אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
נתחיל בראשונה! איך אני מדביק צלעות קירור לזיכרון למשל? (האם דבק תרמי הוא ממש דבק? והאם יש סיכוי שהוא יפגע בזיכרון?) שאלה שניה! 8) יש לי מעבד פנטיום אחד, ואני רוצה לשים עליו סינק רציני, הוצאתי סינק סלוט 1 של פנטיום 2, הוא רציני, ואני רוצה לשים אותו על הפנטיום אחד, והחיבורים הסטנדרטים האלה בטוח שלא יצליחו (הקליפסים שיש היום לכל סינק), יש אופציה להצמיד אותו למעבד מבלי להשתמש בחיבור ההוא? ובאותו עניין - איך אני יכול להצמיד מאוורר 60 מ"מ לסינק הזה? יש איזה טריק ? או שאני חייב סינק מתאים...? שאלה שלישית! ;D האם ישנו קירור תחליפי לסלוט 1, המעבדים הארוכים והישנים?, האם אפשר לשנות את הגוף קירור או בכלל פיתרון קירור כלשהו?
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
יש לי P4 2.4 FBS 800 ולוח של ABIT IS7-E זיכרון SAMSUNG 2X@256 PC3200\400 ניסיתי לעלות את התדר ל250 עם VCORE של 1.575 למעבד 2.7V לDDR ו 1.65V ל DDR המחשב עולה עד לתחילת הWINDOS ואז נותן לי הודעה של בוצעו שינויי חומרה בלה בלה ....... ואז ניתקע או עושה ריסטרט אני לא יודע כבר מה לעשות :-[ מבקש את עזרתכם ....................
-
- 6 תגובות
- 548 צפיות
-
-
איך אני בודק מעלות לכרטיס מסך שלי(GEFORCE FX 5200)???? עד כמה ניתן להגיע איתו באוברקלוקינג???? וקצת לדעת ידע בסיסי באוברקלוקינג של כרטיסי מסך ואוברקלוקינג בכלל
-
- 7 תגובות
- 521 צפיות
-
-
את כול המפרט אתם יכולים לראות בצד. יש לי מעבד פנטיום 4 2.0 ואני רוצה לעשות לו OC קטן שלא יצריך ממני קנייה של מאוורים וכול מיני דברים בלי שהוא ישרף מחום, לא משהו רציני. הרבה פעמים פתחתי תראד כזה ואמרו לי כנס למדריך תקרא. קראתי את כול המדריכים אבל אין שם הדגמה על אמת ורק מסבירים. הדבר היחידי שהצלחתי לעשות בביוס זה שניכנסתי שם לאיזה משהו והיה לי משהו CPU 100MHZ אם אני לא טועה.. ויש אפשרות לעלות את זה ל-133MHZ אין לי מושג מה זה עושה אז לא נגעתי והחזרתי למצב הקודם.. אני לא יודע איך ליכנס לכול הפונקציות של מתח והעלאת ה-MHz . בבקשה תעזרו לי אם אתם צריכים תמונות תגידו לי.
-
- 11 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 2 מחשבים אחד בינוני ואחת גרוע, אני רוצה לדעת קצת מידע על OC ואיך עושים, המחשב הבינוני מפעיל היום משחקים על MED אבל אני מעוניין שהוא יפעיל משחקים על MED גם בעוד שנתיים, אני אוכל להגיע לזה בOC? אני אצטרך קירור נוסף? המחשב הגרוע כבר לא מפעיל כלום, אני מעוניין שהוא יפעיל לפחות את COD4 על LOW [מולטיפלייר^^], אני אוכל להגיע לזה בOC? אני אצטרף קירור נוסף? המחשב הבינוני: [אני מתכנן לקנות עוד ג'יגה] Core2Due E6300 GF7600GT-256RAM 1024RAM המחשב הגרוע: Pentium4 1.7Ghz GF6200-256RAM 512RAM נ.ב: בשביל להפעיל את COD4 חסר לי רק מעבד 2.4Ghz.
