אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב רציתי לשאול על המוצר הזה : http://www.pch.co.il/docs/pd-1638815037.htm יש למישהו את המוצר הזה ? הוא מקרר טוב ? הוא בא עם ההיסטינק כמו שיש בתמונה או שצריך לקנות אותו בנפרד ? הוא עזור בעניין השקט ?
-
- 2 תגובות
- 451 צפיות
-
-
I finally decided to buy a water cooling system since if i wanna over i gotte pump the rpm and that just lame havin to play with that every day.... So i came to you Hwzone looking for info and advice that will help me decide what water cooling system will i buy... since as i see it i can pick Emp which u all will prolly recommand... but ive read the review here over that system and it didnt sound so great... so ofcuse i went to "some sites" and saw the Azetek aka WaterChill... Searched For some review about it and all looked sweeet as pie... havent found any other systems sellin on sites.... unless u can direct me to one.... Im not so sure i wanna buy the system in parts…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם ! אני מנסה לעשות אוברקלוק לגרוטאה שלי אבל אני לא מצליח אני נכנס לביוס ל cpu plug & play ורשום לי שם cpu speed :450mhz (100*4.5 אבל אני לא יכול לשנות כלום. ב manual כתות שאפשר לעשות אוברקלוק אבל בביוס של ה manual יש עוד שתי אפשרויות שלי אין: 1) cpu ratio 2) cpu frequency הלוח שלי הוא ms 6163 ATX BX13 chipset intel24443BX/PIIX4E bios v 4.51 PG plug & play 1.00 נ.ב הלוח שלי ver:1 מה אני עושה ? תודה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 456 צפיות
-
-
ששאלתי איפה משיגים דבק טרמי נתנו לי אתר מחו"ל.. עכשיו יכול להיות שאני מזמין מוצרים מאותו אתר http://www.jab-tech.com/customer/home.php אבל יכול להיות שאני אחליט להזמין מהארץ, אז ראיתי בפנדה את אותו דבר, השאלה אם זה באמת אותו דבר, אם זה באמת דבק טרמי ולא משחה קישור: (שמתי בקוד שאולי יסדר את הקישור רק תוסיפו pan_das.co.il בלי הקו כמובן) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_142&products_id=1189&PHPSESSID=8c2e628e223f0f8000aabba63c8316fe גם רציתי לדעת איזה סינק מסדרת slk אתם ממליצים לי בשביל פנטיום 4 B לאוברקלוק.., ויש לי מארז מאוורר.. 8) slk900 slk947u slkSP94 אלה מה שראיתי לפחות באתר.. http://www.jab-tech.com/customer/home.php ואיזה מ…
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה קורה כפרות??? שמעו אני רוצה לדעת איזה אובר קלוק לאיזה חלק משפיע יותר הרבה כאשר עושים עליו אובר קלוק... במעבד ובכרטיס מסך אני לא עושה.. כי הם ב45 מעלות ללא אובר קלוק... אז חשבתי לעשות על הזכרונות.. זה ישפיע? המהירות תגדל? בינתיים העלתי את המטח ל 2.75 והזכרונות שלי קרים! יש לי כרטיס מסך של r9800 se aiw abit ic7 max 3 p 4 2.8c antec 1000MG +window antec 430v geil 2X256 golden
-
- 6 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם ! לאחר שדרוג מערכות קליל ... - מ 2.4C ל 2.8C ומ PC3000 של CORSAIR ל PC4000 של TWINMOS , יש מה לבדוק סוף סוף עם ה MAX3 , כאן קצת תמונות "לגרות" את העין .... ובקרוב מאוד , כשינחת בארץ סוף סוף ה SP-94 שהזמנתי למחשב ה"מחודש" שלי נבדוק גם קצת 3DMARK לעומק .... מפרט - IC7 MAX3 ... 2.8C SL6WT - package date 15/10/03 - חתיכות חדשות, נחתו לא מזמן בזיגזג ... TWO STICKS OF TWINMOS PC4000 256MB DDR ה OC - 2.8C @250FSB>3.5GHZ ! PC4000@1:1 RUNNING AT 2.5,3,3,7 קירור - עד שיגיע ה SP-94 - מה לעשות - STOCK של INTEL מתח - DEFAULT !
-
- 44 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש לי את המארז של Thermaltake Highest Xaser III V1000A Super Tower במארז יש 7 מאווררים שבאים מהחברה עם המארז רציתי לדעת אם המאווררים האלה טובים אם לא איזה מאווררים כדי לקחת ואיזה סוג מאווררים רגלים או מאווררים חכמים ואיזו חברה במארז יש לי יכולת שליטה על 4 מאווררים מקווה שתוכלו לעזור לי תודה רבה סהר
-
- 4 תגובות
- 485 צפיות
-
-
כאשר אני מנס להפעיל את תוכנת הבאנצ'מארק PCMark04 או 03 המחשב מאתחל עצמו לבד ללא כל התראה. יש רעיונות ? ( ראו מפרט )
-
- 2 תגובות
- 446 צפיות
-
-
שלום נכנסתי לאתר שיש בו תוצאות של OC וראיתי שם תוצאה של מעבד 12 GHZ עם זה נכון?????????
