עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Maurice,

עכשיו גמרתי להרכיב מחשב חדש עם מעבד XP2500+ עם קירור: Spire FridgeRock CPU Cooler for AMD . המעבד מתחמם מאד. המחשב נדלק על 60 מעלות ועולה ל80 והלאה. המאוור מגיע רק ל3200 3300 סיבובים בעוד שבמפרט של ספייר כתוב 3500 -4200 +- 10%. משהו פגום?

• 14 תגובות
    • 809 צפיות
  2. Started by matanyaniv,

למעבד AMD 2500+?

• 9 תגובות
    • 564 צפיות
  3. Started by 1nstall,

היי אני רוצה לקנות מ jab-tech אחד מהיטסינקים של Thermalright לp4 חשבתי על Thermalright SLK 947U http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1942&cat=46&page=1 או Thermalright - SP94 http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1914&cat=46&page=1 קודם כל מה יותר טוב מבין שתיהם? ואם אפשר לחבר עליהם מאוורר 80mm במקום 92mm תודה מראש לעוזרים install

• 13 תגובות
    • 979 צפיות
  4. Started by ccc,

עשיתי אוברקלוק של 50 מהץ לזכרון ו20 מה"ץ לליבה אין לי קירור והכל אבל הכל עובד יציב כמו שור... 3DMARK לא מצייץ וזה ממש מעלה לי את ביצועים... אני שואל אם בלי קירור אפשר לעשות אוברקלוקינג? או שזה ממש שוחק את הכרטיס אפילו שזה יציב.. כי לא שיחקתי םה עם מתח או משהו זה מעלה משמעותית את המעלות ה50 מה"ץ וה20 האלה?

• 9 תגובות
    • 621 צפיות
  5. Started by McJ,

שלום לכולם..... אני משום מה מגיע רק עד 153 FSB....לא מצליח לעבור את זה.... למישהו יש מושג מה עוצר אותי? המפרט רשום בצד

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  6. הזמנתי לפני שבוע מpch מחשב שכולל את הזכרונות של גייל 3700 1gb ultra low latency ועשיתי היום חיפוש פה באתר וראיתי שחלק אומרים שהם לא טובים או לא טובים כל כך למרות שלא פירטו אליהם אז מה אתם אומרים להשאיר תהזמנה או להתקשר אליהם לשנות כי זה חשוב לי ואני רוצה אוברקלוק חזק ואני רוצה שיהיה ג'יגה זיכרון בערך ב1700 שקל אבל אם זה ממש משמעותי וצריך להוסיף קצת אז אוסיף אגב הזמנתי גם לוח של אביט ic7 אם זה משנה תודה

• 8 תגובות
    • 510 צפיות
  7. Started by DeaglinG,

שלום, אני הולך לקנות מחשב חדש וכנראה אני יעשה לו אוברקלוק המעבד שאני קונה הוא : Intel p4 2.8C 800mhz והכרטיס מסך הוא: Gigacube radeon 9800 C3 128mb DDR אני כנראה יעשה למעבד אוברקלוק ל-3500, כלומר 250 FSB, והשאלה שלי היא האם הקירור שבא עם המעבד יספיק לי או שאני צריך לקנות משהו יותר רציני? ואם כן אז מה לקנות? אותו דבר גם לכרטיס מסך, אני יעשה לו אוברקלוק כדי שיהיה כמו ה-pro ואולי אף יותר, ורציתי גם כאן לדעת אם הקירור שבא עם הכרטיס הוא טוב ומספיק או שלקנות חדש, ואם לקנות אז איזה? (ד"א צריך גם לזכרונות של הכרטיס לקנות קירור לא?) מה דעתכם על ה-Zalman ZM80A-HP VGA Heatpipe Cooler ולחבר אליו את ה-Zalman ZM-OP1 Optional Package (for ZM80C-HP)? תודה * אם אני עושה את האוברקלוק שציינ…

• 10 תגובות
    • 998 צפיות
  8. Started by lamborghini,

קראתי איזה מדריך די מזמן על זה והיום מצאתי ברחוב איזה 5 ספקי כוח שמשרדים שלידי זרקו אז לקחתי את כולם פירקתי ובשתיים מהם היום חיישני טמפ .. אז הוצאתי מהם אותם , זה נראה בערך ככה http://www.radioshack.com/product.asp?catalog%5Fname=CTLG&category%5Fname=CTLG%5F011%5F002%5F011%5F000&product%5Fid=271%2D110 אבל אני לא יודע לאן לחבר אותם.. מישהו יכול לעזור לי איתם ? ?

