עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אז ככה צריך נוסחה של OC להירות של 3600MHZ שהנוסחה תיהיה כמה שיותר קרובה למערכת שלי כדי שלא יהיו לי בעיות בביצוע הOC. צריך שיהיו התאמות כאלו שהמעבד יהיה מי גירסת E8400 SLB9J ביגלל שאני רוצה להיות בטוח שהOC יתאים לי. שהלוח יהיה GA-EP-P45-DS3 לא ניראה לי שזאת בעיה כי זה לוח טוב לOC ואני לא היחיד שיש לו לוח כזה. שהזיכרונות יהיו כמה שיותר קרובים לגירסה שלי Geil DDR2 800 1GBX2 DC CAS5 ניראה לי שהמתח הוא 2.1V עם אני לא טועה. וגם האם הטמפרטורות שלי בסדר מעבד-32 מעלות במנוחה-במאמץ מלא 40 מעלות לוח אם-45 מעלות מה דעתכם ?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  2. אז ככה אחרי שאבנתי שהלוח שלי מזייף טמפרטורות. החלטתי שאני רוצה ליראות למה הוא מסוגל. אינה המיפרט שיש לי עכשיו. ואני צריך נוסחה לOC טוב ויציב. מעבד-E2180 2.0GHZ 1MB S775 לוח אם-Gigabyte 945GCM-S2L זיכרונות- Kingston DDR2 667MHZ 1GB CL5 ספק כוח-500W ג'אנרי קירור למעבד-AC FREEZER 7 אני מעדיף נוסחה של הOC הכי גבוה שהצליחו להגיע עם הלוח הזה

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  3. Started by 1nstall,

היי אני חייב ממש דחוף סינק ממש טוב למעבד 2.6 ht socket 478 אין לי הגבלת מחיר צריך משהו הכי טוב שיש בארץ כי המעבד מגיע ל 60 מעלות והמארז ממש רותח ניסיתי הכל ניקיתי אבק , סידרתי חוטים ועדיין זה רותח, שאני יושב ליד המחשב אני מרגיש כמו בתנור אני חייב סינק טוב ממש טוב וגם אם אתם חושבים שזה משהו אחר אז בכל זאת תביאו לי סינק טוב וחשבתי על CoolerMaster jet 4 או Thermaltake Spark 7+ מה יותר טוב ומה הסינק למעבדי אינטל הכי טוב בארץ עריכה: סידרתי לו עכשיו את המאווררים והמעבד בחום של 56 מעלות זה עדיין חם אני חייב סינק חדש תודה מראש לעוזרים install

• 10 תגובות
    • 671 צפיות
  4. בבקשה.. ;D ;D

• 4 תגובות
    • 479 צפיות
  5. יש ליכרגע סטיק אחד של זיכרון 256 MICRON שהתיזמונים שלו General Size 256 MBytes Channeles # Single Performance Mode disables Modules Information DIMM#1 - Micron Technology DDR-SDRAM PC3200 - 256 MB Timing Frequency 199.9 MHz FSB:DRAM 1:1 CAS# latency 3.0 clocks RAS# to CAS# Delay 3 clocks RAS# Precharge 3 clocks Cycle Time (Tras) 8 clocks כל השדות אחרים ריקים הלוח שלי : Asus p4p800 se Deluxe מעבד : prescot 2.8 איך משנים בביוס את התיזמונים ( אני חדש בזה....)

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  6. Started by Spootnik,

טוב חברה אני צריך עזרה יש לי לוח אם של asus p4p800 ואני צריך תוכנה בשביל לבדוק תטמפרטורה בלוח אם , צ'יפסט וכו אם מישהו יוכל לתת לי לינק זה יהיה נהדר מודה מראש . ושאלה נוספת יש לי מחשב p4 intell 2.6 ht prescot 768 dd-ram twinmos 3200 יש לי קרור למעבד של intell ואני מעוניין לעשות אוברקלוק כדאי לי?