-
- 2 תגובות
- 465 צפיות
-
-
הדלקתי היום בבוקר את המחשב, ומייד נכנסתי ל BIOS לראות את הטמפרטורה של המעבד. התוצאה הינה 64 מעלות ! טמפרטורת המארז 24 מעלות. נראה לי לא הגיוני שהמעבד מגיע לטמפרטורה כזו תוך 10 שניות ! מדובר ב אתלון 2500 עם מאוורר spire whisper rock 4. לוח גיגהבייט ga-7n400-l נקנה לפני יומיים מ PCH. מה דעתכם ? האם הסנסור דפוק ?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עושה הזמנה מJabtech הם התחילו לשלוח לארץ במחיר סביר של 20 $ ואני מתלבט בין שני הסינקים . אני אישית מעדיף את הSwiftech כי אני לא אוהב את כל הגודל והנחושת שיש בThermalright במיוחד שהם מציגים ביצועים שווים. מה אתה חושבים?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה לעשות OC אבל אם אני מעלה את הבאס ליותר מ 110 המחשב לא עולה ואני מקבל הודעת שגיאה כשאני מדליק את המחשב שאומרת: Bois checksum error P4 1.5 GHz 512 MB 133 MHz SDR PC CHIPS 400 m921 - VIA 845 PRO GF 4 mx 440 הטמפ' של המעבד לא עלתה מעל 37 מעלות אף פעם...
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אובר קלוק אז עכשיו מה לעשות כדי להיץ את המעבד תודה לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 628 צפיות
-
-
כפי שתכף תבינו, אני טיפש גמור בעניין הזה. אז אני מקווה שתעזרו לי. יש לי כמה שאלות, לגבי אוברקלוקינג, שתמיד בלבלו אותי: באוברקלוק, אני יכול להעלות רק את הבאס ולהשאיר את המהירות כמו שהיא? (נגיד, P4 2.4C 800Mhz @2.4C 1500Mhz) באוברקלוק, אני יכול להעלות רק את המהירות ולהשאיר את הבאס כמו שהוא? (P4 2.4C 800Mhz @ 3.0C 800Mhz) מה זה מכפלה? והאם כדי לשנות אותה צריך לפתוח אותה? ואם כן איך עושים את זה? תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום, יש לי מארז Tower Compucase CI6919 עכשיו ביום שישי הקרוב אני מתכוון לקחת את הצד לפחח רק אני צריך לדעת מהן המידות המדויקיות של החלון, אם מישהו בעל חלון או שיודע מהן המידות של החלון יוכל לומר לי את המידות אני יודה לו מאוד. תודה רבה מראש!
-
- 11 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני חייב לדעת אני רוצה לבנות קייס למחשב שכולו מפרספקס ואני רוצה לדעת אם יהיו לי בעיות של חשמל סטאטי ואיך אני מחבר את הכוננים והספק? תודה מראש לכל מי שיעזור בפרוייקט הראשון שלי :lsvader:
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות פאן באס. התחלתי לקדוח חורים בפאנל ורציתי לדעת את זה טוב. אז... זה טוב? קדחתי מספיק חורים? אחד לללד ואחד למפסק זה טוב?? http://planet.nana.co.il/gazu/fan%20bus/2.jpeg
-
- 14 תגובות
- 716 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?s=02dfeb7e7c4d1186334ee3764a18186e&threadid=23128&perpage=25&pagenumber=3
-
- 9 תגובות
- 904 צפיות
-
-
http://www.hasw.net/8rdavcore/8rdavcore-0.6.7b.zip
-
- 13 תגובות
- 860 צפיות
-
-
היי.....האם יש לכם סרטון או הוראות עם תמונות כיצד לחתוך חור למארז בעזרת מקדח כוס? תודה לכל מי שיעזור לי!
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אז ככה הוא קיבל את הלוח ויש נתתי לו oc אז ככה : עד 1.6vdd- זה עשה 220. עד 1.8 - עשה 230 עד 2.0 עשה 243 באס, היציבות עדיין לא מוחלטת (יש לו בעיה של זיכרון geil 3200 value). עד כאן . סך הכל לוח באמת שווה הן מבחינת מחיר והן מבחינת ביצועים.
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום במהלך סיוריי באינטרנט ראיתי פרויקט של מישהו אוסטרי שבוא צבע את אחת מכרטיסיו אז החלטתי לעשות את אותו מוד וקניתי את אותו צבע אקריליק בידיוק!!!! בכל מיקרה שמתי שיכבה אחת הכל טוב ויפה עובד אחרי שהוע רציתי לעושת עוד שיכבה כי בקושי ראו אז את וכאשר חיברתי נידהמתי ליראות שהמסך נידלק ואני רואה כל מיני צבעים מוזרים ואז התחלתי לנקות את הכרטיס עם חומר חיטוי (שבוא כבר הישתמשתי) והורדתי את הרוב ועדיין זה לא עובד...... איזה באסה הכרטיס READON 9000 PRO הלך..... פיפן אז אני מישתמש בFX 5200 טוב ניראה מה יש לכם להציע... אחריות אין לי כי עוד קניתי את זה בארץ ואני באוסטרליה ניראה מה עוד
-
- 9 תגובות
- 670 צפיות
-