עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. מה שעשיתי זה את הבאס העלתי ל 200 הוא היה על 166 ואת המתח העלתי ל 1.675 -1.8 משהו כזה בין לבין זה טוב ? זהיכול לגרום בעיות ? במנוחה המעלות שלי הם 36 40 בעומס אני חושה 50 60 זה טוב ?

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  2. THERMALTAKE CRYSTAL ORB למישהו יש נסיון מעשי עם גוף הקרור הנ"ל ? או Vantec Iceberg A4C

3. Started by GamesFreak,

היי! אני צריך לינק לכרטיס זכרון טוב 256MB DDRAM - לא 400mhz! והלינק צריך להיות מהאתר PCHardware. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  4. Started by VBMaster,

שלום, התקנתי מסך אלסידי במחשב דרך המדריך שבאתר והכל עובד מעולה עם CystalFontz. רציתי לדעת אם מישהו הכי תוכנה/פקד מויז'ואל בייסיק שיכולה לשלוט בו כי אף תוכנה שניסיתי עד כה לא פעלה... נ.ב, מישהו יודע אולי למה LCDSMARTIE עולה לי ריסט פתאומי אחרי כמה דקות של עבודה? תודה, נדב

• 8 תגובות
    • 785 צפיות
  5. יש לי כמו שרשום במפרט שלי, לוח Albatron KX18D Pro II nForce 2 Ultra 400 ואת הזיכרונות לטווח אוברקלוקינג הכי ארוך שאני יכולתי למצוא... קירור מצויין של וונטק ומשחה טרמית טובה בקיצור המחשב מוכן אבל אני עוד לא בקיע ביכולות האוברקלוקינג של הלוח ואני מחפש ביקורת אוברקלוקינג שמראה במדויק את התהליך שבו אפשר להגיע לביצועי אוברקלוקינג טובים איתו משום שיש בו כל כך הרבה אפשרויות אני מבולבל ולא בטוח מה לעשות, עם מישהו יכול למצוא לי מדריך לאוברקלוקינג בלוח הזה אז הוא יתקבל בברכה כי אני לא מוצא וגם אני ישמח לשמוע תגובות מה אתם חושבים על הלוח עצמו ולאן אתם חושבים אפשר להגיע עם המפרט שלי והלוח באוברקלוקינג כדי שאני לא יפתח ציפיות מיוחדות והתאכזב (או להפך).

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  6. מי יותר טוב? מי יקרר לי יותר טוב את הAXP 2500+ מתוכנן אוברקלוק ללפחות 2100MHZ האם זה יספיק ? וכמה זמן יקח לזיגזג להזמין את זה בערך? מכוון שעיקוב המשלוח של PCH לא מתקבל על הדעת... חבר שלי או כמו שמו בפורום Matanyaniv הזמין לפני 20יום מחשב שלם מPCH , על המפרט חרשנו כמה פעמים , ההזמנה יצאה והיום עדיין אין להם את הVolcano 11+ שני מאורר UV ואת הספק המיוחל של TT שעליו אני הכי חושב כי הספק הזה ממש משתלם ! את זה הצעתי לו להחליף בזיגזג ולקנות שם אחד משני הקירורים הללו , ומאורר UV CTODE וספק 360W של TT גם כן , שם יוצא יותר זול וחוץ מהקירור למעבד הכל נמצא בחנות , PCH הם פשוט אנשים מניאקים ומעצבנים מכוון שבחוזה כתוב שהם מתחייבים לספק את המחשב בלא יותר מ10ימי עבודה... אבל הפלא ופלא! א…

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  7. יש לדוד שלי בעיה: המפרט: 1700 p4 256RDR mboard intel(לא זוכר את הדגם בידיוק) ויש לו את הביוס עם הטפריט הזה למעלה והוא אפור כזה, בקיצור לא הצלחתי להכנס לאפשרות העלאת באס או Mhz אז בבקשה חייב עזרה

• 13 תגובות
    • 663 צפיות
  8. Started by Milk-Inc,

אז מה כל הקטע במארז הזה השקט שלו?! הוא מתחמם , הוא לא משהו מיוחד ואני לא חושב ששקט עדיף על קירור טוב...

