עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Bessmertniy,

איזה אוברקלוק מקסימלי (אם קירור אוויר סטנדרטי = לא כל ה sk ax7, קירור בסגנון ה volcano 11 או כאלו אבל לא על מהירות גבוה במאוור) אם מעבד הברטון 2500 ראיתי כאלו שהגיעו על 2000 gh או יותר אבל אני לא יודע אם איזה קרור .... אז הייתי מעוניין לדעת... כי ראיתי הרבה מאוד המלצות על המעבד הזה

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  2. Started by cousinIT,

יש לי ג'יפורס 2 ואני מעוניין להדביק עליו גוף קירור פלוס מאווררר... הלכתי להום סנטר וביקשתי דבק תרמי, אמרו שלא שמעו על זה מעולם... אז חיפשתי בעצמי ולא מצאתי דבק שכתוב עליו תרמי אלא דבק שהכי מתאים , ורציתי להתייעץ איתכם האם להשתמש בו או לא... הנה פרטים עליו: שם: OBRASIL תיאור: חומר סיליקוני עמיד בחום גבוה ועמיד בשמנים. מקס טמפ': 600F כתוב שהוא מתאים בעיקר לשים במנוע של הרכב על מתכות וכאלה ולכן הוא נראה לי הכי טוב.. הטמפ' הכי גבוהה שלו היא ממממממששש גבוהה ולכן לא נראה לי שהוא יימס ... אבל האם הוא מתאים.. לא כתוב שהוא אפוקסי. כדאי? אני די בטוח שהוא ידביק.. אבל לא יודע מה יקרה אח"כ

• 7 תגובות
    • 935 צפיות
  3. אוקיי אז המערכת החדשה שלי היא: P-4 2.4b 533 mhz Abit IS7-E 865PE Kingston HyperX PC3200 cas 2 2 2 5 512mb x 2 Geforce 4 TI 4200 128mb VIVO 250 core 513 mem @ 315 core 645 mem WD 80GB 7200 RPM 8 mb cach בעיקרון מה שחדש זה רק הלוח פלוס הזכרונות ולפני זה היה לי לוח של אינטל עם זכרונות SDRAM. לא משנה, לבעיה: אז ככה הרכבתי את המחשב, שמתי משחה טרמית של ארקטיק סילוור שלוש, הדלקתי את המחשב התקנתי הכל, ואני רואה שהטמפ' במנוחה היא 42 מעלות, זה קצת גבוה כי בלוח הקודם שלי הייתי ב 32 מעלות במנוחה כשהמעבד שלי עבד ב 1.8 GHZ עם מתח של 1.85 וולט. אז אחרי כמה בירורים הבנתי ש ABIT מודדים את החום של המעבד מהחלק החם שלו וזה מוסיף בערך 10 מעלות מאשר הלוחות האחרים. אוקיי, אז לא ממש התייחסתי למע…

• 10 תגובות
    • 799 צפיות
  4. אני צריכה תוכנה לא מסובכת כל כך שמראה את המעלות שיש במחשב או בחלקים ממנו .. בתודה רעות

• 8 תגובות
    • 949 צפיות
  5. Started by adlanm,

שלום אני רוצה להכיב לאחי מחשב במכונית החדשה שלו אבל... יש לי את בעית המעלות עובדה: מכונית חונה בשמש יכולה להגיע ל100 מעלות. האם זה מזיק למחשב גם שהוא כבוי? ואם כן, איך אי יכול לקרר?

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. הוא היה על 1.6 הורדתי ל1.5 יש לי אפשרות ל1.4 אבל אני חושש למה זה תורם ?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  7. Started by 114508534,

יש לי מסך מטייפ של אוטו והייתי רוצה לדעת עם אפשר לחבר אותו . אין לו בקר זה חתיכת זכוכית עם חיבורים . מלמעלה יש 20 ומלמטה יש 10 איך מחברים את זה עם אפשר בכלל.

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  8. Started by walla,

יש לי כזה כמו להבה בספיד פאן מה זה אומר???? ומה זה אומר גם חץ אדום למעלה וחץ כחול למטה??

• 6 תגובות
    • 591 צפיות
  9. Started by mr-j,

שלום לכולם אני חדש כאן אבל לא חדש בתחום. הרכבתי עד היום כמה מערכות מעניינות ובעתיד אני מבטיח להעלות תמונות - ועכשיו לשאלה שלי בניתי מערכת מידע -מכיוון שלא היתה לי בעית תקציב לקחתי את הXP4 של IWILL ופרקתי את המערכת ע"מ להקטין אותה עוד יותר ולהרכיב במארז נירוסטה שהזמנתי בנפרד. למסך("17 LCD) הוספתי אלמנט מגע (ע"י חברת ישומים) ועכשיו לבעיה שלי: המערכת מריצה פלאש וכל הפעולות נעשות ע"י נגיעה ע"ג המסך אבל המחשב לא עולה בלי מקלדת ואני לא צריך אותה (הייתי שמח אם היתה אופציה להשאיר את ה"esc" אבל כל שאר המקשים מיותרים לחלוטין מה גם שאין לי איפה לתקוע אותה -השאלה שלי האם אפשר לייצר פלג דמה למקלדת או שעלי לפרק את המקלדת ולגלגל את המעגל המודפס ע"מ לחסוך במקום. תודה רבה מראש לכל מי שיכו…

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  10. Started by SpLAsH,

לאיזה מעבד (של אינטל ושל AMD) מעבד 1700 מומהר משתווה בביצועים?

