אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
-
תראו ראיתי בהום סנטר צבעים פלורסנטים..שאלתי את המוכר מזה הוא אמר שזה צבע UV שזוהר באולטרה סגולה..(UV).. עכשיו אין לי אולטרה סגולה במחשב אבל יש לי קתודה כחולה..שקניתי מ PCH השאלה אם תיהיה השפעה של הצבע אם הוא יזהר..אולי בחושך..או משהו.. : תודה, רן..
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
יש לי מארז סימבדה (נדמה לי שזה נקרא מידי) מאורר ג'נרי 80ממ מקדימה למטה מתחת להרדיסק מכניס אוויר בכמות לא גדולה (ששמתי את הסמארט פאן 2 שם הוא עשה המון רעש בגלל שהגריל חתוך וכנראה היו שריקות בגלל החוזק של הסמארט עם החתיכות ברזל הקטנות שנשארו מסביב..) סמארט פאן 2 (פועל על 2800 סלד למען השקט הטוב) מוציא אוויר מאחורה מתחת לספק ומאורר 70מ"מ (3700 סל"ד) של ספיר (שבא בתור מאורר למעבד) מחובר למפרצים של ה 5.25" וזורק אוויר לכיוון המעבד והמאורר על המעבד ספארק 7+ (על 4200 סל"ד למען השקט הטוב) על הפרספקט אני לא מוכן לעשות מאורר כי אני אוהב את החלון שלי כמו שהוא ולא רוצה מאורר שיהיה תקוע לי באמצע החיים ומאורר בגג שיוציא אוויר זה גם סיפור כי צריך מקדח כוס לברזל וגם נראה לי שהסמארט פאן 2…
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי elixir 2 x 256 3200 3.0-4-4-8 והם עובדים כרגע על באס של 192.. (384) וקיבלתי בpcmark2002 memory score:8450 אני חשוב שזה לא רע .. . מה אתם אומרים ?
-
- 10 תגובות
- 808 צפיות
-
-
חברים יקרים! אני פותח ת'רד זה (באישור כמובן) כדי שאתם הגולשים תוכלו לשאול שאלות על כל מה שקשור בצגי LCD (למודינג). תוכלו לשאול כל שאלה על בעיה שנתקלתם בה ולא הצלחתם לפתור אותה, שאלות טובות שאתם כבר יודעים את התשובה עליהם, ושאלות על דברים שברצונכם לדעת.. אני מודיע מראש, שכל שאלה שלא תהיה קשורה לנושא או כל תגובה שתסטה מהנושא תימחק ע"י המנהלים מידית.. וכמובן שתשובה עליה לא תתקבל. אני מבקש לרשום רק שאלות, ואפילו אם יש אנשים שיודעים תשובה לשאלה מסויימת שלא יענו עליה, כל המטרה בת'רד זה היא לאסוף שאלות שיופיעו יחד עם תשובות (שאני ומי שעוזר לי נענה) ב-FAQ (frequently-asked questions( העתידי על LCD שיפתח בקרוב. בקשה שנייה- כל מי שמכיר תוכנות לשליטה על צגי LCD מוזמן לרשום את שמם בת…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ממש בימים אלא אני הולך לסיים את מה שהתחלתי לפני דיי הרבה זמן - כשנתיים... הנה כמה תמונות לטעימה...
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ... זה המארז שקניתי.... http://www.zigzag2000.co.il/catalog/images/COMP_lx-6a19.jpg והיום הוא נראה ככה.... אני ישים עוד לד איפה שהלד ההוא נמצא אבל בצד שני.. עריכה: צביעה אני עשיתי... והמתג הזה שאתם רואים עם הגלגל חלק בטח יודעים מה זה ... זה של הקטודה שבתוך המארז... לפני כמה דקות עשיתי מודינג קטן ושמתי לד... ויצא ככה.....
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת אם אפשר לעשות בפרספקט חור של 80mm עם מקדח כוס של מתכת. שניסיתי לעשות עם מקדח כוס פלסטיק זה יצא דפוק. בכל אופן - האם מקדח כוס מתכת יתאים לפרספקט ?
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי היום את ה XP 2500 ואני לא מסתדר עם הקירור... הלוח מראה לי טמפרטורה של 70 מעלות! משהו לא מסתדר לי כאן ... יש לי לוח של ג'יגבייט וגוף קירור של SPIRE FalconRock II AMD מה לא עשיתי נכון ??? או שמא טמפרטורה כזו היא בכלל סטנדרטית ? תודה, ניר
-
- 6 תגובות
- 581 צפיות
-
-
המעבד שלי מראה על 45 מעלות במנוחה והחדר יחסית קר הקירור שלי הוא: Thermalright SLK-900 + VANTECs Tornado 92mm
-
- 39 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אוקיי חבר'ה (דרך אגב אני בת למי שעונ הבצורה של בן) יש לי חלון בצד של המארז, ומנורה (קטודה נראה לי) כחולה וכל מיני... וראיתי תמונות של מארזים עם חלונות כאלה קטנים בתקרה של המארז וזה מצא חן בעיניי ואני רוצה לעשות גם אבל אני צריכה קצת עזרה ממי שכבר יש לו את זה במארז. אני צריכה מדריך לזה (עדיף בעברית) שיגיד לי איפה יש? ואני גם צריכה מידות סטנדרטיות לחלון מי שכבר עשה ומתמחה. אז הצעות טיפים ותמונות מי שיכול שיכתוב פה.. מחכה לתשובה תודה רבה 8)
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע אם אתם זוכרים את המודינג שעשיתי לפני שבוע-שבועיים בערך.... קדחתי אז בחלון שלי שני מאווררים עם קטודות... בקיצור עלה לי אתמול רעיון... (תמונה מצורפת של המארז שלי מקדימה...תסלחו לי על הפלאש...) יש לי במארז 4 מפרצי 5.25" ואחד מהם תפוס על-ידי הצורב. חשבתי...למה לא להוציא את הפלסטיקים השחורים האלה מהמפרצים, לשים שם חלון מפרספקט, ולתקוע שם מאוורר 80 מ"מ עם קטודה כחולה...ושהוא יכניס אוויר למארז (בנוסף לירוקה שיש לי בחלון של המארז. הייתה גם כחולה UV אבל היא נשברה ). מה אתם אומרים? הסירקולציה אצלי במארז היא: -מאוורר 80 מ"מ מקדימה מאחורי ההארדיסק מכניס אוויר. -מאוורר 80 מ"מ מאחורה מתחת לספק מוציא אוויר. -מאוורר 80 מ"מ בחלון בפינה השמאלית-תחתונה מכניס …
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי עבודהשי טובה בשביל ניובי אבל עכשיו כל המארז מלא באבקת מתכת וראש חיתוך. אבקה שחורה שאפילו עם צינור ( o_O ) לא יורדת.אני די בטוח שזה לא בריא לרכיבי המחשב. השאלה איך מנקים את זה?
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
הבאתי קרור חדש ומצויין www.activecool.com אני עומד על 30 מעלות על 3.06 גיגה, עכשיו כשאני מעלה את הfrequency ליותר מ270 זה פשוט מראה מסף שחור, וכאילו המסך לא מחובר, ואז כשאני עושה ריסטרט זה אומר לי Overclocking faild! F1 - to continu F2 to defult masheu מה זה יכול להיות? זכרונות? mircon 2x512 זה לא הקרור בטוח אולי זה ספק? 300w אולי כי אני לא יודע לעשות אוברקלוק ^^ עזרו לי בקשה
-
- 9 תגובות
- 782 צפיות
-
-
הלוח אם שלי הוא IC7, מעבד 2.4C והטמפ' הן בין 40 ל47 במנוחה ובמאמץ 45-50. הרכבתי את הגוף קירור ומרחתי משחה כמה פעמים בשביל לבדוק שלא עשיתי טעות, ועדיין יש את אותן הטמפ'. אולי יש משהו בלוח שמגדיר את הטמפ' ל45+- ושהמעבד מתאמץ עד שהוא בטמפ' האלה בשביל ביצועים טובים ולא חמים מידי? למי שיש את הלוח והיתה לו בעיה דומה, איך פתרת אותה? אם יש את זה בעוד כמה לוחות ופתרתם את הבעיה, איך פתרתם אותה? אגב, לפני שמישהו יגיד לי לחפש בביוס אפשרות שהמעבד לא יעבוד לפי חום, בדקתי ולא מצאתי. אם יש ואתם יודעים בדיוק איך להגיע רק אז תגידו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
קיבלתי היום את הHARDCANO 9 שהזמנתי , ולהפתעתי הגמורה הוא בא בלי MANUAL ! חיפשתי בגוגל אבל הדף שמסביר איך להתקין(או לפחות אני חושב שהוא מסביר) נעלם, עכשיו אני תקוע . מישהו יכול לעזור לי ? ???