• 9 תגובות
    • 680 צפיות
  9. Started by vourt,

מחפש המלצה על מערכת קירור טובה (עד 150 שקל) למעבד בארטון 2500 , הכי חשוב שתהיה שקטה... תודה, kfir@jesta.co.il

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  10. Started by idodos,

אני מתלבט בין ה- spark 7 + לבין ה- vantec aeroflew לא אכפת לי מהרעש של הספארק אני רוצה לדעת מהיתן לי ביצועים נטו יותר טובים (קרירים) ההבדלים זה כולה 10 שקל אז מה עדיף לי ? ואם אפשר גם הוכחות (באנצ'ים וסקירות) תודה למי שיכול לעזור

• 4 תגובות
    • 457 צפיות
  11. Started by shlomo_l,

אני רוצה להוריד תתיזמונים של הזיכרון בשביל שיהיה הכי מהר אז אני רוצה לדעת איזה תיזמונים הכי חשוב להוריד? http://www.pictor.co.il/sty/PicStorage/42758/1599257.JPG ככה זה אצלי את מה הכי כדאי לי להוריד ולכמה?

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  12. Started by zachi27,

היי לכולם! תודה רבה לכל חברי הפורום. בעזרת עצותיכם ועצות בפורומים נוספים ברחבי הרשת הצלחתי בסופו של דבר לבצע אוברקלוק מוצלח למעבד ה-AMD Barton 2500 שלי. הוא כרגע עובד ב-200x11=2.2Ghz שזהו למעשה AMD 3200. ה-Vcore על 1.65V וה-Vdimm על 2.63V. כמו כן ביצעתי אוברקלוקינג לכרטיס המסך של Sapphire Radeon 9600PRO ל-500/315 במקום 400/300. הלוח אם שלי הוא EPOX 8RDA3 plus ויש לי גוף קירור של זלמן CU6000 (כן, אני יודע שזה לא הכי טוב לאוברקלוקינג, אבל הוא שקט). טמפרטורת המעבד שלי במנוחה היא כ-46 מעלות ובעומס רב כ-56 מעלות. המחשב יציב ועובר את כל בדיקות Memtest86 ו-Prime96 במשך שעות. שאלתי היא...(תופים...) האם זוהי טמפרטורה סבירה? יש לי ארבעה מאווררים במארז: 1 מקדימה דוחף אוויר, 1 מאחורה…

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  13. -------------------------------------------------------------------------------- שלום רציתי לדעת אם ספארק 7 טוב לקירור המעבד ואם הוא טוב OC אם הספארק 7 לא טוב על מה אתם ממליצים OC בנוני עד גבוה מחכה לתשובות ותודה סהר

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  14. Started by BeNzZy-BoY,

חברה אני כבר ממש מפחד... לאחר התארד ש sub פתח החלטתי לראות כמה פרוייקטיים מחו"ל אז דפדפתי שצת בין הדפים של האתר של metku.net באחד הדפים נתקלתי בדבר הזה : הנה עוד תמונה קצת יותר מרחוק : מה זה הדבר הזה ?!?! מאיפה הוא הביא את זה ?! מנוע סילון של מטוס.. זה האפשרות היחידה... אם מישהו יודע מה זה אז בבקשה ספרו לי קצת.. :-\

• 8 תגובות
    • 721 צפיות
  15. Started by SuB,

היום יצא לי להיות באתר החביב הזה(metku.net) , וראיתי שיש שם לפני הכניסה לגלריות: "Top 10 of modding countries".. אז חשבתי שנעשה כבוד גם לישראל ושכל מי שיש לו פרוייקט כאן ב-HWZ יעלה שתי תמונות יפות ממנו לשם (האתר מבקש להעלות רק שתי תמונות כשמוסיפים פרוייקט, ככה שזה ממש קל להוסיף פרוייקט ולהעלות את המונה של הפרוייקטים של ישראל). אני מקווה שתוך כמה ימים נהיה בין המקומות הראשונים ונראה לעולם כולו את כישרוננו! אז קדימה חבר'ה, מה אתם אומרים, You're in? כל מי שהוסיף את הפרוייקט שלו שיגיב כאן כדי שנראה כמה פרוייקטים כבר יש לנו. להוספת פרוייקט: http://metku.net/modgallery תיכנסו שמה למעלה ל"case gallery אם אתם מפרסמים מודינג של המארז שלכם או ל-"single mods gallery" אם אתם מפר…

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  16. Started by ThePinkPanther,

1)הNFORCE שלי פותח לי את המכפלה של ה1700 שלי,האם הוא יפתח גם של 2500 בארטון? 2)מה הBUS הבארטון?200 או 166?

• 12 תגובות
    • 776 צפיות
  17. מפרט אפשר למצוא פה <------------------- בעיקרון הוא עשה כבר 3200 בוינדוס אבל עוד לא יצא לי לבדוק יציבות אני עובד שעה, מרכיב הכל,הכל מוכן, מעבד ולוח חדשים, SLK800 ישן ומאובק. איך שאני מפעיל אותו עולה ענן לבן מההיטסינק, אני בטוח המעבד נשרף ואני מת. אני מתפלל, מסתכל על המסך ויש boot. מה הולך פה?! רק אחרי דקה (והתקף לב) הבנתי שמה שראיתי זה ענן של אבק ולא עשן קיצור תמונות לא הכי איכותיות (כיווץ עצבני) אפשר למצוא בלינק הבא http://photos.walla.co.il/holy666 תחת - מחשב חדש.

