עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by lmlm,

יש לי את המארז Cooler Master Centurion 5 הגירסא עם החלון (לצערי :-[) ככה, ניקיתי את כל המארז,כולל פילטרים מקדימה ,מאוררים ה80 וה120. והטמפ' 38 מעלות? הגיוני? מה דעתכם יכולה להיות הבעיה שהטמפ' של המארז גבוהה מהרגיל? תודה 8)

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  2. Started by inrock,

היי האם כך צריך להיות יחס הזכרונות והמהירות לאחר ביטול אוברקלוק? מצורפת תמונה תודה לעונים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  3. Started by rubus,

שלום לכולם, אני מתעניין בנושא הקירור למעבד, וקיוויתי שאולי תוכלו לעזור לי עם מס' שאלות. במחשב המיועד למשחקים, אני נתקל בדעות חלוקות לגבי איזה קירור כדאי להצמיד למעבדי i5 או i7 - קירור intel שמגיע עם המעבד בגרסאות BOX (או לחלופין קניית קירור 95W של אינטל למעבד tray) או קירור צד-שלישי של באזור ה 120 ש"ח כמו Arctic 7 pro או cooler master tx3 evo, כמו שאני רואה שממליצים פה בפורום מפרטי מחשב הרבה פעמים... נראה שרוב הדעות בפורומים שונים שאני נתקל בהם הם שקירור סטוק מספיק לכל שימוש כל עוד לא מבוצע OC. השאלה שלי היא: האם זה נכון? האם בארץ יש צורך בקירור חזק יותר בגלל אקלים חם? האם מעבד שרץ בטמפרטורה נמוכה יותר, הוא בעל פחות סיכון להינזק בהכרח, או שההבדל גם ככה לא משנה? האם למ…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by stanly123,

שלום.. לפני כמה זמן קבלתי מערכת חדשה והרצתי 3DMARK VANTAGE ברצוני לדעת אם הציון שקיבלתי תואם את המערכת P8945 CPU:12862 GPU:8121 המערכת : i5 2.66 stock radeon 4850 512mb 700@1100 OC 4gb ram 1333Mhz תודה מראש :)

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  5. אהלן, אם זה לא מתאים לפורום הזה, אני אשמח אם ההודעה תועבר למקום המתאים. אתמול עשיתי קצת OC למחשב הישן שלי (בערך 10 אחוז - מ-1800 ל-2000 ועדיין יש לי לאן להתקדם). מה שכן, הבחנתי בתופעה מוזרה - אחרי ה-OC פתאום יש סטייה של השעון (זמן) של המחשב. על כל 12 שעות, הוא מתקדם 12 וחצי שעות (כיוונתי אותו ב9 בערב לשעה 9 בערב, והבוקר ברבע ל9 בבוקר הוא הראה 9 ורבע). לפני זה הוא היה מתחרפן פעם בכמה ימים (בערך 5 דקות לחודש). מישהו יודע מה הולך פה?

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  6. Started by BloodFist,

זהו הדגם הנ"ל http://www.skypc.co.il/pl_product~AF12025~18~0.htm הבעיה שלי היא כזאת, קניתי את המאוור והתברר לי שאין לי עוד מקום פנוי לחיבור של מאוור (מכיוון שהמאוור מקדימה תופס אותו) עכשיו מה האופציות שלי בשביל לסדר שהוא יעבוד? חוץ מלהחזיר אותו...

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  7. TITAN TWC-A04 Water Cooler האם היא שווה משהו??? אני יכול להשיג אותה בסביבות 900-800 ש"ח!!! שווה??? תודה מראש http://www.overclockercafe.com/Reviews/cooling/Titan_TWC-A04

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  8. שלום החלטתי לעשות קצת oc למחשב הביוס קצת מיושן ולא נותן לי ממש אופציות אפילו לא לשנות מתחים , המקסימום שאני מגיע במעבד זה 2400 הלוח Asus p4s333-m sis645 cipset ddr 333 המעבד p4 2000 northwood, חיפשתי בגוגל ולא מוצא , האתר הזה http://www.unicore.com/global/model.cfm?model=2593 מציע לי עידכון תמורת 30 דולר למישהוא יש פיתרון יותר פשוט? תודה.

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  9. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

האם המאורר דוחף אוויר לכיוון המעבד או מוציא את האוויר?

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  10. כמעט כל סרט שאני מנסה לראות, הוא נתקע מסיבה שונה, בשני תוכנות שונות. חום מעבד עומד על 67, יכול להיות שזה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  11. Started by Angel-eyes,

אני רוצה לקנות משחה טרמית אבל לא יודע איזה arctic silver3 מספיק טוב וכדאי?

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  12. יש לי מעבד E6550. בביוס שיניתי את המכפלה שתהיה קבועה על 7 (במקום 6) ואת מהירות הזכרון שיניתי ל-430 מה"צ במקום 400, אבל משום מה זה לא תופס כשאני מעלה את ויסטה/ווין 7. איך אני פותר את הבעיה? מצורף סקרינשוט של CPUZ. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  13. Started by t-macc,

יש לי את המארז של פוסידון 120 מקדימה מכניס 120 מאחורה מוציא שתיים בצד מכניס 120,ומכניס 8 רציתי לדעת עם יש דרך יותר טובה לקרר,עוד דבר ה 8 מוציא הרבה יותר אויר ואני 99 אחוז בטוח שהוא יותר מועיל מ ה 120,עדיף להחליף אותו ל 120 ? תודה.