• 6 תגובות
    • 502 צפיות
  7. Started by TALKATZ,

מישהו יכול ללהסביר איך עושים OC דרך הביוס

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  8. Started by carman6,

שלום לכולם! אני חדש בנושא ורוצה להתחיל לעשות אוברקלוקינג.... הייתי רוצה שתיתנו לי קישורים לאתרים טובים ומדריכים טובים... רציתי להשתמש באלו של האתר אבל חסר שם וזה רק על amd... כמו כן- באלו תוכנות משתמשים... תודה לכל העוזרים!

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  9. Started by יונתן4,

שלום לכולם אני קונה מחשב חדש ועד לפני שבוע לא ידעתי מה זה OC אבל הבנתי שאפשר לתת לחנות לעשות אז שיהיה יש לי כמה שאלות אם זה באמת מוסיף כל כך הרבה למה לא כולם עושים את זה? האם זה הפיך? ואם יש נזק האם המעבד נשרף לגמרי או בר תיקון? מה קורה בבחינת אחריות עם OC? אם המעבד מתקלקל אחרי OC (שהחנות עשתה) יש לי עדיין אחריות עליו? זה המפרט שאני קונה, לעשות OC? גם למסך? לסמוך על TMS שיעשו מה שצריך או לבדוק קודם באתרים? ושאלה אחרונה, הקירור מספיק? מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 594 1 מארזים NZXT Lexa BlackLine No PSU ¤ 530 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 283 1 ספקי כוח E…

• 9 תגובות
    • 523 צפיות
  10. Started by paveltj,

אני רוצה מארז שיקרר טוב מאוד מערכת עם מעבד 6000 של AMD וכרטיס מסך 4870 של CLUB3D ושהוא יעלה מ200-400 שקל. חשבתי על זה: http://skypc.co.il/pl_product~2080~6~0.htm האם הוא טוב ויקרר את כל המערכת טוב?

• 3 תגובות
    • 457 צפיות
  11. Started by david32,

טוב החלטתי שאני אוסיף עמה מאווררים לאקסבוקס 360 שלי. עכשיו, ה360 משתמש ב2 מאווררים של 60 MM ואני רוצה להחליף אותם והוסיף אולי עוד אחד -שניים. השאלות: 1)מאיפה (עדיפות לאזור חיפה) אני קונה מאווררים 60 MM טובים (יחסית)? האם המחיר שלהם באמת 60 שקל לאחד (כמו למשל בפאנדס או בנעה) 2) איך אני יכול להתקין מעבד על הHEATSINK של האקסבוקס? (כמו פה: http://www.instructables.com/files/deriv/F5X/67RZ/FBU1AYMR/F5X67RZFBU1AYMR.MEDIUM.jpg ) 3) איך אני יכול לחבר את המאווררים שאני קונה לספק כוח?

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  12. שלום למומחים. קניתי מחשב עם מעבד e8400. המחשב היה אצלי בערך חצי שנה עד ששמתי לב שפתאום מופיעות לי הודעות של processor thermal margin - זה הגיע ל 15 ואפילו ל9 (בעיקר שהייתי מקודד סרטים ומפעיל אפליקציות כבדות). בכל מקרה שלחתי את המחשב לתיקון תחת האחריות שיש לי ואמרו לי שהיתה בעייה עם המאוורר של המעבד והחליפו מאוורר. באמת החליפו מאוורר, ראיתי שיש לי מאוורר חדש של אינטל. הבעייה שלי היא שעכשיו שאני פותח את התוכנת מוניטור של אינטל אני רואה שה- processor thermal margin תקוע תמיד על 70! גם כשבדקתי ב BIOS הוא תמיד תקוע על 70 קבוע. לא נראה לי הגיוני שהוא לא זז אפילו במעלה אחת... נראה לי שפשוט איכשהו קיבעו לי את הטמפרטורה. מישהו יודע איך אני משחרר את זה? תודה לעונים.... :s05:

