אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
תמונות: מה הקופסא כוללת: 1.ההיטסינק עצמו(FC-ZV9) 8.2 ראם סינקים 4.3 ספייסרים 4.4 ברגי קיבוע 1.5 לוחית PVC הכוללת 6 שייבות 4.6 שייבות מגומי 4.7 קפיצים 8.משחה טרמית 9.Fan Controller(Fan Mate 2 10.כבל ל Fan Mate 2 11.דבק דו-צדדי להדבקת ה Fan Mate 2 12.ספר הוראות ההתקנה מאוד פשוטה מסירים את גוף הקירור המקורי של הכרטיס מסך מנקים את המשחה הטרמית הנוכחית(ראו תמונה) בעזרת אלכוהול ונייר טואלט/מקלוני אוזניים לאחר שניקינו את המשטח טוב טוב יש לחבר את ה 8 היטסינקים לזיכרונות ולוודא כי הם יושבים טוב. יש לציין כי כדי לחבר את ה FC-ZV9 בכרטיס של XFX יש לנתק את הפלסטיק שרשום עליו XFX בעזרת הוצאת שני הברגים בצידי הכרטיס יש לחבר את הספייסרים ועליהם את השייבות…
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך, וברצוני להוציף לו קצת מתכת למה שיש לו (גוף קירור) באיזה דבק אני יכול להשתמש כדי להרכיב וגם איפה אני מוצא מתכת מוכנה?
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
צריך מערכת קירור מים שמורידה בצורה טובה את הטמפרטורות ונשארת שקטה עד כמה שאפשר בסביבות ה 500 600 שקל אם אפשר לינק אני יודה לכם ואם אתם צריכים עוד פרטים אני ירשום
-
- 2 תגובות
- 450 צפיות
-
-
מכירים את הקרחון הזה שלוקחים לטיולים ובמיוחד לפיקניקים זה שיושב בתוך הציידנית עם כל האוכל והשתייה זה נראה ככה: עכשיו חשבתי על זה הנוזל שנמצא בתוך זה מחזיק הרבה זמן שהוא קופא אולי זה יכול לשמש כנוזל לקירורי מים זה יכול להיות מעולה אבל כאן אני צריך שאתם תגידו מה אתם חושבים שיהיה שנה טובה ומתוקה לכל חברי הפורום 8)
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
Hi everybody, I got an ATI Radeon 9800 Pro to replace my Sapphire 9600 Atlantis. with the old card (good passive cooling) I managed to OC the card to: 189=>237, 324=>385 (nice...) With the new card (it has a fan and it gets power directly from the PSU), I can't OC even by 20hz!!! What is going on here? What might be the reason? I'm thinking it might be because my PSU is a little weak (~300W). Can this be the cause of my OC problem? Thanks!
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
Hi everybody, I got an ATI Radeon 9800 Pro to replace my Sapphire 9600 Atlantis. with the old card (good passive cooling) I managed to OC the card to: 189=>237, 324=>385 (nice...) With the new card (it has a fan and it gets power directly from the PSU), I can't OC even by 20hz!!! What is going on here? What might be the reason? I'm thinking it might be because my PSU is a little weak (~300W). Can this be the cause of my OC problem? Thanks!
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
חברה, אני דיי חדש בנושא, אז אני רוצה להתנסות על המחשב הישן שלי, Pentium 3 800Mhz עם Voodoo3 3000 וSDRAM, יש מצב לאוברקלוק ?? ואם כן עם אילו תוכנות אני צריך להשתמש ? (ידוע לי שהוודו והמעבד שלי ייצטרכו קירור יותר טוב אחרת הם יישרפו תחת אובר').
-
- 2 תגובות
- 410 צפיות
-
-
הסתכלתי באתר וראיתי שכתוב שם שזה מתאים ל 754 939 940 לפי מה שזכור לי ה AM2 זה 940 אבל אני רוצה להיות בטוח כי לא ראיתי שם AM2 . תודה.
-
- 2 תגובות
- 463 צפיות
-
-
היי אני קונה לוח GIGABYTE DQ6 עם מעבד INTEL CORE 2 DUO E6600 רציתי לקנות לו את ה BIG TYPHOON של THERMALTAKE אבל אז עשיתי בירור וראיתי שהוא לא מתאים ללוח הזה על איזה גוף קירור אתם ממליצים? ד"א אגב אני קונה מזיגזג אז הגוף צריך להיות משם תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני לא סגור על איזה קירור ללכת. על ה BT VX - כשיצא לחנויות. Zalman Fatal1ty FS-C77 Zalman CNPS9500 Scythe Shogun אילו הקירורים שאני ראיתי. אם יש אחרים יותר טובים אשמח לשמוע.
