אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי kingston 256MB 333MHZ+samsung 256MB 333MHZ. אוקיי, עכשיו יש לי שתי שאלות.... בביוס אני יכול לשנות תזמונים של BUS/DRAM/PCI/AGP הדיפולט שלי היה 4:3:2:1, בהתחלה חשבתי בטיפשותי שזה התזמונים של הזיכרונות....לא משנה, העברתי ל4:4:2:1 שהזכרונות על 153MHZ בערך.....מה זה אומר? ומה אומרים המספרים האחרים מתוך ה4? שאלה שניה.....בדקתי בCPU-Z את התזמונים של הזכונות שלי (מצורף תמונה), ואני לא יודע איך לשנות אותם כדי שיהיו יותר מהירים.....(הבנתי שכמה שהמספרים יורדים זה יותר מהיר?). אז איך משנים אותם? ואיפה? תודה, ומקווה שתעזרו לי עם הבעיה...
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
Alright fellas, after a week with my new computer (check specs), i'm very satisfied.. but now it's time to overclock this baby... I'm currently working with AMD stock cooling, and i wanna buy a new CPU cooling.. one one hand, there's the Volcano 11, 180 nis~ and it's v.good at high fan speeds.. but then again it's NOISY.. on the other hand, i've been told that combining the Thermalright SLK800 heatsink with a good fan such as the Thermaltake smart fan 2, can give me amazing results.. the contrast in this is that price of the SLK800... can anyone here recommend me a good and quiet (and ofcourse cheap) combination for cooling my CPU and overclocking with peace ? if i…
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
טוב אז יש לי את המפרט הבא: 2.4C עם קירור רגילש ל אינטל P4P800 שתי סטיקים של 256 MB של 400MHZ HYNIX(זה די מחורבן איך שהבנתי) - איך שידוע לי הם 2.5NS (אשמח אם מישהו יסביר לי מה זה אומר) הספק שלי הוא(אמרו לי שזה גם משנה) HEC 475 DV מארז לא משהו בכלל של GYRO BOND2 משהו כזה(יש אותו בפנדס) טוב אז הנה השאלות שלי(בבקשה לפרט ולהביר כי אני הדע שלי בOC הוא די 0): 1. שקלתי להעלות את מהירות השעון של המעבד כמה לדעתכם מה שתיארתי יוכל להחזיק תוך כדי יציבות מקסימלית? 2. האם אני חייב לקנות קירור מסיבי בשביל OC של איזה 600MHZ? (כמו ההוא של ZALMAN ששוקל כמעט קילו) 3. אם אני אקנה את הקירור הזהhttp://www.pch.co.il/docs/pd2020997095.htm אז זה יעזור מאד או שלא כל כך? וגם קראתי שהוא שוקל כמעט קיל…
-
- 8 תגובות
- 836 צפיות
-
-
יש לי מסך מטייפ של אוטו והייתי רוצה לדעת עם אפשר לחבר אותו . אין לו בקר זה חתיכת זכוכית עם חיבורים . מלמעלה יש 20 ומלמטה יש 10 איך מחברים את זה עם אפשר בכלל.
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
יש לי כזה כמו להבה בספיד פאן מה זה אומר???? ומה זה אומר גם חץ אדום למעלה וחץ כחול למטה??
-
- 6 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי מעבד amd 2500 barton ואני רוצה לקנות לו היטסנק עם מאוורר חדש איזה מבין שני אלה עדיף?? קראתי בדביק ששם מומלץ על הוולקנו 6 אבל בכל זאת איזה מבין שני אלה עדיף?? http://pch.co.il/docs/pd-342730529.htm או http://pch.co.il/docs/pd857133744.htm בתודה בנצי
-
- 11 תגובות
- 969 צפיות
-
-
יש לי GA-7VT600-L ו AMD2500XP BARTON , הטמפרטורה של המעבד היא 52C , לחבר שלי יש את אותו מעבד עם אותו FAN ואצלו הטמפרטורה 40C ???