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  13. Started by Sasha V8,

שלום לכולם קניתי כרטיס מסך ATI 9800 והוא מתחמם חבל"ז... , כשהמחשב לא עושה כלום ( אשכרה כלום , רק איי סי קיו פועל ) אפשר לטגן עליו דברים... במשחקים תוך כמה דקות הוא מגיע למצב שהמחשב מתכבה בגלל החום שם... קניתי מאורר 80 מ"מ ושמתי אותו בגב המארז בינתים שיכניס אויר ( עוד לא סגרתי את המארז , יעני את הדופן ) ועדין אותו דבר. עכשיו הרעיון שלי הוא לבנות מעיין "גשר" מתחת לכרטיס ( על רצפת המארז ) ועליו לשים עוד מאורר 80 מ"מ + לחתוך את הדופן ולשים שם מאורר 120 מ"מ או 2 של 80 מ"מ. חוצמזה , האם הספק כוח שלי ( 300 W ) יוכל לסחוב עוד מאורר אחד של 80 מ"מ + מאורר 120 מ"מ ( או פשוט 3 של 80 )? מה הנזק שיכול להיגרם מזה שהמחשב נכבה בגלל חום גבוהה מדי? האם מה שאני מתכוון לשים יספיק או שיש עוד פ…

• 3 תגובות
    • 487 צפיות
  14. האמת שאני לא בטוח אם זה בכלל הכרטיס מסך אבל סביר להניח שזה שכן בשום משחק אחר זה לא קורה לי . שם המחשק C&C3 - גרפיקה על המקסימום ... ( אני משחק עם ה SHADER לבינוני לפי התמיכה של EA בשביל שלא יקרוס לי המשחק .. ) אחרי רבע שעה של משחק ( לפעמים הרבה פחות ) מופיע מסך כחול ( לא של הווינדוס ) ריק - ללא תוכן , ואני שומע את המחשב עושה רעש כאילו עשו לו ריסט . ( מעין רעש של הדלקה כזה ... ) ספק - 400W - ישן מאוד יחסית ! אני כמובן חושש שזה הספק אבל אולי זוהי בעיה אחרת , אז לפני שאני מתחיל אני מעדיף לשאול ולעלות ספקולציות ... הנה המערכת : AMD Athlon 64 venice core 3000+ (OC 267BUS X9 ==2400MHZ ATI X800 AGP XL WITH NO OC ! LG DVDRW 2x512 Geil 400DDR SATA 250 WD 16MB Ca…

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  15. היייי, אני חדש כאן בפורום ויש לי שאלה החלטתי לעשות אוברקלוקינג לכרטיס המסך שלי ולמעבד ... הכרטיס מסך : ge-force FX5200 128MB 128BIT של innovision ... המעבד : intel pentium 4 1.8 GHZ ... מה שאני צריך זה את מהירות זיכרונות הכרטיס ומהירות הליבה שלו ...

• 3 תגובות
    • 414 צפיות
  16. יש לי את המעבד והלוח בכותרת בנוסף זיכרון OCZ PLATINUM REV2 CL4 800MHZ , קירור מעבד TUNIQ ו ל CHIPSET קירור SILENT WHISPER עם המעבד הזה הגעתי ל 3GH על לוח P5E-N SLI ...קניתי אתמול את ה INFINITY , ומאז אני תקוע על 270FSB , כל דבר מעל לא עושה BOOT שילובים שבדקתי : ואין BOOT העלאת מתח מעבד עד ל 1.45 מחלק זיכרון 1:1 , FSB 300 מכפלת מעבד על 6 , FBS 290 , מחלק 1:1 , NB 1.6 \ 1.65 \1.7 ביטול כל הפונקציות עזר ב BIOS קביעת תיזמוני הזיכרון באופן ידני .... פשוט לא עושה BOOT מעל 270 השתמשתי ב BIOS הכי חדש באתר DFI וזה שלפניו .... צריך להזכיר ללוח יש חיבור של 24PIN ו 8PIN 12V למעבד , לספק שלי יש רק 4PIN למעבד , לכן מחובר רק 4 PIN תודה על העזרה....

