אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
כרגע יש לי 2140 ואני מתלבט אם לקחת 8400 או 6600 Q ,כשהמעבד למשחקים ומולטיטסקינג די גדול. אז : - אם אפשר לקחת את Q6600 ל3 ג'יגה מבלי לשנות כלום חוץ מFSB ,יהיה מעולה. אם לא,עדיף 8400. - הבנתי שALANWAKE יעבוד טוב יותר בQ ,אז ב8400 הוא יעבוד הרבה יותר חלש? - ויסטה 32 יודעת לעבוד עם QUAD ולנצל את כל ה4 למולטיטסקינג? - הלוח שלי של ג'יגהבייט,P43 DS3L והזכרונות C4 של GSKILL(4 ג'יגה 800)
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי ר8500 128מ מבית ספייר הורדתי לאחרונה את פאור סטריפPowerStrip לאיזה פרמטרים אני יכול לקחת את הכרטיס הנוכחי ללא קירור נוסף אלא מקורי(מאוורר חזק)בתנאים סטנדרטים? ידוע לי שאתם לא יכולים לדעת בדיוק אבל הסביבות! בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי E2180 עם לוח G31, ואיני מעוניין בפירוק הלוח בהרכבת הקירור, בנוסף אני מחפש גם קירור זול, שיעשה את העבודה כמו שצריך.בין 100 ל-150 ש"ח. בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
היי אנשים , המפרט של המחשב שלי הוא : amd 64 3500 winchester MSI K8N Neo4 Gskill X 2 memory ddr 400 480W TT psu ניסיתי לעלות את ה FSB ל225 והמחשב בכלל לא עושה פוסט. ניסיתי לתת לו רק 210 , והמחשב נתקע ולא עולה שוב פעם. יש לכם מושג ? נראה לי קצת מוגזם שאפילו ל 210 אני לא מצליח לעלות. יש משהו אחר שאני אמור להוריד\לעלות , חוץ מ ה FSB ? המעבד בזמן מנוחה , עומד על 32-35 מעלות. ולא עובר את ה 40 בשיא המאמץ. מה אתם חושבים?
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
רקע : מחשב I7 860 זיכרון קרוסר 2X2G 1600MHZ CL9 . לוח אם P55A-UD3 גיגבייט כ. מסך : GTS 250 1G כאשר המצב רגיל (ללא אוברקלוק) תדר הזיכרון מראה : 1333MHZ. ו BUS SPEED מראה : 133MHZ. כאשר אני מעלה את מהירות הבאס עד 148MHZ תדר הזיכרון עולה בהתאמה 1480MHZ ( א. לא מבין למה תדר הזיכרון עולה) כאשר אני עובר את BUS SPEED מהירות 150MHZ - המחשב עולה אבל כל התקני USB לא עובדים : עכבר, רשת אלחוטית. לא ברור לי למה... ? אם הזיכרון שלי הוא 1600MHZ למה זה לא מראה לי את בכלל - הוא מראה במצב AUTO 1333MHZ . יש לציין שטמפ' המעבד במנוחה סביב 40מעלות , ושל לוח גרפי 44 מעלו - לא נראה לי מסוכן.. (על המעבד קירור בופאלו) לא ברור לי למה ה USB נתקע... דרך אגב - הצלחתי לשפר בסופר פי של 1M מ…
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
ללא אובר קלוק וללא כלום על הפנים ראוי לציין שהוא על המהירות הכי נמוכה אבל עדיין אין הבדל בין המאורר הזה לבין המאורר שהיה לי שקניתי תמחשב חוץ מהרעש של הוולקנו והעלות שלו
-
- 2 תגובות
- 461 צפיות
-
-
יש איזה חומר "ביתי" שניתן להשתמש כתחליף למשחה טרמית? בו דוד שלי הוציא את הגוף קירור מהמעבד, ניקה והחזיר ועכשיו החום שלו על 64C.... מחפש פיתרון זמני.. עד לתחילת שבוע הבא... אין באפשרותי ללכת לקנות ביומים הקרובים.. יש רעיונות? מדובר בפרסקוט 2.8... שיושב על סוקט 478... בראל.
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
כדי לקחת E4400 לאיזור ה 3Ghz - 3.2 אפשר להסתפק ב Igloo 5700 או Freezer או שצריך אחד מהגדולים כמו ה Tuniq, Infinitty, Typhoon ?
