אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנן לעשות oc למעבד שלי ואני הבנתי שכדאי להעלות את מהירות הבאס ב-5 כל פעם ולבדוק עם הוא יציב אז השאלה שלי זה=כל כמה מגה הרץ צריך להעלות מתח וכמה?? עוד שאלה בקשר לאובר קלוק בכרטיס מסך שלי= איך פותחים צינורות???
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
היי , כמו שאתם רואים קיבלתי את החלקים , זה פחות או יותר מה שיש לי כאן : amd 3500 939 winchester msi board G.Skill 3200 512x2 x850xt קירור סטוק למעבד , רק שמתי משחה טרמית as5 המעבד בלי אובר קלוק (2200 מגה הרץ) עומד על 35 מעלות במנוחה. אין לי מושג כמה בעבודה , תנסו לשער לבד :\ בכל מקרה , יש לי ידע באובר קלוק , אבל ממש לא ב 64 ביט ובכל הדברים שהשתנו. היה לי פשוט athlon 1700 & epox 8rda , והגעתי איתו ממש רחוק. קיצרררררר :] העפתי מבט בביוס , ראיתי דברים חדשים שאין לי מושג מה הם. כמו 16 וחץ למעלה ועוד 16 ו חץ למטה , אחד ליד השני , נראה לי זה קשור ל pciE כמו כן , ראיתי משהו מכפלה של 5 , שגם היא אין לי מושג. אני לא מבקש שתכתבו לי עכשיו מדריך שלם מה זה כל דבר…
-
- 13 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי זיכרונות333 kingmax עכשיו הם מכוונים אצלי בביוס על 6 2 2 2 by spd עכשיו רציתי לדעת איך אפשר לסחוט מהם את המירב המחשב עולה במצב1:1 על 9 4 4 3 אבל יש קריסות במערכת אני עומד כרגע על fsb 204 איזה תיזמונים נחשבים טובים ואיך אפשר לשפר תודה מראש לכול העונים
-
- 0 תגובות
- 420 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש (http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=91065.0) ורציתי לדעת איזה קירור אני צריך בשבילו...אני ממש לא מבין באובר קלוקינג אז דברו במושגים פשוטים בקשה ;D התקציב גבוה אז תשפכו רעיונות... תודה
-
- 2 תגובות
- 468 צפיות
-
-
יש לי את המפרט הבא: p4 2.6 abit ic7 geil LL pc 3500 SP94 with enemax 92 fan וספק ANTEC TRUE POWER 4300W תקנו אותי אם אני טועהץ ל2.6 יש רק סטפינג 1 לא? אני לא יכול לעבור את ה3.3 ואני רואה אנשים אחרים אם קירור אוויר פחות טוב משלי עוברים את ה3.6 אם מתח נמוך וקירור פחות טוב משלי. מישהו יכול לעזור לי להמשיך בOC?
-
- 4 תגובות
- 490 צפיות
-
-
אני מתכנן אוברקלוק קל ואני מחפש קירור יעיל ולא רועש מידי טמפ' במנוחה- 37-41 טמפ' במאמץ- 57-59 אני כרגע על קירור סטוק בקשר למשחה טרמית קראתי מביקורות שocz freeze טובה או שarctic silver תספיק בקשר לאובקלוק אני בספק אם אני אצליח לייצב אותו מעל 2.6 עם הלוח הזה
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
קודם כל מפרט קטן: מעבד intel core 2 duo E6300 1.86GHZ זיכרונות: 1GB כל סטיק DIMM1: OCZ XTC Vista Upgrade Edition OCZ2VU8001G DIMM3: G Skill F2-6400PHU1-1GBNR ב800MHZ התזמונים של שניהם זה 5-5-5-15 ולוח אם: Motherboard Name Gigabyte GA-EP43-UD3L ספק כוח: enermax liberty 400W אז ככה: לפני 3 שנים קניתי את המחשב עם שתי סטיקים הGSKILL והלוח gigabyte p965 ds3 לפני כמה זמן אחד מהסטיקים התקלקל אז עברתי לשתי סטיקים של הocz בכל מקרה עם הלוח הקודם המעבד היה באוברקלוק של 1.86@3GHZ אבל לפני שבוע הלוח נדפק עד שהוא כבר התחיל להציג נתונים שגויים בביוס וגם בסוף לא עשה בוט אז קניתי את ה Gigabyte GA-EP43-UD3L והוא אחלה לוח, נראה כמו גרסת 2008 של הלוח הקודם שלי, והוא אפילו עוד יותר מפותח ומקצ…