• 2 תגובות
    • 451 צפיות
  14. יש לי GF4Ti4200 128MB, ואני רוצה לקנות את ערכת הקירור של TT לכרטיסי GF4. בקיצור, שמעתי וקראתי בכמה ביקורות שצלעות הקירור לזכרונות לא בגודל המתאים, וצריכים לחתוך אותם. זה תקף לכל הכרטיסים? וגם אני אצטרך לחתוך?

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  15. Started by Night_Fox,

יש לי סטיק אחד של 1GB על 333 איך אני עושה לו OC

• 2 תגובות
    • 446 צפיות
  16. אם כן איזה חומרים אני צריך?וכמה זה יעלה לי?

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  17. גבירותי ורבותיי, ;D ;D קבלו את המדריך המדהים ל בחירת מעבד ה athlon xp 1700+ שלכם, שיעניק לכם את התמורה הגבוהה ביותר לכספכם ;D תגובות יתקבלו בברכה http://lowyat.isentral.com/guides/athlonxp ותוצאות בפורום הבא: http://forum.isentral.com/index.php?s=9749919e6e1eba06947fab3f15e34a8e&act=ST&f=5&t=179&st=0 תהנו ;D

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  18. Started by ophir.oren,

הגעתי לאתר הזה בעקבות כתבה שנכתבה ב NRG - נחמד מאוד. טוב אז ככה, לבצע אוברקלוקינג למחשב עדיין לא בראש שלי כי זה פשוט ברור לי שאני אדפוק משהו...... השאלה שלי היא כזו (כי ככה הבנתי מהכתבה לפחות): האם שיפור של קירור המחשב בכלל והמעבד בפרט ישפרו גם הם (אפילו בקצת) את ביצועי המחשב? אם כן, מהי הדרך הכי טובה לקרר את המחשב? מלבד קניית מאווררים כמה שיותר טובים ומערכות קירור מקצועיות ומשוכללות האם יש דרכים נוספות שאפשר לעשות במחשב ביתי? האם מומלץ להשאיר את מארז המחשב פתוח או סגור? והאם זה משפיע? ד.א. המחשב שלי הוא פנטיום 4 1.8GH עם לוח של אינטל ו 500MB זיכרון אם זה משנה..... ואף פעם לא החלפתי את המאוורר הפנימי. יש מאוורר למעבד מאוורר קידמי ומאוורר אחורי...

• 2 תגובות
    • 430 צפיות
  19. נכנסתי עכשו לאתר של טרמלטייק העולמי וראיתי שם שביגטייפון מתאים לסוקט 462\A ולי יש 462 סוקט A אבל המאוורר שקניתי מקיי אס פי לא מתאים ללוח שלי השאלה שלי היא האם יש לזה כמה גרסאות או רק גרס אחת???? ואםרק אחת איך זה יכול ליהיות שזה לא מתאים???? :s05: היתקשרתי עכשיו לנועה מחשבים ואמרו לי שם שאני צריך תושבת ללוח מישהו יכול להגיד לי מאיפה אני משיג את זה???

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  20. Started by timac,

אז ככה יש לי כרטיס ג'יפורס 6800 128mb והקירור שלו נשבר... אני רוצה לשים לו קירור טוב .. עכשיו רציתי לשאול אם יש דרך לאלתר לכרטיס איזשהו קירור מבלי לקנות קירור בחנות... הנה הכרטיס:

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  21. איזה מקומות יש בקפריסין שמוכרים דבק טרמי? בבקשה תעזרו לי אני חייב את זה בשביל לפרוץ מכפלה

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  22. Started by mazoneli,

החלפתי מאוורר למעבד ל AC כזה http://arcticcooling.com/cpu2.php?disc=1&idx=15 ובימי השרב האחרונים הטמפרטורה טיפסה לי כמעט ל 60 מעלות,האם עלי להיות מודאג, יכול להיות שהמאוור מעדיף להיות שקט מיעיל ? מהו תחום טמפרטורת העבודה שלו ?, אני צריך הרגעה בבקשה קראתי בAMDBOARD שטמפרטורת המקס שלו היא 85 מעלות. יש לי במארז שתי מאווררי 80 שדוחפים מקדימה ואחורה, מאוורר 120 בדופן שמוציא ומאוורר 80 בגג שמוציא.

• 2 תגובות
    • 450 צפיות
  23. Started by idani1983,

האם משחת קירור של GIGABYTE תיהיה טוב לכרטיס מסך 7800GT תודה רבה

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  24. Started by TheSlider,

שלום! אני רוצה לשים משחה טרמית במחשב (בין צלעות הקרור למעבד) כמה עלי משחה לשים? והאם ישנה דרך אידאלית לשים אותה? תודה רבה ושבוע טוב!!

• 2 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.