אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
היי אני כרגע משתמש בקירור ZALMAN CNPS5X הוא אצלי כבר שנתיים ובשנה האחרונה הוא עושה קצת זמזומים החלטתי להשקיע לרגל הכניסה לקבע ולקנות קירור מים CORSAIR H110 יחד עם המארז NZXT PHANTOM 530 השאלה שלי היא האם הקירור מים יהיה שקט יותר מהZALMAN ? המחשב משמש אותי לגיימינג (אם כי רק בכניסה לקבע אני גם יקנה כ.מסך חזק סוף סוף)
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תראו החלפתי לוח לABIT NF7... והפעלתי את הSpeedfun הורדתי מהאתר.... ותמיד מופיעות לי אותן הטמפ' איך זה יכול להיות... תמיד כתוב לי -48 41 35 31.. תראו בתמונה שצירפתי... מה לעשות....? אני מעוניין לעשות OC אבל איך אני ידע אם אני לא עובר את הטמפ' הקריטיות.... :s05: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
זה המפרט שלי(למטה) וחשבתי לשים קירור ac freezer pro 7 או ac freezer xtreme אני רוצה שהמעבד יהיה די קריר גם בזמן מאמץ, האם כדאי לי לשים קירור והאם יש הבדל רציני בין הקירורים למעלה? (אני לא עושה oc) מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box ¤1475 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤479 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 640GB SATA2 16MB ¤386 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1210 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤275 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPK כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 OC Edition 1024MB DDR5 …
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אהלן החלטתי גם אני לנצל את הדיאפאי המקסים שיש לי ולנסות להגיע לבאס של 240-250 אם הזכרונות יסחבו אותם. כרגע אני רץ על 200 בתזמונים של 2-3-3-7 הזכרונות של סופרטאלנט והם על מתח אוטומטי. בכמה אתם חושבים שאני צריך להעלות את המתח בכדי להגיע ל240-250 הנכסף? לאיזה תזמונים אני אשנה את הזכרונות? ואיזה אופצייה בפריים95 בודקת את היציבות של הזכרונות? אשמח לשמוע אם יש למישהוא נסיון עם הזכרונות של סופרטאלנט באוברקלוק! כמובן של240-250 אני יגיע בקפיצות של 7-8. תודה ברק [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
לפני שבוע עשיתי oc ואז החזרתי אותו לסטוק כי לא היה לי זמן להמשיך האם אני יכול להתחיל ישר מאיפה שהיגעתי או שאני חייב להעלות לאט לאט?
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אהלן אני צריך עצה מכם,המעבד שלי-2.4C GHz יושב כרגע על 3ג'יגה . אני מנסה לגרום לו לעלות יותר אבל הוא נתקע. זאת לא בעיית חום,לא בעיה של ספק כח,שמתי מחלק לזיכרון והוא עובד על 200[הוא מסוגל להגיע ל 227 מבדיקה]. מה הבעיה שלו,למה הוא לא יציב?
-
ניסיתי לשייף את המארז של מחשב ההתעללות שלי- שייפתי אותו עד שהוא נהיה חלק ואז צבעתי אותו עם שיכבה דקה של ספרי ישן ודפוק שמצאתי בבית (לא הספיק כדי לכסות צד אחד של המארז). אחרי שהצבע מתייבש שמתי לב שרואים את השריטות על הצבע. אם אני אצבע את המארז עם צבע מיוחד לרכב, בכמה שכבות, זה יסתיר את השריטות? יש שיטה לשייף בלי שריטות?
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מה טמפ' אצלכם בתקופה הזאת? וזה בסדר שהמעבד במנוחה על 40-42 מעלות?
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אם שאני עושה OC בלי לשנות את המכפלה ( כי אני לא יכול ) גם הזכרונות מואצים ? המפרט שלי כזה : Amd 64 bit 3000+ 1810mhz @2097mhz Gigabyte ga-k8nsc-939 256x2 A-data 333mhz geforce 2 gts 32mb כמו שאתם רואים עשיתי כאן OC פשוט . פשוט העליתי מ 200mhz bus speed TO 233mhz bus speed ז"א העליתי ב 33 מגההרץ עכשיו התכלתי ב SISOFT SANDRA וראיתי שם כמה דברים : א' כל המחשב דלוק כבר כמה ימים והוא גם במאמץ 60% מהיום מכיוון שאני הופך סרטים ל DVD .. ב' הטמפ' של המעבד היא 42-46 מעלות שאני זוכר בדר"כ 33-39 מעלות ... האם אני עדיין בגדר הנורמה ? ג' וזה גם השאלה של הנושא - בחלק של הזכרונות ראיתי שכתוב ככה : שימו לב לקובץ המצורף .. האם זה אומר שהזכרונות עובדים על 380mhz במקום 333 ? מה עוד אפשר לש…
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אם עושים דאוןקלוק לכרטיס מסך אז האם יכול להיות ארטיפקטים מזה או שארטיפקטים נובעים רק מOC?
