אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי 6600GT ואני מנסה להעלות לו את הCORE SPEED למעל 570 בעיה שכל פעם שאני מנסה ומריץ את 3DMARK05 אני מתחיל לראות ירוקים מוזרים כאלה יש משהו לעשות נגד זה? אני יודע שזה לא בעיה של חום כי הוא מגיע בשיא לי85 מעלות (בדקתי בריוה טונר בזמן שהפעלתי את 3DMARK)
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 לוח-אם: ASUS P5Q PRO כ.מסך: Club3D GTX 260 216 processors 896MB GDDR3 FHD דיסק קשיח: Seagate ST3500410AS 3.5" 500GB SATA2 16MB זיכרון פנימי: OCZ Platinum DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-18 צורב: LG GSA-GH22N X22 SATA DVD מארז: CoolerMaster CM 690 ספק כוח: Hiper S625 625W 80+ Bronze קירור למעבד: Thermalright Ultra-120 eXtreme 775 Nexus Real Silent Case Fan 120mm מסך: Asus 22" MW221C 2ms LCD טמפ' http://img95.imageshack.us/img95/5429/tempq9550.jpg מה עוד אני יכול להביא שיעזור ? איך אני יכול להגביר את עוצמות המאווררים של כ.מסך ושל המעבד?
-
- 11 תגובות
- 757 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה SYSTOOL והוא לא הצליח למצוא איזה לוח אם יש לי וגם מהרשימה לא מצאתי איך אני יכול למצוא את הלוח תעזרו לי פליז תודה
-
- 13 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אוקי אז ככה....כרגע אני על OC כזה: 375 FSB 4:5 זכרונות על 5-5-5-15 מתח מעבד רגיל לא נגעתי כול שאר המתחים על AUTO עכשיו ניסיתי לעשות 1:1 400FSB וכמובן שלא יציב עכשיו שאלה לעלות מתח רק למעבד?כי ברגע שאני מעלה בדרגה אחד יותר כבר הטמפ של המעבד במנוחה על 45C קיצר השאלה שלי העם לעלות רק למעבד ולראות מתי יתייצב ומה הטמפ שיהיה מותר לי להשאר איתה? נ.ב מפרט בצד ןאני רוצה להוסיף שאני על קירור BT
-
- 7 תגובות
- 604 צפיות
-
-
זה המפרט שלי p4 2.6 m/b intel 865pe FSB 800 mhz 2 ddr ram 512mb 400 mhz ati radeon 9600 pro אני רוצה להעלות את המהירות של המעבד ל3.2 ואת הבאס ל1000 אני יכול לעשות את זה בלי אמצעיי קירור? או בלי השקעה כספית גדולה? אם לא אז בקשה תגידו לי עד כמה אני יכול להעלות בלי לקנות מערכת קירור מתוחכמת
-
- 5 תגובות
- 580 צפיות
-
-
HI FRIEND'S IN THE END I RECEIVED MY COMPUTER YOU CAN CHEAK DETAILS OF MY COMPUTER I RUN THE 3dmark AND THIS THE RESULT I RECEIVED 3dmark2001se-19040 3DMark03-6500 NO OC I WANT TO ASK YOU ABOUT OVER CLOKING I TRY IT 220 BUS I GET 3.500MHZ WORK OK WHEN I PUT 230 THE WINDOWS GET STUCK I INSTALL WINDOWS A I HAVE THREE FANS 2 BAEK AND 1 ASIDE AND I WANT SOME TO HELP ME OC THANK YOU YOU CAN WRITE IN HEBREW 8) :-\ :-\
-
- 11 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לוח פנטיום 3 866Mhz לוח אם של ABIT לא זוכר איזה דגם חבר'ה השתגעתי אני רוצה לעשות OC ואני מנסה את כל האפשרויות בביוס ואין אפילו אפשרות אחת שבה אני יכול להעלות את הבאס ראיתי שבOC DataBase יש כאלה אם פנטיום 3 שכן הצליחו לעשות OC אני ישמח מאוד אם מישהו יעזור...........
