אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
אפשר למצוא תקירור הזה בארץ? לפי מה שהבנתי זה קירור בשביל הכרטיס מסך שלי. לא ספציפית. אבל לכרטסים החדשים ואשמח שמישהו ימליץ לי על קירור טוב לכרטיס עם אפשר מKSP עם לא מחנות אחרת דרך אגב הכרטיס זה GTX570
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
פשוט מדהים! 631 Cedarmill @ 5674.66 MHz http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=132323 קירור אוויר מעולה, בתוספת רעש מחרידה אבל התוצאות מעולות
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
Hi, I got myself a new GeForce 4 Ti4200 128MB It has a lame old aluminum piece of heatink with a not working fan on it. I want to put my good old ICEBERQ 4 on it... So i took out the clips thaty hold it down to the card but then i realized it's glued to it... somehow. How do i disconnect it without causing any harm ? so that i can put the ICEBERQ 4 on it ? Thanks in advanced, Chen Doron.
-
- 11 תגובות
- 836 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות בקשר לתמונה 1- אני צריך להרים את ה CORE SPEED או את ה MEMORY SPEED? 2-בהתחשב לתשובה של 1 זה יהיה טוב אם אני ירים ב50 ? איך אני שם את התמונה?!
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
ליפני שאני קונה כרטיס חדש, יש לי כרגע gf2 mx200 64mb, (חברה אין לי מושג, כשקניתי אותו עוד הייתי די מטומטם, שאלתי אותם איזה חברה זה הם אמרו של נוידיה, בכל זאת התעקשתי ושאלתי איזה חברה ייצרה את הכרטיס, לא את השבב, ואמרו לי נוידיה, אמרתי טוב נו אני לא כזה מבין אולי הם מייצרים גם כרטיסים.. ככה שאני לא יודע על קירור\מהירויות\כלום) חשבתי לנסות לסחוט מהקיים מה שעוד נשאר בו, לפי מה שהבנתי אני צריך לדעת ת'מהירויות שלו כרגע, בקשר לקירור, כמו שאמרתי אין לי ממש מושג, אבל כשפתחתי פעם אחרונה את המחשב, שמתי לב שיש שם מאורר די קטן שלא מסתובב הכי חלק, הוא עושה כמה סיבובים מהירים, מאט טיפה בסיבובים וממשיך ביותר מהר, אז בקיצור אני לא יודע אם הקירור הזה טוב בכלל, הוא לא נראה מקרר משהו.. למיש…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! רציתי לבקש עזרה בקשר לכרטיס המסך שלי, המחשב שלי הוא: AMD Athlon XP 1700+ Hynix 256MB DDR 266Mhz Inno3D GeForce2 mx200 64MB Creative SoundBlaster PCI64 רציתי לדעת בקשר לאוברקלוקינג של הכרטיס מסך, אני לא הולך לשים את כל צלעות והאורב וכל מה שהיה כתוב בכתבה ההיא על זה, ורציתי לדעת עד כמה אני יכול לעלות את ה MHz מבלי לגרום נזק לכרטים או לביצועיו (התחממות וכו') אני משתמש ב RivaTurner תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך חדש GF2 Ti/500 של GAINWARD שמציג התנהגות לא הכי יציבה במבחני 3DMARK 2001 וכבר נעזרתי כאן בנושא הזה. לצערי, הבעיה לא ממש נפתרה והנה ראיתי בפורום שיש כמעט תמימות דעים שכרטיס GF4 MX440 שלפי בדיקה ברשת אמור להיות ברמת המחיר של הכרטיס שלי, עדיף עליו כמעט בכל קטגוריה. GF3 כנראה קצת יקר לטעמי. אני אברר אם אוכל לקבל את ה-GF4 במקום ה-GF2 אבל רציתי לשאול על איזו חברה אתם ממליצים (ABIT, MSI) כי לא מצאתי ביקורות השוואתיות בין חברות. דבר נוסף שרציתי לברר הוא נקודת אי התמיכה ב-DIRECTX8 של GF4. נראה שכמה חושבים שזה חיסרון רציני למרות שממה שהספקתי לראות אפילו ה-GF2 מריץ משחקים כמו SERIOUS SAM, QUAKE ו-MAX PAINE בצורה יפה (ואולי אין קשר?) האם זה אמור להיות שיקול רצינ…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני ממש לא מבין בדברים האלו אז תעזרו לי בבקשה יש לי GF440 MX ואני רוצה לשפר את הביצועים שלו, באיזה תוכנה אני צריך להשתמש? האם ה CoolBits היא טובה? האם כדי לשפר אותו אני חייב להוסיף קירור או שלא צריך? והאם אני יראה שינוי גדול אחרי זה? בבקשה תעזרו לי. :'(
