אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
-
טוב , ראשית חיפשתי וחיפשתי בפורום לא מצאתי שום מדריך שמסביר איך לעשות את OC . קניתי במיוחד ת'מעבד הזה כי הבנתי שאפשר להגיע איתו למהירויות ממש גבוהות באוברקלוקינג טוב . יש לי מעבד AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE +3800 היזכרון שלי הוא 1 GB של PQI. כל המחשב עובד במהירות של 677MHZ הלוח אם שלי הוא AM2 של ג'יגה בייט . מיותר לציין שקניתי מאוור ענק בנוסף למאוררים הקיימים שבמחשב כדאי לעשות OC. השאלה היא איך אני עושה לו OC יעיל. כמו כן יש לי כרטיס מסך של ATI מסידרת 1600 שלי הוא ה XT . האם OC יעזור בשיפור הביצועים ?? אם כן איך אני עושה את ?? נ.ב אין לי הרבה ידע בזה אז אשמח למדריך ו הסבר מפורט כמה שיותר . אם אפשר לעשות את הכל רק עם תוכנות בלי להתעסק בהוצאת המעבד והחלפת רכיבים פיסית - מה …
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
CPU 34 את זה הבנתי ICH 39 MLH 46 SYSTEM 30 מה כל אחד מהם אומר ? תודה
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, קראתי המדריך כיצג לנקות את המאוורר. שאלתי היא כיצד לפרק את המאורר ? האם בכלל צריך לפרק את המאורר לצורך ניקיונו?
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום אנשים... ממש לא מזמן קניתי מחשב חדש מ-KSP וכשהרכבתי את המחשב בבית גיליתי שהמאוורים של המארז קצת רועשים המארז שלי זה Compucase CI-6A21 והמאווררים של המארז הם המאווררי 12 ס"מ המקוריים שבאו איתו. בגלל ששקט נורא חשוב לי... אני שוקל להחליף את האוורור. רציתי לדעת מה אתם חושבים על ה-?Thermaltake Silent Wheel 13cm? בתור מאוורר למארז? הוא באמת שקט? מקרר כמו שצריך? והכי חשוב... הוא בכלל יתאים למארז??
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
-
אני רוצה להתחיל באוברקלוק למערכת, מה עלי לשנות בביוס לפני תחילת האוברקלוק? ויש לי גם זכרונות 1042*2 667MHZ.. וביוס גירסה F4 עוד משהו שצריך לדעת?
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
היי התחלתי לשחק אם הביוס עד שיגיע הקירור, העלאתי FSB ל350 זכרונות שמתי על מחלק אני עושה RESTART והמחשב לא נדלק עד שאני מכבה אותו ומדליק ואז הוא נדלק אם הגדרות מקוריות של הביוס. רציתי לדעת אם יש איזה הגדרה בביוס כדי לשמור על השינויים ? ביציאה אני עושה F10 ויוצא... ??? בקשר למחלקים הזכרונות איך אני בודק את התדר שלהם לפי מחלק FSB400 X 4\3 =533MHZ זה אומר שבFSB400 במחלק הזה התדר שלהם יהיה 533MHZ? תודה
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות חור בגג המארז, ויש לי מקדח כוס אבל רק עם כוסות קטנות. הבעיה היא שכוס בגודל נורמלית עולה 70 ש"ח (לכוס אחת!!!) אז רציתי לדעת אם יש כאן מישהו מהצפון שיש לו כוס בגודל של בערך 75-80 מ"מ ויוכל להשאיל לי אותה רק כדי לעשות את החור למאוורר. תודה על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש עם מעבד E6300 intel core 2 duoוהבנתי שהמאוור סטוק שמגיע איתו רועש. אני לא משחק במחשב ולא אעשה OC. הבנתי שזה מאוורר אקטיבי שמשנה RPM לפי עומס על המעבד(זה נכון?) ככה שאם אני עובד עם אינטרנט וWINAMP ברקע אין עומס על המחשב והמעבד יסתובב לאט. אני רוצה מחשב שקט (לא בעומס-בעבודה על אופיס,אינטרנט וWINAMP במקביל) כמו צלחת מרק. האם המאוור שמגיע איתו מתאים לי?או שבשביל שקט גם בלי עומס צריך לשלם עוד מזומנים?
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
לפי התוכנה סנדרה הטמפ' שלי הם ב-board - 25 cpu 1 - 30 cpu 2 - 70 ואז יש לי ליד סימן קריאה וכתוב שהמטפ' ה- mainbord גבוה מדי ומסוכנת... מזה בכלל cpu 2 !?? ולמה הוא החליט שזה דווקא mainboard ?
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם , אשמח אם מישהו יוכל לשלוח לי קישור שמראה הבדל בביצועים , נגיד במשחקים בין e6300 עם אובר של 2.8 ghz או אפילו יותר, לבין המהירות המקורית (1.8 נדמה לי..)... כאילו על הנייר יש הבדל של לפעמיים 100% אבל איך זה באמת משנה בפועל?
