עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by NeTBaLL,

מה זה steping go???ובאיזה מעבדים?

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  2. Started by yair.,

מה עדיף? מבחינת קירור ביצועים? ומבחינת שקט? ובכלליות? וסתם שאלה קטנה איזה חברה יותר טובה ב512 זיכרון geil או a-data

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  3. Started by dragon772,

אני משתמש בתוכנה ATITOOL ולפני כמה חודשים היא הראתה לי את הטמפרטורה של הכרטיס מסך (יש בו חיישן) אך עכשיו שפתחתי את התוכנה היא לא מראה למטה שום טמפרטורה..החלפתי ל גירסת ה 2.7 וגם שם התוכנה לא מראה את הטמפרטורה.. ממה זה יכול להגרם מהתוכנה או מהכרטיס? ומה אפשר לעשות בנושא? תודה

4. Started by devek,

אהלן אנשים הורדתי את התוכנה RIVA TUNER אבל אין לי שמץ של מושג כמה ליבה וזיכרון להעלות לכרטיס שלי ואם בכלל זה טוב? שלא ישרף לי |: הכרטיס הוא עם 64 זיכרון אז מה אתם אומרים אפשר לקבל קצת עזרה עם זה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  5. Started by n0stredamus,

אני מעוניין לפתוח פתח בדלת של המארז שלי ... יכול להיות לעשות חלון ... או דבר כזה או אחר ... בכל אופן ... כחלק מהעניין אני מעוניין להשיג גריל "גולגלתי" כמו בכתבה על אוברקלוקרים ומודרים ... לפי מה שהסתכלתי זה של מרוול קומיקס ? בכל אופן ... יש איזהשהוא אתר באינטרנט שאפשר לקנות כאלה שטויות ? תודה ... טל. :smoke:

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  6. Started by dennis14,

http://www.lamir.co.il/product.asp?product=8164 רציתי לשאול האם יכול להיות שהזכרונות האלה הם זיוף? למה? כי לפי מה שקראתי באתר של MUSHKIN זוהי סדרה חדשה של זכרונות - סדרת ה - XP שמיועדת עבור שוק ה - HIGH END (לינק - http://www.mushkin.com/doc/products/memory/extreme_performance.asp) והזכרון ה - DDR2 הכי מהיר שמופיע באתר הוא במהירות של 667MHZ ולמיר מוכרים זכרונות כאלה במהירות של 800MHZ (וגם במחיר חשוד) - דבר שלא קיים באתר של MUSHKIN . האם החששות שלי מוצדקים?(שזה זיוף)

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  7. האם אפשר לבצע המהרה למעבד p4 1.6 sokcet 478? האם זה שווה את המאמץ? יש ברשותי מאוורר למעבד פשוט האם כדי להחליף מאוורר? ואם כן עד לאיזה מהירות שווה להמהיר?

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  8. אז ככה, כבר הורדתי ת OC, מרוב חום, ניקיתי אותו היום ושמתי לו משחה תרמית חדשה, הצמדתי תגוף קירור הכי טוב, והוא ב IDLE 52 מעלות, זה לא יאומן!!! הוא אף פעם לא היה ככה, הוא מתחיל מ 44, ועולה לאט לאט ל 52!!! אין לי שמץ מה קורה, חשבתי שזה המשחה התרמית, אני רואה שלא, יש לי EVERCOOL נחושת, לפינ חצי שנה החום ב IDLE היה 38 מעלות, וב FULL LOAD 46, המארז נוקה ע"י אוויר דחוס ושואב, עדיין, החום לא יורד, יש למישהו פיתרון? כי זה ממש מתחיל להעיק....

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  9. Started by pelo911,

שלשום קיבלתי קיט קירור מים מעולה (רדיאטור 3X120 , GTX וכו') עשיתי טעות וקניתי מעט מידי צינור מסוג clearflex חצי אינטש. עכשיו אני תקוע , חסר לי בערך עוד חצי מטר מישהו יכול למכור לי אם נשאר לו ספייר? או יכול להפנות אותי לחנות שמוכרת צינור כזה ? או TYGON? פנדה היחידים שמצאתי והם מוכרים 3 מטר צינור ב 320 ש"ח! (בארה"ב זה עולה רק 6$)