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות OC למעבד שלי, אבל לא מבין בזה כלום. יש לי: AMD Athlon xp 2200+ thoroughbred-a 1800mhz 13.5*133 לוח GigaByte GA-7VAX טמפרטורות בעת כתיבת ההודעה (אני מניח שזה נחשב במנוחה): Motherboard 44° cpu 51° אני מניח שלוח-אם זה הטמפרטורה הכללית של המארז, לא ? טוב, איזה קירור אויר לא יקר כדאי לי לשים, שיהיה די שקט. לאיזה מהירויות אני יכול לצפות להגיע ? תודה אנשים.
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
המעבד שלי intel pentium d 820 לוח האם gigabyte ga-vm900m עקבתי אחרי המדריך באתר וכשאני נכנס לביוס אני לא רואה את המסכים של קביעת תדרים וכו' בנוסף יש לי תוכנה (easy tune 5) של גייגהבייט שאמורה לעשות המהרה מהוינדוס אבל הלחצן של ההמהרה כבוי בבקשה צריך עזרה....
-
- 0 תגובות
- 406 צפיות
-
-
טוב הצלחתי להגיע מ 2.66 ל 2.9 בסטוק עכשיו כזה סיפור בכרטיס מסך שלי Ati radeon 9550 256mega 128 bit הצלחתי להגיע מ core 250 ל 410 ו memory 200 ל 250 כל זה בתוכנה ATI TOOL עכשיו עשיתי SAVE עשיתי ריסט ואז LOAD ושוב ריסט לראות שזה נשמר וזה לא. מישהו יודע איך אני עושה את זה הגעתי ב 3D03 ל 3700 מ 2100 רק בבדיקות של הכרטיס מסך מודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
היי ושלום בנסיון לעשות אובקלוק ישנם כמה דברים שלא הבנתי: 1)ASUS C.G.I 2)STATIC READ CONTROL 3)DDR2 CHANNEL A REF VOLTAGE 4)DDR2 CHANNEL B REF VOLTAGE 5)DDR2 CHANNEL REF VOLTAGE אשמח להבין את המשמעות של הדברים למי שמבין...... בתודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 433 צפיות
-
-
??? ??? המחשב הכי ישן מהמחשבים שלי (סה"כ 4) הוא p3 500mhz עם כ.מסך VOODOO 3 3500 +TV OUT ואני רוצה לעשות לו אוברקלוקינג. דרך איזה שיאה הכי טוב? אם זה דרך תוכנהת איזו? האם לשים עליו מאורר של 50 שח זה יספיק בתודה על העזרה העתידית ;D.
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
איזה מאוורר הכי כדאי ביחס טוב של איכות/מחיר/רעש? מישהו יכול לתת לי פרטים על כל מאוורר? SFM/DBA/W וכו'.. - SPIRE 80mm FAN - Spire 80MM Case Fan Ball Bearing - ZALMAN FAN ZM-1 80MM - Thermatake 92MM FAN (האם הוא טוב?) - ZigZag 80x25 4 led fan - ball bearing
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
המעבד שלי חם (וזה בטח לא כל כך חדש עם סדרת הבארטונים), לא יותר מידי בשביל עבודה שותפת, אבל יותר מידי בשביל אוברקלוקינג. אז הייתי רוצה לדעת כמה דברים: 1. במה עדיף לי להשקיע(או מה יקרר לי את המעבד יותר)? לקנות מארז טוב ושתיהיה זרימת אוויר מספק (ולא את החרטה שאיתו קניתי את המחשב), או להשאיר את המארז הקיים ושים קירור בנזו*ה על המעבד, וכך לצפות לOC טוב? 2. את אני בוחר באופציה השניה של קירור למעבד (שכרגע נראת יותר טוב, לא?) איזה קירור יהיה הכי הכי יעיל (אני לא דואג יותר מידי לרעש, על אף שיהיה נחמד לקצת שקט) ראיתי את הת'רד המטורף הזה על הקירור ההוא בטכנולוגיית TEC, ואני לא רוצה להיכנס לאמינות של דובר הת'רד, אבל בהנחה שהוא דובר אמת זה נראה אחלה קירור, וגם ראיתי את ההייפר 6 של קול…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש שני מאווררים 92mm שיהיו שקטים במיוחד ויתנו גם זרימת אוויר טובה כי אלו שני המאוורים מקדימה שמכניסים אוויר יש אחד מאחורה שמוציא של 120mm התקציב הוא 150 שקל אבל אם אפשר לחסוך אני ישמח!