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
קודם כל הפורום הזה משהו בסט!! אני רוצה לעשות אוברקלוק למחשב כי הוא ישן ובקושי זז כמעט... ואני צריך כמה המלצות שלכם + תוכנות ביצוע... הכוונה בתוכנות היא תוכנה שמודדת את החום במארז, פרטים על מאווררים מחוברים וכאלה... צירפתי תמונות מהתוכנה CPU-Z לגבי מפרט המחשב שלי... תודה רבה לכל מי שעוזר! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
היה לי לוח אסוס p5b deluxe עשה לי בעיה עם הזכרונות קורסייר 8500 2 ג'יגה המעבד שלי נותן עד 3.4 אבל כשה אני מנסה לתת לו 8X425 כמו בלוח הקודם הוא לא נדלק אותו מתח למעבד זכרונות עובדים על 533 על מתח 1.9 רק לשם הבדיקה כמה שנתתי מתח לצ'יפ המחשב לא רוצה להדלק על הבאס הזה כבר השתגעתי עם משהו יוכל לעזור לי ממש תודה
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שמתי זכרונות על 100 מכפלת HT על 3 ו FSB על 225 1.450v הוא עומד על 36 מעלות ב FULL LOAD עכשיו שאני מעלה ל 230 הוא לא עובר שם בדיקה (prime95 S&M) ניסיתי להעלות את המתח ועדיין הוא לא עובר עצות מה לעשות? תודה מראש!!
-
- 11 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום, היום עשיתי אוברקלוק למעבד הP4 שלי והגעתי מ2.4 ל2.61. עכשיו, הטמפרטורה של המעבד במנוחה לפני האוברקלוק היתה 55 מעלות! אחרי האוברקלוק הטמפרטורה היא 58 מעלות! שניסיתי להעלות את הבאס עוד קצת, תוכניות התחילו להיתקע ולהיסגר. השאלה שלי היא אם אני יוסיף מאוורר למארז ( אני משתמש במאוורר שבא יחד עם המעבד, ולמארז יש לי רק מאוורר מקדימה..מכניס אוויר) אני יוכל לעשות אוברקלוק יותר גדול? כי אני רוצה להגיע לפחות ל2.7... הסתכלתי בכתבה על להכין את המחשב לאוברקלוק אבל היא מלפני שנה וזה כבר לא רלוונטי. אז מה בעצם אני יכול לעשות כדי שאני יעשה אוברקלוק יותר רציני?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם המפרט מחשב שלי הוא ככה לוח אם של גיג'ה בייט 945GCMS-S2 מעבד E5300 2.6 MHZ 2M זכרונות שני סלוטים כל אחד של קינגסטון 1 גיגה 667 עובד בדואל צנל עכשיו רציתי לעשות אוברקלוק קטן. למעבד יש לי קירור סטוק במארז יש יותר מאוורים מהרגיל. עכשיו ככה הסתכלתי במדריך שלכם ואני צריך הסבר קטן בבשביל לא לעשות נזק. בCPU HOST אמרו לי לעלות כל פעם 10 MHZ בזכרונות לנעול את התדר על 2.2 בכרטיס מסך על 100MHZ האם חייב לעשות את זה גם באובר קלוק קטן? ולגבי המתחים זה החלק שהכי פחות אני מבין אם נגיד במקום מהירות 2.6 המקור אני רוצה להגיע ל3 האם צריך לנגוע במתחים של המעבד או בשאר הדברים ואם כן איך יודעים כמה לתת מבלי לעשות נזק? תודה רבה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
x48 ds4 tr 120 אני על מתח סטוק של המעבד FSB 425 זיכרונות על 850 g.skill ddr2 4096mb 800mhz 2gx2 cl5 כשאני בא לעשות בדיקת מאמץ ב S & M זה רושם לי שהCPU USAGE על 100% והמחשב פשוט תקוע.. ממה שהבנתי ב5 דקות שהוא פעל הטמפ' המקסימלית היא 63 מעלות במאמץ האם אני יכול להמשיך באוברקלוק ל3.6?
