עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום לכולם, יש ברשותי קירור SYCTH NINJA REV2 אשר מותקן על מעבד I5 750, סוקט 1156. לאחרונה התחדשתי בשילוש עם מעבד I5 4590 בסוקט 1150. אני מתחיל לארגן את כל מה שאני ארצה להחליף במחשב בפירוק המיועד, אך תהיתי האם הקירור יתאים גם ללוח האם החדש? כלומר האם יש הבדל במרווחי הברגים על לוח האם בשינוי סוקט או שמדובר נטו על "עיצוב" המעבד? אין מה להרחיב על הקירור, הוא במצב מעולה ובמקסימום אני אחליף מאוורר לאחר כמעט 6 שנים...

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  2. Started by stoneskin,

שלום רב, לאחרונה נתקלתי בבעיות של מחשב נתקע, במיוחד ביישומי גרפיקה כבדים ובעיקר משחקי מחשב תלת-מימדיים (unreal2003 למשל). ישר אחרי קריסה שכזו בדיקה בBios העלתה כי הטמפ' של המעבד עומדת על 70 מעלות צלזיוס (!!) . גם תוכנה ייעודית של ג'יגהבייט הראתה לי ב Realtime בזמן המשחק שאכן המעבד מגיע ל70 מעלות, וברגע שאני יוצא מהמשחק הטמפ' צונחת חזרה. במצב מנוחה הטמפ' היא "רק" +50 מעלות. (המערכת אינה באוברקלוקינג אבל הנחתי שהשאלה תתאים לפורום קירור... ) כל המאווררים תקינים ועובדים, לפחות למראית עין ואוזן. החדר שלי קריר למדיי. אני לא משתמש בעוד יישומים ברקע. איפה הבעייה - מעבד או כרטיס מסך? או משהו אחר בכלל? המפרט הנו: P4 2.8 Intel HT Dual Channel 1 ג'יגה זכרון ATI Radeon…

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  3. Started by -R-E-L-,

אתמול בלילה ניסיתי לעשות OC עד שפתאום המחשב הפסיק לפעול(מסך שחור עם צפצוף ארוך - בדקתי וראיתי שזה בעיה בזיכרון), הוצאתי את הבטריה והצלחתי להחזיר את המחשב לחיים אבל הופתעתי לגלות שהמחשב ניתקע בעת בזמן טעינת WINDOWS (לאחר כניסה למשתמש). לאחר מכן גיליתי שאני צריך לבטל את הבקר הSATA על מנת המחשב לא יתקע (מוזר). והדבר הכי מעצבן הוא שאני לא יכול לעשות OC לגמרי, אם אני מעלה קצת את הבאס המחשב חוזר למצב של הציפצוף הארוך עם המסך השחור. :'( יכול להיות שנדפק הזיכרון או הלוח כתוצאה של OC?

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  4. איפה אתם ממליצים לי לקנות מאוורר חכם לד 120 מ"מ + גריל 120 מ"מ אבל שיהיה יפה שבמקום יהיה שירות טוב ורצוי חנות באזור המרכז תודה לעוזרים....[=

5. Started by חצרוני,

שלום רב, אני מעוניין בקירור מעבד שקט ביותר. מה ההבדל בין הדגמים הבאים: 1. Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT http://www.tms.co.il/product/10633 2. Scythe MUGEN 3 REV B http://www.tms.co.il/product/11458 תודה חצרוני

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by nivster,

שלום, יש לי את המפרט הבא: Epox NForce3 8KDA3J A46 2800 socket 754 שני Kingston 512 DDR400 CL3 מארז TT V7000A דיסק WD 80GB 8MB SATA ספק 500 וואט של KSP Sapphire Radeon 9600SE הגעתי ל-220 רק ע"י שינוי FSB, טמפ' המעבד בסביבות 40 בעומס. שאלותי: 1. אני לא מצליח לעלות מעל 225 (המחשב לא עושה POST), אפילו שהעליתי מתחים ונעלתי את ה-AGP על 66. יש רעיונות? 2. האם הלוח שלי פותח את המכפלה או שה-A64 נעולים? 3. האם יש טעם לשחק עם הבאס של ה-AGP? זה ייתן לי תוספת כלשהי או רק יפגע ביציבות? 4. כנ"ל לגבי הוולטאז' של ה-AGP, האם העלאה שלו תיתן לי יותר יציבות? 5. קראתי בכמה מקומות שה-A64 לא בנויים ל-OC רציני, יש בזה משהו או שזה תלוי בסטפינג? תודה!