-
- 4 תגובות
- 440 צפיות
-
-
ישל י מעבד 3200 VENICE ולוח A8N-E זכרונות ADATA 500MHZ רציתי לדפוק לו קצת OC אבל הביוס הלא יותר מדיי ברור של ASUS האלה לא מובן כ"כ אני לא רוצה לעשות OC מעפן עם ה3% , 5% וכו' שיש להם שם יש איזה מישהו עם הלוח שיכול לפשט לי את העניינים? באיזה כמה שלבים פשוטים? תודה
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
שקניתי את הכרטיס.....מזמן.......לפניי חודש ואז חבר שלי בא אליי ועשה לי את הOC פתח צינורות וזה.....ועשה אותו X850XTPE עכשיו פירמטתי אז הצינורות עדין 16 הוא אמר לי אבל הוא לא יכול לבוא לפה אז מה אני עושה עכשיו כדי לעשות את זה שוב X850XTPE מוריד ATO TOOL ואז מה אני עושה שם?
-
- 4 תגובות
- 508 צפיות
-
-
חבר'ה, אני מנסה לעשות פה oc למערכת. אז ככה: Intel Pentium 3 800EB MHZ Asus P3V4X MOBO Voodoo 5 agp 256 MB SDRAM 3-3-3-6 אז אני מנסה לעשות oc, אבל המכפיל שלי נעול.. העלתי את הבאס מ133 ל140, אז קיבלתי 840 מה"ץ, המכפיל הוא 6, כמו שהבנתם. ראיתי שהלוח יכול לאפשר מכפיל של עד 8, אבל הוא נעול בלוח, אני לא יכול לגעת בו. אני יכול להעלות fsb עד 150, אבל שוב, המטרה שלי היא לפתוח את המכפיל.. האם יש אפשרות כזאת? האם יש איזשהו מוד שאני יכול לעשות בשביל לפתוח את המכפיל? הקירור הוא קירור סטוק, אגב, אבל אני לא חושב שתהיה איתו בעיה. הזכרון עובד כרגע על 1\1 עם הבאס. אז מה אתם מציעים? נדב. עריכה: שכחתי להוסיף, יש לי אפשרות לשנות מתח עד ל1.95. הסטוק הוא 1.65, מתי אני אמור להתחיל להעלות אותו, א…
-
- 4 תגובות
- 452 צפיות
-
-
שלום, המפרט שלי בצד... היום עדכנתי ביוס ללוח GA-965GM-S2 REV2 מF1 לF7 כי לא הייתה לי אפשרות לעשות OC בF1 ועכשיו כן יש לי את האפשרות(נקראת MIT משהו כזה) יש לי קירור AC 7 FREEZER PRO עם משחה של שקל תשעים(ג'נרית). אני מתכנן לקנות משחה איכותית הרבה יותר כדי לקבל תוצאה טובה. עכשיו המעבד שלי על 46 מעלות בלי OC. אני לא עושה OC עד שאני לא מחליף משחה. אז איזה משחה מומלצת? עד כמה כדאי לעלות את התדר למעבד הזה, ללוח הזה ולקירור הזה+המשחה שתמליצו? תודה!
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לעשות OC למעבד שלי (מפרט בפרופיל). קראתי קצת באינטרנט על איך לעשות OC למעבד אז את העיקרון נראה לי שהבנתי . יש לי מספר שאלות לפני שאני מתחיל: אחרי שאני אעשה את הOC באיזה תוכנה להשתמש בשביל לבדוק יציבות של המעבד? האם אני צריך להשתמש במחלקים או שהזכרונות שלי (corsair value select) יכולים להסתדר אם המהירות הנוספת? ללוח שלי אין מד טמפרטורה אז האם הOC יכול לגרום לו להתמם ואם כן איך אני אדע שהוא לא מתחממם יותר מדי? לאיזה מהירות סופית נראה לכם שאני אגיע? תודה רבה על העזרה אם יש לכם איזה שהם עצות או טיפים בבקשה תגידו, אשמח לכל עזרה.