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש כאן אבל לא חדש בתחום. הרכבתי עד היום כמה מערכות מעניינות ובעתיד אני מבטיח להעלות תמונות - ועכשיו לשאלה שלי בניתי מערכת מידע -מכיוון שלא היתה לי בעית תקציב לקחתי את הXP4 של IWILL ופרקתי את המערכת ע"מ להקטין אותה עוד יותר ולהרכיב במארז נירוסטה שהזמנתי בנפרד. למסך("17 LCD) הוספתי אלמנט מגע (ע"י חברת ישומים) ועכשיו לבעיה שלי: המערכת מריצה פלאש וכל הפעולות נעשות ע"י נגיעה ע"ג המסך אבל המחשב לא עולה בלי מקלדת ואני לא צריך אותה (הייתי שמח אם היתה אופציה להשאיר את ה"esc" אבל כל שאר המקשים מיותרים לחלוטין מה גם שאין לי איפה לתקוע אותה -השאלה שלי האם אפשר לייצר פלג דמה למקלדת או שעלי לפרק את המקלדת ולגלגל את המעגל המודפס ע"מ לחסוך במקום. תודה רבה מראש לכל מי שיכו…
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אז כמו שרשום בכותרת אני תקוע בבאס 182 (התחלתי מ166) עכשיו כל פעם שאני מעלה יותר מזה אפילו אם זה מגה הרץ אחד הווינדוס לא עולה עוד לפני שהוא מתחיל לטעון אותו הוא עושה ריסט. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
כלומר אני עושה אוברקלוק עכשיו כולם יודעים המתח סטוק הוא 1.5 עכשיו אני רוצה לדעת באיזה רמת מתח כבר זה ישרוף את המעבד 1.7 או 1.75 נסבלים? כי רק ב1.7 המעבד עולה על 3400...
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאיזה מעבד (של אינטל ושל AMD) מעבד 1700 מומהר משתווה בביצועים?
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להכיב לאחי מחשב במכונית החדשה שלו אבל... יש לי את בעית המעלות עובדה: מכונית חונה בשמש יכולה להגיע ל100 מעלות. האם זה מזיק למחשב גם שהוא כבוי? ואם כן, איך אי יכול לקרר?
-
- 12 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי ג'יפורס 2 ואני מעוניין להדביק עליו גוף קירור פלוס מאווררר... הלכתי להום סנטר וביקשתי דבק תרמי, אמרו שלא שמעו על זה מעולם... אז חיפשתי בעצמי ולא מצאתי דבק שכתוב עליו תרמי אלא דבק שהכי מתאים , ורציתי להתייעץ איתכם האם להשתמש בו או לא... הנה פרטים עליו: שם: OBRASIL תיאור: חומר סיליקוני עמיד בחום גבוה ועמיד בשמנים. מקס טמפ': 600F כתוב שהוא מתאים בעיקר לשים במנוע של הרכב על מתכות וכאלה ולכן הוא נראה לי הכי טוב.. הטמפ' הכי גבוהה שלו היא ממממממששש גבוהה ולכן לא נראה לי שהוא יימס ... אבל האם הוא מתאים.. לא כתוב שהוא אפוקסי. כדאי? אני די בטוח שהוא ידביק.. אבל לא יודע מה יקרה אח"כ
-
- 7 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שיחקתי קצת עם הnvidia system utility וניסיתי להעלות fsb כל פעם שהגעתי ל300 mhz ddr המסך נכבה ולפעמים כל המחשב איזה רכיב במחשב יכול להגביל אותי?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוא היה על 1.6 הורדתי ל1.5 יש לי אפשרות ל1.4 אבל אני חושש למה זה תורם ?
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
ערב טוב, רציתי לדעת למה במתח של המעבדים החדשים, למשל 2.4C הוא 1.6V ולעומת זאת, המתח של שלי שהוא 866MHZ הוא 1.75. וגם בלוח אם IC7 המקסימום זה 1.925V אם אני לא טועה ובשלי שהוא CUVX4 זה יכול להגיע למעל 2.2V? מה הרעיון מאחורי צריכת החשמל... תודה לכל העונים עריכה: העניין הוא שגם ב OC אצלי ל 949MHZ העליתי את המתח ל 1.8V ואנשים שעושים OC ב 2.4C לאיזה 2.7GHZ מעלים מתח ל 1.65V... ???
