אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי לוח של Asus - A7V133 והמאוורר הקטן של ה MB הפסיק לעבוד, הטמפרטורה הגיע ל 50 לפי ה Asus Probe. איפה ניתן לרכוש מאוורר כזה? תודה על העזרה.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום כולם... כל הזמן כולם מדברים על אוברקלוק ואוברקלוק, ולמרות שאני יודע מה זה ועשיתי פעם או פעמיים יש מיליארד דברים שאני לא כל כך מבין... 1. מהי בדיוק מהירות ה-BUS של הלוח, ואיך היא קשורה למהירות של המעבד והזיכרון? 2. למה עדיף E4300 לאוברקלוקינג ולא E6300?? 3. מה זה אומר לשנות את יחס המעבד/זיכרונות (הרבה פעמים אומרים לשנות את זה ל-1:1)? תודה על התשובות!
-
- 0 תגובות
- 416 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי הוא NVIDIA 9800GT והמאוורר שלו מקולקל, כל פעם שמדליקים את המחשב הוא לא מסתובב וצריך לתת לו דחיפה כדי שיעבוד, דבר שאין לי כוח לעשות כל פעם שאני רוצה להשתמש במחשב מבלי שיקפצו לי מיליון התראות על טמפ' הכרטיס מסך. לאחר שבדקתי באתר SKYPC מצאתי שני מאווררים שמתאימים לכרטיס שלי ואני רוצה שתגידו אם הם טובים ומצדיקים את המחיר שלהם ואם יש מקומות שמוכרים אותם יותר בזול? וכמובן מי מהם יותר טוב? arctic cooling accelero s1 rev.2 http://www.skypc.co.il/pl_product~AC-Accelero-S1REV2~18~0.htm arctic cooling twin turbo pro http://www.skypc.co.il/pl_product~AC-TwinTurboPRO~18~0.htm תענו בבקשה כי זה די דחוף, ממש אי אפשר להשתמש במחשב ככה! תודה לכולם
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המפרט: AMD 64 3000 GA-K8VT800M X800 PRO THERMALTAKE PURE POWER 420 512 DDR מארז ATX סטנדרטי זול ב-150 שקל.. בקיצור הכל אצילי חם!!! המעבד במנוחה בממוצע עומד על 50 ככה... ומאמץ מגיע 56+ הכרטיס גם מתחמם אבל פחות.. ההארד דיסק רותח!!!וגם הלוח אם. אין לי שום מאוררים חוץ מהמאוררי סטוק שקיבלתי אחד הספק אחד על המעבד ואחד על הכרטיס..הכל רגיל.. אני מבקש ממכם שתרשמו לי מה הכי כדי לעשות ,מה לשים ,וכמה מאוררים ועל מה!!!! תרשמו בבקשה דברים שיש באתרים וחניות.. לא משנה מה העיקר שהטמפ' תרד!! צריך אמצעי קירור לכל מה שחיוני לו.!!! תודה.
-
- 7 תגובות
- 524 צפיות
-
-
המחשב שלי התחיל לעשות לי בעיות בזמן אז פתחתי אותו וגיליתי שהקירור של העמבד שלי שבור. הנחתי שהקירור הוא הגורם לבעיות אז הסרתי אותו מהמחשב. עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול לנסות להפעיל את המחשב מחדש כשהקירור חסר והמשחה התרמית עדיין נמצאת על המעבד. תודה רבה לכל העוזרים מראש.
