אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אז ככה.. פרוייקט חנוכה\פסח שלי הולך להיות בניית מערכת קירור מיים כוללת (כרטיס מסך,מעבד ולוח אם , זכרונות והארדיסק באופציה) התוכנית שלי זה לבנות הכל (הככככל) חוץ מהמשאבה :] אולי מחר אני יעלה תוכניות הראשוניות שלי לwaterblocks אין לי ממש זמן כרגע אחת הבעיות המרכזיות שלי הן: המערכת תיהיה אטומה לגמריי (מן הסתם) .. אבל אני יצתרך לבנות שסתום כל שהוא כדי לרוקן ולהוסיף מיים, הכל פשוט וקל ,אבל.. הwater tank הולך לשבת על הריצפה של המארז וגודלו יהיה תלוי בכמות המקום שיהיה במארז :] הבעיה היא: כוח הכבידה.. הרדיאטור וה waterblocks יהיו יותר גבוהים מהמיכל מיים, ולכן בגע שפותחים תשסתום.. פוףףף הכל ישפריץ החוצה.. חשבתי לפתור תבעיה עי שסתום שיהיה מורכב בתוך צינור קטן ואז אני יחבר צ…
-
- 14 תגובות
- 880 צפיות
-
-
באיזה טמפ' בערך הייתם אומרים שזאת טמפרטורה טובה? 50 זה טוב?? מעבד AMD 2400 בלי OC תגידו לי בערך מה זה טמפרטורה טובה תודה
-
- 4 תגובות
- 446 צפיות
-
-
-
עם איזה תוכנה עדיף? כי לפי מה שהבנתי הכי טוב זה עם צריבת ביוס שאני לא יודע איך עושים ואם מישהו יכול להסביר לי איך? בבקשה ותודה!
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
הdelta 80 לא מתאים לsk-7 כמו שאתם יודעים לכן קשרתי אותו עם חוטים חזקים שירזיקו אותו בקשר למעלות אני צריך שתגידו לי אם זה טוב יש לי תמונה שהמעלות על 33 מעלות אחרי רבע שעה שהפסקתי את פריים אחרי שרץ 4 שעות והוא על 33 מעלות בפריים הגיע ל36 מקסימום
-
- 16 תגובות
- 980 צפיות
-
-
המעבד שלי על 48 מעלות במאמץ והיום הגעתי הביתה וראיתי אותו על 62 נשבע לכם חשבתי נשרף המחשב החדש! כיביתי את המחשב לאחר 24 שעות שהוא היה דלוק הדלקתי שוב פעם הוא היה על 50 וירד עד ל 45 בשינה [לא במאמץ] והכרטיס מסך שלי חם אש נשבע לכם אני לא יכול לגעת בו... [הכול חם ואפשר לגעת בהכול חוץ מבשבב אחד רותח שמתי את הפלסטיק של הדני והוא נמס תוך שניה וחצי] אז איזה קירור לקנות???????????? סעמק הינה המפרט abit max 3 2.8c p4 2X256 geil golden ]מתח של 3.0V ANTEC 1000MG ? WINDOW ANTEC 430V REDEON 9800 SE ALL IN WONDER PLOS OMEGA עריכת דיון : תוסיפו את השאלה אה ומה זה הטמפרטורות של ה- PWM? כאילו מה הפירוש? כי זה עכשיו על 39 מעלות... וה-SYS על 32 מעלות... מה זה בכלל SYS AND PWM? אני כבר יותר…
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
הזמנתי מ- jab-tech את הוולקנו 11+ בגלל שלארץ הוא יגיע רק באמצע ינואר ואני לא יכול לחכות... בפרטים על המוצר רשום שהוא מגיע עם Thermal grease (dow corning T340) סתכלו כאן ליותר פרטים : http://jab-tech.com/customer/product.php?productid=1621&cat=47&page=1 עכשיו השאלה שלי אם כדאי לי לקנות גם את המשחה הזאת : arctic silver 3.5g ב-5$ או שהמשחה שאני מקבל עם הוולקנו מספיק טובה ?! כי אומרים לי שמשחה טובה יכולה להוריד לי הטמפ' של המעבד באיזה 6 מעלות שזה מלא !! אז מה לעשות להישאר עם המשחה שהוולקנו מגיעה איתה או לקנות גם את השנייה ?!
