עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by poi212003,

יש לי מסך מדגם PC-1602F 16*2 ניסיתי לחבר אותו לחיבור המדפסת וכל הזמן זה מראה שורה עליונה דלוקה ולפעמים הוא מהבהב כשאני מנסה לשלוח משהו בתוכנה האם המסך מתאים? איזה עוד סוגי חיבור יש (השתמשתי בסכמה שבאתר ויכול להיות שלא מתאים למסך הזה)?

• 5 תגובות
    • 526 צפיות
  2. Started by deangefen,

איפה ניתן לקנות פרספקט? וכמה זה עולה? ??? ??? ???

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  3. חברה כל כך הרבה חברה שעושים פה אובר קלוק למעבד ברטון אבל השאלה שלי איזה לוח הכי שווה צריך להיות לו את האפשרויות הבאות: שינוי מתח לזיכרונות ולמעבד שינוי באס ציפ סט איכותי כמו ה 2Nforce או KT600 כרטיס קול 5.1 עם יציאה דיגיטלית כרטיס רשת לפחות 4USB 2.0 לפחת 2 יציאות פייר וואיר IDE x2 ata 133-100 2x SATA ושיהיה יציב מעל לכל הלוחות מיהו הלוח המנצח.....

• 6 תגובות
    • 508 צפיות
  4. Started by EagleX2,

על איזה קירור לp4 אתם ממליצים לי? (אובר קלוק רצחני)

• 18 תגובות
    • 924 צפיות
  5. Started by BeNzZy-BoY,

איזה מבין 2 המאווררים למעבד הללו עדיף ?? Thermaltake Volcano 6CU או Spire FridgeRock CPU Cooler for AMD (זה לא בשבילי אל תחשבו שאני כזה קמצן...) עריכה ----------- קחו בחשבון שיהיה גם oc ...

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  6. Started by waizman,

יש את הרכיב הבא: http://www.infrarotport.de/tfd_4.pdf אשר אותו אני צריך ואותו אי אפשר להשיג בארץ עד כמה שידוע לי. איזה רכיב כן יש בארץ שתואם לו? אני מדבר על דגם 4500 שבדף נתונים. תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  7. התקנתי את התוכנה ועכשיו היא עובדת.. עכשיו יש למעלה את הקטגורייה cpu time 1 % אני רק רוצה לדעת אם המספרים שמשתנים שם כל הזמן זה הטמפ' של המעבד שלי ??? אני תוהה בגלל שמידי פעם הטמפ' כביכול היתה שם 20 ואפילו 12.2 !! בגלל זה אני מבולבל.. בתודה מראש בנצי D: הנה תמונה של מה שאני מתכוון אם לא הבנתם (סליחה מראש אם אתמונה גדולה מדי...) :

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  8. Started by ranyr,

???

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  9. יש לי מעבד פנטיום 3 800 סוקט PGA על לוח ASUS -CUV4X עם 786 MB זיכרון . יש מאוורר על המעבד, שתיים במארז(חוץ מהכרטיס מסך והספק כוח) ושאני בודק את הטמפרטורה במצב מנוחה(לא בוינדוס)ב -BIOS אז המעבד עובד במנוחה על 41~45 צלציוס. והלוח אם קר לדעתי 27~30 מעלות במנוחה. ובדקתי שהמאוורר שעל המעבד תקין ולא עושה רעשים. אז האם הטמפרטורה הזאת נורמאלית? ואם לא אז תגידו לי בבקשה על כמה מעלות מעבד כזה צריך להיות במצב מנוחה. תודה לעוזרים. אלדד

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  10. Started by BeNzZy-BoY,

הורדתי מהאתר את התוכנה NVIDIA BIOS editor ועכשיו אני בא לבפעיל אותה והיא מבקשת ממני (כאילו כשאני עושה open) קובץ bios image... איזה קובץ אני צריך לפתוח ואיפה אני מוצא אותו ?!? עריכה ------------------ הנה ההודעה סליחה מראש אם זה ענק...

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Spaik,

מחקתי את מה שהיה קודם הינה העריכה: טוב אחרי שקראתי את מה שנתת לי וראיתי מחירים צימצמתי את מה שאני יכול מבחינת תקציב אני לא עושה ולא מתכנן לעשות OC אז אם יש משהו שהוא יותר ל OC אז תגידו לי. זה לא לפי הסדר שאני רוצה את הדברים, אלא בסדר אקראי AeroCool Glacier CPU Cooler for AMD AeroCool The Phantom CPU Cooler for AMD Thermalright AX-7 קצת יקר אבל... Thermalright SK-7 ZALMAN CNPS6000-AlCu Thermaltake VOLCANO 6CU Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Cool Mod CPU Cooler VANTEC AeroFlow VA4-C7040 FOR AMD 1.אתם יכולים בבקשה למספר ממה הכי טוב וכדאי (1) למה הכי פחות (8) 2.לגבי שני הסינקים של Thermalright: אני מתכוון להישאר עם המאורר המוקורי שקיבלתי עם הצעבד AMD2400. כ…

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  12. Started by amit22,

פנטיום 4 1.8 @2.4 זכרון geil 256 ddr 333 זכרון טרה בייט שלא נידה מצרות מאיפה החברה הזות 256 מגה ddr 333 לוח אם של asus p4533-e כרטיס מסך geforce 4 mx se 64 sdrm האם כדי לעשות oc והאם זה יתן שיפור משמעותי בביצועים ואיך בכלל עושים את זה ? בתודה עמית

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  13. Started by Ran B,

אוקי ככה חבר'ה, חשבתי על קירור מים, לא במטרה לקנות, אלה על המצבים שקורים, עכשיו חשבתי על זה כבר ממזמן, וזה נשמע לי הגיוני, אבל מין הסתם זה לא הגיוני כי אז לא היו עושים קירור מים, תעשו ניסוי קטן.., תקחו בקבוק קולה.., שימו אותו במקרר למשך איזה שעה משהו כזה, שיהיה קר, אחר כך תוציאו אותו, ושימו בחדר..., חכו כמה דקות/עשרות דקות.., ותראו שהבקבוק מאבד את הקור שלו, ומתחמם, אז יש לו טיפות מים על הבקבוק!, עכשיו חשבתי על זה בקירור מים.., המים מגיעים קרים למעבד, במטרה לקרר אותו.., ואז הם נהיים קצת חמים, כי המעבד חם.., אז לא יכול לקרות מצב שפתאום יהיה על הצינורות של המים טיפות מים מבחוץ לצינור, כמו בתהליך של הבקבוק, ששמים אותו בחדר, אז יש טיפות מים מבחוץ, אז זה לא יכול לקרות כ…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. הטמפ' של הלוח אם שלי היא בערך 30 מעלות עכשיו זה טוב????) אם אני אוסיף מאוורר בגג של המארז שיוציא אוויר תרד הטמפ' של המעבד? בכמה בערך?

• 12 תגובות
    • 821 צפיות
  15. Started by Yaniv_Uzan,

כבר הרבה זמן אני רואה את החיבור הזה... עד היום לא העזתי לשאול. יש את החיבורים של הכוננים - ידוע חיבורים של פלופי - ידוע חיבור יחיד של ATX - ידוע חיבור 12V לפנטיום 4 וחלק ממעבדי AMD - ידוע עכשיו יש עוד חיבור של כאילו ספק AT ישן... של הלוחות הממש ישנים של 486 ופנטיום 1. אז בדרך כלל הם הולכים בזוגות... מחברים 2 זוגות ללוח אם. בספקים של היום יש כאילו רק חיבור אחד כזה ישן של ספק AT. הרי זה לא הגיוני לחבר את הספקים של אנרמקס לפנטיום 1 ועוד עם חצי מהחיבורים... חסר את הזוג השני שלו. מצטער על ההסבר העלוב... חחח אבל מי שקצת בעניינים בטוח יבין על מה אני מדבר. מה אתם אומרים? תודה! יניב

16. Started by Ran B,

אוקי תראו.., בגלל שהעברתי את התצוגה לגג המארז והיו כמה בעיות וקצרים, והלחמות נהרסו והכל.., אז תקנתי הכל, ועכשיו התצוגה עובדת מצויין והמחשב על הריצפה, לכן שמתי את התצוגה בגג, ממש מעל הסי די רום.., ואז יש לי עוד מקום גם למאוורר בגג שיהיה בקרוב.., אז בקיצור.., אחרי שרשפתי על הלוח של התצוגה את הקו חשמל של הפלוס של התאורה האחורית.., אז חברתי את הפלוס של החשמל למקום אחד.., כי היה עוד מקום שהייתי יכול לחבר.., והתצוגה פועלת מושלם.., עכשיו גם קרה מקרים לפעמים שההלחמות נגעו אחד בשני בהתחלה, אז הצג היה פתאום כהה ממש ורשום שטויות, אז תקנתי את ההלחמות, והוא מציג הכל טוב ויפה, והתאורה הכל טוב ויפה, הבעיה היחידה שבתצוגת איתחול, יש לי שורה אחת עם ריבועים, שורה אחת בלי, ושורה אחת ע…

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  17. Started by danik,

מה טמפרטורת העבודה האידיאלית של מעבד AMD1100 בלי OC בנתיים ומהיא טמפרטורת העבודה של הלוח ?