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  11. Started by Gnome,

ערב טוב, רציתי לדעת למה במתח של המעבדים החדשים, למשל 2.4C הוא 1.6V ולעומת זאת, המתח של שלי שהוא 866MHZ הוא 1.75. וגם בלוח אם IC7 המקסימום זה 1.925V אם אני לא טועה ובשלי שהוא CUVX4 זה יכול להגיע למעל 2.2V? מה הרעיון מאחורי צריכת החשמל... תודה לכל העונים עריכה: העניין הוא שגם ב OC אצלי ל 949MHZ העליתי את המתח ל 1.8V ואנשים שעושים OC ב 2.4C לאיזה 2.7GHZ מעלים מתח ל 1.65V... ???

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  12. Started by Ran B,

אוקי ככה חבר'ה..היום התקנתי את החיישן של הפנל של הemerex שמתי חיישן על המעבד..כמובן הורדתי את ההיט-סינק שמתי את החישן על הליבה..ועליו את ההיט סינק.. עכשיו זה פועל מצויין..הפנל מראה לי טמפרטורות של 25-40 כמו שצריך.. עכשיו נכנסתי לביוס סתם לראות את החיישן שקבלתי עם המחשב..כי לפני הפנל שקניתי היה לי חיישן של המעבד.. שהראה בביוס את הטמפרטורה..(למרות שהוצאתי את ההיטסינק אז לא ראיתי חיישן..יכול להיות ששמו אותו במקום אחר..).. אז רציתי לראות כמה החיישן שקבלתי עם המחשב אומר לעומת הפנל..נכנסתי לביוס וחשכו עייני!! 77 מעלות על המעבד!! וזה פשוט שיקרי לגמרי אין סיכוי!! חשבתי בהתחלה שלא חברתי טוב את ההיטסינק בחזרה אבל ההיטסינק היה קר וממש לא חם! נגעתי בו..והפנל הראה טמפרטורה…

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by BURTON,

זה המפרט שלי p4 2.6 m/b intel 865pe FSB 800 mhz 2 ddr ram 512mb 400 mhz ati radeon 9600 pro אני רוצה להעלות את המהירות של המעבד ל3.2 ואת הבאס ל1000 אני יכול לעשות את זה בלי אמצעיי קירור? או בלי השקעה כספית גדולה? אם לא אז בקשה תגידו לי עד כמה אני יכול להעלות בלי לקנות מערכת קירור מתוחכמת

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  14. asus p4p800 with 2.6c@3140 שהתחלתי עם המחשב זה היה על מצה אוטומתי.. בערך על 1.58 ואז העליתי ל 1.600 ועכשיו כל פעם שאני מנסה לעלות עוד (0.25) המחשב לא עולה המסך לא נידלק.. ואז שמכבים תמחשב ומדליקים אחרי כמה דקות הוא עולה וישר רושם שיש שגיאה וצריך לחזור להגדרות קודמות ... טמפ.. מנוחה 38 מאמץ 50.. תודהלעזורים..

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  15. Started by Mr Gadget,

הסתכלתי במדריך שנמצא באתר למריחת משחה תרמית בצורה נכונה ורציתי לשאול כמה שאלות: 1.האם חייב אלכוהול כדי לנקות את המשחה התרמית מהליבה? 2.כאשר מורחים את המשחה התרמית על ההיטסינק עצמו צריך למרוח רק במרכזו נכון? 3.כאשר המשחה התרמית נמצאת באחת הפינות כפי שצוין במדריך האם המריחה ע"י סרגל או כל דבר חד אחר יכולה לפגוע בליבה באיזהשהי צורה?

• 13 תגובות
    • 903 צפיות
  16. Started by CrackPot,

מה קורה? תשמעו, נתנה לי הזדמנות חד פעמית לקנות מארז בחו''ל. אז חשבתי על זה הרבה, והחלטתי ללכת על את Lian Li (לדעתי Cooler Master יקרים מדי). אני אשמח אם תמליצו לי על דגם שעשוי מאלומיניום (כמובן), מגש נשלף ללוח אם, ושיהיה Full Tower. אני בינתיים חשבתי על הדגם, מה אתם אומרים? http://www.xpcases.com/shop/item.asp?CatID=1&Sku=289

• 6 תגובות
    • 586 צפיות
  17. Started by Bessmertniy,

אני מעוניין להחליף את דלת הצאת של המארז בחלון פרספקט , למישהו יש המלצות? תמונות? לראיונות איך לעשות את זה?