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקנות מחשב חדש וכנראה אני יעשה לו אוברקלוק המעבד שאני קונה הוא : Intel p4 2.8C 800mhz והכרטיס מסך הוא: Gigacube radeon 9800 C3 128mb DDR אני כנראה יעשה למעבד אוברקלוק ל-3500, כלומר 250 FSB, והשאלה שלי היא האם הקירור שבא עם המעבד יספיק לי או שאני צריך לקנות משהו יותר רציני? ואם כן אז מה לקנות? אותו דבר גם לכרטיס מסך, אני יעשה לו אוברקלוק כדי שיהיה כמו ה-pro ואולי אף יותר, ורציתי גם כאן לדעת אם הקירור שבא עם הכרטיס הוא טוב ומספיק או שלקנות חדש, ואם לקנות אז איזה? (ד"א צריך גם לזכרונות של הכרטיס לקנות קירור לא?) מה דעתכם על ה-Zalman ZM80A-HP VGA Heatpipe Cooler ולחבר אליו את ה-Zalman ZM-OP1 Optional Package (for ZM80C-HP)? תודה * אם אני עושה את האוברקלוק שציינ…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין ה- spark 7 + לבין ה- vantec aeroflew לא אכפת לי מהרעש של הספארק אני רוצה לדעת מהיתן לי ביצועים נטו יותר טובים (קרירים) ההבדלים זה כולה 10 שקל אז מה עדיף לי ? ואם אפשר גם הוכחות (באנצ'ים וסקירות) תודה למי שיכול לעזור
-
- 4 תגובות
- 462 צפיות
-
-
אני רוצה להוריד תתיזמונים של הזיכרון בשביל שיהיה הכי מהר אז אני רוצה לדעת איזה תיזמונים הכי חשוב להוריד? http://www.pictor.co.il/sty/PicStorage/42758/1599257.JPG ככה זה אצלי את מה הכי כדאי לי להוריד ולכמה?
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
היי לכולם! תודה רבה לכל חברי הפורום. בעזרת עצותיכם ועצות בפורומים נוספים ברחבי הרשת הצלחתי בסופו של דבר לבצע אוברקלוק מוצלח למעבד ה-AMD Barton 2500 שלי. הוא כרגע עובד ב-200x11=2.2Ghz שזהו למעשה AMD 3200. ה-Vcore על 1.65V וה-Vdimm על 2.63V. כמו כן ביצעתי אוברקלוקינג לכרטיס המסך של Sapphire Radeon 9600PRO ל-500/315 במקום 400/300. הלוח אם שלי הוא EPOX 8RDA3 plus ויש לי גוף קירור של זלמן CU6000 (כן, אני יודע שזה לא הכי טוב לאוברקלוקינג, אבל הוא שקט). טמפרטורת המעבד שלי במנוחה היא כ-46 מעלות ובעומס רב כ-56 מעלות. המחשב יציב ועובר את כל בדיקות Memtest86 ו-Prime96 במשך שעות. שאלתי היא...(תופים...) האם זוהי טמפרטורה סבירה? יש לי ארבעה מאווררים במארז: 1 מקדימה דוחף אוויר, 1 מאחורה…
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מחפש המלצה על מערכת קירור טובה (עד 150 שקל) למעבד בארטון 2500 , הכי חשוב שתהיה שקטה... תודה, kfir@jesta.co.il
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי מחשב 333 (סלרון)MHZ ישן עם 128 RAM קירור די טוב , ואני מגיע איתו רק עד 415 MHZ , מה יכול להגביל אותי , אני רוצה להריץ אותו לפחות עד 600 MHZ.
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם..... אני משום מה מגיע רק עד 153 FSB....לא מצליח לעבור את זה.... למישהו יש מושג מה עוצר אותי? המפרט רשום בצד
-
- 5 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת עם יש מקום לSLK 800 A או 900 על הA7N8X Deluxe כי יש מיספר היטסינקים שלא עולים עליו. חוץ מזה אם אפשר האם כאדיי לי לשים איזה מאוורר BLOWER עליו או TMD מה יותר מומלץ.