-
- 8 תגובות
- 687 צפיות
-
-
איזה hsf מומלץ למעבד בתחום מחירים בינוני גבוהה כשהמטרה היא קירור שקט ככול שניתן וביצועים סבירים?
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני צריך עזרה עם כרטיס מסך חדש שקניתי (FX5900 Ultra 256MB של ASUS). יש לי מארז די פשוט עם 2 מאווררים רגילים. שמעתי שהכרטיסים בעוצמה הזאת מתחממים מאוד באפליקציות תלת-מימד. השאלה שלי היא האם אני יכול לסמוך על המאווררים שיש לי בלוח האם (ASUS P4S333ML) לקירור נורמלי של הכרטיס (שמגיע עם שני מאווררים עליו), או שכדאי לקנות מערכת קירור חדשה ? ואם כן, איזו מומלצת ? תודה, אנשים
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום לכולם מה קורה מהנשמע? לפני שתבינו תבעיה אני מודה לכם שאתם קוראים את בעייתי!! טוב יש לי מעבד פנטיום 3 866 והמאוור שלו נדפק כרגע המחשב פועל אם מאוורר חלופי אני צריך שתביאו לי שם של מאוורר הכי טוב ועדיף שקט למעבד פנטיום 3 אנא עיזרו לי!! דרך אגב אתמול כמעט נשרף לי המעבד! הוא הגיע לחום של80 מעלות!! אני צריך מאוור שיתין לי לפחות 40 מעלות....תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מארז e-Star (כן אני יודע שהוא לא בדיוק המארז הכי טוב שיש אבל זה מה יש) ורציתי לשאול האם מישהו ניסה פעם להכניס בחזית שלו מנורת קטודה ? פשוט יש לי קיט שלם ספייר של קטודה עם המנגנון הפעלה הזה שיודע גם להגיב לישמע סאונד וכ"ד וחשבתי אולי יהיה זה יפה עם ההיתי יכול להכניס את הקתודה הזאת בחזית המארז מאחר וברשותי הדגם שבו המארז כולו לבן ובחזית הוא כחול שקוף כזה וזה נראה אולי נחמד להכניס לשם ואז זה יהיה מואר ויפה כזה. אז שאלתי האם מישהו ניסה לעשות את זה והצליח?
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
אני צריך עזרה עם כרטיס מסך חדש שקניתי (FX5900 Ultra 256MB של ASUS). יש לי מארז די פשוט עם 2 מאווררים רגילים. שמעתי שהכרטיסים בעוצמה הזאת מתחממים מאוד באפליקציות תלת-מימד. השאלה שלי היא האם אני יכול לסמוך על המאווררים שיש לי בלוח האם (ASUS P4S333ML) לקירור נורמלי של הכרטיס (שמגיע עם שני מאווררים עליו), או שכדאי לקנות מערכת קירור חדשה ? ואם כן, איזו מומלצת ? תודה, אנשים
-
- 2 תגובות
- 469 צפיות
-
-
יש לי ברטון 2500 ורציתי לדעת אם משתלם לי להחליף את קירור הסטוק בוולקנו 11, בין השאר גם לצרכי אוברקלוקינג. יש לציין שסביבת הסינק חמה יחסית...
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
איזה מאוורר אתם ממליצים לי לקנות אפילו 2 בשביל מחשב AMD 2500??? התקציב הוא בערך עד 120 שקל למאוורר... תודה בנצי. D:
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-