-
- 0 תגובות
- 427 צפיות
-
-
יש לי כמה אפשרויות אני פשוט לא מצליח להחליט לפי הפורם אז בבקשה תעזרו scythe ninja plus rev.b - 211 scythe infinity - 225 thermalright ultra 120A - 246 zalman cnp s9500 led - 255 sunbeam tuniq - 238 עכשיו אני פשוט התחרפנתי פעם חשבתי שעדיף שכל הגוף יהיה מנחושת כי הוא מוליך חום יותר טוב עכשיו מתברר שזה לא משנה כל כך...קיצר מה הכי טוב?? ומה הבדלי הטמפרטורה
-
- 3 תגובות
- 466 צפיות
-
-
אני משדרג את הכ.מסך שלי ממש בקרוב ל INNOVISION 8800GT OC2 512MB + Accelero X1 שהולך לפלוט חום דיי רציני למארז שלי. את שאר המפרט ניתן לראות בצד ימין. בכל אופן אני בדקתי מאווררים, ולאור העובדה שאני את הכסף כנראה אסחט מההורים שלי, אני מעוניין במאווררים הכי טובים שאוכל למצוא. לכן אחרי מחקר קצר מצאתי את המכונה הזאת: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1177 עקרונית אני זקוק ל-2 מאווררי 120mm ולמאורר 92mm. אז את השניים הגדולים אני רוצה של SilenX, ואת הקטן לאחר מחקר קטן החלטתי ללכת על: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1699 החלטתי על המאווררים האלה דרך השוואה של 2 גורמים - ספיקת אוויר לעומת עוצמת רעש. בשני הגדלים אלה היו הכי מוצלחים שראיתי. עכשיו נותרה ל…
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
עשיתי OC למעבד אינטל 2.8 פרסקוט הגעתי ל3.5 אחרי שהעלתי מתחים ל-1.61 והרצתי 3Dmark03/01 והמחשב יציב אבל מה הציונים שלי ירדו הם יותר נמוכים מהציון לפני הOC... ??? אני לא מבין למה... ניסיתי אח"כ להוריד מתח ל1.58 בלי לשנות מהירות והציון ירד עוד יותר. מישהו יודע למה?
-
- 10 תגובות
- 490 צפיות
-
-
אז ככה: מישהו מוכן להסביר לי למה הלוח אם שלי ב43 מעלות אפילו שהוא לא מתאמץ? וכשהוא מתאמץ זה מגיע ל50! נראה לי אני אחליף מארז... אבל בזה כבר דנתי בפורום (ראה אוברקלוקינג קירור ומודינג)...... יש לכם עוד רעיונות איך לקרר אותו או למה הוא מגיע לכזה חום? הוא בסוף יישרף לי............ (ואז אולי יהיה לי asus במזל......)
-
- 35 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי לעשות אובר קלוקינג לgeforce fx 5200 להביא לי את התוכנה שעושה את זה ולהגיד לי איזה קירור אני צריך בשביל זה... תמצאו אותי באייסיקיו 548423 ובמסינג'ר zaitt@walla.co.il תודה תומר... ..,--^----------,--------,-----,----------------^--, ..|.|||||||||...`--------'.........|.......................0 -=D -=D -=D ..`+---------------------------^------------------| ....`\_,-------,._________________________| ....../.XXXXXX./`|........./ ...../.XXXXXX./..`\......./ ..../.XXXXXX./\______( .../.XXXXXX./ ../.XXXXXX./ .(________( ..`----------
-
- 2 תגובות
- 400 צפיות
-
-
הגדרתי בטעות את המעבד של הכרטיס מסך 8800GTS לעבוד על 7650Mhz עם התוכנה ATITool והמסך נהיה שחור המחשב נתקע וישר הוצאתי אותו מהחשמל שאלתי מה אני עושה עכשיו? אפשר לשנות את זה חזרה איכשהו?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי במארז 3 מאווררים וחברה שלי "מאיימת" עלי שהיא תרצח אותי בשינה כי היא לא מצליחה להירדם בגלל הרעש שיוצא מהמחשב... ואת האמת היא צודקת רק שלי זה לא ממש מפריע אני ממש לא מבין בתחום הזה של הקירור והחלפת מאווררים ולא יודע איזה מהמאווררים מרעיש..