אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול בבקשה לתת לי מדריך עם הסברים על התוכנה הזו, מה היא עושה איך משתמשים בה, כל העניין הזה של הנקודות שלא מובן לי בכלל וכו' או שאולי אתם ממליצים לי על תוכנה אחרת דומה, שיותר נוחה למרות שאני מעדיף ללמוד יותר על התוכנה הזאת... בתודה בנצי עריכה ---------- אפשר גם פשוט להסביר לי במילים.. יותר נוח ונחמד
-
- 13 תגובות
- 813 צפיות
-
-
איך אני מעלה את המטח החשמלי כי הלדים שהוספתי מפיצים אור נורא חלש (בערך 5 לדים רגילים)
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום! ברשותי סטיק זיכרון של סמסונג 512MB PC3200 (יש עליו מדבקה שרשום D512M400SA) שאני מריץ את CPU-Z כתוב שם שיש לי זיכרונות XEROX DDR-SDRAM PC3200 - 512MB. בעקבות ממצאי התוכנה התעוררה אצלי שאלה: האם עבדו עלי בחנות?, האם אלה באמת זיכרונות של סמסונג??? נ.ב אם מישהו יוכל להגיד לי משהו על יכולות האוברקלוקינג של הזיכרונות הנ"ל אני אשמח
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
-
לאחר ציפייה של 4 שבועות (כן כן, 4 שבועות), היא הגיעה- מערכת קירור המים! לא הלכתי על EMP, אלא על Koolance, מהסיבה שהם הרבה יותר זולים, הם נראים נהדר על מארזים שחורים, והמערכת חיצונית, כך שיש לי שליטה חלקית על המערכת. למערכת עצמה קוראים Exos, והיא באה עם רדיאטור, צינורות, משאבה, מיכל, יחידת בקרה ושליטה, שלושה מאווררים בגג המערכת, נוזל מיוחד, ברגים ועוד כמה שטויות. אני גם קניתי בלוק קירור לגששר הצפוני ולמעבד, אז יש לציין שהטמפ' ירדו משמעותית, ועכשיו אני יכול להמשיך באוברקלוק שלי ללא דאגות. כמה תמונות: אם תרצו עוד תמונות תגידו, נגמרה הבטריה של המצלמה. :-X
-
- 30 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות פאן קונטרול ואמרו לי שהמדריך של Anad Tech אפשר את המדריך בבקשה. ועוד כמה שאלות אמרו לי שאפשר לבנות פאו קונטרול עם 7V-12V זה עם הוספת נגדים ואפשר עם "ריאובאס עם נגדים משתנים???" מה זה לעזעזל?????????? תודה
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
איזה קירור יתן לי ביצועים טובים יותר (כמה שפחות מעלות) לטמפרטורת המעבד? האם עדיף לי הקירור הזה: http://www.pch.co.il/docs/pd2122661159.htm או זה: http://www.pch.co.il/docs/pd767088818.htm ואם אפשר גם הוכחה או שתים :-) תודה למי שיכול לעזור
-
- 10 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש לי inno3d tornado 5200 ובזמן האחרון אני מתחיל להבין על לצרוב ביוסים.. אז יש לי כאן שתי אתרים http://www.zoneg.net/modules.php?name=xBios&sid=fx&sor=ver&spec=gffx5200u http://www.station-drivers.com/page/vgabios.htm שיש בהם מלא מלא ביוסים לכל כרטיס שרק יש ל nvidia ובאתר הראשון יש רשימה של ביוסים ל 5200u והמטרה שלי זה שהמחשב יזה לי את ה 5200nu כ u אז יש סיכוי שזה יקרה אם אני ישנה לאחד מהביוסים האלו ? נ.ב הביוס שלי זה 5200nu - 4.34.20.18.00
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
אם כן אז יש איזה גבול או שהכול הולך??
