אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד AMD 2500 bartin 333 fsb ולוח אם ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) אני עומד לקנות את הזיכרון הזה : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory הייתי היום ב- pch ואמרו לי שהזיכרון הזה די יגביל אותי.. עכשיו אני מתלבט בין הזיכרון הזה לבין הזיכרון הזה Twinmos DDR-RAM Twister 256MB 3700 CAS2.5 Memory איזה מהם עדיף?? איזה מהם יגביל אותי יותר ? אולי עדיף לי בכלל לקנות כרטיס אחר שיותר טוב משניהם? זקוק לעזרה.. ???
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי היום ב- pch וקניתי לי את רב המפרט עכשיו לפני שהייתי אצלם החלטתי שאני הולך על TT volcano 6cu בתור מאוורר למעבד אבל כשהיית שם אחד מהמוכרים אמר לי שאי אפשר לשים אותו על המעבד שאני קניתי (amd 2500 barton) טוב בסדר הקשבתי לו ובסוף הלכתי על הוולקנו 11+.. עכשיו אני רוצה לדעת אם מה שהם אמרו לי זה באמת נכון שאי אפשר לשים את הוולקנו 6 עם הלוח שלי ? הם אמרו לי שהמהירות שלו לא טובה או שהיא מהירה מדי או שהוא ישרף או משהו כזה נראה לי סתם בלבלו לי בשכל..
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריכה לוגואים כאלה יפים: כי אני רוצה לשפשף את הפרספקט שלי ואני לא מוצאת שום אתר שיש בו ... אז למי שיש אתר יפה עם כל מיני לוגואים או צורות יפות שיכתוב בתודה מראש רעות
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
-
אני קונה מחשב חדש עם מארז שחור דיוידי שחור וגם פלופי שחור בקיצר הכל שחור. יש לי צורב ישן אבל הוא לבן :-\ עם איזה סוג צבע הכי טוב לצבוע אותו{כמובן שרק את הפאנל}. עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו שקשור לזה בבקשה אם יש איזה מדריך או משהו כזה שיכול לעזור. תודה רבה לעוזרים!!! ;D
-
- 12 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין ליקנות מאוורר טוב כמו ה SMART FAN 2 עכשיו הבנתי שלא רק זה שהוא איכותי הוא גם כולל 3 אפשרויות פעולה עכשיו השאלה שלי היא האם יש מאווררים איכותיים בלי הרבה אפשרויות או שיש מאוררים ברמה של הSMART FAN 2 של חברות אחרות. לדוגמא ה ANTEC 80mm SmartCool איך הוא??? בתודה דניאל נורמן
-
- 12 תגובות
- 818 צפיות
-
-
http://www.isramods.net/isramods/index.php?subaction=showfull&id=1068829776&archive=&cnshow=news&start_from=&ucat=&
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קנית מחשב נוסף שבו אני יכול להתעלל בו המחשב מדגם SONY VAIO RS420 Desktop מעבד P-4 2.8 לוח האם אני לא ממש יודע בדקתי עם SiSoftware Sandra Standard זה מה שיצא Asustek P4SD-VX מה זה הלוח הזה? זכרון 512-2700 DRR אני לא מצליח להפעיל הביוס תודה
-
עשיתי חיפוס, ונאמר באחד התרדים שעם מחט אפשר להוציא את הפינים במולקס, אבל אני לא מצליח, עם אני מנסה בכוח אז הפינים נשברים/מתעקמים. אני רוצה לחבר מאורר שהוצאתי מספק ולחבר לאחד המולקסים שבספק, אבל אני לא מליח להוציא. למישהו יש כמה טיפים להוציא?
-
- 7 תגובות
- 584 צפיות
-
-
איזה מברג משובח צריך כדי לפתוח הארד דיסק? יש לי איזה 7 ראשי מברג למקדחה/מברגה שלי.. ואני לא מצליח! זה הורס את הראשי של המקדחה ;D הברגים של ההארד דיסק עם בצורה של כוכב כזה.., מאיפה משיגים מברג עם ראש של כוכב כזה? : או שאלה יותר טובה, באיזה שיטה אתם ממליצים לי לפתוח את הברגים האלה? :
-
- 24 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
האם לדעתכם שילוב של קטודה UV עם מאווררי לדים הוא שילוב לא יפה? האם כאשר אני שם טקודת UV במארז אני צריך להתאים את כל שאר הדברים ע"מ לקבל את האפקטיביות של הUV?
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם הCNPS7000A-Cu מתאים ללוח A7N8X DELUXE יש דף אבל לא הבנתי מה כתוב שם.
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מראה לי 22 מעלות שבעצם זה צריך להיות 33 מעלות כאילו היא מפגרת ב 10 מעלות אחרי שאני עושה הפעלה מחדש זה מסתדר למה זה קורה רק שאני מדליק את המחשב בפעם הראשונה ?<
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
טוב אחרי משא ומתן כושל עם שתי חברים מהפורום החלטתי לבנות בעצמי את ה-fanbus. אז אני ניובי גמור בכל מה שקשור לאלקטרוניקה (חוץ מהלחמות יש לי כשרון טבעי לזה) אני רוצה לבנות fanbus לשמונה מאוררים של שלוש מצבים 7v\off\12v ובלי מפסק on\off אז עם תוכלו לתת לי אתר (אמין) שאני יוכל להזמין ממנו את החלקים. ואני גם צריך תרשים (שיהיה כמה שיותר פשוט ולא מסובך) לבניה שיהיה בעיברית וגם הסבר על החלקים ותזכרו שאני לא ממש מבין בזה אז בלי מוסגים שיהיה פשוט. תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 992 צפיות
-
-
יש לי מאורר וואנטק אירו פלו שלא משנה כמה אני מוריד לו את הrpm הרעש שלו לא יורד עד שהוא מפסיק להיסתובב... מנסיון... אפשר להשתיק את הטורנדו??? עם fan mate ודומיו
-
- 3 תגובות
- 487 צפיות
-
-
איך יכול להיות שמאוורר כזה: שזה CoolerMaster Jet 7 CPU Cooler, מסתובב במהירות של עד 3500RPM לעומת המאוורר המסכן שלי שבא אם המארז שלפי התוכנה aida 32 מסתובב ב-4561RPM?!?!