איזה מהם צריך להחליף..לאיזה מאוורר להחליף (אני לא רוצה לקנות שוב איזה מאוורר מעפן שירעיש לי... מה אני יכול לעשות ?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה רבה לכם על הפורום המדהים הזה. זהו הפוסט הראשון שלי בנושא ומקווה שאעשה את זה נכון מפרט מחשב: לוח אם: GIGABYTE-965P-DS3 מעבד: INTEL E6300 זיכרון: CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 קירור: TUNIQ TOWER 120 גריז טרמי: ARCTIC SILVER 5 כרטיס מסך: SAPPHIRE ATI RADEON X1300 512M כרטיס FIREWIRE כרטיס קול: M-AUDIO AUDIOPHILLE FIREWIRE ספק: ENERMAX LIBERTY 620 דיסק קשיח: 2 * WD 36G RAPTOR RAID 0 דיסק קשיח: SAMSUNG 300G צורב NEC 4570A :DVD צורב GAS-H10N :DVD מארז: THERMALTAKE ARMOR מאווררים: ZALMAN F2 AND F3 אל פסק: ADVICE 1000VA ועכשיו לשאלה (אשמח לצרף עוד מידע שיידרש) אני מנסה לעשות OC למערכת ומגיע לתוצאות הבאות: 1. אם אני מתחיל כשהזיכרונות על 667MHZ ו-…
-
- 12 תגובות
- 563 צפיות
-
-
היי חברים אני רוצה לקנות Arctic Cooling NV Silencer 5 Rev.2 לXFX 6800LE שיהיה לי בקרוב מאוד הקטע שהוא שהשבוע אני נוסע לתל אביב יש למישהו מושג אולי יש חנות בתל אביב שאני יוכל למצוא את זה תעזרו לי בבקשה זה נורא חשוב לי תודה לכולם נ.ב זה יתאים לכרטיס שלי נכון?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
בלוח אם שלי אני לא יכול לנעול AGP וPCI ואני נעול על 20X בכפולות ואני לא יכול לשנות מתחים רק באסים זה פרטי המעבד והלוח אם: וזה המפרט: Intel Pentium 4, 2666 MHz Asus P4S533-MX NVIDIA Geforce 6600GT with AGP8X 128 MB DIMM1: Kingston K 512 MB PC3200 DDR SDRAM DIMM2: Kingston K 512 MB PC3200 DDR SDRAM WDC WD800JB-00ETA0 (74 GB, IDE) כעיקרון זה על 66\33 ואני יכול לשנות לתדרים הבאים: עכשיו נתתי למעבד שלי להיות על 34\137 במידה שזה לא קיצוני מידי והוא נותן לי אוברקלוק של 2.74 השאלה שלי אם אני יכול להעלות את הבאסים עוד קצת ל35\141? אין לי שום רכיב בPCI האם המחשב יעמוד בתדר הזה? הטמפרטורות של המחשב במנוחה זה 40 ובמאמץ זה 62 עם האוברקלוק ל2.74
-
- 0 תגובות
- 418 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות ddr2 kingston 1gbX2 667mhz לעלות את התדר של ה 667mhz ל 800mhz לא יעשה בעיות? תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם. למה האוורסט לא מציגה לי את המעלות של הcpu ושל הלוח אם? תראו בתמונה מה זה מציג לי. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 435 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש לפני חודש! ויש לי 1GB זיכרון 667 - מעבד E6300 וכרטיס מסך Point of view 7600gs 256mb יש לי 2 שאלות בבקשה עזרה! 1) הטמפרטורה שמראה לי הדריבר של NVIDIA אתם יודעים הצהוב הזה אז הטמפרטורה שהוא מראה היא 78 מבנוחה שלא הפעלתי משחק איזה 4-5 שעות. זאת הטמפרטורה הנכונה או שמה לעזאזל קורה פה תציעו לי משהו תודה. נב: הדריבר הכי חדש והדירטקס הכי חדש. 2) הסיבה שבכלל בדקתי את הטמפרטורה בכלל היא שבNEED FOR SPEED MOST WANTED על רזלוציה של 1024X768 ועל האיכות הכי גבוהה כולל פילטרים - מי שמכיר את המשחק. הוא יעני בסיבובים קופא לרגע ממש ממש בקושי שמים לב אבל זה מפריעה. אולי זה אמור להיות ככה תודה בכל מהקרה ובבקשה עזרה - נב: אצל חבר שלי זה לא קופא ככה כאילו חסר איזה פראים או …
-
- 11 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שללום, כמו שארתי יש מתח לליבה יש קירור יש הכל אבל אחרי 600MHZ לליבה מתחילים הארטיפקטים אם אני על 1.9V או 1.6V... תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום, לפני יומיים קיבלתי ת'מחשב וראיתי שבתוכנה CPU-Z הוא לא עובר ת1600Mhz והוא אמור להיות 2400mhz ממה יכולה לנבוע הבעיה? תמונה: http://www.siz.co.il/my.php?file=e5hmznmtd2yh.bmp עם הרצת Prime95 הוא עולה ל2100mhz ויורד מידי פעם ל1600Mhz אבל למה זה לא יושב על המהירות שהוא אמור להיות?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי ... אני רואה בהרבה מודים ברשם כונן סידי/DVD ששמו עליו את הכיסוי למקום הכונן 5.25 אינצ'. כמו פה http://www.bit-tech.net/images/ukcase/52/3l.jpg זה נראה לי מגניב, ואני רוצה לעשות כזה ... אבל לא הבנתי איך שאני רוצה לפתוח/לסגור את הכונן איך אני פותח/סוגר אותו ? כי גם הכפתורים מוסתרים ... אז קצת הסבר יהיה מאוד יעיל ! תודה
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
OK, בואו נתחיל מזה שאני די חדש פה ואין לי מושג בכלל בנושאים האלה, אז לכל מי שיוכל לעזור, תודה מראש. זה המחשב שלי: AMD64 2.4, 80GB sata 10,000rpm, geil dual ddr 2GB, ספק כוח 480 WATT, לוח אם ג'יגהבייט NF4U. כרטיס מסך leadtek geforce 6800gt ועכשיו לעניין - העיסוק העיקרי שלי הולך להיות גרפיקה כבדה. אני צריך לדעת אם אני צריך לקנות מערכת קירור ואם כן אז מה איך ולמה ואני צריך דעת מה זה בדיוק OC אז מי שיכול לתת הסבר או קישור להסבר. תודה לכל העוזרים
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי מעבד של ינטל ככה בכללי CPU Properties CPU Type Intel Pentium 4E CPU Alias Prescott CPU Stepping C0 Engineering Sample No CPUID CPU Name Intel® Pentium® 4 CPU 2.80GHz CPUID Revision 0F33h CPU Speed CPU Clock 2791.21 MHz (original: 2800 MHz) CPU Multiplier 14.0x CPU FSB 199.37 MHz (original: 200 MHz) Memory Bus 199.37 MHz CPU Cache L1 Trace Cache 12K Instructions L1 Data Cache 16 KB L2 Cache 1 MB (On-Die, ATC, Full-Speed) רציתי לדעת האם ניתן לבצע אובר קלוק למעבד מכיוון שאמרו לי שפרסקוט מתחממים מהר מאוד למעלות לא הגיויות ככה כשהוא במאמץ אצלי עם שלושה מאווררים ועוד אחד של המעבד ומזגן דלוק בחדר הוא מגיע ל57 מעלות
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
טוב אז ככה זה הרכיבים: DFI LP UT Ultra-D nF4 AMD Athlon 64 3500 Geil One 2x512mb DDR400 W BH Zalman 9500 למי שיש ניסיון באוברקלוק עם הלוח אני ישמח לקבל טיפים. נכון לעכשיו אחרי ההתקנה של ZALMAN הטמפ' עומדות על 30C ב מצב מנוחה ו 38C בעומס מירבי. זה כשהמאורר של הקירור פועל במקסימום. לדעתי זה קצת הרבה, לפחות בעומס אז אם יש לכם פתרונות אני פה כדי להקשיב. עוד דבר (למי שמכיר את הלוח אם): יש 2 חיבורים על הלוח: cpu fan ו fan2. אם אני מחבר את ה זלמן ן ל cpu fan הוא לא עובר את ה 1400 סל"ד. רק כשאני מחבר אותו ל fan2 הוא מגיע למקסימום ב 2600~. יש בעייה מסויימת או שזה בסדר? (אגב אני משתמש ב fanmate2 שהגיע עם הקירור והסל"ד הוא כאשר זה מכוון למקסימום) יש טמפ' מסויימת שלא כדאי לעבור עם ה…
-
- 1 תגובה
- 436 צפיות
-