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  10. Started by davis5,

קניתי לוח msi neo2 platinum מעבד amd venice 3000 זיכרון 2X256 pc 3200 של ceon [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  11. שלום, המפרט שלי: (ישן מאוד אני יודע) מעבד E8600 לוח אם GA-G41M-ES2L זיכרון 2x2 dr2 800 ה-8600 הוחלף מ-E4300, כרגע ה-8600 עובד בתדר הרגיל שלו 3.3Ghz, אי אפשר לעשות OC . יש לי כרגע מחשב ללא GPU (יש שימוש ב-GPU המובנה בלוח), האם יכול להיות שבגלל זה הטמפרטורה של המעבד גבוהה יחסית? הטמפרטורה נעה סביב ה-45 מעלות בביוס (50 ב-realTemp) ובמאמץ זה מגיע עד 80 מעלות (ה-TJ Max הוא 100 מעלות). יכול להיות שכשאני אכניס GPU ואפטור את המעבד מהעיבוד הגרפי הטמפרטורה תרד?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by rs6,

טוב אז ככה הידע שלי האנגלית ובחשמל לא משהו אז אני מודה למי שיעזור לי . האם הפאן באס הזה יכול לישלוט ב6 מאווררים כאלה ? הפאן: http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1811&cat=&page= המאווררים : http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1631&cat=79&page=1 שאלה 2 איך הוא שולט על 6 מאוררים כשיש לו רק 3 ערוצים ? 2 מאוורים לערוץ ? וככה על הדרך אם מישהוא יודע איפו אפשר להסיג לדים UV תודה רבה למי שיענה .

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  13. HEATSINK למה הייט סינק ? כדי להוזיל את העלויות יש לי פול מאווררים שסתם לא בשימוש...

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  14. Started by www.gameboard.co.il,

שלום , אני מחפש מקרר סתאם אני מחפש קירור בשביל I7 משהוא טוב מאוד אבל וכמה עולה קירור מים 800 שקל ?

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  15. שלום לכם, אני מקווה שאני כותב את השאלה במקום הנכון. יש לי לוח אם של MSI - RC410M, עם מעבד pentium 4 D שמאוד מתחמם, לכן המאוורר המקורי שקיבלתי מאינטל עבד קשה ועשה המון רעש. קניתי מאוורר חדש למעבד - Freezer pro 7 AC, והתקנתי אותו עם המאורר החדש המעבד באמת כל הזמן קר - יורד מ30 מעלות רוב הזמן כשהמחשב לא טוחן במיוחד, אבל משום מה הוא כל הזמן מסתובב נורא מהר (בערך במהירות 2900 RPM). ניסיתי להוריד תוכנה ששולטת על המהירות שלו (SpeedFan) ובעקרון היא עושה את העבודה כמו שצריך, רק ברגע שהלוח אם (כנראה) מזהה שהמחשב בתהליך התחממות, הוא מעלה את המהירות חזרה ל100% והתוכנה כנראה לא שמה לב (רק אם אני אשחק לה במהירות של המעבד היא תשתלט על המהירות שוב. אתם יודעים אולי איך אני פותר את זה? הר…

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  16. Started by Thunder^,

שלום! היום פירקתי את הוידאו הישן שלנו ומצאתי בתוכו גוף קירור נחמד... לקחתי אותו ואם קצת עבודה הצמדתי לו מאוורר מהמחשב הישן ובכללי הוא נראה טוב(צירפתי תמונות) ולא מרעיש רק אני לא יודע איך לשים אותו....חיברתי אותו אם גומיות כדי לראות איך זה מתלבש על זה וזה היה בסדר...רק שהרעש כשחיברתי היה נורא.... אני רוצה לשים אותו על הכרטיס מסך אבל לא יודע אם מה להחזיק אותו שם.....מישהוא יכול להסביר לי? תודה מראש! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 475 צפיות
  17. Started by eladh16,

שלום יש לי לוח אם intel d845gbv ואני רוצה לעשות אובר קלוק למעבד. הבעיה היא שאין לי אפשרות לעשות את זה דרך הביוס, אז חשבתי שאולי אפשר דרך התוכנה ClockGen. מישהו יכול להגיד לי מהו ה PLL שלי בתוכנה הזאת? תודה

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  18. Started by s7rmt,

קראתי ביקורת על מתקן קירור באתר.... http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1094051628,50801, ולא ממש הבנתי מה מתקינים את זה במחשב מה עושים עם זה מי שהוא מוכן.... להסביר תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  19. Started by itachi,