-
- 8 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני חושב שסיימתי עם הOC למעבד (2500@3200), עכשיו תור הג'יפורס 4 TI...(קירור רגיל) הורדתי RIVA TUNER, עכשיו מה הדרך הנכונה לעשות OC?, להעלות לאט לאט את מהירות הזיכרונות ולהפעיל בנצ'מרקים עד שרואים שהכרטיס לא עומד בזה (כל הנקודות והקווים) ואז להוריד קצת ולעצור, ואח"כ לעשות אותו דבר לליבה? או שהעלת מהירות הליבה והזיכרונות צריכה להתבצע בו זמנית?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
-
שלום! חבר שלי אמר לי לאחרונה שיש אפשרות להפוך כרטיס מדרת geforce 6200 לכרטיס מסוג geforce 6600 בעזרת כמה פעולות פשוטות. האם דבר כזה אפשרי? אם כן, מישהו יודע על זה משהו? תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! קיבלתי מחבר gforce 2 mx 400 כן אני יודע שהוא לא משהו אבל עדיף מהוודו 3, שמתי על ה gforce גוף קירור ומאוור של פנטיום 2 ישן וכמובן משחה תרמית בינהם, אכשיו אני רוצה לעשות אוברקלוק ה default זה core clock 200 memory clock 350 אכשיו השאלה אני לא יודע מה צריך להיות ההפרש בין הליבה לזיכרון ? דוגמא: אם אני מעלה את הליבה ב-20 אז בכמה אני צריך לעלות את הזיכרון ? תודה לעוזרים !
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני יכול לשפר את ה gforce nx 6200 td128 128 mb ddr שלי לכרטיס מסך יותר טוב תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם .... תראו שמעתי שאפשר להחליף ביוס לכרטיס מסך שלי וכך להפוך אותו ל-5900 אולטרה ת הסתכלתי באתר guru3d חיפשתי בפורומים ומצאתי ביוס מושלם של לידק שעובד על 450 \ 850 ליבה \ זכרון [המהירויות שלי עכשיו הן 405 \ 715 ] יש לי אותו הורדתי אותו רק רציתי לדעת איך אני מפעיל אותו ושיעבוד כמו שצריך בבקשה צריך עזרה ... בקיצור איך אני עושה flash לביוס של הכרטיס מסך ?!
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מישהו יודע אם אפשר להשיג את גוף הקירור הזה בארץ כבר, ובאיזה מחיר? לפי ביקורות שקראתי עליו הוא כמעט ומשתווה ל-SP94/97 בביצועים, הוא גם נראה מצויין (עם 4 לדים), ובארה"ב אפשר להשיג אותו במחיר של הזלמן... תוסיפו לזה את העובדה שהוא שקט, לא שוקל הרבה (עשוי מאלומיניום), מקרר גם את הסביבה של המעבד ובא עם פאן-ביי, וזה נראה לי כמו מחליף נהדר לזלמן בתור גוף קירור שמקרר מצויין וגם שקט מתי שצריך.
-
- 9 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש פה למישהו ניסיון איתו? קיבלתי אחד בחינם אומנם בלי רגליים לחיבור לסוקט אבל את ז אפשר לסדר על ידי כמה ברגים ופס פרספקס איך הוא בכללי? זה שהוא רועש הבנתי זה לא מפריע לי גם כשה הוא על 4500 סל''ד.
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות לו אובר קלוק אבל אין לי קירור נוסף חוץ ממאוורר מעבד רגיל שמכוון על הכרטיס (המארז הוא ג'נרי רגיל עם מאוורר על המעבד , אחד מתחת לכלוב הכונן הקשיח ועוד אחד כמו שציינתי בנ"ל) כמובן יש את המאוורר המובנה על הכרטיס., לוותר או לנסות בגבולות הטעם הטוב? (מישהו ביצע ניסויים על הכרטיס הזה?)
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מתוך שעמום (וחוסר שביעות רצון בNSF CARBON) התחלתי להתעסק עם הכרטיס הזה קצת משום מה, אני לא מוצא את טמפ' הכרטיס בשום מקום, וגם תוכנות "חיצוניות" לא מציגות אותו עצרתי , כי הכרטיס חם מידי, ואני לא רוצה לגרום לו נזק , מה המגבלות שלו מבחינת חום? האם לכרטיס יש חיישן בכלל? האם יש לו פוטנציאל לOC? (אשמח לדעת לכמה הגעתם איתו - למי שיש)
-
- 2 תגובות
- 462 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני תמיד הייתי נגד לעשות OC, אך הפעם רציתי לנסות קצת. ברשותי המערכת בנויה על מארז CM690II מעבד I5 2500 עם קירור MUGEN 2 זיכרון 8GB 4X2 לוח אם COLD LAKE ספק SS S12II 520W קשיח סמסונג F3 1TB כ.מסך GIGABYTE 6850 OC. המאוורר מכוון בSPEEDFAN, כך שהוא עולה אקספונציאלי מ45 מעלות (30%) עד ל65 מעלות (100%). התחלתי לעבוד עם OVERDRIVE שבCCC. הגעתי לכמה מצבים שעשיתי פריינטסקרינים לניתוח שלכם. כל המצבים אחרי OCCT ללא בדיקת שגיאות, DIRECTX10 ורזולוציה של 1024*768. OCCT נעשה במשך רק 5-6 דקות אחרי שראיתי שהטמפ' מתייצבות. שאלה מס' 1 אני צריך הסבר מה זה: GPU TEMPERATURE GPU TEMP #1 GPU TEMP #2 GPU TEMP #3 שאלה מס' 2שמתי לב שאם אני קובע את המאוורר ל35% הוא נהיה חירשי, אך גם שום…
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, התקנתי היום את ה- ACCELERO S1 + ARTIC TURBO על הכרטיס הנ"ל. לרוע המזל וגם לפי קריאה ה - 8 RAMSINKS שמגיעים עם האריזה ומכילים דבק טרמי מאוד חלשים ונופלים בתזוזה המינימלית ביותר. האם מישהו יודע מהיכן ניתן להשיג דבק טרמי שיחליף את הדבק שהגיע מן המפעל? או האם קיים פיתרון אחר? נכון לעכשיו יושבים על הכרטיס רק 6 מתוך ה 8 עד כמה זה באמת משמעותי? הכרטיס עומד על 42c במנוחה כאשר הוא עמד על 63c לפני כן. טרם נבדק ב 3DMARK. עזרכתם אודה.
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
ביצעתי המהרה לכרטיס מסך: GPU CLOCK: 685MHZ המליצו לי על 700 אך כל מגה מעל 685 גרם ל 3DMARK06 לקרוס. Memory: 1035MHZ Shader: 1755MHZ 3DMARK06 הניב תוצאה של 14008. איך התוצאה, מספיקה? יש מקום לשיפור? אשמח לשמוע הצעות. בנוסף צירפתי כמה תמונות של התצורה הנוכחית עם כל המאווררים + Accelero s1 מי שמתעניין. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
1) אני משנה בלוח הבקרה ממצב אוטומטי לידני ושם על 99% ולמרות זאת אין שום שינוי בטמפ/ רעש... 2) הכרטיס בOC ב66-68 מעלות במאמץ זה תקין? 770/1850/1960 3) איך אני בודק חום במהלך משחק?
-
- 11 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לעשות OC ללוח הבא gigabyte 8ik1100 oc איך עלי לעשות זאת?מה הם התוכנות המומלצות! ואיך אני בודק את התוצאות?
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
מעבד:פנטיום 2.4 HT לוח אם:8knxp זכרון:twin moss 2*256 twister 466Mh 1: אני לא מצליח לנעול את ה pci/agp אפילו כשאני מקנפג את הbios ל locked כשאני מעלה את המחשב easytune מציג לי ערכים רגילים כלומר גם ה pci וגם ה agp עולים יחסית לfsb המומהר .???. 2:אם אני מנסה להמהיר את הביצועים פתאום אני מקבל תדרים נמוכים להחריד של 1000 -1100 מגה הרץ במעבד והמתח שלו נופל מ1.525 ל 1.10 ומשהו וולט או שהמתחים גדלים ל 1.6/2.8 במקום 1.5/2.6 ל זכרון / כרטיס מסך בהתאמה. מה יכול לגרום לתופעות הללו ? משהוא נתקל במקרים דומים ?
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום לכולם! פעם ראשונה שלי פה. יש לי שאלה: יש לי את המעבד והלוח מהכותרת.הלוח באופן רגיל עובד ב מהירות 833,אבל ידוע לי שאפשר לעשות לו OC ל1066. איך אפשר לבצע את זה? מה הסיכון בזה (OC פשוט יחסית)? הצעות,הערות או לינקים חשובים,יתקבלו בברכה! PEACE
-
- 0 תגובות
- 377 צפיות
-