אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
הוא רק מראה את הריבועים וזהו ! הוא לא מראה שום דבר אחר!! (הפעלתי תוכנות והכל ו.......לא עובד..) בבקשה עזרה! תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
נראה לי שהכותרת מסבירה את עצמה כמושצריך, כולם יודעים מה היתרונות ומה החסרונות של כל אחד מהסינקים, אבל הייתי שמח לראות מסודר הבדלי ביצועים. תודה
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום רכשתי את המשאבה, ושמתי לב שמלבד חיבור המולקס לחשמל יש גם חוט נוסף (כחול) בשביל מה הוא? האם הוא כדי לחבר ללוח אם ואם כן בשביל מה? תודה
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש עם יכולות גבוהות והכל ועכשיו המחשב עוד טוב והכל אבל הספק כוח בא עם המארז אז חשבתי שאולי כדאי לי לשדרג את הספק כוח שלי למשהו בסביבות 400 שח אבל עד עכשיו המחשב לא הראה בעיות כמו שהמחשב נחבה או משהו כזה באמצע פעולה אז רציתי את התייעצותכם לגבי קניית ספק חדש למחשב.. ד''א המחשב לא עשה שום בעיום עם כיבוי והכל אבל בחלק של המארז שמעל לספק כוח יש חימום ובגלל זה בקרצוני לקנות ספק חדש.. אשמח עם תענו לי בהקדם תודה..
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
שלום לא מזמן הרכבתי מחשב ושמתי לו קירור הכי פשוט שיש עם משכה טקמית אחרי כמה זמן החלפתי את הקירור ל- COLERMASTER V8 ואת המשכה התרמית לא כי אני לא יודע איך להסיר והמעבד הגיע לי ל 40 C ובכל הסקרים שלו זה היה על בין 28-38 מה לעשות תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני יודע שיש את הF-3 ויש לי כבר אחד כזה ואני מרוצה. אני רוצה עוד אחד אבל משהו זול, יש חיה כזאת? ב 1800RPM?
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
איזה נזקים יכולים לקרות למחשב שלי אם תהיה תקלה באוברקלוקינג
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
לפני שהמחשב עולה שמתי לב לאזהרה הבאה http://www.siz.co.il/my.php?i=djum2gmyn1xr.jpg איך אני יכול לבטל את זה שהמחשב יעלה בלי אזהרות?
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
הרכבתי בעצמי בפעם הראשונה מחשב מ0 המבוסס על הלוח הזה ומעבד אטלון 64 3500 . אני יודע שהמעבד מעולה לאוברקלוקינג. הוא בקושי מתחמם והמטח נמוך אבל הלוח... הוא לא כל כך טוב, נכון? אני מצליח למתוח את הFSB לבערך 211 לפני שהכול הופך להיות לא יציב. אני יודע שזה לא הזכרון מכיוון שזה זכרון corsair איכותי והמחשב לא עובר את שלב הביוס. אבל שום דבר החל מלהוריד את הHTT דרך משחקים עם התזמונים ושינוי מתחים לא עוזר. עצות?
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
המהרתי את ה TNT 2 שלי בעזרת התוכנה Pwoer Strip ואני הגעתי למהירות יציבה. אני רוצה לצרוב את המהירות שהגעתי אליה לביוס דרך התוכנה nVidia bios Editor. מישהו מוכן להגיד לי בקצרה איך אני עושה את זה? שמעתי שזה פשוט מאוד.
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מה נשמע כולם? אני גל מירושלייים.... :-[ אז מה קורה? אני מקווה שתוכלו לעזור לי... המחשב שלי עם ככה (10000000000000) בעיות!!! תודה וגם פורום נחמד :)
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי מחשב P4 2.4 533... בלה בלה... לוח של אפוקס 4g4a+ וזכרון של Corsair PC3200... לפי משהו שראיתי בת'רד אחר בפורום הזכרון הנ"ל המצוי בארץ הוא לא ממש טוב אז אם למישהו יש מושג מה המהירות האמיתית שבה הוא יכול לעבוד.... שיספר לי בבקשה....
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך leadtek 8600gt extreme הכרטיס מרעיש מאוד לאחר התקנת הדרייבר שלו ירדה עוצמת הרעש אבל בכל פעם שמפעילים את המחשב הכרטיס מרעיש מאוד עד שה windows עולה ואז הרעש פוחת מישהו מכיר את התופעה יש אפשרות לשלוט על מהירות המאוורר של הכרטיס
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=81 או http://esconline.co.nz/shop/images/CM_centurion5_black.jpg לא להתייחס למחיר תודה!
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
תנו לי עזרה יש לי מאוורר על הצי'פ בלוח הוא עושה הרבה רעש ואני מפחד לנתק אותו כדי לא לעשות נזק
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני צריך קירור למעבד אינטל (פנטיום כפול ליבה 2.66 GHz ) טווח מחירים : 100-130 ש"ח . לOC קליל . תודה
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
יש לי 2.6 NORTHWOOD והוא מקבל 1.575 ועובד על 255 יציב וכשאני מעלה ל 260 הוא נופל אני עובד עם A-DATA DDR500 והם מקבלים 2.8 והתיזמונים שלהם זה 2.5-4-4-7 השאלה האם זה תיזמונים או מתח למעבד ?
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
יש ברשותי את המארז של צ'יפטק מדגם MESH פול טאוור ורציתי לצנן אותו קצת כי אני משדרג את הרכיבים בו,,,,, יש לו אופציה ל5 מאווררים בגודל 92 מ"מ אם אני לא טועה,,,,2 בדלת הגישה ועוד שלושה בדלת השנייה ומאוורר 120 מ"מ מאחור,,,, איזה מאווררים מומלצים והיכן להתקין אותם ובאיזה סדר,,,,בקטע של כניסה ויציאה של אוויר,,,, המפרט החדש הוא: מעבד: I7 860 עם קירור MUGEN2 זיכרון: 8 ג"ב 1600MHZ ולוח אם של גיגה בייט מסוג P55A-UD3 ו3 הארד דיסקים תודה מראש, אורי
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני לא עוסק בOC, ואף פעם לא עשיתי OC. קניתי מחשב לפני שבוע, וSKYPC עשו לי אוברקלוק לE5200 ל3GHZ. המחשב במקור בא עם 4G זכרון. הורדתי עכשיו ל2G ושמתי 2 במחשב אחר. רציתי לדעת אם עצם זה שהורדתי זכרון משפיע, איכשהו, על הOC ואם צריך לשנות הגדרות.
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
זה OC הריאשון שאני עושה לכרטיס מסך הורדתי את ATITOOL שתומך בכרטיסי נבידה והרצתי את הבדיקה האוטומטית שאומרת מה הOC המקסימלי שאפשר ברירת מחדל שהוא גילה זה CORE 490MHZ MEM 200MHZ כשהוא הגיע ל613MHZ ב CORE הWINDOWS התרסק כשהוא הגיע 260MHZ ב MEM אי אפשר היה לראות כלום במסך השאלה היא עם עכשיו אני יכול לקבוע ידנית על נאמר 600/250 בלי שום חשש? והאם יש שיפור משמעותי או שולי בלבד?
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
איזה כרטיס הוא אוברקלוקר יותר טוב?? ה X1650pro או ה 7600GS??
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מעבד pentium 4 3.0 ghz 800 fsb presscot ומאוורר למעבד zalman CNPS9500 LED. לאיזה מהירות אני יכול להגיע עם מאוור שכזה?
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול לעזור לי עם OC של 7800GT או להפנות אותי לאיזה לינק. תודה.
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-