עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אורח
    Started by אורח,

היי אני רומה לעשוטת OC למעבד אז איך אני בדיוק נכנס לביוס ומה בדיוק לשנות שם כדי לעלות את המחשב לדוגמא ל 2.8 GHZ הנה המפרט שלי: Pentium 4 2.4C 800FBS Intel original ht Gigabyte Ga-8IPE 1000 L (Intel 865) Sata, Lan, 6 ch so Gigabyte Ati Radeon 9600 Pro DDR 512MB(256*2) 400 PC3200 GeIL With Cooling Westeran Digital 80GB 8 MB Cache

• 5 תגובות
    • 544 צפיות
  2. שלום לכולם! הכנתי מסך LCD וחיברתי אותו ל- PARALLEL PORT לפי הסכמה שבאתר והכל עובד מעולה! (נ.ב, ישנה טעות בסכמה, פין 5 של המסך מחובר שם לפין 14 של הפרלל. פין 5 של המסך צריך להיות מחובר להארקה (חוט שחור במולקס) אחרת המסך לא יפעל וישים תצוגת איתחול תמיד... הפינים המאורקים: 1,3,5) בכל מקרה, ברצוני עכשיו להוסיף כמה כפתורים (4 בערך) על מנת לשלוט בפונקציות של המחשב מהם. האם מישהו ניסה? אני יודע שלפורט יש בערך 5 כניסות או יותר אפילו אך לא ניסיתי ורציתי לדעת אם יש אולי סכמה לכך. תודה, נדב

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  3. Started by Vatos-Locos,

יש לי מולקס, עם חיבור אדום שחור שחור צהוב ומאורר עם שתי חוטים, שחור ואדום לאן אני מחבר את זה ואיך זאת אומרת איך אני חבר את זה לברזל המעאפן הזה שתקוע שם.. ובכלל הסבר קצר על המולקס אם אפשר מה אומר כל צבע ולמה מאורר מתחבר רק ל2 והרדיסק לכל ה4..

• 10 תגובות
    • 921 צפיות
  4. Started by shyimo,

שלום, אני רוצה לעשות אובר קלוק לבאס של המעבד כי הגיעו אלי זיכרונות של 400 mhz ואני לא יכול לנצל את כולם כי הבאס שלי נמוך איזה מערככת קירור/מאוורים אתם ממליצים לאובר קלוק של מעבד פנטיום 4 2000 mhz? תודה רבה. נ.ב רעש לא מפריעה לי...

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  5. שלום רב לכולם! בעוד כ 10 ימים אמור להגיע אליי המחשב החדש שלי שבו אמור להיות מבוצע אוברקלוק. המעבד המדובר הוא AMD BARTON 2500+. עשיתי חיפוש ולא יודע למה לא הצלחתי למצוא על אף שאני בטוח שכנראה היו איזה מליון תראדים על הנושא. אני רוצה לדעת איך פותחים מכפלה במעבד הנ"ל (אף פעם לא היה לי נסיון עם AMD). מודה לכם מראש! רומן

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  6. מישהו יכול להסביר לי את כל הסימנים שהקפתי בעיגול שחור????

• 7 תגובות
    • 607 צפיות
  7. הCoolermaster עולה 285. הVantec עולה 174. ראיתי את הקולרמסטר (בתמונה) הוא נראה גדול ומסורבל זה יכול להפריע, מי מבין השניים עדיף?? תודה ויום טוב!

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ranyr,

יש מישהו שקנה שיודע כמה היא חזקה?ובכלל אם כדאי.. הMulticolor Light Tube הארוכה...

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  9. Started by 1nstall,

היי מישהו יודע איפה אפשר להוריד את 3D2003 תודה מראש לעוזרים INSTALL

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  10. Started by SMSM,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=4914 אני כבר הזמנתי 2 חתיכות, מה איתכם ? זה נותן למחשב ערס-שיק .... !

• 11 תגובות
    • 809 צפיות
  11. אוקיי, בראש ובראשונה אני מצטער מאוד כי אני בטוח ב100% שכמעט כל הפורום הזה מדבר על המאוורר האידיאלי גם ל P4 וגם לAMD אבל פשוט אין לי זמן לקרוא את הכל ואני מזמין את המחשב ביום ראשון אז נמשיך? אני צריך מאוורר טוב שיתן לי ביצועי OC נחמדים ל AMD אז ככה, המפרט שלי זה זה AMD Athlon XP 2800 + BARTON Abit NF7-S TwinMos 512mb 400ddr Hercules Radeon 9500 pro אני מחפש מאורר טוב שלא יהיה יקר מדי ושלא יהיה רועש מדי, ושיתן לי ביצועי OC טובים. בעיקרון אם תוכלו תרשמו את סוג המאורר שאתם ממליצים לי עליו, ולאן אתם חושבים שאני אוכל להגיע איתו. תודה רבה ושוב אני מצטער

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  12. Started by Mr Gadget,

אני כרגע ב OC של 2GHZ@2.5GHZ מהירות BUS 125*4@100*4 עכשיו היחס בין המעבד לזיכרון כרגע הוא על אוטומטי(לוח של ASUS P4S533-E) והזיכרונות הם Micron PC2700 איזה יחס עדיף לעבוד עם הזכרונות? והאם יש למישהו אתר שמסביר על היחס בין המעבד לזיכרון מתי צריך להגדיל להקטין וכו'... תודה

• 12 תגובות
    • 702 צפיות
  13. Started by com555,

רציתי לדעת לדוגמא כשאני קונה כרטיס מסך, אני צריך לדעת אם אני יעשה לו OC או לא? מה שאני מנסה לומר זה, שהאם OC יכול לשנות את דעתי כללי , בקשר לקניית כרטיס מסך? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 419 צפיות
  14. Started by yambtz,

אני כל הזמן רואה שאנשים משתמשים בזה אבל אין לי מושג איך קוראים לזה בעברית, כמה זה עולה, והכי חשוב, איפה משיגים את זה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by cousinIT,

יש לי לוח D850EMV2 איך אני מוסיף לכרטיס מסך ג'יפורס 2 מתח? והאם אני צריך? עשיתי אוברקלוק למהירות ליבה 210 וזכרונות 180 האם אני צריך להוסיף מתח בשביל אוברקלוק נוסף? בכל מקרה איך מוסיפים מתח...

• 2 תגובות
    • 475 צפיות
  16. Started by GamesFreak,

אני צריך להחליט בין שני מאוורירים שאני אקנה, Aero Cool Extreme או Thermaltake Volcano 11. אבל זאת לא השאלה! השאלה היא: שמתי לב שבוולקנו יש אפשרות לשנות את המהירות של המאוורר, הם כשאני אשים אותו על הכי נמוך, הוא יהיה שקט כמו ה-Aerocool אבל בוא זמנית גם במהירות כמו של Aerocool??

• 5 תגובות
    • 532 צפיות
  17. גלשתי באתר בחו"ל וראיתי את המארז הזה : פשוט חזק !!!!!!!!! איפה יש לעשות כזאת צביעה בארץ ?!? בבקשה אני חייב !

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by xbx,

משהו מכיר מקום באיזור המרכז שבו חותכים מארזים? חלונות, מאווררים 88מ"מ וכו'? תודה למי שיעזור

• 8 תגובות
    • 733 צפיות
  19. Started by Ran B,

אוקי לפני שאני אוסף את הכלים הדרושים.., כבר כמה חודשים טובים ויותר, יש לי בעיית חום רצינית מאוד במסך! מסך 17 אינץ' של LG מהגדולים והמגושמים והשטוחים.. ;D לא רק שהוא ישן די הרבה, והוא מרצד לו ורוקד לו בכיף ובסבבה.., ולצערי הרגלתי את הראיה של העיינים שלי, לראות מסך מרצד, כי לשבת מול מסך מרצד כל יום, במשך כמה שנים טובות, זה קצת מזיק לעיינים.., ואני שם לב שאני מאבד קצת את חוש הראייה החדה שלי.. :-\ אבל עדיין.., אני ברזולוציה גדולה מאוד! והכל אצלי קטן, ככה שבכלל אני מנסה להרגיל את עצמי לא לאבד את חדות הראיה, ולגרום לעין שלי להתמקד טוב יותר.., וזה גם עוזר לעין.. 8), או הורס אותה.. חיחיי : וגם כל מי שמסתכל על המסך שלי (חוץ ממני) מתחרפן, ומבקש ממני לעשות משהו ומהר!, אני א…