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני צריכה תוכנה לא מסובכת כל כך שמראה את המעלות שיש במחשב או בחלקים ממנו .. בתודה רעות
-
- 8 תגובות
- 954 צפיות
-
-
זה המפרט שלי p4 2.6 m/b intel 865pe FSB 800 mhz 2 ddr ram 512mb 400 mhz ati radeon 9600 pro אני רוצה להעלות את המהירות של המעבד ל3.2 ואת הבאס ל1000 אני יכול לעשות את זה בלי אמצעיי קירור? או בלי השקעה כספית גדולה? אם לא אז בקשה תגידו לי עד כמה אני יכול להעלות בלי לקנות מערכת קירור מתוחכמת
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
מה יכול להגביל אותי באוברקלוק אם המעבד מומהר מ1800 ל2200 מה"צ והמתח 1.75 בבאס של 200 ומכפלה של 11 ? (המתח כבר יותר מדי) -הזכרונות לא כי הם 3200 -AQXEA 0329 -זו לא בעיית טמפ' גבול היכולת של המעבד ?
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני רוצה שיהייה לי פאן קונטרול של 4 מאוררים בערך 1. יותר כדאי לקנות או לבנות? 2.אם אני בונה מאיפה אני יכול להביא קופסא שבתוכה אני יבנה את הפאן קונטרול? 3. כמה עולה בערך פאן קונטרול של 4 מאוררים? מי שבנה פאן קונטרול שיכנס אליי לא סי קיו 160916151 בבקשה. תודה רבה
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הסתכלתי במדריך שנמצא באתר למריחת משחה תרמית בצורה נכונה ורציתי לשאול כמה שאלות: 1.האם חייב אלכוהול כדי לנקות את המשחה התרמית מהליבה? 2.כאשר מורחים את המשחה התרמית על ההיטסינק עצמו צריך למרוח רק במרכזו נכון? 3.כאשר המשחה התרמית נמצאת באחת הפינות כפי שצוין במדריך האם המריחה ע"י סרגל או כל דבר חד אחר יכולה לפגוע בליבה באיזהשהי צורה?
-
- 13 תגובות
- 910 צפיות
-
-
מה קורה? תשמעו, נתנה לי הזדמנות חד פעמית לקנות מארז בחו''ל. אז חשבתי על זה הרבה, והחלטתי ללכת על את Lian Li (לדעתי Cooler Master יקרים מדי). אני אשמח אם תמליצו לי על דגם שעשוי מאלומיניום (כמובן), מגש נשלף ללוח אם, ושיהיה Full Tower. אני בינתיים חשבתי על הדגם, מה אתם אומרים? http://www.xpcases.com/shop/item.asp?CatID=1&Sku=289
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-
-
לא יודע מה לעשות בעבר הOC עבד ואני לא יודע אם הוא עובד לי עכשיו..... ולא זכור לי שפרצתי אותו אבל יש את כל התסמינים שהוא עובד בOC (לפני שפירמטתי) אם אתם קוראים פריצה ללהוריד ביוס מהאינטרנט ולשים אותו בRAGEDIT ולישמור את זה בMY DOCUMENTS אז את זה עשיתי
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
איזה אוברקלוק מקסימלי (אם קירור אוויר סטנדרטי = לא כל ה sk ax7, קירור בסגנון ה volcano 11 או כאלו אבל לא על מהירות גבוה במאוור) אם מעבד הברטון 2500 ראיתי כאלו שהגיעו על 2000 gh או יותר אבל אני לא יודע אם איזה קרור .... אז הייתי מעוניין לדעת... כי ראיתי הרבה מאוד המלצות על המעבד הזה
-
- 8 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 2400 והוא על 60 מעלות עכשיו. זה הרבה 60 מעלות? אני צריך לדאוג לקירור יותר טוב? אתם יכולים להמליץ על על מאורר או משהו. אם זה קשור ואם רציתם לדעת אז לא עשיתי אוברקלוק (זה לא קשור אבל שיהייה) תקציב זה בערך 150 שקל להשתדל לא יותר. תודה ד"א אם זה יותר קשרו לפורום מעבדים לוחות אם וזיכרונות אז להעביר אני פשוט חדש פה ואל ידעתי. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 515 צפיות
-