מישהו יודע אולי לכמה אני יכול להגיע על המערכת שלי? axp 1700+ via kt266a gigabyte 7vtxh+ המהירות שלו הייתה 1466...אני מגיע ל 1606 בקלות בלי לעלות מתח. ,usv

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  20. Started by boxer555,

שלום חבר'ה אז ככה עשיתי OC לכרטיס מסך, למעבד ולזיכרונות. רציתי לדעת אם התוצאה שקיבלתי ב3DMARK 2006 סבירה או יותר לכרטיס מסך שלי אז המערכת שלי היא: processor: C2D E6600 2.4 @ 3.3 @ regular VOLTAGE @ stock memory: OCZ XTC Platinum 800 mhz @ 733 mhz timing: 4-4-4-12 1T @ regular VOLTAGE @ heatsink vga: nvidia geforce 7600 GT gigabyte 256 mb passive cooling 560/700 @ 631/750 @ stock cooling motherboard: MSI P6N SLI (MS-7350) with chipset: nForce650i-SLI התוצאה שקיבלתי ב3DMARK 2006 היא 3635. והאם הOC שביצעתי עם קירור STOCK הוא טוב? התוצאה שאני מקבל בSUPER PI כשאני מריץ על 1M היא 16.375S

• 2 תגובות
    • 415 צפיות
  21. Started by Jar with me,

שלום , חשבתי על לעשות חלון קטן במארז ולקנות לד או שניים. אין לי בעיה בחיתוך , הבעיה שלי היא בחלון עצמו , באיזה חומר שקוף אני יכול לכסות את החור שעשיתי? והאם הוא ישמור על אטימות בשביל זרימת האוויר שיש לי במארז? תודה

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  22. קניתי את הפאנל " aerogate2 " ויש לי מספר שאלות : יש בפאנל אפשרות לחבר עד 4 מאווררים שאחד מהם כבר מחובר למאוורר קטן בפאנל, לי במחשב יש את המאוורר של המעבד שאותו אני יחבר ועוד מספר מאווררים במקומות שונים שאחד מהם על הכרטיס מסך (מודינג קטן) ,למאווררים אלה יש רק 2 חוטים שיוצאים מהם ( אדום +שחור ) האם יהיה ניתן "לקרוא " את מהירות המאוורר או רק "לשחק" עם המתח וכך להוריד/להגביר מהירות ? כמו כן איך ניתן לאלתר חיבור בין המאווררים לפאנל ? (המאווררים מחוברים למולקס ולפאנל יש כניסות של 3 פינים) האם ניתן להשתמש בחיבורים של פלופי שיש לי בספק ישן ? ושאלה אחרונה שלא הכי קשורה : כמה משחה טרמית מומלץ למרוח על המעבד ? ( יש לי מזרק עם 1.5cc) תודה מראש אמיר

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  23. שלום, אני מעונין לעשות אוברקלוק למעבד ולזכרונות שלי. המעבד: AMD Athlon64 3500+ 939 עם גוף קירור TT BigTyphoon מטח - 1.38V הלוח אם: Gigabyte K8n Pro SLI הזכרונות: Corsair Value 1024MB CL2.5 (512X2) מטח - 2.54V ס.כוח: HEC 480W ACE הטמפרטורות מעבד: 21 מעלות. לוח אם לא רשום לי באוורסט. המחשב שלי התחיל לקרטע .. אני רוצה שיתחיל להיות הרבה יותר מהיר .. מה אתם אומרים ? יש לי סיכוי להגיע למשהו ? וד"א האם הכ.מסך שלי טוב לאוברקלוק גם הוא ? eVga Geforce 6800GS TDH 256mb 256bit ? טמפ 40מעלות . תודה מראש. עידו.

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  24. Started by avishaiar17,

רציתי לשאול אם אני יכול לעשות אוברקלוק למחשב דרך תוכנה של הלוח אם כי ידוע לי שהדגם של הלוח שלי תומך באוברקלוק דרך תוכנה כולשהי , דבר ההופך את פעולת האוברקלוק לפשוטה הרבה יותר.. מה אתם אומרים?? המעבד שלי הינו Q6600

• 2 תגובות
    • 467 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.