-
- 0 תגובות
- 407 צפיות
-
-
צריך עזרה בבקשה למי שיש לינק טוב לתהליך OC מסודר בלוח GA-965P-DS3 אני מאוד אשמח לעזרה... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין כבר הרבה זה לבצע OC למעבד שלי אבל אני לא מה הם הטמפ' המומלצות לי כרגע יש לי קירור מעפן בעליל לכן אני לא מצפה ליותר מדי אבל בכל זאת הייתי מעוניין לשפר ביצועים... (אני קונה אולטרה 120 אקסטרים בקרוב אז אנא, לא לשלוח הצעות לקניית קירור חדש) (הצעות למבחני ביצועים?) Core 2 Duo E4500 המעבד פועל ב 2.2GHZ 200 FSB מכפלה של 11 מהי טמפ' נורמאלית במצב IDLE? ומה ב FULL LOAD ? ומהי טמפ' נורמאלית של הליבות עצמן? אני משתמש כרגע במבחן ביצועים CPU של 3DMARK06 הזזתי את הFSB ל220 מה שנותן לי 2.42GHZ ציון בסטוק קלוק: 1900-1980 ציון באוברקלוק ראשון: 2140 עדכון: שיניתי את התדר ל2560 לא ביצעתי שום העלאת מטח ולא שיניתי מכפלה ציון: 2265
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יחד עם הלוח האם הזה, לא מגיע חוברת שמכילה מידע על BIOS עצמו כלומר יש חוברת על מבנה הלוח וכו', אבל לא על הBIOS מישהו יכול לעזור? וגם אני מחפש מדריכים ברשת והסברים בכלל על הBIOS של DFI וכל הנושא של "ג'יני ביוס" וכו' פשוט זה לוח עם BIOS שונה לחלוטין נניח מASUS או ג'גה בייט שרגיל ורוצה יותר מידע ופירוט וכו' תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
היי אני מקווה שיש פה אנשים שמכירים לוחות אם של DFI אז לגבי המפרט שלי - הכל רשום בצד (איפה שרשום מפרטים) יש לי קירור אויר חזק אני לא מפחד מחום וכו' הבעיה שאני ממש אבל ממש צריך לשים VOLTAGE גבוהה למעבד שלי כדי שאצליח לעשות OC ולהשאר יציב (אני מחפש ממש סופר יציבות!, כלומר להריץ OCCT במשך כמה וכמה דקות טובות וכנל לעוד פעלות כבדות). לדוגמא עבור 3.8 ג'גה הרץ אני לא נגעתי בכלום חוץ מן המכפלה (העלתי ל 9.5) ושמתי VOLTAGE של 1.43 או משהו כזה כדי שיהיה ממש סופר יציב. לשנות FSB ניסתי, ובכלל אבל בכלל לא יציב (אפילו שהעלתי לדוגמא מתחים של זיכרון לממש גבוהים, וזה DDR3 ככה שאין סיבה). בכל מקרה, בעיקר אשמח לעזרה ממי שמכיר לוחות אם של DFI עם ה BIOS שלהם ושאוכל להבין מה אני עושה ל…
-
- 9 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי אני עומד לרכוש מחשב חדש ומתלבט לגבי גוף קירור למעבד. מבקש את עזרתכם... איזה מבין הדגמים המפורטים מטה של גוף קירור למעבד אתם ממליצים ? המעבד שלי יהיה מדגם: INTEL Pentium, Dual Core, LGA775, 3.0GHZ, 800MHZ FSB, 4MB (2*2) Cache, EMT *** אם יש דגם אחר של גוף קירור למעבד שאתם ממליצים ושלא מופיע ברשימה שלי אז אשמח לדעת. 1. ZALMAN CNPS 7700 CU 2. GLACIALTECH Igloo 5700 MC 3. THERMALTAKE Big Typhoon CL-P0114 4. ARTIC COOLING Freezer 64 pro 5. ARTIC COOLING AC Freezer 7 pro *** מחיר של כל חמשת הדגמים האלה זהים פחות או יותר, כך שהמחיר לא חשוב. הדגשים שחשובים לי: א. שכמובן יתאים למעבד שלי (צוין לעיל) ב. שיהיה שקט ולא רועש (חשוב!!!) …
-
- 6 תגובות
- 485 צפיות
-
-
מדובר על מעבד p4 2.66g ולוח p4x400 כראה של dfi הורדדתי את הגוף קירור מהמעבד ואחרי שהחזרתי אותו חזרה בדקתי את הטמפ ע"י cpucool והא מראה לי 70 c יכןל להיות שהתוכנה לא מתאימה ללוח הזה או שזה נוצר כי הגוף קירור לא מודבק למעבד אלא רק מוצמד עלי? תודה
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
הבאתי לינק מתוך התוכנה everest פה http://img257.imageshack.us/img257/6458/untitledda8.png ורציתי לדעת עם הכול תקין המחשב פה במנוחה עם מזגן דולק
-
- 9 תגובות
- 523 צפיות
-
-
מה אתם אומרים לגבי המארז הבא : Supertalent Aluminium CA-601UFR Red אסור לתת פה לינקים בגלל זה ב-KSP הוא נמכר 100 ש"ח יותר אבל עם ספק 500W ועכשיו איזה קירור אני יכול לשים על המעבד XP 2400 המטרה שלי להוריד את החום למתחת ל-40 מעלות !
-
- 10 תגובות
- 818 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 שאני רוצה להמהיר אבל הבנתי שהם נעולים אז אני מחפש אתר או מישהו שיוכל להסביר לי איך לשחרר את הנעילה (אם אפשר) ולהוציא את המירב מהמעבד הזקן והטוב
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
AMD 3800+ (מתחיל איתו OC בנתיים על 2200@2000) Asus M2N-E SuperTalent SUPERTALENT 512X2 כרגע יש לי 2 מאווררים והקירור למעבד הוא AC freezer 64 pro המעלות במחשב שלי נעות בין 40~47 במנוחה ו 51~57 במעמץ ואני לא מרוצה בכלל אשמח לדעות לשיפור
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
קניתי מעבד חדש I7 950 ולוח אם. במחשב הישן היה לי מערכת קירור מים של TT המותאמת למעבד הישן, אבל אחרי ניקוי של המחשב יצאו לי מים מאוד שחורים עם גושים ומשום מה אני מתלבט אם להמשיך להיות עם מערכת קירור מים, האם כדאי לי להשאר במערכת הנוכחית שלי שכולה שייכת ל-TT או לקנות חדשה , או לקנות מאוורר למעבד ואם אני חוזר למאוורר אז איזה כדאי לי לקנות שיהיה שקט וכמו כן יכול לעבוד בשקט ב-OC.
-
- 19 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד 3.2Ghz (775( ואני מתעסק עם מוסיקה וכשאני מקליט כל הזמן אז שומעים את הרעש של המאוורר...(יש לי קירור סטוק) עכשיו, אני צריך קירור טוב למעבד אבל ממש טוב שלא יעשה רעש בכלל.. שמעתי על קירור טוב של זלמן אבל אני לא מוצא את הדגם + חנות שמוכרת אותו בישראל... מקווה שתוכלו לעזור לי עם זה... תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 792 צפיות
-