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שאלום.. יש לי את המעבד 805 של אינטל עם BT+ לוח 8i945p-g של גיהבייט. עכשיו כשאני ניכנס לBIOS אני מעלה מ100 ל166, מה שאמור ליהיות יציב על המעבד הזה עם הקירור שלו. עכשיו המחשב לא מוכן לעלות עם ההגדרות האלו. מה אתם חושבים הבעיה? הורדתי את המחלקים ל3.33. [ זכרונות של KINGMAX 1 גיגה RAM במהירות 533,. ] חשוב לציין שלא ניסיתי להעלות לאט לאט מ100 עד 166, עשיתי את זה בקפיצה אחת.. [ יכולה ליהיות הבעיה? ]
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום, הנייד שלי VOSTRO 3300 של דל עושה בעיות לאחרונה, הוא נכבה לא מעט במיוחד כשניסיתי לשחק בו פיפא, המחשב תמיד היה רותח אך הפעם זה גם מפריע לי לעבוד. אציין שהמחשב תחת אחריות דל , האם מומלץ לפתוח אותו ולהתעסק עם זה בעצמי או שזה כלול באחריות ועדיף לתת למומחים לטפל בזה? אציין שלעולם לא פתחתי מחשב נייד, ניקיתי אבק רק מהנייחים שהיו לי. תודה רבה, שי
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
פתחתי בתמונות, מקווה שהגודל לא יפריע (אני בלי כרטיס מסך כרגע, והרזולוציה נמוכה מאוד ) איך האובר ? (הגעתי כבר ל- 45% אובר אבל אף פעם לא ניסיתי לעשות אוברקלוק כשהזיכרונות ב- DC אז הפעם ניסיתי את זה.. אז א - זה עוזר והרבה ! זיכרונות תואמים זה מאוד מאוד חשוב לביצוע אוברקלוק מושלם\ מירבי. כמו שאתם רואים אני באובר לזיכרונות ל- 933 !!! ( מ- 667 MHZ ) בכל אופן כמ שניתן לראות בתמונה האחרונה, כתוב Max 3000 - האם זה אומר שהמקסימום אוברקלוק שאני אוכל להגיע אליו יהיה 3 GHZ ?! יש לי שאלה מצחיקה - האם זה שאני עובד רק עם 1 GB זיכרון RAM יהווה בעיה אף ע פי שהגדרתי את ה- PF על 6000 MB ?
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש ב-OC. הצלחתי לבצע OC למעבד 2200XP והעלתי את הביצועים מ-1800MHZ ל-2000MHZ. טמפ' המעבד לפני ה-OC היתה 44 מע' (לפי הביוס) ואח"כ 49 מע'. בסנדרה הטמפ' לאחר ה-OC היא 39 מע'. מה הטמפ' הנכונה ? מה שמראה הביוס או סנדרה ? תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 470 צפיות
-
-
שאלתי את זה בשאלות כלליות והפנו אותי לכאן קניתי מחשב לפני כמה ימים. לפני שקניתי ביררתי בפורום קצת על מחשבים, ושמתי דגש על מחשב שקט כי זה ממש חשוב לי. מההמלצות בפורום שמתי במחשב מאוורר למארז 8 ס"מ שקט 19dBA ומאוורר למעבד pro 775 arctic cooling. במארז פשוט שיש לחנות. (אייבורי). הנציג שמכר לי את המחשב אמר לי שאין מה לדאוג, זה מחשב שקט. אני די מבואס מהמחשב "השקט" הזה. אני לא חושב שהוא שקט בכלל, חשבתי אולי לבנות איזה ארון מעץ כמעט אטום כדי להפחית את הרעש. האם זה רעיון טוב, או שזה יחמם את המחשב מדי? יש לכם עצות מה אפשר לעשות? אשמח לתגובות. תודה
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
המעבד שלי עם קירור סטוק עובד ב- 58-61 ב- IDLE אבל מצד שני הסל"ד של הקירור על נמוך באזור ה- 1600. אני מניח שאם היה לו ממש חם הוא היה מעלה סל"ד לא? האם הטמפ' תקינה?
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי טורנדו 92 שמחובר לספק וכבל המידע מחובר ללוח אם עכשיו בSPEED FAN זה אומר לי את המהריות אבל כאשר אני משנה את המהירות לא קורה כלום, האם אתם מכירים תוכנות פשוטות שיכולות לישלוט במהירות של מאוורר ?