-
- 6 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני עדן, אני לא אמיץ מספיק בשביל אוברקלוק אבל אני מכיר את המושגים קצת. אני כותב כאן בפעם הראשונה.. wish me luck אז ככה, יש לי ASUS V7700, שקניתי לפני איזה 3 שנים, ועד עכשיו הוא די מוכיח את המחיר ששילמתי עליו. anyway, בזמן האחרון המאוורר התחיל להשמיע כל מיני רשרושים ורעש של ווממממממממממממ כזה ( 8) ).. אז לקחתי את המאוורר מהכרטיס, פירקתי אותו כמעט לגמרי, עשיתי קומפרסור, WD40, וזה לא ממש עזר... אני עדיין סובל מהרעש, למרות שבהתחלה זה החליש אותו טיפה. (שלא תבינו אותי לא נכון, אני חושב שאוויר הוא עדיין מזיז, הוא פשוט עושה רעש) מכיוון שלא נראה לי שאפשר להחיות את המאוורר ולהשתיק אותו, חשבתי לקנות איזה heatsink חדש לכרטיס. כאן אתם נכנסים לתמונה אני מחפש המלצה על משהו…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רואה את המילה פה ההמון אבל אין לי שום מוסג מה זה ומה זה עושה!
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כרגע הוא מראה לי את הטמפרטורה שבתוך המארז ושל המעבד אבל יש שם עוד המון סנסורים איך אני יודע מה מהם איפה? הלוח שלי זה Gigabyte Pentium 4 Titan series - GA-8ST800 וכפי שכתוב בתוכנה יש עוד 30? אני לא חושב שיש כול כך הרבה זה כנראה רק בתוכנה אבל כמה באמת יש בלוח אם? ואיך אני יודע איזה מהם זה מה? ואיך אני מגדיר אותם? נ.ב הבנתי שאפשר להראות גם טמפ' של ההארדיסק אבל לא מצאתי את האופציה!
-
- 0 תגובות
- 417 צפיות
-
-
דבר ראשון איפה בצפון (עזור נצרת עלית) אפשר לקנות צג כזה? דבר שני איזה צג בידיוק אני צריך לקנות ומה אני אומר למוכר הרי אני לא יכול להגיד לו "צג למחשב" :-\
-
- 9 תגובות
- 627 צפיות
-
-
http://heatsinkfactory.com/cgi-bin/HFAstore.pl?user_action=detail&catalogno=HS-005
-
- 7 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אוקי אז ככה..אני כל פעם שוכח לפתוח תארד על הקטע הזה.. שהוא די מוזר חיחי.. אז ככה : יש לי קתודה במחשב..ויש מפסק מגניב כזה מאחורה שאני יכול לשלוט אם להדליק אותה או לא.. (כן כן מפסק אמיתי!! ) אז אם אני מדליק את המחשב שהפסק של הקתודה על ON אז המשחב פועל נפלא, הכל נפלא, אין בעיות. אבל!, ברגע שנגיד אני מכבה את הקתודה..(לא קורה כלום..).., ואז אני רוצה להדליק אותה בזמן שהמחשב פועל... אני מזיז את המפסק ממצב OFF ל ON ואז פשוט שומעים כזה ממש ספק נופל יש כזה..מין צליל של נפילה..ואז תוך שניה צליל של חזרה לפעולה..ואז המחשב ממשיך לפעול לעוד איזה חצי דקה..ואז בום המחשב נתקע, הכל נתקע, המסך תקוע, שום דבר לא זז, שום דבר לא עוזר.., אפילו לא ctrl+alt+del שום דבר..המחשב לא מגיב לחלוטין…
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשבתי לקנות את המארז הזה: http://www.virtual-hideout.net/reviews/xoxide_enermax_server_tower/index.shtml אשר בארצנו עולה כ498 שקלים~. בבניתו הוא דומה מאוד ואולי אפילו מעתק של הTT Xaser תוכלו לראות זאת גם לפי החלון שעשו לו בדלת. אני חושב שזה מארז ששווה את כספו כי אין הרבה כאלה במחיר כזה.
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות חור למאורר 80ממ אבל לא יודע איזה מקדח לעשות לחורים....