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  18. Started by HeaT-SinK,

מה יכול להגביל אותי באוברקלוק אם המעבד מומהר מ1800 ל2200 מה"צ והמתח 1.75 בבאס של 200 ומכפלה של 11 ? (המתח כבר יותר מדי) -הזכרונות לא כי הם 3200 -AQXEA 0329 -זו לא בעיית טמפ' גבול היכולת של המעבד ?

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  19. Started by Spaik,

יש לי מעבד AMD 2400 והוא על 60 מעלות עכשיו. זה הרבה 60 מעלות? אני צריך לדאוג לקירור יותר טוב? אתם יכולים להמליץ על על מאורר או משהו. אם זה קשור ואם רציתם לדעת אז לא עשיתי אוברקלוק (זה לא קשור אבל שיהייה) תקציב זה בערך 150 שקל להשתדל לא יותר. תודה ד"א אם זה יותר קשרו לפורום מעבדים לוחות אם וזיכרונות אז להעביר אני פשוט חדש פה ואל ידעתי. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 511 צפיות
  20. Started by RoyShefy,

לא יודע מה לעשות בעבר הOC עבד ואני לא יודע אם הוא עובד לי עכשיו..... ולא זכור לי שפרצתי אותו אבל יש את כל התסמינים שהוא עובד בOC (לפני שפירמטתי) אם אתם קוראים פריצה ללהוריד ביוס מהאינטרנט ולשים אותו בRAGEDIT ולישמור את זה בMY DOCUMENTS אז את זה עשיתי

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  21. Started by Spaik,

אני רוצה לעשות מאורר בגג של המארז. אבל הבעייה היא (אני לא זטוח א ם זאת בעייה). במקום שאני רוצה לחתוך יש קורה של המארז. מקורה עוברת משמאל לימין. (במקביל לסידי רום ולשאר הכוננים) הבנתם איפה עובדת הקורה?! אני יכול לחתוך את הקורה ולא יקרה כלום? אז לחתוך או לא לחתוך?@! תודה

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  22. יש לי מארז 3R SYSTEM AIR שבו יש ביבאס דיגיטלי והוא בא עם שני מאוררים אני הוספתי עוד שני מאוררים ועכשיו אני רוצה לחבר אותם לאותו ביבאס השאלה היא אם הביבאס לא ישרף או משהו בסיגנון...

• 10 תגובות
    • 771 צפיות
  23. Started by Peri228,

אני עכשיו קונה מעבד AthlonXP 2500+Barton , ואני הולך להריץ אותו חזק ב OC . עד שאני אקנה \ אבנה מערכת קירור מים , יש עוד זמן , ולכן בנתיים אני אסתפק בקירור אוויר חזק ורעשני . מאחר ואני מזמין כמה רכיבים מ Jab Tech , אני גם אזמין את ה HS משם . יש לי כמה אפשרויות - Swiftech MCX462+ Thermalright SLK 800A Thermalright SLK 900U ( לפי מה שהבנתי הוא עדיף על ה 900A , מאחר שבמשקל שלו עדיף לחבר אותו באמצעות ברגים ולא באמצעות הקליפס ) Thermalright SLK 947U על כל אחד מה HSים האלו אני ארכיב Vantec Tornado 80/92 ( לפי גודל ה HS ) , וכן , אני מודע לרעש שהוא עושה . חיפשתי בהרבה פורומים ( בעיקר ב Extreme OC ) , אבל בכל מקום נותנים תשובה אחרת , ואני כבר די מבולבל ישר ולעניין…

24. זה מ SuperGohan פשוט התחברתי לבנצי בוי כי הוא אצלי בטעות.. זה הודעה של SuperGohan!!! 8) חבר'ה!! המארז המאווררים הכל הגיע!! לפני כשעה..!! קודם כל אני חייב לציין שהמארז מדהים!!! וסוף יש תמונות.. דבר שני נדהמתי לגלות שקבלתי יחד עם המארז עוד שני מאווררים!! אחד 120MM אוחד שקוף מקדימה 80MM אבל בלי לדים לכן שמתי אחר שעם לדים.. (בתמונות לא רואים את ההחלפה..) בקיצור מה שקבלתי זה : - מארז חדש supertalnet - 2 מאוררים vantec UV led כתומים כאלה - מאוורר אחד vantec UV led כחול ירוק מדהים!! -זלמן מולטי כונכטור 1.. (אני רק צריך את החיבורים שדל ה3pin בגלל זה הזנמתי..).. - emerex 3.5 אינץ עם צג LCD (למרות שכבר יש לי אחד שהכנתי כמודינג..) יחד עם שתי מתגים לעוצמת המאוררים…

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by 1nstall,

סיקור על ניקוי האבק במארז

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים