עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by danieln9,

שלום בביקור האחרון שלי בחנות האלקטרוניקה ובתיכנול של הפן בס ראיתי הרבה פוטנציומטרים בעלי 10-15 פינים??האם אתה יודעים מהם??? שאלה שניה היא יש מתגים של ON\ON שזה כמו מתג לשני מצבים עם 3 פינים שאחד משותף וראיתי גם כאלה עם 6 פינים למה הם משמשים??? בתודה דניאל נורמן

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  2. Started by SuB,

למרות שהפרוייקט לא חדש, הטכניקה שהוא עבד לסידור הלדים שווה הצצה, אז אולי כדאי לפרסם את זה: http://bit-tech.net/article/90/2

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  3. Started by namyob,

יש לי מעבד פנטיום 3 866 ורציתי לדעת אם כדי לעשות OC? ואם כן איך?

• 8 תגובות
    • 562 צפיות
  4. Started by danieln9,

האם יש מצב שבוא יש בידוד(כאילו מעגל לא סגור)

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  5. Started by Dago,

איך זה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157&products_id=1570 בתור קירור לR9800SEC פשוט אני רוצה לעשות לו אוברקלוק ורציתי לדעת אם זה יספק את הסחורה הוא שזה סתם בזבוז כי אני משתמש בקטע של האומגה ואני יודע שזה מחמם

6. Started by royb,

אז ככה אני כבר כתבתי בהמון פורומים את השאלה הזו ולא קיבלתי אף תשובה עדיין ואני מאד מקווה שכאן אני יקבל והשאלה שלי היא איך אפשר לאחד כוח עיבוד של שני מחשבים לכוח עיבוד אחד??? אגב....אני הבנתי שיש תוכנה כלשהי שעושה את זה....

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  7. Started by smoingdrugs,

אוקי.. קניתי מאוור slim volcano 10+ P/N: A1671 application for AMD athlon XP up to 3400+ עקב כך שהמאורר שעל הפרוקססור שלי מת... השאלה שלי עכשיו היא האם המאוור שציינתי לעיל יתאים למעבד שיש לי.. חבר שלי טען שכן ולכן קניתי אותו המעבד: Intel Pentium 3 processor 945 MHz תודה מראש :-X

8. הכרטיס ממש חם! אני לא יכול לגעת בו ליותר מכמה שניות... אני לא עושה שום OVERCLOCKING או משהו, לשום רכיב! השאלה מה אפשר לעשות לפני שיקרה משהו.. ואיך אפשר למדוד את החום של הכרטיס במדויק?

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by 114508534,

באיזה מכשירים אפשר למצוא רדיאטורים . חוץ ממכוניות אופנועים טרקטורים וכדומה

10. תודה לעזורים אני מחפש זכורונת מרובעים קטנים עדיף מנחושת אבל אם יש אלומיניום אז אין בעיה.

• 13 תגובות
    • 634 צפיות
  11. אני עכשיו בתהליך בניית פאן באס.. הסופר לד של המתג הראשי שלי נשרף ... ): אוקיי סתכלו על התמונה הזאתי עכשיו התסכלו על המתג הראשי..מכיוון שנשרף לי הלד הכחול של המתג הראשי אז אני אקנה בקרוב חדש.. אבל האם אני יכול בנתיים לשים את הנגד בלי הלד ולא יהיו בעיות? ובעתיד אחרי שאני אקנה את הלד אני אוכל לחבר אותו ישר בלי להוסיף נגד..(שזה יחסוך עבודה קשה..).. אז האם זה יעבוד? תודה רבה, בנצי! :

• 5 תגובות
    • 511 צפיות
  12. Started by 114508534,

יש לי משאבת מים של פורד ישנה ורציתי לדעת האם היא מספיק טובה . אני רוצה לבנות מערכת קירור מים .

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  13. Started by walla,

מה ההבדל בין הקטודה הזאת http://www.pch.co.il/docs/pd203496857.htm לקטודה הזאת: Thermaltake PerfectLight Sound-Activated Cathode ובין זה גם http://www.pch.co.il/docs/pd585443331.htm וזה: http://www.pch.co.il/docs/pd905624200.htm ואחרון חביב: Cold Lighting Cathode Kit - 2 lamps הם גם שונים במחירים למה?

14. Started by ohad_intel,

הכל עובד טוב ויפה אבל יש בעיה אחת! אני לא מצליח לכוון את הקונטרקט!(או איך שלא אומרים את זה...) עזרה בבקשה! תודה מראש...

• 11 תגובות
    • 671 צפיות
  15. Started by Component,

ברשותי מחשב עם המפרט הבא: Celeron 300 MHz, 128 MB RAM 100 MHz , Motherbard: BXpro chaipst up to 100 MHz Grafic card sis 8 MB on board , אין לי בעיה של התחממות כי אני יכול ורוצה לשים מאוורר ביתי גדול על המחשב. שמעתי על שיטה להעלות את מהירות הבאס מ 66 MHz ל 100 MHz ע"י חסימת פין אחד ב slot . קראתי עליה באתר מהימן ואני מאמין שהיא נכונה. האם יש עוד שיטות ל overclocking שאני יכול לישם על המחשב שלי? אם אתם צריכים עוד מידע רק תגידו. בבקשה עזרו לי. בתודה מראש, עדי רובין

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by MishaK,

אז ככה, יש לי לוח אם מהפנטיום 2 הישן שלי, והורדתי ממנו את ההיטסינק של הצ'יספט, יש איזה שהיא אפשרות שאני יוכל להדביק אותו על ההיטסינק שיש לי עכשיו בA7V133?אם כן, האם זה יתן לי משהו בכלל?

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  17. אז ככה, אני חדש (מאוד) בקטע, ומאוד מעניין אותי. אני רוצה להתקין שני מאווררים על המארז, אחד שיכניס אוויר והשני שיוציא. רציתי לדעת איזה מאווררים אתם ממליצים, איזה מיקום מומלץ במארז? מאיפה אני מקבל את המתח? האם המחשב מסוגל לתת לי את המתח לכמה מאווררים....?? תודה...

• 1 תגובה
    • 387 צפיות
  18. Started by scimtar,

שלום חברים! האם אפשר לשים את ה- stock cooler שבא עם 2400+ T-B על 1800+ עם palamino core ? על ה- palamino יש את ה- cooler הבא, הביקורת אומרת שהוא לא משהוא אבל בזמנו זו הייתה האופציה היחידה. http://www6.tomshardware.com/cpu/20020916/cooler-19.html במצב רגיל הטמפ' של המעבד היא 46 מעלות, אני לא בטוח איפה החישן נמצא - זה לוח מבוסס KT333 של Gigabyte 7VRXP. בזמן האחרון ה- evercool עושה יותר רעש מבדר"כ ואני חייב להליף אותו. האופציות שלי הן להשתמש ב stock 2400+ או להזמין WhisperRock IV בדקתי את ה- 2400+ עם ה- stock עם לוח אחר כהלוח על השולחן ללא מארז, ובלי משחה או פד טרמי אני מקבל 42 מעלות אחרי כמה דקות של פעולה. אני חושש שהוא לא יהיה מספיק כדי לקרר את ה- palamino. ועוד שאלה: אני …

19. Started by dbx22,

אני שיניתי את המכפלה מ11 ל 11.5 ואחר כך ל12 מה עוד כשאי לשנות? יש לי בארטון 2500+ INFINEON 512 DDR 400 ASUS A7N8X-X הצעות? כל תשובה תתקבל בברכה...

• 13 תגובות
    • 687 צפיות
  20. Started by elzam,

פירוט: windows XP Giga Byte 8ik1100 Intel Pentium 2.8 HT 512MB Dual DDR Fx 5600 256MB 120GB Serial ATA 8Buffer Westan Digial X 2 - 240GB בעיה 1: יש לי מאוור של INTEL שבא בדרך כלל עם Intel Pentium 3GB המאוור הזה עושה רעש של טרקטור מטורף!!! בעיה 2: הוא גם לא מקרר את המעבד, אם המעבד עובד ביותר מ- 70 אחוז אז זה מגיע ל 70 מעלות ויותר. באופן רגיל הוא על 50 מעלות!!! כשאני פותח את המארז הוא על 47 מעלות !!! לא עשיתי OC ולא שינתי מתחים . המאוור מסתובב על 5411 RPM מה אני צריך לעשות ?! בתודה מראש אלעד אלזם http://...

• 13 תגובות
    • 664 צפיות
  21. Started by 1nstall,

תקשיבו חיפשתי באינטרנט וני לא מוצא גריל למאוורר בגודל 92 mm אז אבקש ממכם לתת לי אתר קניות שיש בו תודה מראש

22. Started by ThePinkPanther,

אני קונה לוח אם חדש,EPOX 8RDA3+ עם זכרון ddr400 של MUSHKIN ויש לי מעבד AXP1700+,וקירור של VOLCANO 6 עם עוד 7 מאווררים שמקררים די טוב אז השאלה היא,האם אני אוכל לשים אותו על 200FSB והוא יעבוד יציב,או שהוא ימות? על כמה נראה לכם שאני אוכל לשים אותו? תודה

• 9 תגובות
    • 626 צפיות
  23. Started by MoSQuiTo,

ידוע לי שאת חוזק האור בלדים מודדים ב- candelas & milicandelas השאלה שלי היא כמה milicandelas או candelas יש בלד אולטרה ברייט?

• 8 תגובות
    • 646 צפיות
  24. התקציב עומד על 4000-4100 או טיפ טיפה יותר+הרכבה. רציתי לדעת אם הוולקנו 11 עושה הרבה רעש בעת oc??אם הוא שווה??או שיש אחד יותר טוב במחיר עד 200 שקל{כדי לא לפגוע בתקציב}? וגם רציתי לדעת אם האוורור ששמתי מספיק והאם הזיכרון הזה טוב ל oc או לשים אחד אחר??? המפרט: CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.41 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ v2.1 nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) [ ¤ 571.12 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50B) Memory [ ¤ 537.63 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 11+ Xaser Edition Highest Performance Cooler for AMD [ ¤ 169.93 ] 1 Hard Discs : Western Digital…

• 8 תגובות
    • 542 צפיות

דיונים חדשים בפורומים