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  7. Started by B@LENO,

שלום לכולם יש לוח של גי'גה בייט 945 ומעבד E2140 1.6 ליבה כפולה. עכשיו שאני מסתכל באוורסט, אני רואה את המהירות של המעבד שלי רשום 1200 ובסוגריים אורגינל 1600 ולפעמים המתח למעבד משתנה, והליבה חוזרת ל1600 אבל הרוב 1200 האם זה צריך להיות ככה? צירפתי תמונה למטה מישהו יודע למה ואיך מסדרים את זה? תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  8. Started by Satlan,

סאפ הייתי מעוניין לדעת אם ה-7800 הוא OCER טוב, ואם כן איך להמהיר אותו בתודה מראש :]

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  9. Started by Master-Chipsets,

איך מערכת הקירור הזאת: http://shop.store.yahoo.com/directron/a1604.html??

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  10. Started by def,

יש לי את כרטיס המסך הנ"ל של אסוס ומסך LCD SAMSUNG 151S מה אתם ממליצים האם לעשות OC ואם כן אז איך ועד כמה?

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  11. Started by ETB,

עם אנ י מנקה את הלוח וכרטיסים השונים במברשת או מכחול הם יכולים להרס מחשמל סטתי ?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  12. Started by THE-MASTER,

המעבד שלי מגיע לטמפרטורות של 60 מעלות במאמץ ו ב48 אחרי ניקוי ומריחת משחה תרמית... עכשיו הבנתי שאין לי יותר מדי אוורר בתוך המחשב עכשיו השאלה שלי על המלצה למאוור שיוציא אוויר חם מתוך המחשב?? על איזה מאוורר אתם ממליצים? אני צריך משהו זול וטוב.

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  13. Started by Alechko88,

חבר קונה שילוש חדש ;D על הלוח הוא כבר החליט Abit NF7 v2.0 ואני לא יודע איזה מעבד יותר טוב ל OC 1700+ JIUHB(v1.65) OC או +2100 AIUHB לי נראה שעדיף 2100 כי הוא טוב יותר ללא OC ויש לו יכולות טובות מאוד אבל מצד שני אני רואה שפה אנשים עם 1700 הגיעו רחוק יותר.. אז מי הוא המלך? הוא הולך לשים על זה SK7+SF2(כמה נדוש)... זיכרון הוא גם לא יודע מה עדיף.. WINBOND 512mb 3200 או TwinMos 512mb 3200 אני לךא יודע אם הטווינמוס הוא מבוסס צ'יפים של ווינבונד או לא... כי יש סוג אחד עם ווינבונד ואחד עם צ'יפים של טווינמוס? מה ממומץ פה?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  14. מחפש חנות באיזור השרון או רמת גן שאפשר לקנות בה קירור מקורי של אינטל למעבד סטוק 478

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  15. שלום לכולם, סלחו לי על חוסר הידע בתחום, אני זקוק לאנשים שבאמת מבינים בתחום ימליצו: 1. איך בודקים טמפ' במחשב ? (מעבד, לוח אם, ציפסט, זכרונות וכו'). 2. האם ישנו קירור למעבד ללא מאוורר ? 3. אני מתכנן לקנות מחשב חדש (מעבד E6420), וחשוב לי שיהיה שקט מאוד מאוד לאורך זמן, התקציב חופשי, אבל לא להמריא לשחקים... ואגב אני לא עושה O.C איזה מארז ? איזה קירור לחלקים ? תודה.

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  16. השאלה בכויתרת אני רוצה ליקנות את הכרטיס למחשב מבוסס PCIE וזה הכרטיס והוא ממש מצויין http://www.pcmoddingmy.com/content.php?review.186.6 מה אתם אומרים ניתן ליפתוח גם בPCIE?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  17. Started by ExploiT,

שלום כולם אני ביאוש אני לא יודע מה הולך אז אני יספר הכול מעבד a64 3200 ch 754 epox 8kda3j rev2 with fan on the chep עכשיו ספק tt buterflay מאוור מכניס אוויר מהמארז ומאוור מוציא אוויר מארז גנרי פרטים http://lamir.co.il/product.asp?product=7196 במארז עצמו יש מאורר מקדימה שמכניס אוויר (בהתחלה הוא הוציא אז הפכתי אותו) מהצד עוד אחד שמכנסי אוויר על המעבד (בהתחלה הוא הוציא אז הפכתי אותו) ומאחורה עוד אחד של 80 או 90 מילמטר שהוצאתי מהמארז lan fire tt הקודם שלי עכשיו הטמפ הם מעבד מנוחה 50-45 מאמץ בין 55-62 נבדק על ידי prime95 וכיווץ קובץ זפ של גיגה הלוח תמיד על 34-36 ככה עכשיו על המעבד יש קירור של spire שקיבלית מ ksp עכשיו השאלות הטמפ האלה הם שאין מזגן ובימים החמים האלה האם זה נ…

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  18. שלום לכולם, ברצוני לייעל קצת את המחשב שלי כמו כולם ואני רוצה לשים כמה מאווררים. אז אני מעוניין לדעת קודם כל איזה סוג מאוורר הוא נחשב לטוב והכוונה היא לא מרעיש או כמה שפחות מרעיש,ומה מהירות סיבוב לדקה ? אשמח אם תדרגו את סוגי המאווררים הטובים אם יש כמה. תודה. נ.ב. אם יש לכם הצעות איפה לשים מאוורר או כמה ועל איזה חלק עוד יותר טוב...

