עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Shlumper,

• 9 תגובות
    • 838 צפיות
  2. Started by 114508534,

אני בונה קירור מים ויש לי משאבת מיים טובה וחזקה שצריכה להיות טבולה במיים . אז אני רוצה לעשות מיכל מים שיכנס לתוך המחשב עם המשאבה ואני לא יודע איך לעשות אותו אין לי רעיונות בכלל . המארז שלי זה מארז E-STAR .

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  3. Started by H.I.V,

שלום החלטתי לעשות OC ל9800 NP שלי השתמשתי בתוכנה RAGE3D והתחלתי לאט לאט להעלות את מהירות הCORE של הכרטיס כל פעם בדקתי יציבות וחום והגעתי בOC עד למהירות של 380 (המהירות של ה9800 פרו) והכרטיס היה מאוד יציב אך טיפה התחמם אבל לא משהו רציני ( לא קרוב לאיך שהכרטיס יתחמם עם הקאטליסט 3.8 ) בדקתי מה התוצאה ב3DMARK03 והיא הייתה: לפני OC 4600 אחרי OC ל9800 פרו - 5200 לא השתמשתי בשום קירור מיוחד חוץ מהמאוורר המקורי של הכרטיס המסקנה שלי היא שבכלל לא שווה לקנות 9800 פרו אם אפשר להגיע אליו בOC מה דעתכם?

• 8 תגובות
    • 620 צפיות
  4. Started by SixKiller,

שלום... חשבתי על רעיון מצויין... הנה תמונה תראו ... האפור זה נגד של 110 אוהם הכתומים הארוכים אלה כבלים של רמקול משהו פשוט.... http://planet.nana.co.il/SixKiller/untitled.JPG פשוט תיכנסו...(תעתיקו לשורת כתובת)

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  5. מתוכנן OC ל +2500 . הייתי רוצה את Volcano 12 החדש שיצא, אך אין לי עדיין מהיכן להזמין. אנא עזרו HF

6. יש לי כרטיס מסך voodoo4 32mb ואני רוצה לעשות לו אובר קלוק עד שהוא ישרף כדי לראות עד מתי הוא יכול לסחוב... רציתי לדעת אם חלקים אחרים במחשב יכולים להישרף/להיפגע כתוצאה משריפתו של הכרטיס?? בתודה בנצי

7. Started by 1nstall,

היי :D רציתי לדעת אם אפשר לחבר את השולט של המאווררים לצד המארז במקום איפה שהכוננים כי לא נישאר לי מקום איפה שהכוננים תודה מראש לעוזרים

8. Started by SMSM,

היום בערב, בשעה טובה, לאחר ייסורים רבים ( 4 ימי המתנה .... ! ) ובעזרתם האדיבה של כל הצוות מזיגזג הוא הגיע אליי - IC7-MAX3 , ביחד עם המעבד שלי שהיה עד לא מזמן הכי מהיר פה ... - SKY IS THE LIMIT ! רשמים ראשוניים - חלום מבחינת פיצ'רים - אין משהו שלא חשבו עליו בלוח - כל החיבורים והיציאות האפשריות, כבלים עגולים, כבלי SATA - ואם כבר SATA , אז 6 (!) חיבורי SATA על הלוח (!), בקיצור - כל מה שאפשר לבקש מלוח .... בקרוב מאוד מאוד תמונות של הצעצוע בפעולה ...

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by BeNzZy-BoY,

אני רוצה לבנות את המערכת של ה-LCD אבל התקע החיבור של ה-LCD למחשב זה אותו חיבור של המדפסת והם לא יכולים להיות מחוברים שניהם בו זמנית... השאלה שלי זה אם אפשר לפצל את החיבור במחשב של המדפסת ל-2 ככה שגם המדפסת וגם הצג יוכלו להיות מחוברים בו זמנית?? או אם יש דרך אחרת?? בתודה בנצי

10. Started by BeNzZy-BoY,

אני עומד לסיים לבנות את הפאן קונטרול שאני עובד עליה כבר שבועיים !! סיימתי להלחים את כל הנגדים והכל וחוררתי את הפאנל של המארז , עכשיו אני בא להכניס את הלדים לתוך הבית לד שלהם והם נכנסים כרגיל.. עכשיו כשאני בא להכניס עליהםפ את הסוגר הזה לבית לד זה בקושי נכנס ולפעמים זה אפילו הורס לי את הבית לד... רצית לדעת אם יש דרך אחרת לנעול את הלדים בתוך הבית לד כדי שהם לא יצו החוצה??? בתודה בנצי

11. Started by 1nstall,

אני מחפש ומחפש ולא מוצא איפה אפשר לקנות את smartfan 2 thermaltake ראיתי את זה אצל מודינג בגלרייה

12. Started by walla,

האם התמונה הבאה היא של הכבלים כבל 33ATA או 66/100ATA אני פשוט רוצה לעגל אותם ואני לא יוגעת אם זה אלה:

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Boomer,

יש לי לוח אם GigaByte GA-7N400-L (nForce2) חדש. ביוס הכי מעודכן כשאני מסתכל בביוס הוא מראה לי טמפ' די גבוהה (הגיע עכשיו ל-64 כשארז היה סגור) אבל ב-SpeedFan 4.09 זה מראה לי בסביבות ה-40 מעלות... עוד דבר מוזר הוא שב-SpeedFan הוא מראה לי 3 טמפ' שונות (שלושתן באותה סביבה של 40 מעלות) אבל בלוח אם זה מראה רק שתיים. מישהו יודע מה זה...?

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  14. Started by Psychopath,

Hi, first of all I'd like to point out that i'm new to the entire scenario of computer modding, even though i've been looking at projects and learned about hardware from the internet for almost a year now... I recently bought a new computer: AMD Athlon XP 2500+ Abit NF7 nforce 2 v2.0 2 x 256MB Corsair XMS PC3200 DDR CL2 Enermax 2 fan PSU And last but not least - Chieftec Supertalent aluminum 5 fan case + window The parts I added into this machine form my old computer: Leadtek GeForce 2 GTS 64DDR Maxtor 60GB 7200RPM HDD Sony 48x12x48 CD burner Pioneer DVD drive x12 generic floppy drive (I attached a picture of the entire thing built) My problem now, is... after i build the…

• 38 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by BeNzZy-BoY,

אני צריך עזרה בקשר למאוורר למעבד AMD הבנתי שהמאווררים שבאים איתם די גרועים.. חשבתי על זה אני צריך חוות דעת איך הוא בתור מאוורר ל-AMD: http://www.pch.co.il/docs/pd-937313484.htm בתודה בנצי

16. Started by Bessmertniy,

מישהו יודע מתי הוא יוצא? ואם הוא כבר יצא איפה אפשר להשיג אותו?

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  17. Started by ace_low,

במדריך לאוורור קיימת תמונה בה ממוקם מאוורר בסלוטים הפנויים שמעל הכוננים ומחוזק באזיקונים. האם המיקום אפקטיבי? הוא לא שואב אויר קר יחסית מבחוץ. תודה.

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  18. ראיתי אצל הרבה בגלרייה צורות על החלון תסתכלו בגלרייה באלבום הראשון של kriz יש מיור של הסמל של "קרוקר" איך עושים דברים כאלה אשמח לקבל תשובה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  19. Started by galala,

טוב אז ניגש ישר לעיניין את פרוט המחשב שלי אתם יכולים לראות בצד ימין אז השאלה שלי היא מה אני צריך לשים ב ??? RCD RAs RP ואם אפשר הסבר מה מייצג כל אחד 8) שלום שלום

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  20. Started by SlimShady_1,

שלום... אני מעוניין לרכוש פאן באס למחשב שלי שמכיל 7 מאווררי סמארט פאן 2 היום כבר התקשרתי להזמין מזיגזג את הפאן באס של סאן בים ואני יודע שהוא יכול להחזיק סמאט פאן 2 בכל ערוץ וברצוני לרגוש גם פאן באס עם חיישנים ושיראה טוב ואחרי חיפושים מצאתי את הקולרמסטר איירוגייט2 עכשיו השאלה שלי היא האם הוא יוכל להחזיק סמאט פאן 2 בכל ערוץ או שהוא ישרף אחרי כמה ימים/שבועות...???

21. Started by Shumy2,

אז ככה, קניתי מאוורר 120 של TT ושילמתי לטכנאי שיתקין אותו, אבל אני לא רואה שיפור כזה משמעותי בטמפרטורות... יכול להיות שזה בגלל שגם האחורי מוציא אוויר? נ.ב במקום שכל המאוורר יהיה חשוף, הוא התקין אותו על חורים כאלה. מישו יכול לפרסים פה תמונה של איך מאוורר על צד המארז צריך להיראות?

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by MoRtZkInG,

לידידה שלי יש מחשב פשוט מבוסס AMD בגלל חוסר הניסיון שלי עם מערכות כאלו אני שואל אם הטמפרטורות האלו הן הגיוניות: (מצורף קובץ) המערכת מבוססת AXP+2200, Chaintech 7NIF2 nForce 2, וWD40GB7200. חשוב רק להגיד שהמארז לא מאוורר מאוד (שני מאוררים 80 רגילים) ופולט חום לא נורמאלי. הHSF על המעבד הוא Spire FridgeRock תודה לתושבתכם המהירה

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by captaincaveman,

א. צבעים שונים ל-SLOTS של הזכרון ולסינקים. הסלוטים בצבעי שחור וסגול והסינקים בצבע זהב. ב. מבחינת OC הוא עושה רושם מעולה בינתיים, הלוח כרגע על באס של 220 וזה ללא שינוי של מתח לצ'יפסט ועם הקירור המקורי. ג. הלוח עושה OVER VOLTING למעבד... אני בוחר 1.5V ב-BIOS והוא נותן לו 1.568. בהתחלה זה הרגיז אותי, אבל ככל שאני חושב על זה יותר אני יותר שמח... במקום המקסימום שיש לי ב-BIOS יש לי עוד 0.068V עכשיו רק נשאר לשחק עוד קצת עם הזכרון ולראות אם הוא יעמוד ב-220DDR ואם כן באיזה תזמונים..... יותר מזה אני לא עולה עד שאני אסיים לבנות את המארז החדש ואחבר בו את הקירור מים.

24. יש לי מאורר (SF2) אני רוצה לשים אותו במקום המאוורר של אינטל המקורי(P4) עכשיו יוצא מהמאוורר של אינטל חוט אם 3 פנים איך שהבנתי 2 מהם חשמל פין אחד זה שמביא מידע על מהירות הסיבוב ואיך שאמרו לי שאת ה(SF2) אסור לחבר ללוח(את החשמל) והשאלה שלי לאן אני צריך לחבר את החוט בשביל לקבל את המידע של מהירות הסיבוב של SF2

25. אהלן, יש לי פנטיום 4 2.4 המארז רץ על 41 מעלות יציב. המעבד נמצא ב50 בidle אבל ב60 מעלות תחת מאמץ... זה נורמלי?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים