אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
יש לי רעיון חדש להיטסינק. אם הוא יצליח, אז אוכל להפתר מרוב החום אפילו ללא עזרת מאוורר. השאלה היא, כמה חום בWATT יוצרים המעבדים היום ובעתיד הבנתי שכיום מדובר על סביבות 60W, ועד 100W במעבדי הPRESCOT העתידיים. האם אני צודק? מישהו אולי מכיר חומר אן אתר המכיל מידע בנושא? עוד שאלה: האם ניתן לרכוש מד חום (כמו זה שבHARDCANO2)? רק מד החום בלבד?
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
איזה מהזבל הטרמי הבא אתם הכי ממליצים?? ARCTIC ALUMINA THERMAL ADHESIVE ARCTIC ALUMINA ARCTIC SILVER 3
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
[ftp=ftp://ftp.aopen.com.tw/pub/driver/mb/nvidea/nforce/nfref_264_w2k.zip]ftp://ftp.aopen.com.tw/pub/driver/mb/nvidea/nforce/nfref_264_w2k.zip [/ftp] תודה לטוינמוס על הלינק. דריבר חדש (לא יודע אם הוא מאושר /בטא ) שאמור לגרום לזכרון לעבוד בצורה יציבה יותר בבאס גבוה . שינו את דרך הכתיבה/קריאה של הקונטרולר של הזכרון . שימוש על אחריותכם כרגיל . בהצלחה תעדכנו פה .
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי חברה יש למישהו מקדח כוס 80 ממ ואולי טיפה גומי U שהוא לא צריך? כי אני תקוע בלי מקדח כוס ואני מת לעשות שני חורים זה בדיוק 5 דקות אבל פשוט אין לי מקדח..... אני גר בחיפה ברוממה ואני ישמח אם יהיה מישהו שיהיה מוכן לעזור... עודד 053910337 ICQ 67402537
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
המערכת שלי היא: AMD ATHLON 1600 EPOX 8KHA+ MOTHERBOARD VOLCANO 6CU+ HSF ואני רוצה להוריד את הטמפ ב 8 מעלות בערך אנא עזרו לי יש לי מארז EVERGREAT עם מאוורר לספק כוח ועוד מאוורר שמכניס אויר
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מחפש רדיאטר קטן ככל האפשר, איפה הם נמצאים בד"כ ?, אמרו לי שבמערכות מזגן של רכב יש, אבל גם הם גדולים מידי. מישהו יכול לתת לי עוד מקומות לבדוק בהם ?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אני רוצה להחליף את הירוק הזוועתי הזה בכחול אולטרה ברייט. הירוק הוא אולטרה ברייט גם דרך אגב.
-
- 12 תגובות
- 920 צפיות
-
-
הייהיי . אז בבקשה פרויקט שארך בערך 7 שעות . צביעת המארז שהיה לבן לגמרי .. ובנית fanbus ששולט על 5 מאווררים + הנורת נאון. חיתוך המארז +הוספת פרספק . הנה כמה תמונות בודדות השאר יהיה בגלריה בקרוב .
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יודע שיש אפשרות להדליק את המחשב על-ידי לחיצה כפולה על המקש השמאלי בעכבר... עכשיו השאלה היא איך מגדירים זאת???
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש בידי לוח אם לפנטיום 3 ואני רוצה לעשות לו אובר קלוק לאט לאט אבל הבנתי שללוחות אם של אינטל אי אפשר לעשות אובר קלוק.. זה נכון ???? ואם כן איך פורצים או איך שקוראים לזה אם אפשר בכלל ??? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום, התלהבתי כשראיתי בגלריית המודינג באתר אנשיםשעשו מודינג עם מארז כמו שלי, אז אמרתי למה לא? יש לי מארז סימבדה שחור עם חלון....עם מאוורר 80 מ"מ מקדימה מכניס ו80 מ"מ מאחורה מוציא אוויר. עשיתי לא מזמן OC למעבד 2733@2400, והטמפ' של המעבד הייתה 52 מעלות!!! אז החלטתי שאני מוסיף לו מאווררים.... לקחתי את החלון (העשוי מפרספקט), וקדחתי בו עם מקדח כוס לעץ 2 חורים, אחד למעלה (בתור "אגזוז" כי לא יכלתי לקדוח בגג מכיוון שהיה לי רק מקדח לעץ), ואחד למטה מול הכרטיס מסך. קניתי בזיגזג 2 מאווררים של SUNBEAM אחד ירוק קטודה רגילה, ואחד כחול UV. קניתי גם שני גרילים מאותה חברה אחד דרקון, ואחד עקרב. בקיצור קדחתי בפרספקט, הרכבתי ת'מאווררים וזה יצא פשוט מדהים!!!!! זה נראה כמו אקווריום ממש!!! הבעיה…
-
