אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לוח של גי'גה בייט 945 ומעבד E2140 1.6 ליבה כפולה. עכשיו שאני מסתכל באוורסט, אני רואה את המהירות של המעבד שלי רשום 1200 ובסוגריים אורגינל 1600 ולפעמים המתח למעבד משתנה, והליבה חוזרת ל1600 אבל הרוב 1200 האם זה צריך להיות ככה? צירפתי תמונה למטה מישהו יודע למה ואיך מסדרים את זה? תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
איזה קירור סטוק יהיה יעל יותר על E4300, הסטוק של 65NM (העבה יותר) או של ה 45NM (השטוח יותר)? תודה
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכם .. הכנתי לי מפרט למחשב חדש שאני עומד לקנות בשבועות הקרובים .. והייתי רוצה חוות דעת על חלקי הקירור ששמתי ועם המחשב יהיה מקורר ומאוורר מספיק וגם אני מתכנן למפרט הזה OC אז קחו את זה בחשבון אם צריך להוסיף איזה חלק קירור לשפר משהו מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ¤1503 כמות:1 לוח אם GIGABYTE GA-EP45-DS3R ¤668 כמות:1 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤325 כמות:1 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 XP REDLINE ¤515 כמות:1 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870X2 2048MB PCIe ¤2620 כמות:1 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD ¤141 כמות:1 ספק כח Enermax Pro82+ 625W ¤680 כמות:1 קרור למעבד Thermalright Ultra-120 eXtreme ¤249 כמות:1 קירור לכ…
-
- 2 תגובות
- 464 צפיות
-
-
ואין לי גם אפשרות בביוס, חרשתי את כולו ואת כל האופציות בו. P35 DS3
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
באופן עקרוני מה שהמליצו לי זה אוורורים של ARCTIC COOLING אבל החנות שממנה אני מתכנן לקנות מחזיקים אוורורים של SPAIER. איזה דגמים של ARCTIC COOLING ושל SPAIER מומלצים למעבד ולמארז שלי ? המארז שאני חושב לקחת והוא ANTEC NSK4480 380W Silver/Black והמליצו לי לקחת איתו את הקירור Arctic Cooling 8L 80mm המעבד שאני חושב לקחת הוא מעבדוCore 2 Duo E8400 BoxוIntel והמליצו לי להוציא את הקירור של אינטל ולשים במקום Arctic Cooling Freezer 7 Pro. אשמח לקבל תגובות בנושא ((:
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום. שמעתי שוולט מוד מעלה fps ורציתי לשאול.. איך עושים את זה ומה הסיכונים ומה זה בכלל? תודה
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש טעם לזה ? בתנאי שאני משאיר את הזיכרונות שלי על סטוק, זה ייתן משהו ? אל תסתכלו על המפרט שלי עכשיו, אני שואל לגבי המחשב החדש...
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום כולם, אני רוצה לשדרג את לוח האם והזכרונות שלי, במטרה לבצע OC. המטרה שלי היא להגיע עם ה-Q6600 שלי ל-3GHz, או אולי אפילו 3.2GHz. הקירור שלי: Big Typhoon 120 VX. האם הרכיבים הבאים יתאימו למטרה זו (+ יהיה מקום להתקין את ה-BigTyp): לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L http://www.skypc.co.il/pl_product~39470~10~0.htm זיכרון Mushkin XP DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 http://www.skypc.co.il/pl_product~996580~15~0.htm תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
טוב ככה המעבד הוא e2180 הלוח שלי הוא p5gc-mx\1333 אני יודע שהוא לא הכי מתאים לאוברקלוק,אבל אפשר לשנות מכפלה,להעלות\להוריד באס,לשנות תזמוני הזכרון,לשנות מהירות מאוורר ועוד כל מיני אפשרויות שיאפשרו אוברקלוק מוצלח. הזכרונות שלי הם 667 מה"צ יחס בין המעבד לזכרון 10:6 לא הבנתי עוד איך לעשות ל-1:1 אשמח אם תסבירו.. איזה אפשרויות אני צריך לבטל? אגב יש לי קירור סטוק(טמפ' ממוצעת של 29 מעלות צלזיוס[:-אני מדען*) יאללה תגידו לי איך מתחילים? כאילו העלאתי באס מ-200 ל-223 שהביא את המעבד ל-2.24 (שיפור של כ-240 מה"צ) אבל מעבר לכך אני לא מצליח יענו המחשב לא עולה פשוט.. יאללה מה עושים[= תודה חברה!
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם , המאורר של המארז שלי (מתחת לספק) אמור להתחבר ללוח אם או לספק ? כי ראיתי בסרטון כלשהוא שאותו בן אדם מחבר את המאורר ללוח אם .. תודה
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box, קישור: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 האם אני יכול להסתפק בקירור הרגיל של אינטל שמגיע עם המעבד או ששווה להחליף אותו לקירור אחר ? אני לא מתכנן לבצע OC למעבד... איך הביצועים של הקירור של המעבד שציינתי אינטל ואיך הרעש שלו ?
