אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
המוטו הוא יותר פרקטיקה, פחות כל השאר בערך. אם זה יצא יפה בסוף אז אחלה, בונוס ודבר אחד נוסף, רעש הוא לא שיקול, מבחינתי אפשר לכבות את המחשב כשהולכים לישון. נכון, אני לא רוצה לחיות עם ג'מבו 747 בסלון, אבל אני מעדיף מאוורר שיעבוד על 12V עם שליטה של פוטנציומטר וסל"ד גבוה מאשר אחד שנותן סל"ד בסיסי נמוך יחסית. כמובן שאני פתוח לתובנות בנושא, כך שאם יש סתירה בין הבקשות שלי או לחילופין אפשר לקבל גם פרקטיקה, יופי ושקט אז הרווחתי אפילו שלוש פעמים. הלאה, לנושא עצמו. המארז, שלצערי אין לי מושג אפילו איך לקרוא לו הוא בעל המידות הבאות. גובה 41 ס"מ רוחב 20 ס"מ עומק 43 ס"מ מבחינת מאווררים קיימים מאוורר אחד מתוך שניים אפשריים בחזית המארז (80 מ"מ) מאוורר אחד מאחורה (80 מ"מ) פרט לאפשרות הברורה…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא ממש יודע מה לקנות ואיזה חברה.... אחד של 80 ואחד של 90 ושיהיו שקטים (אני חושב)
-
- 8 תגובות
- 571 צפיות
-
-
איזה קירור אוויר שיש היום הכי טוב למעבדי AMD ו אינטל אני צריך ל ?P-4 2,66 Ghz S-775 1M Cache 64Bit? ?Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE? היציאו לי ?Zalman 7700 Cu? העים הוא טוב לשניהם אגב יש מצב OC אז לקחת את זה בחשבון בבקשה תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 988 צפיות
-
-
תודה , דרכים מקוריות כיא ין לי כסף להשקיע בקירור כרגע
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב ! יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 8800 GTS של GIGABYTE הטמפ' במנוחה 55 הטמפ' במאמץ 65 ומשחקים נתקעים אני רוצה להחליף קירור עליו האם מישהו מכיר קירור טוב יותר במקום גוף קירור מקורי הטמפי במחשב די נמוכות במנוחה מעבד : 23 לוח : 28 במאמץ מעבד : 26 לוח : 30
-
- 8 תגובות
- 577 צפיות
-
-
בינתיים אני לא רוצה לפתוח אותו ולעשות מודינג , פשוט רוצה למצוא דרך לאוורר את האיזור שלו ממש טוב. ^^ זה איך שהוא ממוקם בינתיים אני מוציא אותו כול פעם כדי שלמאווררים שלו יהיה יותר אוויר להזרים אבל אני מחפש פיתרון קבוע. חשבתי על לחפש איזה מאוורר טוב שישאב את האוויר החם ממנו (המאוורר יהיה ממוקם נגיד 10-20 ס"מ מעל ה360) אבל אז חשבתי שאולי הוא לא יהיה חזק מספיק ואולי אין בכלל מאווררים כאלה (חשבתי על מאוורר כמו במחשב רק גדול יותר). מה אתם חושבים?
-
- 8 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום יש לי במארז 2 מאוררים אחד מקדימה שמכניס אוויר ואחד מאחורה שמוציא שניהם של 120 מ"מ ויש לי מעל הגוף קירור של המעבד ארובה שיוצאת לדלת השמאלית עכשיו אני מתלבט אם להחליף את הארובה במאורר שיוצא אוויר ??? מה נראה לכם ???
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב : intel 2.8 perrsocet 1mb bonanaza 875 512 400mhz ddr 80gb 8mb sata ati redeon 9800 pro מארז של raidmax+2 FANS בדקתי בביוס את הטמפרטורה של המעבד ..היא עומדת על 55-65 ללא מאמץ ואני צריך המלצה על קירור כל שהו למארז או למעבד שיכול להוריד את הטמפרטורה תודה מראש..!