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה מצאתי בבית איזה מטען של פלאפון סאמסונג ישן והחלטתי לפתוח אותו ולראות מה יש בו.. פתחתי אותו וראיתי מקדימה 2 לדים בצורת מלבן כזאתי, חיברתי את המטען לחשמל כדי לראות אם הם עובדים ומה הצבע שלהם והופתעתי לראות שהם לדים של 3 צבעים !! :D אדום, כתום, ירוק אלו הצבעים ששתי הלדים מציגים. עכשיו שמתי לב שללד יש שלושה רגליים אז אם משהו מבין קצת בלדים כאלו אז שיסביר לי קצת איך עובדים איתם ואיך אני יכול להכניס אותם למערכת כלשהי או משהו כזה.. אגב הצורנ שלהם היא מלבנית ולא עגולה אז רציתי לדעת איפה אני יכול לחפש בית לד מלבני ?? תודה מראש בנצי עריכה --------------- תגידו רואים את התמונות כי אני רואה שאנשים נכנסים לתארד וקוראים אבל לא עונים לי.. ): הנה התמונות :
-
- 45 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אוקיי, אז עבדתי 4 שעות על צג LCD 20x4 ממילונית. ועכשיו יש לי בעיה. כשהמחשב נדלק יש תצוגת אתחול, אבל הריבועים לא כולם מופיעים! וחלק מאלה שמופיעים הם רק חלקית מופיעים! כלומר פסים אנכיים כמו ברקוד. חשבתי על שלושה הסברים: 1)עבדתי 4 שעות, אני עייף, כואב לי הגב, יכול לקרות לכל אחד במצב כזה שהוא מחבר בטעות ל 12 וולט במקום ל 5 (אולי לא כל אחד אבל לי זה קרה) 2)חלק מהחוטים מנותקים 3)חיברתי חוטים לא נכונים (אני בספק כי בדקתי)
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לפורום HWzone, אני חדש בפורום ומקווה להשתלב יפה, אני רוצה להכנס לכל הנושא של המודינג וכדומה כי זה מגניב אותי, אז אני ישמח למי שיעזור ויביא לי אתרים טובים בנושא מודינג (Fan Case etc..) שכוללים מדריכים בתוכם משלבי הבסיס כגון חלון בדופן המארז וצביעת המארז עד שלבים מורכבים יותר - תודות לעוזרים! עכשיו רציתי לנצל את הפורום הזה לכמה שאלות קטנות בנושא חומרה כדי לא לפתוח טרד חדש, רציתי לדעת מה זה היטנסינק, ומה בדיוק הקטע של ה Mhz כלומר נגיד יש לי מעבד amd atlhon900 אז כמה Mhz ולמה זה שונה מהמספר שמצורף למעבד כלומר מה זה :-[, ברכות לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 799 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
טוב חברה אני רוצה לדעת אחת ולתמיד איך המארז הזה Simbadda Master I LU - Silver - 480W + WINDOW + NEON ? ? ? אני יודע שהספק כוח שלו הוא של ג'נרי וזה קקה אבל זה לא משנה מחליפים אותו.. השאלה שלי היא לכל השאר, איך הבפנים מבחינת מיקום המאווררים, איך העיצוב, הבנתי גם שהוא עשוי מפח שזה לא משהו.. הבעיה היא שחלק אומרים שהם דווקא ממש ממש מרוצים ממנו ושאין להם בעיה איתו, והשאר אומרים שהוא *רא ושהוא לא שווה תכסף בלה בלה בלה.. אז אחת ולתמיד אני רוצה לשמוע את הדעות של כולם !! הינה תמונה למי שלא יודע על איזה מארז מדובר שחור : כסוף :
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השאלה שלי היא שאם במחשב החדש אני אקנה מארז Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case ואני יודע שיש בו מאוורר אחד ועוד מקום פנוי לאחד שבו כבר הוספתי מאוורר. האם אני אוכל להוסיף עוד אחד או שניים בנוסף למה שיש?
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי אני צריך לקנות ספק חדש והתעניינתי בספקים הבאים Enermax 550W EG651P-VE-FM או Antec TrueControl 550W Power Supply רציתי לדעת מה יותר טוב לא אכפת לי המחיר ותגידו לי במה הספק שבחרתם יותר טוב תודה מראש לעוזרים INSTALL
-
- 10 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש לי מלחם והוא לא מתאים לעבודות עדינות וגם סתם גרוע. רציתי לקנות אחד שיהיה מתאים לעבודות עדינות כמו שאמרתי ושלא יהיה זבל כמו הרגילים של ה 30w. חשוב שיהיה לו ראש דק או שיתחלף לאחד דק ושיהיה מדוייק. על מה אתם ממליצים? מה העיקרון של מלחמי גז? הם יותר טובים מהרגילים? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-