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
קניתי מעבד חדש ולוח של Gigabyte ga-p35c -ds3r בנוסף יש לי גם זכרונות של קורסייר DDR2 XMS2 800MHZ 4CL 2 GB אני רוצה להגיע ל 3 GHZ עם הקירור סטוק שלו. מעולם לא ניסתי לבצע אוברקלוק אז אשמח אם יש מישהו שיוכל להנחות אותי מה לבצע בביוס.
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למחשב שלי (מעבד AMD K6-2 350) וישנם כמה דברים שאני לא מבין מהטבלאות על הלוח אם (החברה נקראת UZI אבל בכל התוכנות כתוב שהוא מיוצר ע"י קומפאק) מה הכוונה למהירויות המיוחסות בטבלאה של ה cpu|sdram|pci שיש לה שני עמודות של ICW179 ושל ICS9248-81 ? אם מישהו יכול לתת לי גם עצות באיזה צורה ואיך לעשות את האוברקלוק , הכוונה להעלאת המכפלה ,העלאת המתח למעבד או העלאת מהירות הBUS אם לזאת הכוונה בטבלאה.. כרגע הבאס הוא 100 3.5 SiSoftware Sandra Processor(s) Model : AMD-K6 3D processor Speed : 350MHz Multiplier : 3.5x Model Information : K6-2 3D (Chomper) 266-550 2.2-2.4V (Revision/Stepping : 8 / C (0 Stepping Mask :…
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם המפרט שלי הוא דיי ישן לוח של ASUS TUV4X מעבד פנטיום 3 1000 מגה הרץ זיכרון 1.5 גיגה SDRAM מהירות 133 מגה הרץ כרטיס מסך ATI 9500 PRO ורציתי לדעת אתמול התעסקתי בביוס וראיתי שאפשר לעלות את מהירות הבאס המהירות היא כרגע 133 ולפי מה שראיתי אפשר לעלות עד 192 השאלה כמה אני יכול לעלות מבלי שיגרם נזק אני עם קירור סטוק. ורציתי לדעת מה הטמפרטורה המותרת למעבד פנטיום 3 וללוח עצמו? תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 376 צפיות
-
-
שלום אני לא מבין ממש בכל העניין אבל מישהו די עזר לי להתחיל לעשות אוברקלוק למעבד אתם יכולים לראות את המפרט שלי במפרט שלי יש לי את הטווינמוס המעאפנים שמוכרים ב KSP אז אמרו לי להוריד את המהירות ל 333 כדי שהזכרונות לא יגבילו את המעבד קיצר הורדתי ל 333 ושמתי את התזמונים על 3-3-3-8 שמתי גם את ה HTT FREQUENCY על 5X והעלתי את המתח על המעבד 1.4->1.5 הצלחתי להגיע ל 235 כלומר ל 2588 שזה יהיה יציב ויבור בדיקת SUPER PI אבל כשאני מנסה להעלות ל 240 זה פשוט לא מצליח לעבור את הבדיקה ונתקע בהתחלה הנה תמונות מ CPU -Z מהאוברקלוק המקסימלי אליו הצלחתי להדיע לפי מה שהבנתי אני אמור להמשיך עם האוברקלוק בלי בעיות עד שהזכרונות לא מגיעים ל 200 מגה הרץ אבל זה פשוט לא הולך יש לכם עצות…
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
איך אני מתחיל את ה OC? אני עושה ENABLE לCPU FREQUNCY והמהירות יורדת בווינדוס למה זה ? אפשר הסבר איך עושים בלוח הזה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 391 צפיות
-
-
אני עושה מודינג ואני עדיין לא החלטתי איזה מאווררים לשים במארז חשבתי על 2 אפשרויות אפשרות 1: 2מאווררים 80מ"מ מקדימה מכניסים אוויר 2 מאווררים 80מ"מ מאחורה מוציאים אוויר 1מאוורר 120מ"מ בגג מוציא אוויר אפשרות 2: מאוורר 120מ"מ מקדימה מכניס אוויר מאורר 120 מאחורה מוציא אוויר מאוורר 120 בגג מוציא אוויר מאוררים ה 120מ"מ יהיו המאווררים האלה": http://www.thermaltake.com/accessories/dcfan/led/thunderblade120.htm שעולים 66 דקל בפנדס והמליצו לי שהם טובים וה 80 מ"מ אני חשבתי על המאוררים האלה: http://www.thermaltake.com/dcfans/35drivebay/a1873.htm ה80 מ"מ האלה טובים? איזה מהאפשרויות יותר טובה? ואיזה עוד כדאי לשקול? תודה,טל