-
- 5 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום אז אני די חדש בכל הנושא הזה אז פשוט התחלתי לעלות מתח וFSB והגעתי כרגע ל1.425 ן235 FSB ובדקתי מעלות והמעבד על 44 מעלות במאמץ מלא בפריים וברגע שאני מנסה לעלות ל245 אני עובר בוט וברגע ממש לפני שעולה המסך הזה שמראה את הטעינה של ווינדוס אני פשוט מקבל מסך שחור כזה עם הרבה מריכות וכל מיני דברים היו כתובים שם :[ ונסיתי לשחק עם המתח ולעלות אותו ל 1.45, לא עזר עכשיו פשוט אין לי מושג מה לעשות??
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אין לי מושג מה המהירות ליבה/זיכרון... יש לי היסטינק על המעבד של הכרטיס ללא שום קירור נוסף. יש לי מאוור קטן שהוצאתי ממחשב ישן, האם כדאי לשים אותו על ההיסטינק? זה שווה משהו? זה יועיל בכלל לקירור? איזה תוכנה ואיך מתחילים? או האם אתם יודעים נתונים להמהרה אודות הכרטיס.... אודה על שיתוף הפעולה... 8)
-
- 8 תגובות
- 709 צפיות
-
-
קניתי את המחשב בשבוע האחרון והתבאסתי לגלות שזה לא בדיוק מה שציפיתי. +AMD AXP2500 ABIT NF7-SL Elixir 256MB DDR 400Mhz*2 WD 80GB SATA Sapphire R9800Pro 128DDR 256Bit קיבלתי 5517 ב3dm03, וזה מוזר לי כי ראיתי פה אנשים עם מערכות חלשות יותר וציונים באיזור ה6200.... הטמפ' של המעבד (לפני הוספת קירור חיצוני) עמדה באיזור ה63 מעלות במאמץ (עכשיו במאמץ רציני זה אי שם ב56 מקסימום, על אף שהקירור שהוספתי מאוד מאסיבי, מאוורר 120 מ"מ מהצד(המאוורר עובד על 220 וולט!!, בלי הדלת של המארז) ומאוורר 80 מ"מ מתחת לספק שמוציא אוויר). במשחקים ישנים (קוייק3, C&C:RENEGADE, אנריל טורנמנט וכו,) אני משחק עם הגדרות הגבוהות ביותר על רזולוציות גבוהות (1200*1600, AAX6, AFX16) ואין בעיה בכלל, הכל רץ חלק.…
-
- 4 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום יש לי את המערכת הבא .. תסתכלו במפרט מחשב עכשיו אני רוצה לעשות OC למעבד כך שיהיה לי 400MHZ לזכרונות! תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 432 צפיות
-
-
שלום חרשתי את כל ה BIOS אבל אין אני לא מוצא אפשרות לשנות אף מהירות עזרה בבקשה
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום חברה צריך קצת עזרה פה (אני חדש בפורום) אז ככה ישלי פנטיו 3 במהירות שעון אמיתית שך 750 מגה הרץ עכשיו הצלחתי לעשות לו עובר קלוקינג דרך הביוס אבל יש בעיה (לפחות ניראה לי שזה אובר קלוקינג לא נכון) בשביל להמהיר את מהירות המעמד (שעכשיו היא 840 מגה הרץ) נאלצתי להמהיר את מהירות הבאס (BUS) מ 133 מגה הרץ ל140 (או שזה 150) הזכרונות שלי הם במהירות של 133 מגה הרץ אבל אין לי שום בעיות של התנגשות עם זכרון או משהו כזה (והמעבד במצב הזה של אוברקלוקיהג כבר הרבה זמן ואין איתו שום בעיות) אז אני מגעיה לעיקר דברי האוברקלוקינג שעשיתי הוא נכון?! כי נראה לי שאפשר להמהיר את הליבה (CORE) של המעבד מבלי שיניו של הבאס (BUS) שלו לא כן?! ואם כן אז איך ? ואם צריך צריך להמהיר גם את ה CORE וגם את ה BU…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום קניתי קירור חדש