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  18. היי שלום לכולם... אני חדש בפורם ויש לי שאלה... כרגע אני בשלבי מודינג של המארז שלי.... אני רוצה שהיו לי צגים שיציגו לי את הטמפרטורה של המעבד והמארז.... רצוי שיהיה עוד חיישן אז מה עדיף לקנות?( אני גם לא רוצה לבזבז על זה הרבה כסף) יש כוננים לHD עם קרור והצגה של טמפרטורות ויש פאנלים שיש להם צג.... אז מה עדיף?? אם אפשר תמונה ולינק... תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  19. טוב אז בקשר לקירור החלטתי על הספארק 7.... תודה עוד שאלה - לכל מי שיש או שיודע אולי האם עם הספארק 7 מגיע משחה טרמית טובה? או לקנות גם את ה- Northen blue 2 ??????

• 8 תגובות
    • 720 צפיות
  20. Started by EviL.Dexter,

קניתי לפני חצי שנה מארז [הוא עדיין בקופסא - חדש].... הוא יפה והכל והשאלה שלי: איך אני יכול להסתכל לפני שאני מרכיב בו את המחשב אם הוא טוב?

• 7 תגובות
    • 695 צפיות
  21. Started by mufasa,

מכל הכתבות שקראתי בנושא קירור מעבדים ההתיחסות היתה למעבדי AMD איזה קירור היתם ממליצים ל P4 באוברקלוקינג ? אני חשבתי על Thermalright AX-478 ו מאוורר Thermaltake SMART CASE FAN II - 80mm fan אך הבנתי שיש בעיה ביבוא שלו ממספר עסקים שונים. אני זקוק לתחליף הולם? כתבות ולינקים להכרת התחליף מבורכים. ותודה מראש לכל המגיבים.

• 4 תגובות
    • 435 צפיות
  22. Started by GamesFreak,

היי! בדקתי את הטמפרטורה של המחשב ונדמה לי שזה חם מדי... המעבד: 63 מעלות צלזיוס. לוח אם: 36 מעלות צלזיוס. AUX: כ-40 מעלות צלזיוס. יש לי מעבד Athlon XP 2400+, ולוח ECS K7VTA3, זה חם מדי בשביל כזה מחשב??? אם צריך לקרר את המעבד אז פשוט קונים CPU Cooling אבל מה אם השאר? אני לא יכול לקדוח במארז ולהתקין עוד מאווררים כי יש לי עליו אחריות ואני מפחד לאבד אותה...

• 14 תגובות
    • 3.6k צפיות
  23. כודם כול אין שום מפרט טכני עליו אז אין אפשרות לדעת עם יש לו בקר HD44780 עכשיו המסך הוא ITM-1602D-04 ויש עליו שני גוקים בצורת טיפה שחורה וכתוב עליהם IC1 KS0066 ועל שהני כתוב IC2 KS0065 העם הוא מתאים? דרך אגב יש לו 14 פינים וככול הנראה יש שם שני שורות.

• 8 תגובות
    • 751 צפיות
  24. Started by שועל האש,

יש מישהו שאולי קנה את זה ויודע איך מפעילים את זה על ידי קול אני יודע להפעיל את זה רגיל אבל לא על ידי מוזיקה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_143&products_id=3693

25. Started by BeNzZy-BoY,

מישהו יכול בבקשה לתת לי מדריך עם הסברים על התוכנה הזו, מה היא עושה איך משתמשים בה, כל העניין הזה של הנקודות שלא מובן לי בכלל וכו' או שאולי אתם ממליצים לי על תוכנה אחרת דומה, שיותר נוחה למרות שאני מעדיף ללמוד יותר על התוכנה הזאת... בתודה בנצי עריכה ---------- אפשר גם פשוט להסביר לי במילים.. יותר נוח ונחמד

• 13 תגובות
    • 810 צפיות

דיונים חדשים בפורומים