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אז ככה לפי כמה ימים מצאתי בבית פילטר עכשיו זה פילטר לאקווריום....אבא שלי אמר שזה שואב מים וזורק לצד השני עכשיו ישר עלה לי בראש לשמש את זה למערכת קירור מים שהבנתי שצריכה משאבה אז חשבתי על זה. אז אני רוצה לדעת כמה דברים: 1. האם זה באמת מתאים? 2. מה בעצם אני כן צריך למערכת קירור מים? ואני מתכוון פירוט של הכלללל שאני ידע עם מה יש לי עסק 3. עד כמה זה מסובך לבנות דבר כזה? (לא קנוי) מחלקים שלא מיועדים למחשב אני מתכוון...(אני מדגיש אני חסר כל ניסיון בזה) תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
מה אתם אומרים??? CRYSIS אינו שחיק... ואני מתחרפן... שווה??? סה"כ כפול ביצועים...
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
לכל מי שמעוניין להציג את ה FPS ואת טמפ' הכרטיס שלו בעת משחק מוזמן להתקין את הגירסה האחרונה של ה ATI TRAY TOOLS , יש להכנס ל Tools & Options ולבחור מה להציג באופציה Onscreen Display . לי זה עובד מצויין. FYI
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם הקירור הזה שקט וטוב? http://www.overclock3d.net/reviews/cases_cooling/ocz_vendetta_cpu_cooler/1
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
קניתי מארז של TT... עכשיו יש לו במסך של הטמפ' 2 שורות...(זה הדגם עם 4 ערוצים) הבנתי שהשורה השנייה היא הטמפ' הנוכחית לפי החיישן מה השורה הראשונה? ולמה אין לי תאורה במסך? ומה קובע הבורג? (הוא משנה את הטמפ' בשורה העליונה) ולמה הערוץ הרביעי לא משתנה (המאוורר עובד תמיד בMAX ) עכשיו שסיימתי את המודינג האחרון (תמונות בקרוב...) אני מתחיל לעבוד על המארז הזה... (XASER 3 SUPER TOWER..)
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
יש ברשותי כאמור FAN 80mm רק הבעיה היא שהוא לקוח מרכב ( כנראה שלא פרטי , אחרת המתח היה 12 V ... ) והוא פועל על מתח של 24 V .... אני יודע שאני יכול לחבר אותו רגיל למחשב רק שהוא לא יתן את ההספק המקסימלי .. אני יכול אולי לחבר נגד .... ? בטור \ מקביל ? אם אני מחבר בטור ההתנגדות עולה ..... המתח עולה .... אבל הזרם נחלש ... ואני לא אקבל את ה 2.2 W שהוא יכול לספק לי ... במקביל ... ההתנגדות השקולה תרד .. וכך גם המתח ... אני דיי מבולבל .. תודה מראש .
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
מה ההבדל בין השניים שאחד יותר יקר... ??? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=18233 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=15009 מה ההבדל ביניהם? כאילו אחד נחושת אני רואה השני מזה? ולמה הוא יקר יותר? ???
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי: מעבד Pentium 4 1.5Mhz Willamette (זה הישן) לוח אם (Asus P4T (Chipset 850i זיכרון Rd-Ram 4X128 Samusung אני לא מוצא בשום מקום מאוורר סבבה שמתאים לחיבור הזה!!! אני רוצה לעשות אוברקלוקינג ולא מצליח יותר מ 1650 כי פשוט אין אפשרות כזאת באוטומטי ואם הולכים על הכפלה ידנית אז ברגע שמעלים את הBUS יותר מ 110Mhzאז המחשב מצפצף או מתכבה... (המכפיל של ה 15 נשאר קבוע משום מה) בבקשה תעזרו לי, אני יודע שזו חומרה קצת ישנה, אבל please.... בתודה, דניאל.
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
קיבלתי סוף סוף את המחשב החדש. (ראו מפרט) אני רוצה לבטל את הEIST שמפריע לOC לפי מה שהבנתי ואני לא מצליח. ביטלתי אותו דרך הביוס אך כשאני מפעיל CPUZ אני רואה ששוב הEIST מופעל והמכפלה שוב על 6 במנוחה. /: ?
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם לוח D945GCNL של INTEL אני חדש בתחום. ניסיתי לחפש בביוס את האופציה של הoverclocking ולא מצאתי, לאיפה אני צריך להכנס שם, ואיזה הגדרות לשנות בכדי להשיג אוברקלוקינג מוצלח?
-
- 2 תגובות
- 415 צפיות
-
-
חיברתי למחשב את הV1 AX והוא פועל אבל כשאני מדליק את המחשב הוא אומר לי cpu fan error ואז הוא עושה כמה ביפים ואז ניכנס רגיל לווינדוס.. בעיקרון הוא עובד.. יש למישהו מושג מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
היי, האם ניתן לחבר מערכת קירור מים אחת, לשני מחשבים שונים? האם הרדיאטור והמשאבה יהיו מסוגלים להתמודד עם זה? האם התוצאות יהיו טובות מספיק? חשוב לציין, שמעבד אחד הוא התנור המכונה prescott. אני מעוניין לחבר את מערכת הקירור למעבדים, כרטיסי המסך, וה north bridges של שני המחשבים. עריכה: האם עדיף קירור אקטיבי או פסיבי. שמתי ע' על ה zalman reserator 2. תודה
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
ברשותי את הכרטיס הנ"ל (הכרטיס מבית POWERCOLOR עם הPCB החדש), ואני מחפש מדריך VMOD בשבילו. כל מי שיוכל לעזור בזה יבורך.
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-