אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לו מעבד 2.4 לא C לא מתוכנן ולא היה OC המעבד מתחמם מאוד איזה HSF כדאי לו לקנות ויש לו מגבלה אז בבקשה לא להגזים שיהיה בערך 150-200 שקל
-
- 8 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות איוור למעבד שלי המעבד שלי הוא: אינטל פנטיום 4 3.0 גיגה הרץ (פרסקוט)בסוקט 478 והלוח אם ASUS P4P800-E DELUXE בזמן מנוחה המעבד שלי על 45 מעלות בערך שזה דיי בסדר אבל לפעמים שאני מאמץ אותו עד הסוף נגיד גם משחק במחשב וגם מקודד סרט ל-DVD הוא מגיע ל-62 מעלות בערך אבל יש לציין שהוא לא נתקע בכלל הוא ממש חזק אבל עדיין 62 זה קצת גבוהה לכן החלטתי לקנות קירור ואני צריך שתמליצו לי על משהו טוב עם וסת מהירות ודברים כאלה התקציב שלי למאוורר הוא 200 שקל בערך אפשר גג 250 לא יותר מזה עכשיו אם אפשר תביאו לי לינק למאוור ותתנו על פרטים כמו המהירות שלו ודברים כאלה. תודה מראש והמשך יום טוב
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
מה קורה אחים שלי? הכל טוב? אני מחפש מאוורר חזק שקט ושיעשה את העבודה שלו טוב למעבד p31000 fcpga אז אם יש לכם הצעות תעזרו לי אבל שלא יהיה מסובך להרכבה ולא יעלה יותר ממ150 ש"ח בכל מקרה תודה רבה יאללה ביי
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרגע 4 מאוורים במחשב 3 של 60 1 של 80 והם חופריםםםםםםם לי בראש שמישהו פה יגיד לי איזה מאוררים אני יכול לקנות אבל שיהיו שקטים !!!!!! ממש שקטים. תודה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני עושה מודינג אז אני מחליף את המאוררים הג'נרים שיש לי במארז אני צריך עזרה בבחירת מאווררים ואיפה לשים אותם. אני עובד עם דרמל כך שאני יכול לשים איזה גודל של מאוורר איפה שאני רוצה. יש לי 2 אפשרויות שחשבתי עליהן בערך: אפשרות1:1*120מ'מ מקדימה מכניס 1*120 מ'מ מאחורה מוציא 1*120 מ'מ בגג מוציא ו80 מ'מ בחלון מכניס מאווררים ה 120מ'מ יהיו המאוררים האלה: Thermaltake Thunderblade 120mm LED fan אפשרות 2: 2*80 מ'מ מכניסים 2*80 מ'מ מאחורה מוציאים 1*120 מ'מ בגג מוציא 1*80 מ'מ בחלון מכניס המאוורר 120 שבגג יהייה אותו מאוורר ומאורר ה 80 מ'מ יהיו מהקיט של TT: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_330&products_id=6682 אלה אפשרויות טובות?? יש מקום לשיפור? ומה?
-
- 9 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב אבל אני ממש לא מבין בכל הקטע של הקירורים.. אז אם מישהו פה יכול להמליץ לי על איזו שהיא מערכת קירור או אולי אפילו רק מאורר יספיק לי או שאולי אני בכלל לא צריך אחת.. כל הצעה תתקבל בברכה! פירוט של המערכת שאני הולך לקנות: מעבד: AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.8GHz 1MB CACHE - BOX לוח אם: ASUS M2N-SLI Deluxe Socket AM2 NVIDIA nForce 570 SLI ATX AMD Motherboard כרטיס מסך: EVGA GeForce 8800GTS 640MB 320-bit GDDR3 PCI Express x16 HDCP Video Card דיסק קשיח: WD - WD2500KS 250GB 7200RPM 16MB Cache זיכרון: Kingston 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 667 PC2 5300 מארז: כנראה ה - 3D Aurora 570 ספק כוח: Thermaltake ToughPower W0103 …
-
- 1 תגובה
- 440 צפיות
-
-
היי לכולם ותודה שנכנסתם ... אני מתלבט די הרבה זמן אם לקנות מערכת קירור מים ובסוף החלטתי שכן .. עכשיו אני מתלבט איזה ... אני מחפש משהו שקט , בעל אחוז פגימה(נזילה לדוגמא) נמוך מאוד מאוד , ושישפר את הביצועים תמורת הכסף הרב שהוא עולה ... קראתי באתר מאמר על הAquariusII http://www.thermaltake.com/products/AquariusII/aquariusII.htm שהוא שקט , קל להרכבה אבל לא משפר את הביצועים ברמה דרסטית כמו Danger Den ... מחירו כ119 דולר עכשיו ראיתי את ההשוואה שלו לדיינג'ר דן ונכנסתי לחטט באתר שלהם ... אבל לא מצאתי תמונות ושום מידע על שיפור ביצועים רעש וכו' אבל יתרון שהוא מקרר את הכרטיס מסך מה שלא ראיתי באקווריוס אם מישהו יוכל להגיד לי מה מומלץ לקנות ? ולמה ? אני מתכנן לקנות קיט שלם …