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  18. אחרי שהוא לא היה דלוק כמה שעות אז אני בודק מעלות ירש דרך הביוס והוא מראה לי 10 מעלות פחות ממה שצריך ואירי שאני מפעיל מחדש הוא מראה לי כמו שצריך למשל שאני מדליק ובודק הוא נותן לי 17 מעלות למעבד אז מייד אני עושה שוב הפעלה מחדש הוא מראה לי 31 מעלות שזה מה שצריך להיות למה הוא עושה לי את זה זה לוח אם חדש של ABIT NF7 AMD2500 אלי יש בעיה בחיישן ?

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  19. Started by adamginz,

המעלות אחרי 20 דקות של המחשב בפעולת Idle.

• 18 תגובות
    • 995 צפיות
  20. Started by ace_low,

יש לי heat sink של רסיבר (אני אשתדל לשים תמונה ביום הקרוב). למי שאינו מכיר מדובר בHS גדול מאוד, בעל "סנפירים" גדולים. יש אילו שהן מחשבות/הצעות לגבי איך אפשר אולי להוסיף את העניין הזה לקרר קצת את העניינים?

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by TheBlackTulip,

היי חברה יש לי את הלוח הנ"ל הנה הקישור: http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=A7N8X-VM&langs=01 עכשיו מה המוזר שלא משנה מה הטמפרטורה הכי נמוכה שאיי פעם המעבד היה עליה זה 45 מעלות עכשיו יש זלמן ויש איוורור רצחני עידכני ביוס לגרסה הכי עדכנית ועדיין כאלו מעלות?? ברטון 2500 מישהוא יודע למה? עכשיו בלי כל קשר הלוח ממש מצויין יש לו כרטיס מסך גי 4 440 עם 128 מגה היציאת טלויזה און בורד ויש גם קומפ וגם אס וידאו אם לא ציינתי הלוח יש בו גם כרטיס קול של ריל טק 650 ויציאות דיגיטליות שיכולות גם לשמש כאופטיות (יש שם הכנה של 5 וולט מסונן) אבל מה שמטריד אותי זה המעלות בלי קשר עם הכטיס מסך און בורד הצלחתי לעשות אובר קלוק של 18 מגה הרץ מה שהיוו את ההבדל בין אנ רייל בפול רזולוציה עם הכי א…

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  22. Started by BeNzZy-BoY,

קניתי לפניי כשמונה ימים את המעבד AMD 2500+ BARTON מ-pch כעיקרון המעבד אמור להיות נעול כי הוא אחרי השבוע ה-39 (שבוע 40) אבל עוד לא קיבלתי את שאר המפרט (לוח אם + זיכרונות) ככה שאני לא יכול להיות בטוח לגמרי.. במידה וחס וחלילה המעבד יהיה נעול, האם אין לי שום סיכוי לעשות אובר קלוק או שאפשר ואני פשוט אצטרך להסתפק באובר קלוק קטן ?! על כל פנים אני שוקל להחליף את המעבד הזה למעבד אחר, על איזה מעבד amd אחר שהוא בערך ברמה של המעבד שלי אתם ממליצים לי ? קחו בחשבון שאני מתכנן אובר קלוק בינוני+ ואני לא רוצה להתאכזב... ???

• 43 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Dready,

ערב טוב לכולכם, אני ממש מבואס! אני קונה את כל הדברים הכי שווים שיש לאוברקלוק ואני פשוט לא מצליח להגיע לביצויים נורמלים יש לי קרור פצצה אני עומד על 24 מעלות באוברקלוק של 3.1 יש לי זכרונות טובים מאוד שאת רוב כספי השקעתי CORSAIR TWINX 3700 ויש לי ספק כח 550W לא גנריק עכשיו ככה לפני כמה חודשים הביאו לי את הקרור הטרמו אלקטרי שהוא ממש טוב www.activecool.com ואז עשיתי אוברקלוק יפה ל3.1 , אבל זה לא הספיק לי רציתי עוד, נסיתי לעלות ולא הצלחתי. שאלתי ואמרו לי "זה הזכרונות" היה לי Micron 512x2 400 והחלפתי אחרי זה לא ממש הצלחתי להגיע לאוברקלוק יותר גבוה אז אמרתי האאא זה בטח הספק 300w גנריק לא אמור להחזיק מעמד וזאו סוף סוף אני מחליף ספק והנה שוב אני לא יכול לעשות אוברקלוק כמו שצריך,…

• 13 תגובות
    • 976 צפיות
  24. Started by The MHz,

מה החסרונות שזה יכול לעשות? זה יכול להרוס תמחשב? לאילו חלקים אפשר לעשות אוברקלוקינג? יש לי P4 2000 MHz 320 DDR Ge Force FX 2500 128 DDR למה אני יכול לעשות אוברקלוקינג? מה אני צריך בשביל זה ואיך עושים את זה ??? תודה!

• 3 תגובות
    • 457 צפיות
  25. Started by sella,

יש לי פנטיום 4 2.4 לוח אם של elitgroup דגם l4vxa2 זיכרון 512 כרטיס מסך גיפורס עוד משהו למה הכי הרבה אני יכול להגיע תודה מראש

• 11 תגובות
    • 784 צפיות

דיונים חדשים בפורומים