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי מארז ג'נרי והחורים בגריל שיש בו נורא נורא קטנים וחוסמים כניסה נורמלית של אווויר החלטתי להוריד את הגריל ולשים במקומו גריל אחר יותר טוב באתי עם קאטר חור חור מסביב חתכתי , 2 דקות והגריל יצא מסביב נשארו לי כאלה שפריצים קטנים הבעיה היא ש...... גם זה לא יפה וגם זה עושה שריקות שאני מרכיב שם מאורר חזק לשאיבה..
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אאני קונה מחשב ואני לא יודע איזה מאוורר לקנות כדי "להפוך" את המעבד ל amd 2800 ומעלה חשבתי על וולקנו 8 אבל השאלה היא עד איזו מהירות של מעבד אני יגיע איתו בערך??? ועד איזו מהירות אני יגיע עם וולקנו 11 בערך??? תודה לעוזרים!!!
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי GA-7VT600-L ו AMD2500XP BARTON , הטמפרטורה של המעבד היא 52C , לחבר שלי יש את אותו מעבד עם אותו FAN ואצלו הטמפרטורה 40C ???
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תראו איזה מחשב קטן בניתי. הפרויקט עוד לא גמור אז אני יעדכן את התמונות במהלך הבניה אם יש למישו הצעות לכל מיני דברים לשים או לא יודע מה אז אני פתוח להצעות תהנו. שלכם COOLER-MASTER דרך הגב המחשב בגודל: גובה 23.5 רוחב 17.5 עומק 38.5
-
- 37 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
האם ניתן לחתוך כבלים לא נחוצים? יש יותר מידי ובחצי מהם אני לא משתמש. הם מפריעים לזרימת אוויר (למרות שהם קשורים, עדיין יש יותר מידי), לא נראה טוב ולא נוח לעבוד עם מיליון ואחת כבלים לא נחוצים. אז אפשר לחתוך אותם? או אולי בכלל לנתק מהספק עצמו בדרך אחרת? כמו שכתבתי בתיואר, הספק הוא Thermaltake - 420APD שאלה שניה, איך אני מנתק את ההיטסיק מהגשר הצפוני? הלוח אם 8knp, ההיטסינק מחובר ללוח עם שני חיבורים, ניסיתי למשוך אותם החוצה ולא יצא, אני צריך להוציא את ההיטסינק בשביל למרוח בלו 2.
-
- 16 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אוקי אז ככה לפעמים שאני משתמש במחשב ומדליק את הקטודה בזמן הפעולה המחשב נתקע רק לפעמים לא תמיד... בכל מקרה הקצוות הקטנות של הקטודה נהייו חומות כאלה כאילו משהו נשרף ובקצה אחד של הקטודה נהייה סדר בזכוכית.. קיצר הקטודה בת 3 חודשים בערך ( יש מצב ל4 ) קיבלתי אותה עם המארז SIMBADDA - (מפנדה..) ו........ השבוע הזכוכית עצמה נפרדה איפה שהיה סדק וכל הקטע המוזר זה שהקטודה לא זזה מהמקום בכל הזמן הזה.. אבל היא עובדת המון המון המון לפעמים שבועיים-שלוש רצוף. מתוך ה3 חודשים נגיד שיש לי אותה נטו היא עבדה 3 וחצי חודשים בקיצור התנתק לי שם משהו שהוצאתי את הקצה הקטן איפה שהזוזית התנתקה הקטודה כאילו יצאה מהבית שלה בצד אחד אז החזרתי את הזכוכית והקטודה נכנסה שוב לכיס הקטן הזה שהיה שם חחח מה שלא י…
-
- 29 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב, קיבלתי סופסוף את ה SLK-947U שהזמנתי (ועוד כמה שטויות). http://www.farkash.org/Resize of Arctic Silver Ceramique.jpg http://www.farkash.org/Resize of SLK947U.jpg http://www.farkash.org/Resize of SLK947U Up close.jpg http://www.farkash.org/Resize of Clips.jpg http://www.farkash.org/Resize of Sleeves.jpg השאלה היא איזה מאוורר לשים עליו. בינתיים אני אשים עליו או את ה Y.S. Tech 70mm TMD או את ה SFII (ה 70 ממ עובד טוב יותר על ה SK7 מאשר הסמארט פאן ברמות רעש נסבלות). עכשיו כשאני חושב על זה אני מרביץ לעצמי שלא שמתי לב שיכולתי להזמין גם Panaflo 92mm מאותו אתר. מישהו יודע אם אפשר למצוא איזה Panaflo בארץ? הצעות אחרות גם יתקבלו בברכה. המטרה - כמה שיותר שקט בליווי טמפרטורה …
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-