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  19. Started by oamir1,

http://www.planetnana.co.il/oamir1/P8220129.JPG http://www.planetnana.co.il/oamir1/P8220133.JPG http://www.planetnana.co.il/oamir1/P8220134.JPG http://www.planetnana.co.il/oamir1/P8220135.JPG חיברתי מאוורר קידמי שיכניס אוויר מבחוץ 8 ס"מ מאוורר אמצעי 12 ס"מ שיאוורר את לוח האם ועוד מאורר 8 ס"מ אחורי שמוציא אוויר חם החוצה בנוסף לרגילים למאורר על הכרטיס מסך (כמו המקורי שנשרף) 4 ס"מ למאורר מעבד ומאורר ספק כוח

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  20. Started by davidcohen,

מישהו יכול להביא לי מדריך לאוברקלוק אני מניח שיש כאן בפורום אבל אני לא מוצא משום מה...

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  21. שלום לכולם, אני זקוק לשני תוכנות הראשונה היא למדידת טמפ' הכי אמינה ויציבה שניתן למצוא. והשאלה השנייה היא איך/עם איזו תוכנה אפשרי לשנות את הRPM של המאווררים ניסיתי עם SPEEDFUN ולא הולך..עם איזה תוכנה לנסות??? ועוד שאלה קטנה איך אפשרי ל"קבע" את מהירות המאוורר של הכרטיס מסך לקבוע!.אני מנסה עם NTUNE של NVIDIA לשנות אותה (כרגע על 98%) לכיוון ה140% כי מאוד חם בימים אלה ויש OC קטן(של 650 לליבה,850 לזיכרונות) ולאחר ריסט הוא חוזר לברירת מחדל(וניסיתי לשמור והכול)..עם איזו תוכנה אפשרי לשנות את המהירות??

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  22. Started by asaftrip,

שלום יש לי מעבד amd athlon ‎3800+‎ am2‎ ‎‏ וכרטיס מסך evga nvidia ‎8500‎ gt ‎256mb‏ ורציתי לדעת מה החום הנורמלי במנוחה ולאיזו טמפ לא רצוי להגיע עם הכרטיס והמעבד. ואם יש איזה אתר שמציג רשימות מסודרות של חום ומהירויות לפי סוג המוצר. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 464 צפיות
  23. Started by liors,

I need to buy new M.B I need it to have LGA775 socket P4 3Ghz 64 bit 1M Also I need to have support DDR 1 And AGPx8 Also I need to know if this M.B have unlock cpu multiplier

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  24. אורח
    Started by אורח,

יש לי את הכרטיס R9800P ועשיתי לו אובר קלוק ל: 380@430 330@480 והכל עבד בסדר בלי ארטיפקטים ואז עשיתי ריסט ונהיהו ארטיפקטים! אז לפעמים יש ארטיפקטים ולפעמים לא! לפעמים הוא עובד טוב על מהירויות גבהות ולפעמים לא! מה הבעיה? יש לי Artic Silenser + Mem Sincks אה ויש לי ספק ג'נרי 480 + 5 מאוורירם וקטודה אולי הספק זאת הבעיה?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  25. Started by gilloze,

שלום היה לי שאלה על הoc שלי וידיין לי עמו לי אז פתחתי חדש כי זה ממש למטה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=212712.0 וזאת השאלה:שלום, יש לי מעבד pantium D 830 מהירות 3.0 אכשיו יש לי זיכרות כאלו ddr2 של ceon cl4 533 חרא זכרונות אני יודע עשיתי להם מחלק 4:3 לוח: asus pmld2 אכשיו עשיתי להם oc קטן מ3.0 ל3.6 ובינתים הכל יציב על המתח 1.42 ואני ניסתי להגיע ל3.8 שזה ממש סבבה ואני לא מצליח סמתי מתח 1.52 אפילו וזה לא נותן להגיע לי ל3.8 מה אתם חושבים הבעיה? ספק יש לי Librty 400 אנרמקס המעלות של הלוח 45 ככה והמעבד 60 שסמתי לו /1.52 אכשיו הוא 52 מתח 1.42 מה הבעיה אני לא מבין תודה רבה אולי עידכון ביוס יעזור? ועוד דבר אחרון כשאני סמתי מעל מתח 1.45 המחשב נכבה כזה ואז נידלק ל…

• 2 תגובות
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.