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=1&artpage=2179&articID=519
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
משהו יכול למליץ לי על קירור טוב לכרטיס 6800gs פסיבי לחלוטין (ללא מאורר) ... עד 200 ש"ח מקסימום. תודה
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
אני כבר מזמן שאלתי פה אם אפשר או מה אפשר לעשות עם המעבד הזה ואני זוכר שאמרתם שיכולה להיות בעית הגבלה אם הזכרונות בנפחים שונים אז נתחיל מהתחלה.. אני האצתי את המחשב שלי (1.6GHZ northwood) ל2000 GHZ (קצת יותר מזה) ועכשיו כשהחורף בא אני רואה שהמעבד עומד על 26 מעלות במנוחה וזה די שימח אותי וקצת מוזר שהמאוורר בכל זאת עובד על 2600RPM שהוא צריך להיות על 2400או אפילו פחות אבל השאלה כזאת.. הזכרונות שלי בסטנדרט צריכים להיות 266mhz ואחרי ההאצה הם על 346 ואם אני עובר את זה אז המחשב לא יציב ממש אבל ברגע שאני מוציא את ה256מב ונשאר רק עם ה512 אני יכול להגיע קצת יותר..השאלה אם זה יותר טוב לעבוד נגיד עם 512 ב380mhz מאשר 768 ב346mhz ובכלל כמה אני יכול להגיע עם המעבד? ראיתי שאנשים הגיעו ל24…
-
- 2 תגובות
- 430 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 64 3200 VENICE הלוח אם שלי ASUS A8N VM CSM מאוד מגביל אוברקלוק, הוא לא נותן גישה למתח, מכפלה, כמעט לכלום, אפשר רק להעלות את תדר הBUS עכשיו יש לי שאלה קטנה, העלתי את המהירות של הBUS מ200 ל238 (הלוח מגביל עד 240) הכל יציב ובדקתי עם PRIME, אבל מה שמטריד אותי זה שכשהעלתי את הBUS גם התדר של הזכרונות עלה, אז מה שעשיתי, הגבלתי את התדר של הזכרונות ל166 לכל אחד (יש לי שני סטיקים של TWINMOS 512 מגה כל אחד). כך שבמקום שהBUS יהיה 240 והזכרונות יהיו על 466 או משהו בסגנון, הזכרונות עכשיו על 400. האם עשיתי את הדבר הנכון? או שהייתי צריך לתת גם לתדר של הזכרונות לעלות? מצטער של השאלות נוב שלי אבל אני חדש בתחום ומנסה ללמוד כמה שיותר מצפה לתשובות אגב, 38 שניות ל1M בS…
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
איזה מאוורר הכי שקט ל E6300 קניתי בKSP מאוורר של זלמן (כנראה מכרו לי דגם זול) והוא ממש מרעיש הכסף לא משחק אצלי תפקיד עד גבול מסוים כמובן
-
- 2 תגובות
- 468 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס Sapphire ATI Radeon X1900 GT והקירור הרגיל לדעתי לא מספיק (מאמץ 75 מעלות) איזה גופי קירור אתם ממליצים תקציב 100/200/300 ש"ח תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 463 צפיות
-
-
יש לי את המארז Cooler Master Centurion 5 הגירסא עם החלון (לצערי :-[) ככה, ניקיתי את כל המארז,כולל פילטרים מקדימה ,מאוררים ה80 וה120. והטמפ' 38 מעלות? הגיוני? מה דעתכם יכולה להיות הבעיה שהטמפ' של המארז גבוהה מהרגיל? תודה 8)
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני מתלבט בין VB6000BNS TT SWING לבין COMPUCASE 6919 - האם תהיה לי בעיה לדחוף את המאוורר המסיבי הזה לאחד מהם? מי עדיף מבחינת אוורור? תודה
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אחרי קצת משחקים זה הגיע לזה איך אני ממשיך מכאן [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום, קרובים שלי מגיעים מארה"ב בעוד שבועיים (בדיוק בעוד שבועיים ) וחשבתי לקנות כמה מאווררים טובים, קטודות וכל שאר הירקות. שוטטתי בפורום וראיתי שהומלץ לא פעם על ה- SilverStone FM121 ובאמת הוא נראה טוב (כנראה שישב על BT VX או Tuniq), יש לו CFM גבוה מאוד ובקר מהירות. מצאתי שני "סוגים" של המאוורר הנ"ל: http://www.frozencpu.com/products/2423/fan-109/SilverStone_SST-FM121_120mm_Case_Fan.html?tl=g33c165s358 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16835220014 מה ההבדל בין הגירסא "הרגילה" לבין הגירסא עם ה-"B"? (אני חושב שצבע שחור של הבקר מהירות, אך לא בטוח בגלל המחיר) Off Topic: האם FrozenCPU היא חנות אמינה? מצאתי בה המון דברים שאני רוצה לקנות אבל חשובה לי יותר…
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
את המפרט שלי תוכלו לראות בצד...[מפרט מחשב] טפרטורות המעמד ולוח אם במנוחה 46-7 במעמץ מעמד מירבי 59 הלוח :52 האם זה בסדר? ולא עשיתי אוברקלוק בכלל.
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום אנשים רציתי לדעת איזה משחה עדיפה? ARCTIC SILVER 5 THERMAL או ZALMAN SUPER THERMAL ?
-
- 2 תגובות
- 446 צפיות
-
-
יש לי 7600GT של leadtek. לא מצאתי שום כלי לאוברקלוק בדיסק המצורף, וגם לא ראיתי אפשרות כזאת בלוח הבקרה של נבידיה. מה אני צריך להתקין כדי לעשות את זה? כמו כן, האם הכרטיסים של leadtek מאפשרים בדרך כלל אוברקלוק משמעותי?
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-