-
- 9 תגובות
- 578 צפיות
-
-
הזמנתי לפני שבוע מpch מחשב שכולל את הזכרונות של גייל 3700 1gb ultra low latency ועשיתי היום חיפוש פה באתר וראיתי שחלק אומרים שהם לא טובים או לא טובים כל כך למרות שלא פירטו אליהם אז מה אתם אומרים להשאיר תהזמנה או להתקשר אליהם לשנות כי זה חשוב לי ואני רוצה אוברקלוק חזק ואני רוצה שיהיה ג'יגה זיכרון בערך ב1700 שקל אבל אם זה ממש משמעותי וצריך להוסיף קצת אז אוסיף אגב הזמנתי גם לוח של אביט ic7 אם זה משנה תודה
-
- 8 תגובות
- 515 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק של 50 מהץ לזכרון ו20 מה"ץ לליבה אין לי קירור והכל אבל הכל עובד יציב כמו שור... 3DMARK לא מצייץ וזה ממש מעלה לי את ביצועים... אני שואל אם בלי קירור אפשר לעשות אוברקלוקינג? או שזה ממש שוחק את הכרטיס אפילו שזה יציב.. כי לא שיחקתי םה עם מתח או משהו זה מעלה משמעותית את המעלות ה50 מה"ץ וה20 האלה?
-
- 9 תגובות
- 630 צפיות
-
-
עכשיו גמרתי להרכיב מחשב חדש עם מעבד XP2500+ עם קירור: Spire FridgeRock CPU Cooler for AMD . המעבד מתחמם מאד. המחשב נדלק על 60 מעלות ועולה ל80 והלאה. המאוור מגיע רק ל3200 3300 סיבובים בעוד שבמפרט של ספייר כתוב 3500 -4200 +- 10%. משהו פגום?
-
- 14 תגובות
- 813 צפיות
-
-
http://forums.audiworld.com/a4/msgs/1734601.phtml
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קראתי איזה מדריך די מזמן על זה והיום מצאתי ברחוב איזה 5 ספקי כוח שמשרדים שלידי זרקו אז לקחתי את כולם פירקתי ובשתיים מהם היום חיישני טמפ .. אז הוצאתי מהם אותם , זה נראה בערך ככה http://www.radioshack.com/product.asp?catalog%5Fname=CTLG&category%5Fname=CTLG%5F011%5F002%5F011%5F000&product%5Fid=271%2D110 אבל אני לא יודע לאן לחבר אותם.. מישהו יכול לעזור לי איתם ? ?
-
- 9 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם ! לא יודע מה תוקע אותי באוברקלוק ? ms 6163 sdrm 64 100mhz sdrm 128 133mhz modem 56k (לא בשימש) כרטיס קול voodoo3 3000 p3 450 העלתי את הבס מי 100 ל- 117 וזה עובד מצויין ואז ניסיתי לעלות ל 124 ,זה העלי את הווינדוס ואחרי כמה זמן נתקע הורדתי את המודם את הזיכרון של ה-100 וזה לא עוזר גם ניסיתי לעלות מתח למעבר העלתי מ2 ל-2.20 כלום לא עוזר. יכול להיות מהכרטיס קול או מהכרטיס מסך ?? תודה לעוזרים !
-
- 18 תגובות
- 885 צפיות
-
-
כאשר חיפשתי קצת ברשת איזהשהו רכיב נתקלתי בחנות בארץ שמוכרת מסכים כאלה: הכתובת של החנות זה: http://www.ziontronics.co.il/ אני רוצה לציין שאין לי שום קשר לחנות ככה שזו לא ממש פירסומת אלה שפשוט רציתי לעזור לאנשים שאולי מעוניינים במסכים כאלה.
-
- 31 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
חברה אני כבר ממש מפחד... לאחר התארד ש sub פתח החלטתי לראות כמה פרוייקטיים מחו"ל אז דפדפתי שצת בין הדפים של האתר של metku.net באחד הדפים נתקלתי בדבר הזה : הנה עוד תמונה קצת יותר מרחוק : מה זה הדבר הזה ?!?! מאיפה הוא הביא את זה ?! מנוע סילון של מטוס.. זה האפשרות היחידה... אם מישהו יודע מה זה אז בבקשה ספרו לי קצת.. :-\
-
- 8 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מ jab-tech אחד מהיטסינקים של Thermalright לp4 חשבתי על Thermalright SLK 947U http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1942&cat=46&page=1 או Thermalright - SP94 http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1914&cat=46&page=1 קודם כל מה יותר טוב מבין שתיהם? ואם אפשר לחבר עליהם מאוורר 80mm במקום 92mm תודה מראש לעוזרים install
-
- 13 תגובות
- 985 צפיות
-