• 11 תגובות
    • 788 צפיות
  9. Started by sahargt,

שלום רציתי לדעת עם המוצר הזה שווה משהו?? עם המוצר עוזר להפחתת הרעש של המארז יש מארז של Thermaltake Xaser III 1 Akasa PAX MATE סוג של ספוג 2 Vantec Vibration dampener kit - 80mm 3 Vantec Power supply Vibration dampener אני מקווה שתעזרו לי תודה רבה

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  10. Started by Vatos-Locos,

http://www.spirecoolers.com/asp/fcc.asp?ProdID=152 מה אתם אומרים עליו הוא דיי שקט הוא יתן לי תוצאות טובות מול המאורר המקורי של האינטל ? איפה אני יכול למצוא אותו באתרים שיש להם משלוחים לארץ או אולי באתרים בארץ הגריל שלו נראה דיי חיקוי של הקייזר אדישן.. (הגרילים של ספארק7+ ו-וולקנו 11+)

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  11. Started by Spaik,

לאחרונה שמעתי וקראתי יותר על OC ורציתי לדעת אם אני יכול לעשות עם המחשב שיש לי. מעבד AMD 2400 לוח אם GA-7VT600-L: http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7VT600-L.htm זיכרונות 2X256 333 של חברת micron אני לא רוצה OC רצחני ביותר אלא לעלות בערך 400 מגה הרץ אם אז אפשר או פחות. אני יכול לעשות OC? לאיזה מהירות אני יגיע בערך? תודה

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  12. היי רציתי לדעת איפה אפשר להוריד תוכנה שיוצרת מדבקות או מקום שאפשר להוריד מדבקות למארז חוץ מהאתר כי באתר הם לא מיוחדות תודה מראש לעוזרים INSTALL

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  13. אני רוצה לקנות את היטסינק הזה http://www.pch.co.il/docs/pd1964125499.htm. יש לי מעבד AMD2400 את הלוח אם הזה: http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7VT600-L.htm ומאז tower די ג'נרי של חברת task. יש איזשהו סיכוי או סכנה שהלוח אם לא יתאים להיטסינק או שתהייה בעייה עם המארז או משהו כזה? או איזשהי בעייה? שאלה קצת ניובית כי אני לא רוצה להסתכן.... תודה

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  14. Started by The_overclocker,

WELL, נו לאן אתם חושבים אני כבר יכול להגיע עם העגלה הזאת ? כך גם אני חשבתי..עד ששייפתי את ההיטסינק המקורי, החלפתי משחה טרמית (לאחת זולה מ10% כסף - סתם קקה..) והתחלתי להעלות את הבאס ה דיפולט שלי זה 133 והזכרונות ג'נריים כאלו (משהו PGI, עלו 800 ש"ח בזמנו..) התחלתי להעלות... אני מגיע ל 700MHZ עולה ועולה ל775MHZ עולה עוד... ל825MHZ ועוווווד עד ל 900MHZ !! נו מה אתם אומרים ?? תשלחו\ תעלו ללדטא בייס כי לי אין מושג למי לפנות. הנה תמונה: תאדדדדם : תעלו את זה בקשה ל OC דאטה בייס ............

15. האם המאוורר CoolerMaster Jet 7 for AMD יראה ביצועים טובים על המעבד AMD 2500+ (עם OC מתוכנן)?

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  16. טוב אז ככה קניתי את המארז של סימבאדה עם החלון (מזיגזאג + קטודה) ואני רוצה להוסיף למארז חלון ממול לגשר הצפוני, שהאוויר ילך בול על המעבד והלוח אם.. בעיקרון אני מתכנן לעשות את הקדיחה עם מקדח כוס אבל אני מפחד שמרוב העוצמה של המקדח החלון יסדק ואף ישבר... איך אני יכול לקדוח בפרספקט מבלי לגרום נזק לחלון ? ??? חשבתי על לחמם קצת את החלון לפני ואז כשהוא יהיה חם ורך יותר יהיה יותר קל לקדוח בו אבל מצד שני בגלל החם שהוא יקבל הוא עלול להתעקם ולשנות צורה.. צריך עזרה

• 10 תגובות
    • 761 צפיות
  17. Started by Bessmertniy,

האם אפשר לעשות מין אוברקלוק ל מאוורר ולהעלות לו את ה RPM ???