-
- 5 תגובות
- 552 צפיות
-
-
המפרט שלי בחתימה .. אני רוצה לקנות קירור לכרטיס מסך..... יש עליו צלעות קירור ואני רוצה עוד קירור.. ולמעבד אני רוצה גם לעשות OC משו עצבני ולהוסיף עוד 2 מאווריררים למארז.. יש לי עוד אח מקדימה ואחת מאחורה להוסיף אחד 80 אחד 120 רק לא יודע איזה דגם חברה או שזה לא משנה ואם כדיי לקנות פוטנציומטר לקבוע מהירות למאווריויום..... 200+ למעבד 150+ לכ מסך 80 + למאוורריםץ.... לא צבעונים..
-
- 3 תגובות
- 482 צפיות
-
-
אני משדרג בקרוב את המחשב שלי בסכום של 3305 ש"ח. אני רוצה להוסיף לי גם קירור למעבד. חשבתי על הSonic Tower של Thermaltake, שעולה 170 ש"ח בKSP+ שני מאווררי 120 מ"מ מנועה (50 ש"ח לאחד). יוצא לי חריגה של 270 שקלים מהתקציב של השדרוג. רציתי לדעת: א. כרגע יש לי קירור סטוק. טמפרטורת המעבד שלי נעה בין מינימום 40 מעלות בעבודה לא קשה (אינטרנט וכו') ועד ל55 מעלות במאמץ (משחקים כבדים). השאלה שלי האם הסוניק טאוור יוציא את אותן המעלות אם בינתיים אני אקנה וארכיב אותו ללא מאווררים עד שיהיה לי כסף לקנות מאווררים? ב. אם לא, על איזה קירור יותר זול הייתם ממליצים לי? אני צריך קירור כמה שיותר זול, אבל שעדיין יהיה טוב. (המעבד שלי הוא P4 בסוקט LGA775)
-
- 8 תגובות
- 571 צפיות
-
-
טוב אז שאלתי פה בפורום על בעייה שמשחקים נתקעים לי אמרו לי שזה כנראה הקירור של המעבד... ובאמת שמתי לב שהמעבד שלי מתחמם..... אני משתמש בהיטסינק ובמאוורר שבאו עם המעבד (AMD 1800+) אז אני צריך עצה איזה קירור לקנות.... אני צריך משהו שקט, מקרר טוב ולא יקר מדי.......... אם תוכלו לתת לי דגם וחנות שאתם חושבים שיהיה הכי זול לקנות זה יהיה מצוין....... כמה אנשים הציעו לי וולקנו אבל אמרו לי שהוא ממש מרעיש.....אז אם תוכלו להציע לי משהו אחד.. תודה
-
- 10 תגובות
- 734 צפיות
-
-
הטמפרטורות במעבד שלי, intel pentium D 820 (בלי OC כרגע) הן מטורפות עם קירור הסטוק ואם אני זוכר נכון, זה היה ככה מאז שהוא נקנה (מלפני בערך שלוש שנים), דיברנו עם החנות ואמרו שזה בסדר אך כיום, בשבועות האחרונים: 1. הטמפרטורות ממש התחרפנו! פרטים נוספים על כל הטמפ בתחתית הדיון. 2. הביצועים של המשחקי רשת שאני משחק ובכלל התגובה הכללית של המחשב ירדה. 3. המחשב מרעיש בצורה מעצבנת מאוד מאז שהביצועים ירדו, ולפי ניסיון ובדיקות זה בדוק שהרעש הראשי זה מהקירור של המעבד המעפן. הנה הטמפרטורות: IDLE , בעבר: 60 מעלות צלזיוס. כיום: 82 בערך. (!!!) LOAD, בעבר: 80 מעלות צלזיוס. כיום: 92+ (!@@@~!!!!~!@~~;111) אני בא לכאן כדי לבקש מכם לעזור לי לקנות קירור חדש, דרישות: 1. שקט! כבר נמאס לי מהרעש שזה …
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשפר את המחשב הישן שיש לי בבית חשבתי לקנות לוח אם וגם זכרנות ולעשות למעבד OC אני צריך שתגידו לי איזה לוח הכי טוב ל OC מבין הדגמים הבאים 1 IS7-E Abit 2 AI7 Abit 3 P4P800 Asus 4 P4P800 Deluxe Asus 5 D865PERLL Intel אם יש דגמים יותר טובים בתקציב הזה 500-600 השאלה השנייה בקשר לזכרנות אני רואה שיש כול מיני סוגים של 400\500\533 איזה הכי כדי לקנות ואיזה חברה גם התקציב גם 500-600 זה המפרט של המחשב הישן שלי מעבד 1.8-512 לוח אינטל MV 850 512 RDRAM אני רוצה לקנות את החלקים עוד השבוע תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 543 צפיות
-
-
סתכלו באתר הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php ותגידו לי איזה כרטיס מסך אני יכול לקנות. יש לי פנטיום 4 3 ג'יגה זיכרון 512 מגה 533 מגהרץ אני רוצה כרטיס טוב מוכן להשקיע בסביבות 1000 ש"ח .