לכרטיס מסך nvidia asus fx5900 128mb קניתי לו את ה-arctic-cooling silencer 4 rev 2 ורציתי לדעת איך עושים אובר קלוק והאם מרגישים בהבדל ואם בכלל אני יכול לעשות אובר קלוק תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 516 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך SHAPPHIRE RADEON X800GTO, ליבת R480, וזכרונות 1.6ns. למחשב יש ספק כוח ג'נרי 500W, הבעיה היא שאני לא מצליח לעבור את ה-530MHZ בליבה, למרות שידוע לי שזו ליבה שאמורה להגיע בקלות ל-590MHZ. הזכרונות מגיעים בלי בעיה ל-600MHZ. מה יכולה להיות הבעיה שבגללה אני לא מצליח לעשות OC טוב לליבה? יכול להיות שזה בגלל הספק הג'נרי? -=תודה רבה לכל העוזרים!=-
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה יש לי מעבד amd 750 ואני רוצה לעלות את המהירות שלו. הט"פ שלו עכשיו 39 מעלות את כמה מעלות הוא יכול להגיע ואיך אני מעלה את המהירות? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
היי אנשים, יש לי את המפרט הבא : Gigabyte Ds3l + E8400 mushkin 8000 1000mhz 15-5-5-5 2x2gb TT BigT HD4870 1024 oc edition Corsair 550W המעבד רץ ללא אובר קלוק על 28 במנוחה - 36 במאמץ. כרגע אני רץ יציב ללא אובק קלוק על : 9X333 1000mhz לזכרון לא העלאתי וולאטג' לכלום. ניסיתי לעלות ל : 8X450 ושמתי את הזכרונות ביחס של 2 , והם רצו על 900 הרץ. לא העלאתי מתחים. לא היה לי פוסט. יש לכם איזו הצעה? אם צריך לעלות מתח למשהו, תגידו לי בדיוק למה, כי אני לא סגור שאני בטוח איזה מתח שייך למעבד ואיזה לצ'יפ סט... תודה.
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
רציתי לעשות אוברקלוק למעבד , ורציתי לדעת על כמה מומלץ לשים וכמה ואיך להוסיף וולטז'
-
- 1 תגובה
- 402 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי לוח אסוס P4T533-C ומעבד 2.4 (533). אני מנסה לשנות מהירות למעבד ולא מצליח.....אני יודע זה אמור להיות פשוט אבל הנה הבעיה (אולי יש פה מישהו שניסה את הלוח הזה כבר שידוע כבעייתי עם אובקלוקינג ויוכל לעזור לי). יש שתי דרכים לשנות את ה SIDE BUS של הלוח. אחת באמצעות הביוס והשניה באמצעות ג'מפרים על הלוח ( DSW). אם אני רוצה לשחק עם הג'מפרים אני צריך לעשות ENABLE (על ידי ג'מפר אחר..) ל JUMPER MODE ואם אני רוצה לשחק עם הביוס אני צריך להשאיר את הג'מפר (זה האחרון שאחראי על הנושא) על JUMPER FREE MODE. בנוסף ליד המעבד יש JUMPER שנועל את ה VOLTAGE וניתן להסירו כדי לערוך שינויי מתח למיניהם. בכל מקרה להלן הסיפור: אם אני עובד דרך הביוס אני תמיד מקבל במסך ה BOOT הודעה כמו …
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי E4500 לוח Mainboard : Unspecified 4CoreDual-SATA2 זה הלוח Chipset : VIA PT880 Pro זיכרונות 2GB KINGSTONE 667MHZ והגעתי כבר לבאס של 252 מקורי 200 ויש לי בעיה עם הזכרונות http://zix.co.il/viewer.php?id=256906307.JPG מה הבעיה? הרצתי גם OCCT בחרתי לזיכרון אבל לא יודע זה עדין אימץ אץ המעבד ולא היו שגיאות
-
- 9 תגובות
- 797 צפיות
-