-
- 2 תגובות
- 453 צפיות
-
-
מישהו ניסה את זה אולי ראה כזה דבר? האם זה יצליח לקרר בכל זאת זה מקרר ארונות חשמל ענקיים?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם מפרט המחשב שלי נמצא בצד ימין וכמו שאתם רואים יש לי 2 סטיקים של 512 בתדר 667 ובתזמוני סטוק של 5-5-5-13-18 המחשב עבר OC קליל ביותר והעלתי לו את הבאס ל286 מה שנותן לי תדר מעבד של 2 גיגה אבל........יחד עם המעבד גם תדר הזיכרונות עלה מ667 ל714 והתזמונים עלו גם כן ל 5-5-5-15-21 וכרגע המחשב עובד במחלק של 4:5 ולמען הסר ספק אין שום בעיית יציבות ואין שום בעיית התחממות ועכשיו לשאלות 1. האם תוספת ה140 מגה הרץ למהירות המעבד (עלה 1860 ל2000) +העלייה של תדר הזכרונות מ667 ל 714 ויחד עם זאת גם הירידה בתזמונים מוסיפה לביצועי המחשב או שעושה דווקא את הפעולה ההפוכה? 2. האם עדיף לי כבר להישאר בבאס 266 שייתן לי את מהירות הסטוק 1.86 ואז גם להוריד את תדר הזכרונות ל533 מה שייתן לי גם…
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מישהו מעבד איך אני יכל לדעת שהוא לא עשה לו OC (הוא אמר לי שלא אבל אני רוצה לבדוק)
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
קודם כול המון תודה לכם אנשים אבל השאלה מה עדיף ?Thermaltake BIG Typhoon 4 IN 1? ל ?Zalman 9500 Cu LED? ואני יודע ששניהם מתאימים לסוקט 775 שזה הלוח שלי השאלה שלי האם בטוח לא תהיה לי בעיה עם הגודל שלהם בתוך הלוח? שוב הלוח שלי הוא Intel Cherry Creek D915PCY אני יודה מאוד למי שיוכל לעזור לי...
-
- 2 תגובות
- 391 צפיות
-
-
שלום, יש לי סוקט 478 ובמדריך של ה BT רשום רק LGA775,P4,K7,K8... מה זה אומר? ובאיזה אני צריך להשתמש? תודה,
-
- 2 תגובות
- 434 צפיות
-
-
מה השימוש העיקרי במחשב למסילה זו? וכיצד ניתן למדוד את המתח הזה עם מד מתח? *מיקומים מסויימים בלוח או בחיבורי הספק כוח?
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
הטמפ' של הכרטיס שלי 53 במנוחה, ו-63 במאמץ (למרות שאני לא יודע אם NFS:MW על הגדרות הכי גבוהות נחשב למאמץ..) האם זה סביר? אגב, אין בכרטיס מאוורר, זה רדיאטור תודה
-
- 2 תגובות
- 469 צפיות
-
-
כשקניתי את הגיטייפון שלי המעבד שלי לא היה עובד את ה 48 היום המעבד שלי על 80 מעולת אני לא מבין למה ניקיתי אבק וזה מה ששמתי לב משהו מוזר אני חושב שמהו קרה בגריל אין לי מושג בחיים שלי לא נגעתי בזה מה שקורה שהברגים בצדדים לא ניתפסים כי כאילו הגריל הוא בצדדים ואני לא יכול ליסגור את ה ברגים אתם יודעים מעצבן לאאלה בבקשה תעזרו
-
- 2 תגובות
- 409 צפיות
-
-
יש את הלוח S3-965 של ג'גה בייט עם מעבד E6400. הלוח הגיע עם תוכנת OC 'ידידודית' שבה פשוט מעלים את האחוזים של ה-MHZ ולוחצים על 'go'. משהו מכיר? האם זה כמו לעשות OC רגיל דרך ה bios? שאלה נוספת: אנ'לא מוצא בביוס של הלוח אם (אחרי עדכן גרסא) איפוא נועלים מתחים לכ.מסך, לזכרונות וכיו"ב. משהו מכיר את הביוס של לוח האם הזה ויכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
משהו יודע איך נועלים את המתחים (מחשש להעלאת מתחים אוטומטית ב-OC) בביוס של S3-965? אני לא מוצא...
-
- 2 תגובות
- 437 צפיות
-
-
אני צריך קירור לכ.מסך שלי ואני רוצה לעשות OC GEFORCE 6600 GT טוב ל OC ?!?! תקציב בסיביבות ה 250 זה קירור טוב ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14232&PHPSESSID=1a5dc3ed45934af3de6c1f7224c328ba ועוד משהו קטן מישהו יכול להתחבר אלי ל MSN או ב ה"פ לעזור לי ב OC למה יש לי כמה בעיות ( OC ל AMD 64 3000+ )
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
יש לי FX5200 הורדתי RIVETUNER ואני רואה שעון ליבה 250 ושעון זכרון 280 ואני זוכר שפעם אמרו לי שהזכרון הוא X2 זאת אומרת יש לי Core 250 ו memory 540 ? כי החלפתי את הכרטיס לאותו כרטיס רק חברה שונה והיה לי MSI קודם לכן והיה לי בליבה 200 ובזכרון 400 הינה תמונה גם : [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 432 צפיות
-
-
יש לי FX5200 אם אני מעלה את המהירות שעון של הליבה מ 250 ל 300~ הליבה תתחמם או שהליבה מתחממת רק מהעלאת מתח (וזה אותו דבר גם במעבד הרגיל- CPU אני מניח)? ואותה שאלה לגבי הזיכרונות? תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן של פנטיום 3 מעבד 500 מגה הרץ וזיכרון 384 SDRAM....האם אפשר לעשות לו אובר קלוק.? ואם כן אז איך..אני לא בדיוק יודע איך..קירור דווקא יש לו...אני חולה על קירור.. ;D המארז שלו יהיה מצויין לאובר קלוק-הוא גדול מרווח ויש מלא מקומות להשים מאווררים ויש חירור רב לאיוורור.....אני רק צריך לדעת איך לעשות אובר קלוק למעבד.
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
כדאי לקנות את זה CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I + DVI-I + VIVO + ZALMAN VF900-Cu VGA COOLER או רק את הכרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-