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  17. יש לי cf של שתי כרטיסי מסך של ati מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה להמהרת המאוורים ? מי שמציע אני יהיה ממש שמח אם יתן גם הסבר קצר איך לעשות את זה תודה רבה

18. תקשיבו אחרי שניסיתי בכל דרך אפשרית לעשות את הOC דרך הביוס ולא הצלחתי בכל דרך אפשרית . החלטתי לעשות את זה דרך תוכנה שעובדת על מערכת ההפעלה . מעבד : E2140 קירור סטוק . לוח אם : P5VD2-MX של אסוס . אני צריך טיפה ערה בקשר לתוכנה כי אני לא ממש מבין אותה . דבר ראשון : איזה מבין השעונים אני צריך לבחור כאן ? חלק א' שעונים : http://img229.imageshack.us/img229/7079/20861545jq0.jpg חלק ב' שעונים : http://img229.imageshack.us/img229/3902/22621572tr5.jpg דבר שני : כמה מליון לעשות ליד איפה שאני בוחר את השעון [ Test pattern size ] דבר שלישי : מה אני צריך לעשות אחרי כל זה ?

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  19. יש לי מעבד AMD 64 BIT 3500 הורדתי תוכנה לבדוק את המהירות של הליבה ורשום לי שם 2147 מגה הרץ ואני לא חושב שזה צריך להיות ככה לא ? תקנו אותי אם אני טועה .... ואם זה לא צריך להיות בפורום הזה תעבירו בבקשה ! תודה ;D

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  20. Started by yanir1,

יש לי כרטיס מסך geforce2 mx400 עשיתי לו אובר קלוק מ175 ל194 ורציתי לדעת אם זה טוב או שזה גבוה מדי. מה שמפחיד אותי שהוא ישרף אז אני צריך עצות לגבי הכרטיס להוריד תמהירות או שזה בסדר? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 391 צפיות
  21. שלום לכולם יש לי מעבד מסוג Q6600 מקורר היטב ע"י ZALMAN 9700 אני כרגע נמצא ב OC של 3.6 ולא מצליח לעלות מעבר הזיכרונות כרגע על יחס 1:1 במהירות 900MHZ על תיזמונים של 5-5-5-15 ובאס של 1800MHZ המערכת יציבה לחלוטין. טמפרטורות מעבד: 45 במנוחה 60 במאמץ מלא לוח אם: 36 אני רוצה לשבור את ה OC הזה ולא מצליח לעלות מעבר מתחים מעבד: 1.5V זיכרונות: 2.1V - 2V NB: 1.35V-1.3V ל OC הזה ישנן שתי קונפיגורציות אחת במכפלה של 8 כלומר באס של 1800 והזיכרונות על 900MHZ והשנייה במכפלה של 9 כלומר באס של 1600וזיכרונות על 1066MHZ בשתיהן היציבות היא מלאה וכמובן הטפרטורות טובות אני ממש רוצה לשבור את השיא של עצמי כי גם במחשב הישן שלי המחסום היה 3.6 וזה ממש מעצבן אני אשמח לעזרה. יש תמונות מצור…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. איזה נתונים לשים פה של המפרט שלי יש לי את התוכנה SiSoftware Sandra Lite 2005.SR2a ו-cpu-z מצטער על הגודל של התמונה (פשוט לא ידעתי מה לשים)

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  23. אני לא מצליח לעלות לאתר יות מתמונה אחת איך אני יכול לעלות לנושא שפתחתי תמונות אני משתמש באתר הבא בשביל לאחסן את התמונות http://www.imageshack.us/

• 4 תגובות
    • 459 צפיות
  24. איך אני OC לכרטיס GTO2 אני לא מתכוון להגדלת צינורות ל- 16 אלא להגדלת מהירות זיכרון לביצעוים של X800XT ... הסתכלתי בקישור הבא :http://www.techpowerup.com/articles//overclocking/vidcard/127/1 ואין שם דרך להגדלת הזיכרון מישהו יכול לכתוב לי מדריך בקצרה לקטע הזה בעברית בבקשה?

25. צריך עזרה איך מעלים את מהירות המאוורר של המעבד דרך הביוס?

• 1 תגובה
    • 539 צפיות

דיונים חדשים בפורומים