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי חברה מה המצב.... תאמינו או לא עשיתי מוד לוודוו והגברתי את המתח לליבה והוא התייצב על 200 MHZ שזה מדהים כשלעצמו.... איך עשיתי??? חיברתי לרכיב בקרת מתח לרגל הראשונה טרימר שזה בעצם פוטנציומטר איכותי ורגיש ואת הצד השני שלו חיברתי לאדמה הרגל הראשונה היא בעצם הסנסור של המתח החוזר כלומר אם אני מקצר אותה טיפה אני מגברי את מתח היציאה עד שהם שווים למרות שמכיוון שיש איבוד מתח מהרגל של החישה ביחס ישר המתח שיוצא לליבה טיפה יותר גבוה. עכשיו מה שאני מנסה לעשות זה להכניס יותר מתח לזיכרונות העניין הוא שאני לא מצליח למצוא את ה DATASHEET של הרכיב בקרת מתח.... מישהו ראה אולי איפשהו מוד דומה לשלי שהגבירו את המתח לזיכרונות? יש תמונה לוקח לה זמן לעלות..... >

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  21. Started by ass-s,

שלום ! אני בעליו הגאה של מעבד AMD XP 1800 ומה שרציתי לדעת זה מה יכולות האוברקלוק שלו. הקוד שרשום עליו הוא- AXDA1800DUT3C JIUHB0311UPBW תודה!

• 7 תגובות
    • 553 צפיות
  22. מה רואים שם? את המעלות במחשב? או שזה כמו אלסידי? והאם אפשר לשלוט משם על המאווררים במחשב? ושאלה אחרונה בכמה מאוררים אפשר לשלוט משם? נה הבקר http://www.pch.co.il/docs/pd-291033436.htm

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  23. Started by Psychopath,

Aight here goes: I bought my new vantec Aerflow VA4-C7040... I installed it and my CPU temp is 45 at idle(5 higher than with the stock cooling.. my steps of installation: 1. remove old heatsink 2. wipe the thermal pad left overs from the CPU with ear sticks 3. apply some (I'm not good at that) thermal paste on the CPU, and some one the heatsink.. 4. put on the heatsink 5. running the computer... ---------------------------------- The fan of the AerFlow works faster, the heatsink is better... what in hell can go wrong? the installation. I have a feeling i didn't install the heatisnk right (maybe some bad thermal paste applying, god knows.. please help me out here... advice…

• 7 תגובות
    • 530 צפיות
  24. Started by michaelsko,

שלום. הזמנתי Nanotherm Blue II מחנות PCH והם אמרו שזה יקח המון זמן. רציתי לדעת עד כמה המשחה שמצוינת בכותרת טובה יותר (אם בכלל). באתר של המשחה אין מספיק פרטים והצלחתי למצוא רק ביקורת אחת עליה. בביקורת זו בדקו אותה מול AS3 ויצאו תוצאות דומות מאוד (מעלה אחת לטובת AS3). אם מישהו שמע או ניסה, אז אני אודה אם תספרו לי עליה קצת. מחיר : 50 ש"ח ביקורת : http://www.mikhailtech.com/articles/tim/cmcompound/ http://www.pch.co.il/docs/pd-31171654.htm תודה מראש

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  25. Started by tordek,

שלום, הטמפרטורה של המעבד שלי AMD 1700+ היא כ 60 מעלות האם זה סביר? אני זקוק לתוכנה אשר נותנת לי לראות את הטמפרטורה של המעבד בזמן הגלישה ב ווינדואוס.

• 2 תגובות
    • 440 צפיות

דיונים חדשים בפורומים