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היום כשהשתמשתי בתוכנה הנ''ל הפיירוול הודיעה לי שהתוכנה יוצרת קשר עם האינטרנט ויכולה להוות סיכון למחשב שלי... (אגב הורדתי מהאתר הרשמי) דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שמעו, ATITOOL לויסטה הוא פשוט דפוק! אני לא מצליח לעשות דרכו OC לכ.מ, שאני פותח את התוכנה התדרים נמצאים במצב 2D, אני לוחץ על DEFAULT להגיע איתם ל 3D ברירת מחדל - המסך מתכבה, אחרי כמה שניות נדלק והתדר חוזר ל 2D. ניסיתי להרים אותם מ 2D ל 3D לאט לאט, הגעתי למסקנה שלזיכרון אין בעיה להגיע לתדר ה 3D שלו אבל הליבה נתקעת ב 600 (הרגיל זה 625 ! ) ואחרי שהמסך מתכבה ונדלק כל ההגדרות של התוכנה מתאפסות לי, וצריך להגדיר את כל ההגדרות של המאוורר וזה מחדש... בקיצור קקי. איך אני עושה אובר לכרטיס מהביוס ? לא מצאתי תדרים נפרדים לליבה ולזיכרון, אני לא אמור להרים את התדר של ה PCI-E נכון ? חשוב להזכיר שב XP לא הייתה בעיה ואם אתם שואלים איך יש לי ATITOOL לויסטה 64 אז יש אתר שנקרא START 64 שיש בו …
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש באתר וחייב לציין שהוא נראה מקצועי ויעיל ועכשיו לבעיה שלי יש לי פנטיום 4 CPU Usage שלו מאוד גבוה ועומד על 100% לא קבוע זה 100 ויורד ל 80 פתאום ל 50 וכך הלאה... בבדיקה חום מעבד שאני עושה הטמפרטורה 78 מעלות שזה גבוה האם הבעיה היא מהחום של המעבד או משהו אחר? יש לציין שעשיתי בדיקת רוגלות ושאר מזיקים ולא זאת הבעיה, ואני יודע שאין לי משחה תרמית על המעבד האם המשחה תוריד את הטמפרטורה? דבר שני לפני כמה חודשים החלפתי ספק כח למחשב כי המקורי התקלקל אז שמתי ספק שהיה לי בבית שעובד גם על 300 וואט כמו הקודם שהתקלקל והוא לא ספק איכותי כמו הקודם האם גם לספק השפעה על המעבד?
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
האםמשתלם לעש/ות למעבר הזה OC ? ולכרטיס מסך :GeForce 6600GT ? אם כן ,אנימחפש איזה קירור טוב ב-150ש"ח..
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך של ati דגם radeon x600, המאורר הוא של zalman. במהלך התקופה של שלושת השנים האחרונות החלפתי כבר שלושה מאוררים לכרטיס הנ"ל. אחרי ששמתי את המאוורר החדש של zalman הכל עבד מצוין אבל אחרי כמה חודשים מתחיל הרעש, והוא פשוט בלתי נסבל. זה לא רעש של התחממות יתר או משהו כזה, אלא רעש שנובע כנראה מאיזושהי הפרעה מכנית. אני ניקיתי את המאורר כבר מספר פעמים אבל הרעש לא מפסיק. מה לעשות??? אני לא רוצה כל פעם להחליף את המאורר!
-
- 2 תגובות
- 465 צפיות
-
-
אז ככה... זה הלוח אם והמעבד שלי: מעבד: AMD Athlon XP (1100 mhz) והלוח אם: Epox EP-8RDA+ עכשיו, רציתי לעשות להם אוברקלוקינג וכמעט ואין לי מושג איך... את המארז אני הולך לקרר כמו מקפיא עם הרבה מאווררים וסירקולציה כמו שצריך. ולמעבד יש את הביג טיפון שמקרר אותו. יש מצב להדרכה?
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
האם יש צורך בקרור טוב יותר מהקרור המסופק עם מעבדי אינטל סדרה E6,E7,E8,
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם הטמפ' והמתחים תקינים, ובמיוחד על ה- South Bridge. במידה ולא אשמח לשמוע על פתרונות ואילו. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אז ככה, אם אני רוצה לעשות oc ל מעבד שלי, אני צריך להמהיר את mhz של הליבה את הmhz של הbus ולהעלות את המתח? --- האם זה נכון [ זה הכל?]? --- אם הבנתי נכון, את הליבה ואת ה bus אני יכול להמהיר דרך מערכת ההפעלה דרך תוכנה, ומה עם המתח, ולמה צריך להעלות אותו בכלל?, מה זה נותן? **עוד משהו קטן, יחס - איך אני יודע איזה צריך להיות בין ה ליבה ל bus ולמתח ? תודה,
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
עשיתי לפני חודשיים +- עדכון ביוס לF6, ובאמת כשאני מדליק את המחשב רשום למעלה ביוס F6.....אבל היום סתם במיקרה הסתכלתי בCPU-Z וראיתי שבלשונית של הלוח רשום שהביוס שלי הוא F3, זה טעות בCPU-Z הוא שהעידכון לא הצליח?
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אשמח אם תסבירו לי מה פירוש המושג הבא: Water Coolant ומה ההבדל בינו לבין זה: http://www.voyeurmods.com/index.php?action=item&id=1654&prevaction=category&previd=2&prevstart=0 תודה
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלא ישאיר שום זכר? אני לא רוצה שתלך האחריות, אבל בא לי לנסות משהו. אם זה משאיר זכר אז אני אוותר..
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
היום עשיתי אובר קלוק לכרטיס מסך שלי(7600GS) הכרטיס עם הקירור המקורי התוצאה היתה CORE CLOCK 535@450 MEMORY CLOCK 477@400 תוצאה ב 3dmark05 4874 קישור לתמונה http://img158.imageshack.us/my.php?image=8073fu7.jpg 1 אני צריך קישור להורדת ל3DMARK06 2 אפשר תוכנה יותר מדויקת לאוברקלוק 3 אפשר לדעת מה השיא העולמי לכרטיס מסך 7600GS
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לעלות מתחים לוח אם asus p4s 533vm ואני לא מצאתי תוכנה כזאות אז עם אפשר אז תודהה רבה
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-