- 31 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
פנטיום 4 2 גה"צ אפשרי ל 2400 בלי סכנה? אני שואל מפני שזה לא מחשב שלי ואני לא רוצה לפגוע בו ,אפילו אם יש סיכוי קטן.. המפרט שלו ASUS P4B266-C ACPI BIOS Revision 1004 CPU Type Intel Pentium 4A, 2017 MHz (5 x 403) CPU Alias Northwood, A80532 CPU Stepping B0 Original Clock 2000 MHz L1 Trace Cache 12K Instructions L1 Data Cache 8 KB L2 Cache 512 KB (On-Die, ATC, Full-Speed) CPU Physical Info Package Type 478 Pin uPGA Package Size 3.50 cm x 3.50 cm Transistors 55 million Process Technology 6M, 0.13 um, CMOS, Cu, Low-K Die Size 146 mm2 Core Voltage 1.500 - 1.525 V I/O Voltage 1.500 - 1.525 V
-
- 11 תגובות
- 824 צפיות
-
-
ערב טוב. אני די חדש בעניין ה-OC וניסיתי לעשות OC לכרטיס המסך מסוג NVODIA RIVA TNT2 Model64/Model 64Pro בעזרת ה-Omega driver KX 1.4523a. אני מקבל בשתי צורות הבדיקה שתי תוצאות סותרות: הראשונה ע"י תוכנה אני מצליח להעלות ל180 גם מהירות מעבד וגם מהירות זיכרון (מתחיל ב125 ו-143 בהתאמה) ולאחר בדיקה ע"י תוכנה לא נמצאות בעיות וע"פ התוכנה ניתן להעלות עוד את המהירות. הבעיה מתחילה בבדיקה ע"פ DirectX 7. שם כבר במהירות הראשונה (ברירת המחדל של הכרטיס) הוא מוצא באיזור ה-70000 artifacts, ומבקש להוריד את המהירויות מתחת לברירת המחדל. לפי מה מומלץ לעבוד במקרה זה? אני לא רוצה לעבוד כרגע עם תוכנות לOC (אני מקבל מחשב חדש בשבוע הקרוב ואני לא רוצה לשפץ את הכרטיס הנוכחי, בכרטיס הבא אולי). תודה
-
- 9 תגובות
- 804 צפיות
-
-
המעבד: AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU רציתי לשאול אם המאוורר הזה יספיק לקרר את המעבד כמו שצריך: Spire FridgeRock CPU Cooler for AMD (במארז יש מאוורר 80 מ"מ מאחורה ו 80 מ"מ מקדימה)
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות מארז של THERMALTAKE XASER 3 או של ENERMAX או שכדאי לשים מערכת קירור מים וזהו אן יש לינק להשוואות בין קירור מים לקירור אוויר אני אודה לו מאוד
-
- 9 תגובות
- 892 צפיות
-
-
כל האנשים פה בפורום שמגיעים עם מעבדי אינטל 2.4C ל3500 מגהרצים באיזה קירור הם משתמשים?
-
- 8 תגובות
- 800 צפיות
-
-
-
במאווררים בנוסף לחיבור המלוקס יש עוד סוג של חיבור שבא איתם למה הוא ? ראיתי בלא גלריות אנשים שיש להם תמונות על המארז איך אפשר לעשות את זה ?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות פרויקט מודינג למחשב ורציתי לעשות חלון למארז יש לי כבר פרספקס במידה הרצויה השאלה איך אני תופס את החלון למתכת של המארז עצמו?
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, בניתי לי מפרט מחשב עם amd 2500 box . האם המאוור המקורי מספיק טוב, או שכדאי לי לקנות את ה tray ולהוסיף לו מאוור ? אם כדאי לקנות מאורר בנפרד, אז איזה ? תודה!
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום יש לי בביוס שני אפשרויות: 1:1 3:4 מה ההבדל ביניהם? ומה עדיף לי?
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
הממ אל תגידו שזה לא קשור כי זה סוג של מודינג כמו צביעת המארז.. אני מעוניין לצבוע את גג המארז שלי בצורה נחמדה שתזהר כמו דרקון או כל מיני סמלים נחמדים.. איך אפשר לעשות זאת.. אני מתכוון שבלונות.. איפה קונים? איך מכינים?
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני מתחיל כפי שהבנתם ואני מעונין בעיקר במודינג שקשור ביופי רציתי לדעת האם הוספת חלון שקוף לצד המארז והוספת נורה יכולה להוות בעיה למתחילים.. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום אנשים.... רציתי לשאול אם מישהו מכיר מדריך ל בניית פאנל עם לחצני חיצוניים לשליטה על winmap , dvd וכ"ד.... תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-