&prevstart=0 http://www.voyeurmods.com/index.php?action=item&id=978&prevaction=category&previd=2&prevstart=0
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
מפרט: E6600 P5B DELUXE X1950XT ST 2X1024 800MHZ LIBERTY 620W קירור מים כרגע אני עומד על 3400MHZ במתח של 1.4625. ה-OC הזה מספיק לי אולם מידי פעם יש לי נפילות של המחשב,יש לי מערכת קירור מים אבל הטמפ' במאמץ עם TAT מגיעה עד ל-70. בתיזמוני זכרונות לא נגעתי,על כמה לשים אותם ?
-
- 19 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אוקי אז קניתי מחשב חדש עכשיו יש בו 5 מאוווררים וזה עושה יותר מדי רעש כי כולם פועלים תמיד על הכי גבוה.. רציתי תוכנה שתעשה לי שם סדר משהו תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
אז ככה, החלטתי לעשות חלון במארז . עשיתי חיתוך יפה של הגודל שרציתי בפאנל הצדדי, חייב לציין שיצא לי ממש טוב למודר מתחיל. קניתי פרספקס בגודל מתאים (יותר גדול מהחור, מן הסתם) ואני צריך רעיון איך לתפוס את הפרספקס בצורה יעילה. חשבתי על לתפוס אותו עם ברגים או עם דבק. איזה שיטה תהיה יותר טובה? או שיטה אחרת בכלל? ואם אפשר איזה לינק איך איך בונים מוד ל"לד" (LED) ואיפה קונים את המוצרים? ???
-
- 3 תגובות
- 469 צפיות
-
-
חברים אני כרגע על 2600 מגה הארץ, 10x260, על 1.55 מתח והמחשב יציב כמו טנק, המכפלה HTT על 3 עכשיו הבנתי שהמתח הזה הוא גבוהה.. וכי אנשים מגיעים ל2700 מגה הארץ במתח זה. לאחר שאני מעלה את הOC ל10x270 הווינדוס מקבל מסך כחול בטעינה והמחשב לא עולה מה לדעתכם הבעיה ?
-
- 32 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מחשב חדש, כ. מסך כבר יש 9800GT והמעבד יהיה E8400 או E7200 עם 4GB RAM 800MHZ אני צריך לוח אם עמיד בOC, אני מתכנן OC למעבד ולכרטיס, - איך ה EP43 DS3L של GB בOC? תודה מראש, אבישי.
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
טוב כפי שרשמתי אני רוצה לעשות oc לכל חלקי במחשב שלי, קניתי את המחשב לפני כ שבוע .. אינה המפרט: Intel Core Quad Q6600 - מעבד Themberlake V1 - מאוורר של המעבד Gigabaite P35 DS3L - לוח אם Geforce Bio Star 8800GT 512mb 256bit - כרטיס מסך 1024X2 Transcend 667 Mhz - זכרונות Enermax Liberty 400W - ספק כוח 320GB sata2 16Mb WD - דיסק קשיח אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד ו לכרטיס מסך .. עכשיו השאלה היא האם כדי ? ואיך עושים את זה ? איזה תוכנות אני צריך ? והמחשב נרכש מ TMS וביקשתי שיעשו לי oc למעבד אבל לא ניראה לי שהם עשו .. אינה תמונות על הקירור והמעבד .. ( כמובן שהטמפ האלה במצב מנוחה .. )
-
- 8 תגובות
- 823 צפיות
-
-
הנושא הוא אוברקלוק אני עשתי אוברקלוק על המעבד שלי מ 2.66GHZ ל2.9GHZ למעב P4 הטמפ' היו מאוזנות, לא עשיתי עוד בדיקות חוץ מהטמפ' במאמץ ובמנוחה(אני כבר לא זוכר את הטמפ וזה לא כל כך משנה עכשיו) בן דוד שלי שעבד בIBM אמר לי שאוברקלוק במעבדה מותר לעשות רק למשך של שעה במקסימום. עכשיו הוא גם אמר לי שאם עושים OC ויש פיתאום קפיצות במתח/חשמל אז זה גומר את המעבד והזכרונות. הוא אמר לי שלא משנה איזה קירור יש לך זה עדין יגמור את המעבד.(או משהו כזה) והשאלות שלי הן: האם זה נכון? האם יש תוכנות לבדיקת יציבות של המערכת ולא של הטמפ'? והאם אני צריך אל ספק שהוא מיצב מתח וגם נותן לי זמן השאיה? והאם אפשר בביוס לעלות רק את התדר של המעבד מבלי שהזכרונות יעלות? ותודה ענקית לעוזרים!! ולמי שסקרן איזה מח…
-
- 14 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה של התחממות במערכת. צירפתי תמונה של HWmonitor לאחר שעתיים משחק בBFBC2. האם זה הגיוני טמפ. של 127 מעלות? מה עשיתי לא נכון? המארז AC 690 2 Advanced עם 3 מאוררים כרגע קירור מעבד SCYTHE MUGEN 2, היום פירקתי אותו ושמתי משחה טרמית של ZALMAN מחדש. שום דבר לא עבר OC תגידו אם אתם צריכים נתונים נוספים. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-