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי AMD 2100+ והוא ממש מתחמם גם שאני בOC רגוע (1744 MHZ) ניסיתי כבר הכול: קדחתי מאוררים במארז, חיברתי SCYTHE FCS50, החלפתי משחה תרמית הוספתי מאורר פנימי....וכלום! תחת עומס המעבד ב 54 מעלות. אני מצרף כמה תמונות, אם מישהו יכול לתת פתרון - תודה. נ.ב מישהו יודע למה הFCS 50 משנה את המהירות שלו על דעת עצמו???? [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 910 צפיות
-
-
יש לי מארז Foxconn TLA-397 http://www.foxconnchannel.com/Product/Chassis/detail_overview.aspx?ID=en-us0000013 לאחרונה גיליתי שהמאוורר האחורי לא פועל (כשדחפתי עם היד הוא התחיל די חלש) והחלפתי אותו, בהמלצת האתר פה גם בדקתי טמפרטורות בעזרת speedFan וקיבלתי טמפ' מאוד גבוהות שנושקות ל70 מעלות גם בליבה גם בGPU וגם ב-TEMP2 כרגע (ובשלושת השנים האחרונות) המארז פועל עם מאוורר אחורי, קירור למעבד zalman7000 וזהו, כך שברור לי שאצטרך להוסיף עוד. רק נתקלתי בעוד מספר דברים מוזרים: בדופן המתפרקת של המארז מחוברת מעין כוס מול המעבד "כדי לעזור לקירור שלו" (מצורפת תמונה), רק שהכוס הזו עומדת מול המאוורר האחורי וחוסמת את האויר שלו לגמרי. ושאלתי הראשונה היא אם לא עדיף להוריד את זה כדי לאפשר זר…
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
טוב יש לי קצת כסף אז זה או IPHONE או כמה תוספי קירור נחמדים . הלוח אם שלי GA-P35-DS4 על 55-58 מעלות כל הזמן (אפילו בלי OC) והגיע הזמן לקרר אותו עכשיו איך לעשות את זה? לתלות עם אזיקון מאוורר? לקדוח חורים (מאוד חושש)? או משהו אחר (תקציב 250 ש"ח גג) כרטיס מסך חשבתי על HR-03 PLUS עם מאוורר 92 או 120 MM מה דעתכם? איזה מאוורר לבחור? האם יש משהו יותר טוב באותו תקציב? להוסיף עוד 1-3 מאווררים של 120 למארז איך לחבר אותם בלי להרוס את המארז (מודינג וכו :s05:)? ואיזה לבחור? נ.ב המארז שלי הוא ARMOR עם קירור מים (הגירסה עם הקירור) טוב חוץ מזה נשאר לי עוד 150 ש"ח בערך אז מה לקנות? ולא כל כך קשור (אתם לא חייבים לענות) מתלבט בין HD 500GB RAID או 74GB RAPTOR
-
- 0 תגובות
- 396 צפיות
-
-
רציתי לבקש עזרה אני נואש קניתי תמאוורר הזה לזכרונות דגם : RC Turbo Module http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=39_&mID=125 הבעיה שזה לא עוזר לי כי אני חייב תצלעות קירור האלה : Arctic RC http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=39_&mID=124 בבקשה אחים תנסו לעזור לי פה אני חייב להשיג אותם ואני לא מוצא איפה אפשר לקנות אותם... בבקשה עזרה =]
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, לפני שאני מזיז את הג'מפר על הלוח שלי ונותן 3.5V לזכרונות, אני צריך לקרר אותם.... יש לי מאוורר 80mm סביר- לא חזק במיוחד, איפה אני יכול לשים אותו כדי שיקרר ביעילות את הזכרונות? צירפתי 2 תמונות של המחשב... תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 35 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. אני הולך על מארז - מארז כולל ספק Antec NSK4480B Black 380W - קישור: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=NSK4480B 2. המליצו לי על קירור נוסף בחזית של Arctic Cooling 80mm הסטנדרטי. אבל בחנות שאני קונה ממנה יש להם את הדגם עם PWM. קישור: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AC-AF-Fan-8025PWM 3. המליצו לי ללכת על הדגם הסטנדרטי של AC בלי PWM ובלי 8L (שאגב אני לא יודע עדיין מזה אומר) אבל אין את הדגם הסטנדרטי הזה של AC בחנות. 4. בחנות המליצו לי על Nexus Real Silent Case Fan 80mm, קישור: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SP802512L 5. אשמח לקבל תגובות על הדגם הזה של Nexus כי בחנות גם אמרו לי שהוא הרבה יותר שקט מחברת AC.
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
בעיקרון זה המפרט Categories Products Price Qty מארזים Compucase HEC 6C28 Silver/Black NO PSU ¤174 1 ספקי כוח Compucase HEC ATX VER 2.0 400TRT 24PINS ¤245 1 מעבדים Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB ¤411 1 לוחות אם Gigabyte M52S-S3P AM2 GM52SS3P ¤371 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB ¤398 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 160GB SATA II WD1600JS ¤302 1 כרטיסי מסך Albatron Nvidia Geforce 8800GTS 320MB DualDVI Retail ¤1554 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤5 1 צורבים Samsung DVD-RW S183A Sata Black Dual Layer X18 S183A ¤166 1 Total Price : ¤3676 כמו שאתם יכולים לראות שמתי כרטיס 88000 ואני ד…
-
- 0 תגובות
- 420 צפיות
-
-
מעבד Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache לוח אם Gigabyte GA-945P-S3 Intel 945P Motherboard זכרונות DDR2 512MB 667MHZ Cl5 Twinmos x2 דיסק קשיח SEAGATE 80GB 7200RPM SATAII 8MB צורב דיוידי NEC ND-3550A Black x 16 Bulk DVD±R/RW כרטיס מסך X1900GT 256MB, DDRIII 2xDVI, VIVO, PCI-E מה אתם אומרים על המפרט? צריך עזרה במציאת מארז וספק כוח... תקציב ביחד 500 פלוס מינוס ואולי קירור למעבד ולכרטיס מסך...תקציב 250 חשוב שהקירור יהיה יחסית שקט...לא שקט מוחלט אבל שלא יגזים תודה מראשש
-
- 18 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד P4 3GHZ ואני רוצה לקנות לו קירור... חשבתי בכיוון של: Zalman CNPS7000B-AlCu LED 92MM Fan רציתי לדעת איך הוא ואולי לקבל ממכם חוות דעת. האם הוא כבד ולא יעשה בעיות? תודה, דוד.
-
- 9 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד AMD Athlon 64 3000+ socket 939 ואני מתכנן לקנות את הקירור הזה: Zalman Cpu Cooler CNPS7000B-AlCu LED מה אתם אומרים עליו??
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום רב! ברצוני לקנות קירור לצ'יפסט (נורט ברידג') ושמתי עין על שני מוצרים... עכשיו יש לי מותקן על המעבד היטסינק Evercool Silver Knight WC-601 אבקש לדעת אם אחד מהפתרונות קירור יוכל להתאים ואיזה (מבחינת גודל) זה הקירור של המעבד: ואלו שני הפתרונות קירור : Extreme Spirit והשני : Extreme Spirit 2 והנה תמונה ללוח אם : תודה לכל העוזרים!!!!
-
- 3 תגובות
- 403 צפיות
-
-
שלום חברים בקרוב מתוכנן מחשב(לא לי לקרוב משפחה). המעבד הולך להיות: Athlon64 4600+ (Socket AM2) X2 DualCore הוא רוצה מחשב שקט לכן אני צריך עזרה בקניית מאוורר למעבד ( זה חייב להיות מksp). יש לציין שלא מתוכנן oc לכן לא צריך ביצועים מטורפים אלא רק שקט. כמו כן אני צריך שתעזרו לי בבחירת מארז. זה המארז ש"בא" עם המפרט והוא עולה 230 ש"ח. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3343 איך הוא? יש משהו עדיף אחר בתחום המחירים הזה? תודה רבה לעוזרים....
-
- 8 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות אובר קלוק לבאס של המעבד כי הגיעו אלי זיכרונות של 400 mhz ואני לא יכול לנצל את כולם כי הבאס שלי נמוך איזה מערככת קירור/מאוורים אתם ממליצים לאובר קלוק של מעבד פנטיום 4 2000 mhz? תודה רבה. נ.ב רעש לא מפריעה לי...
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות משהו רציני למעבד שלי לקרור יש לי כמה סוגים של חברות שאני רוצה לקנות מהם אני מחפש משהו רצני לOC מי מקרר טוב יותר?? וגם שיכנס ל לוח אם שלי מעבד 3.2 לוח עם ABIT MAX 3 החברות של הקירור AERO COOL-DP-102 1 2 VANTEC-AERO FLOW-VP4-C7040 3 THERMALTAKE-P4 SPARK 7 4 COOLMASTER-IHC-H71 אני מקווה שתוכלו לעזור לי תודה
-
- 17 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד P4 2.6 HT שכרגע הוא על 2.8 אחרי OC, אני רוצה להמשיך ולעלות את אותו ל 3.2 אבל אני חושש שהוא יתחמם יותר מידי. עכשיו במנוחה הוא על 35 מעלות ובמאמץ בסביבות 52 מעלות. יש לי לוח אם של ASUS מדגם P4C800DELUXE ואני יודע שניתן להגיע איתו ל3.2+, אתמול עשיתי לו OC של 20% והוא הגיע ל 3.1 ובמנוחה הוא היה על 40 מעלות ובמאמץ הוא הגיע ל 60 מעלות, וגם עשיתי לו בדיקה עם 3DMARK 03 והוא נתן ציון 11648 האם זה טוב? אני רוצה לשים מאוורר על המעבד שיקרר אותו כדי שאני יעשה לו OC ל 3.2 אבל אני לא יודע בדיוק איך אני שם את המאוורר, האם עלי להוריד את ההיטסינק של המעבד או שעלי להתקין את המאוורר עליו איך שהוא? ואיך אני מחבר את המאוורר לספק? ודבר אחרון אשמח לקבל המלצות למאוורר טוב. תודה…
-
- 4 תגובות
- 411 צפיות
-
-
הראדאון שלי כמעט כל משחק שאני מריץ הכרטס מגיע לטמפרטורה של 46 מעלות פחות או יותר תלוי מה הטפרטורה בחדר ואני מודד את הטמפרטורה ע"י הפנל של אינרומקס (EnerMax UC-A3FATR2 W) כאשר החישן שלו יושב על הכרטיס מיצידו האחורי (לא איפוא שהמאוורר בצד שני) ואז הפנל מתחיל לצפצף וזה משגע אותי אז חשבתי לקנות קירור חדש ואולי אתם תוכלו לעזור לי לבחור
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
המחשב שלי קצת רועש וגם חם מאוד בימים האחרונים 2 הליבות של המעבד מגיעות ל65 מעלות במאמץ והכרטיס מסך מגיע לסביבות ה-78 מעלות לפעמים במאמץ מלא.... יש לי שתי מאווררים 80 מ"מ רועשים של raidmax שבאו לי עם המארז (raidmax cobra) שאותם אני רוצה להחליף או להשתיק איכשהו, אחד מהם זורק אוויר על הHD ואחד מכניס אוויר מאמצע החלון בצד וזה יוצא מול הקירור של המעבד (Zalman 7700Cu) שבו יש מאוורר שמכניס אוויר. בנוסף יש לי מאוורר שקט של AC שמוציא אוויר והוא נמצא בחלק האחורי העליון של המארז. התקציב שלי הוא 100 שקל בערך עם אפשרות של חריגה אם זה כל כך משמעותי... האם לשנות את המיקומים של המאווררים? איזה מאווררים להוסיף? האם הוספת מאוורר 120 מ"מ לכרטיס מסך (radeon x1800xl) שיכניס אוויר יעזור …
-
- 11 תגובות
- 889 צפיות
-