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדקתי בתוכנה איידה את החום של המחשב : לוח אם אביט :43C BH7 מעבד 59C P4 2.66 :60C AUX יש לי מאוור אחד על המעבד ואחד בספק . הטמפ' הנ"ל לא כשבמחשב דלוק : ושני אתרים emule, icqlite צריך להוסיף מאווררים ?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני הולך לקנות מחשב בשבועיים האלה... ולמעבד יש תקציב של 800 שקל ואני רוצה לדעת אם יותר משתלם לקנות איי אם די 1700 ולהביא בו oc עצבני רצח שעולה 337 ובשאר לקנות כל מיני מוצרי קירור או פשוט ללכת על הבארטון 2500 שזה יוצא כבר ככה ועוד שאלה אם אתה ממליצים על 1700 והקירורים האלה אז איזה סטפינג לקחת???...
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אוקי ככה.. יש לי מאוור בצד המארז.. ואחד שמוציאא.. ומקדיה למארז יש לי כיאילו הכנה למאוורר.. יש לי תסוגר מאוורר הזה.. בגודל של 10 ס"מ .. עכשיו השאלה שלי איזה גודל מאוורר אני צריך לקנות? ואחרי זה איך אני מחבר אותו?
-
- 4 תגובות
- 420 צפיות
-
-
התחלתי להיכנס לתחום של האוברקלוקינג ומודינג, אבל עד עכשיו רק בעיות ותקלות. הרכיבים שקניתי : amd athlon xp 1700+ epox 8rda3i מאוד נוח לאוברקלוקינג קירור : slk 600/800 בלי דלתא אלא מאוורר יותר חלש. זיכרון : geil pc3200 512 mg 400 mhz . מארז atx פשוט , עם ספק 400 וואט גם משהו פשוט. לא מורכבים עוד מאווררים נוספים. בפעם הראשונה העלאתי אותו ל2600+ והוא עבד כרגיל, אך ברגע שהפעלתי משהו כבד הכל קרס, המחשב נכבה והלוח אם צפצף. הדבר הראשון שחשבתי שמפריע הוא המארז משום שהוא דיי קטן midi atx ונראה כאילו המעבד נחנק שם. לכן פתחתי את הכל , הבאתי מאוור ביתי שישמש כ blower מאולתר, הכל עבד כרגיל . אך שוב ברגע שהפעלתי משהו כבד הכל קרס רק שבפעם השניה שהוא קרס הוא ההרדיסק נדפ…
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
מה הביוס של לוח אם ?945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E? וכמה אני יכול להגיע איתו ב OC עם קירור סטוק וזיכרונות 1GB TwinMOS DDR2 סוג 667? שתיי סטיקים
-
- 0 תגובות
- 437 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את התוכנה עולה לי ההודעה הבאה: לא הצלחתי כ"כ להבין ממה שכתוב בה מה אני אמור לעשות...
-
- 0 תגובות
- 385 צפיות
-
-
שלום לכולם תראו עשיתי מודינג למחשב שלי והוא יצא ממש פיצוץ אך יש לי עוד בעיה אחת אני רוצה לעשות OVERCLOCK ואני רוצה לדעת אם המחשב שלי יחזיק מעמד אחרי ה-OVERCLOCK ואם בכלל אפשר לעשות למחשב שלי OVERCLOCK טוב המחשב שלי זה: AMD XP A ATHLON 1700+ זיכרון:256 MB DDR כרטיס מסך: GE-FORSE 2 FX 64 MB המהירות כרגע של המעבד היא 1499 ואני רוצה להגדיל אותה אז האם אני יכול לעשות OVERCLOCK כן או לא ום אפשר לקבל מדריך בישביל מעבדי AMD
-
- 1 תגובה
- 417 צפיות
-
-
שלום לכולם תראו עשיתי מודינג למחשב שלי והוא יצא ממש פיצוץ אך יש לי עוד בעיה אחת אני רוצה לעשות OVERCLOCK ואני רוצה לדעת אם המחשב שלי יחזיק מעמד אחרי ה-OVERCLOCK ואם בכלל אפשר לעשות למחשב שלי OVERCLOCK טוב המחשב שלי זה: AMD XP A ATHLON 1700+ זיכרון:256 MB DDR כרטיס מסך: GE-FORSE 2 FX 64 MB המהירות כרגע של המעבד היא 1499 ואני רוצה להגדיל אותה אז האם אני יכול לעשות OVERCLOCK כן או לא ום אפשר לקבל מדריך בישביל מעבדי
-
- 2 תגובות
- 442 צפיות
-
-
יש לי מחשב אני רוצה לעשות לו oc אבל יש בעיה אני לא מבין בזה כלום אז אם משהו יכול להסביר לי או להעלות מדריך המפרט:מעבד amd 3500 לוח אם asus a8n-sli זיכרון adata 512 (500mhz)x2 כרטיס מסך gigabite 6600gt דיסק קשיח wd 160 gb בבקשה תעזרו הזכרון הוא 500mhz והלוח תומך רק ב400 איך אני משנה את זה תודב לכל העוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום התחלתי לעשות אוברקלוק. עכשיו אני לא מבין רשום במדריכים למשל פסים ומשולשים מראים את הטופ של הזכרונות עיגולים וכדוריים מראים את הטופ של הליבה בחיים לא ראיתי עיגולים וכדורים! שאני עושה סריקה ב 3DMark06 יש לי רק פסים ומשולשים בחיים לא יצא לי ליראות עיגולים וכדורים. יש מצב מישו מביא לי בבקשה תמונה להראות מה זה מראה עד לטופ בזיכרון ועד לטופ במעבד? ראיתי הרבה תמונות בקשר לזה ואחת מהם אפילו לא ראיתי באוברקלוק שאני עושה במחשב שלי. תמיד יש לי פסים ומשולשים שחורים בהרצה הריאשונה אין הרבה יש קצת אבל בהרצה השנייה שיש את 2 הזוהרים האלה שמטיילים ביער אז שם אני רואה הרבה פסים שחורים. ועוד משו זה בסדר שאני עושה רק את ההרצה הריאשונה והשניה? רק את אלה אני רוצה רק ליבדוק את הכרט…
-
- 5 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם של פי פרטנר מהירות באס 133 מגה הרץ מעבד אינטל פנטיום 3 733 מגה הרץ SOCKET 370 זכרונות SDRAM יש לי שני סלוטים של 256 MB במהירות של 133 מגה הרץ של חברת יונדאי כרטיס מסך ATI RADEON 9250 128 MB כרטיס קול של קראיטיב 128 BIT ומערת הפעלה ווינדוס אקס פי פרופשיונל SP2 ועכשיו הבעיה שלי היא ככה רציתי לנהאיץ את המעבד טיפה אז נכנסתי לאופציה בביוס CPU SPEED SETINGS ויש שם והעלתי את מהירות הבאס במקום 133 ל140 ואחרי ששמרתי המעבד הגיע ל770 ואחרי כמה זמן בווינדוס קיבלתי מסך כחול והמסך כחול חוזר על עצמו כל הזמן השאלה שלי אם העלתי בטיפה איך יכול שהווינדוס קורס? ועוד שאלה שהעלתי את מהירות הבאס ל150 במקום 133 המהירות של המעבד עלתה ל825 וברגע ששמרתי את זה לא עלה לי ווינד…
-
- 1 תגובה
- 399 צפיות
-
-
תראו יש לי AMD64 3200? Gigabyte K8VT800 Pro אני לא יודע איך להגיע לביוס ואני רוצה לעשות אוברקלוק נחמד למעבד אם אפשר הסבר בקטנה תודה.
-
- 5 תגובות
- 478 צפיות
-