-
- 3 תגובות
- 418 צפיות
-
-
טוב אז היום החלטתי שאני קונה מאוורר חדש למעבד כיוון שהוא הגיע לטמפרטורה הנחמדה של 80 מעלות והמחשב עשה ריסט... אז ראיתי שני מאווררים עם ביקורות טובות והמלצות הם טובים גם מבחינת הביצועים וגם מבחינת הרעש לפי מה שהבנתי מהביקורות... אני לא יודע איזה מהם לקחת זה: COOLERMASTER Aero 7+ או זה: VANTEC AeroFlow VA4-C7040 FOR AMD ??? תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שבוע טוב חברים, אני כבר הרבה זמן מחפש ולא מסתדר כל כך. אני מחפש לעשות משהו בסגנון הזה : או שהם ישבו ביחד או לחוד , אבל הכי חשוב שיהיה אפש להרכיב אותו לרצפה ולא לקיר , ושהמיכל יהיה גבוה , ושיהיה לו חור למילוי מלמעלה והיציאות והכניסות מלמטה , ראיתי משהוא ממש נחמד : שאומנם נתמך בקיר אבל אני חושב שאני יכול להרכיב אותו עומד בכל זאת , הבעיה שהוא לא במלאי באתרים שעושים משלוח לארץ ראיתי שאפשר להרכיב לבד קומבינציה ממשאבה לחוד מתאם ומיכל ועוד כל מני אביזרים אבל אני לא מבין מה מתאים למה. אשמח אם מישהוא יודע ויוכל לעזור לי לבנות כזה מערך של משאבה ומיכל , ( מ frozen cpu או כל אתר אחר שיש לכם נסיון איתו) תודה! - - - תגובה אוחדה: - - - טוב כרגע ראיתי את זה : פה מכירים?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המאורר שבלוח הזה מרעיש בטרוף והטמפ' של הציפסט מסרבת לרדת מ 50 מעלות (אלא עם חדר ממוזג מאוד) עקב המיקום הבעייתי שלו, אני צריך לבחור מאורר חדש שלא יחסום את הכניסה של הכ.מסך אז רציתי לשאול פה, יש איזה מאורר מומלץ ? זה פשוט מטריד אותי מאוד ואני חייב למצוא פתרון ומהר תודה
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי מארז גדול ויש לו כרגע 4 מאווררים שמחוברים לבקר של ונטק נקסוס אני רוצה להחליף אותם {כבר ישנים אולי 4 שנים ואחד לא עובד} רציתי ליקנות את הרביעיה של המאווררים של טרלמלטק אם הבקר בגודל 3 וחצי אניטש אבל אין את זה וכנראה לא יהיה עכשיו יש משהו חדש גם 4 מאווררים של טרלמלטק בלי בקר במחיר של 50 או 60 שקלים {לא זוכר} אבל נראה לי השמאווררים הנוכחיים שמוכרים פחות טובים מאלו שהפסיקו לימכור יש לכם אולי המלצה ל 4 מאווררים טובים שאני יכול לחבר לבקר של ונטק נקסוס יש לי גם כרטיס מסך של אסוס דגם v9180 כרטיס ישן אבל עובד רק המאורר שלו התחיל לעשות כל מיני רעשים משונים וגם אותו אני רוצה להחליף יש שני דגמים שאני רוצה לדעת מה ההבדלים בניהם ומה יותר טוב אחד זה THERMALTAKE CRYSTAL ORB FO…
-
- 11 תגובות
- 617 צפיות
-
-
תקשיבו אני מתכנן לעשות אוברקלוק ל- RADEON 9600 XT (ואולי סתם בא לי לקרר אותו.. ) ואני צריך את העזרה שלכם בבחירת גוף קירור, שקט יחסית, מצד שני שיעשה את העבודה כמובן... ;D מקווה שתוכלו לעזור ותודה!
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף גוף קירור למעבד שלי שהיה יותר טוב,חשבתי לקנות את ה-SUNBEAM TUNIQ אבל בחנות הם רוצים 150 ש"ח על ההתקנה של הקירור החנות המליצה על קירור אחר,Thermaltake Big Typhoon VX מה אתם אומרים: איזה כדי לקנות? שווה במחיר ? על איזה אתם ממליצים?
-
- 10 תגובות
- 839 צפיות
-