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
1. Q9450 - לאן מומלץ ואפשרי להגיע איתו ל-OC (וכמובן עם שם מדוייק של קירור!!!)? 2. E8400 - לאן מומלץ ואפשרי להגיע איתו ל-OC (וכמובן עם שם מדוייק של קירור!!!) והאם זה יתן תוצאות יותר טובות משל ה-Q9450, למה?! תודה רבה רבה
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש זיכרונות (2GB (2X1GB מסוג DDR ואני רוצה שהם יגיעו לאיזור 250MHZ ב-OC על תיזמונים של 2.5-3-3 יש המלצות?
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני מעוניין לעבוד על השולחני ע"י התחברות מהנייד ,כיצד אפשר להתחבר ,יש משהו מיוחד שמאפשר להתחבר בצורה כזו אם זה אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
תגידו מה זה עוזר אם אני משנה את המכפלות והאם זה מסוכן (צריך קירור יותר טוב וכו....) כי אני לא מבין בזה ואני לא רוצה לגעת סתם ככה
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
היי חברה, אני חדש בפורום מקווה שזה הפורום במתאים קניתי אתמול מחשב חדש בחלקים שהרכבתי לבד (בהיותי טכנאי מחשבים לשעבר ) מפרט כללי: intel q6600 עם קירור סטוק, לוח ip43 של ABIT , כ גרפי geforce 9800gt , ספק של topower 600w. ללא OC כמובן לא חשבתי שיהיו בעיות אבל. . . . . כשהדלקתי אותו בפעם הראשונה קיבלתי הודעת OC FAIL נכנסתי לביוס והטמפ מעבד הייתה 75 מעלות צלסיוס. כיביתי אותו, פירקתי והרכבתי את הheatsink שוב והמעבד עדיין מראה טמפ גבוהות בין 60 ל 70, טמפ' מערכת היא 35 מעלות בממוצע. ממש התפלאתי איך מעבד מתחיל ב65 מעלות כבר על ההפעלה הראשונה המתח שלו נראה לי בסדר 1.2v בערך בbios אני חושב שהבעיה היא בקירור מעבד, משהו שם לא יושב טוב על המעבד אולי צריך למרוח מחדש משחה טרמי…
-
- 2 תגובות
- 463 צפיות
-
-
יש לי לוח אם EPOX 8KDA3J מעבד AMD 64 3000 תגידו לי מה אני יכול לעשות אני רוצה אוברקלוק או משהו זה יעזור לי במשהו??? ואם זה מסוכן יש לי 512+256 DDR תודה על העזרה..
-
- 2 תגובות
- 436 צפיות
-
-
שלום חבר שלי הוריד את התוכנה RivaTuner והעלה את השעון על ההתחלה כמעט למקסימום ועשה TEST והפעיל את זה וגם את הזכרון עכשיו הוא אומר שהוא לא מרגיש שיפור משמעותי הוא בודק את זה אם COD4 אז הוא רוצה שאני ישאל בשבילו איך נכון לעשות את זה יש כמה שאלות 1.יש אפשרות לשפר את הביצועים יותר ממה שהוא עשה או לא ? 2. איך נכון לעלות את המהירות ותוך כמה זמן לשנות ?(ואם אפשר בלי המדריך שיש באתר כי צריך 3DMARK ולא אני ולא או לא מבינים בזה ) 3.עד כמה מקסימום לעלות את המהירות ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
מה זה עושה ? ... יש לי אופציה ב BIOS לעשות OC ל PCI-E ..
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
בדלת המארז של המחשב שלי יש שני חורי אוורור אחד עגול הנמצא מול המאוורר של המעבד, ועוד אחד למטה מול כרטיס המסך. החלפתי את המאוורר שהיה מוציא אויר מאחור ממאוורר 80 מ"מ למאוורר 92 מ"מ . טמפ' המעבד כרגע בממוצע 29-31 מעלות, והכרטיס בממוצע בין 55-60 .אני מעוניין להוריד את הטמפ' כי הקיץ עוד לפנינו .... על הפתח העגול בדלת יכול להתלבש אחד 80 מ"מ יפה אני רק רוצה אחד שקט מאוד, אם יש המלצות אני אשמח, ניסיתי את המאוורר שהגיע עם המארז אך הוא עושה רעש נורא בהכנסת האוויר ואין דרך לשמנו אז אני מעדיף להחליף. על הפתח המרובע 11 מ"מ על 7 מ"מ אשמח לשמוע על מאוורר שיכניס אוויר על הכרטיס מסך תודה מראש אורן
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
יש לי FX5600 של אסוס עם קרור זלמן 700cf-alcu ואני רוצה לעשות O.C אבל אני לא יודע מה הטמפ' ובריווה טטיונר הוא לא מראה אותה אז מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 414 צפיות
-