• 8 תגובות
    • 637 צפיות
  18. כרגע אני עם באס 196 ומכפלה 10 במעבד AXP 1700. מתח 1.725 יציב. כשאני מנסה להגיע לבאס 200 המחשב קורס אפילו במתח 1.875 ואותו דבר במכפלה 10.5. נעלתי את הAGP, ביטלתי Thermal Throttling ואני פשוט לא מבין מה הבעיה.

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by stingeR-,

שלום , יש לי ספק ג'נרי 350W שאליו מחוברים : AXP 2000+ 1.65V MSI KT400A mobo GF FX 5200 2x lan 56k modem 2hardisks CDROM CDRW CPU 60MM FAN another 60MM FAN(very powerfull) 80MM fan out rear 5V כל זה כבר מחובר , עכשיו יש לי מאורר 80MM חזק לאאלה בחוץ 12V שהוא באמת מאוד מאוד חזק , לחבר אותו ללוח אני לא יכול מכוון שיש סיכוי מאוד גדול שהוא ישרוף את הלוח(כבר ניסיתי והלוח עשה ציפצופים והייתי צריך לעשות CLEAR CMOS) המאורר עובד. הוא משהו בסגנון של SF2 רק בלי כל הפיצ'רים.... , ואין לי חיבורי מולקס פנויים , מה אני עושה? לאן אני מחבר אותו? אם אני ילחים אותו למולקס של המאורר 80MM השני הוא יעבוד? הספק שלי יחזיק את כל זה? לאיפה לחבר אותו !?!!?

• 10 תגובות
    • 722 צפיות
  20. Started by Bessmertniy,

http://216.239.37.104/translate_c?hl=en&u=http://www.ocfaq.com/softmod/download.php&prev=/search%3Fq%3D9800%2BSE%2B%2540%2B9800%2Bpro%26hl%3Den%26lr%3D%26ie%3DUTF-8%26oe%3Dutf-8%26sa%3DG copy it and its all

• 6 תגובות
    • 550 צפיות
  21. Started by RoyShefy,

קניתי את הזלמן אני יחבר אליו תמאורר.. ו.. יופי אז לכל היתר 10 מעלות פחות!חשבתי על פשוט להדביק עוד מאוררים על הזלמן ובצדדים שלו וגם קניתי EXUSTER שיוציא את האוויר החם שהכרטיס פולט... יש לכם עצות ועוד דרכים שאני אוכל לקרר אותו???

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  22. Started by MoSQuiTo,

האם יש סכנות למקלדת בפתיחת מקלדת? ??? זה משנה עם היא מולטימדיה? ??? אם יש לכם גם סתם טיפים מנסיון אישי או בכלל מאיפשהו אני לא יתנגד תודה!

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Spaik,

יש לי מעבד AMD 2400. ואני רוצה לקות לו מאוורר התקציב הוא 100 שקל. אני לא עושה OC ולא כלום. מה כדאי? אמרו לי שהוולקינו 6 מעולה! ושיש עליו ביקורות מצויינות זה טוב? http://www.pch.co.il/docs/pd-141595694.htm מה עוד כדאי? (אל תשלחו אותי לדיון של הרכיבים של הOC כי אני לא עושה OC) תודה

• 16 תגובות
    • 937 צפיות
  24. Started by matanyaniv,

בגלל ההתעקבות הענקית של pch בהזמנה שלי הם הציעו לי לקחת אלטרנטיבות במקום הרכיבים הבאים: CPU Cooling : Thermaltake Volcano 11+ Xaser Edition Highest Performance Cooler for AMD [ ¤ 169.93 ] 1 Cooling / Modding : Vantec Uv 80MM Case Fan Blue [ ¤ 49.84 ] 2 Power Supplies : Thermaltake TT420APD 2-fan APFC Power Supply [ ¤ 328.86 ] 1 (המעבד הוא AMD 2500+) השאלה שלי היא על מה אתם ממליצים?(אפשר לחרוג מהמחיר של הרכיבים-פיצויים)

• 2 תגובות
    • 477 צפיות
  25. Started by yosi-m,

יש לי על הכרטיס מסך מאוורר קטן אני רוצה לשים ע הכרטיס מאורר 80MM האם כדאי שהוא ידחוף אוויר לתוך הכרטיס או יוציא ממנו ?

דיונים חדשים בפורומים