עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. הזמנתי מעבד כזה עכשיו ואני צריך לדעת אם הוא טוב לOC כי אם הוא לא, אני צריך לדעת למה להחליף אותו כי עדיין לא הזמנתי אותו. אני אברר מה רשום לי על המעבד ואדביק את זה כאן בהמשך...אמרו לי גם שיש מדריך לזה באתר עצמו HW אבל לא מצאתי כלום ???

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  2. שלום, הדרישות: 1) מקרר טוב מאוד (מן הסתם). 2) יכולת להגיע ל-OC גבוה. 3) נראה יפה. 4) כמובן מותאם לתושבת LGA775 (עדיפות לתושבות החדשות יותר). תודה.

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  3. עוזרים יקרים שלום, אני מתכנן לתת לכרטיס שלי קצת בוסט של ביצועים אבל כשאני משתמש בתוכנה ATI-Tool כדי למצוא מקס' של הCore ושל הMemory המחשב נתקע ונכנס למשהו דומה למצב המתנה שרק ריסט מחזיר לווינדוס (אתחול מחדש של המערכת). תוכלו להמליץ לי על תוכנות אחרות ו\או טוויקים בדרייברים כלשהם כדי לפתור את הבעיה? ניסיתי גם את הCatalyst 5.2 וגם את הדרייברים האחרונים של אומגה. אני כבר נואש.. וחוץ מזה, לא מצאתי איפה רואים את הבקר טמפ' של הכרטיס -ואמור להיות לו. תודה רבה לעוזרים, עמית

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  4. אורח
    Started by אורח,

אז ככה..דוד שלי הביא לי מערכת קירור גז...ואין לי שמץ של מושג מה לעשות איתו..חשבתי להביא אותו לחבר בעד שהוא יבוא לעזור לי אם מודינג אבל הוא גר רחוק...אז תוכלו להגיד לי איך אני מחבר אותו...ומזה בדיוק.. תודה..

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  5. Started by tactic,

שלום, קודם כל רציתי לשאול מה הטמפ' בS&M מייצגות? יש את השורה המודגשת עם טמפ' של 72 מעלות, ושורה מתחתיה עם 40 מעלות.

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  6. מחר כנראה מגיעים החלקים, ואני מתכוון לעשות OVER סביר, עד כמה שאפשר, אפשר לדעת למה לצפות? Thermalright XP-120 + Thermaltake SMART CASE FAN II - 2x Twinmos Speed Premium 512MB DDR 3200 Memory A64 3200+ DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra האם ניתן להגיע לבין 2.8 עד 3.0 בטמפרטורות הגיוניות?(עם טווח חיים ארוך?) נגיד שנפלתי על מעבד טוב(עם הברוך הקיים בימנו...) עד לכמה אפשר למשוך?

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  7. Started by haviv822,

אהלן חברה, בשעה טובה הגיע לידיי האקסלרו הפסיבי ;D חשבתי לשתף אתכם במעט תמונות אחרי ההרכבה, על הכרטיס - X800GTO2 בנתיים, אני יכול להגיע לכם שהטמפ' (במנוחה בלבד) גבוהות ב 4-5 מעלות מקרור הסטוק, בימים הקרובים אני יקבמן עליו איזה מאוורר ונראה כמה הרצים אני יוכל עוד להעלות כדי לעקוף אולי את מהירויות הליבה והזכרונות של X850XTPE.

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  8. Started by kobibo,

אני יודע שדובר כאן קצת על ההתקנה וראיתי את התמונות ( מה שלא עזר לי כלכך). אודה לעזרה במיוחד מאלו שהתקינו אותו לבד לפרט קצת לפי שלבים איך ניתן להתקינו בצורה הכי קלה ומובנת. מיועד לקרר AMD 3000 64bit לוח של DFI Ultra socket 939 מארז של Antec 3700BQE תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 455 צפיות
  9. Started by markdd,

שלום לכולם, הרכבתי מחשב הבא : לוח אם - ASUS P5W2D PREMIUM מעבד - 800MHZ PENTIUM D 3.4G קולר למעבד- Thermaltake CL-P0025 Silent Tower זיכרון - HYNIX 5300 DDR2- 2G כ.מסך - ASUS 7600GT HD - SEGATE 200G SATA II מארז HEC 6A21 עם 2 מאוררים של 12MM לאחר הרכבה והתקנה של המחשב שמתי לב שהטמפרטורה של המעבד היא: בBIOS - מגיע ל-55 מעלות בWINDOWS - עד ל-60 מעלות לוח אם דווקא מגיע ל-30 מעלות גג האם זה לא "חם" מדי למעבד ? ראיתי שטרנדים הראושנים שהטמפרטורה מומלצת למעבדים אלה היא עד 55 מעלות תודה מראש\ יכול ליהות שיש לי בעיה ? או שאני סתם הסטרי ?

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  10. Started by m.l,

החלפתי לוח אם: היה לי MSI והחלפתי לASROCK דגם: P4I65G.....והחלפתי מאווררים ל120 מ"מ....הטפרטורות מצויינות לדעתי... לוח אם:26 מעבד:38 כרטיס מסך:27 דיסק קשיח:28 (מעבד מסוג פנטיום 4 ליבת פרסקוט. דיסק קשיח של WD. כרטיס מסך ATI 9250) מה אתם אומרים יש מה לשפר? אהה וגם העליתי את הזיכרון לג'יגה DDR 400

• 2 תגובות
    • 418 צפיות
  11. שלום לכולם שידרגתי את המחשב ל p4 - 3 gb פרסקוט לוח של אינטל 865pe יש לי בעיה שבמד טמפרטורה אני רואה שהמעבד מגיע ל 60 + (מעלות) ומשהו שנקרא ZONE 2 מגעיה ליותר מ 55 מעלות יש לי מעוורר 12 ס"מ מאחור ומאוורר גדול על המעבד עדיין כלום לא עוזר מה לעשות??? עזרו לי בבקשה תודה

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  12. חברי הפורום שלום במחשב שלי יש מותקן כרגע מעבד E4300 עם קירור הסטוק שלו (כבר יותר מ-6 שנים, לא פירקתי אותו מעולם), והגיע לידי מעבד E6750 בלי קירור (כן, אני יודע שמדובר במעבדים ישנים לסוקט 775, אבל זה מה שיש לי). לפי ההשוואה הזו מהאתר של אינטל, יש להם אותו TDP של 65W. מחיפוש באינטרנט עולה כי ניתן להמהיר את ה E4300 לתדר של 3GHz ועדיין להשתמש בקירור הסטוק שלו בלי בעיה. ה E6750 עובד בתדר של 2.66GHz לעומת תדר של 1.8GHz של ה E4300, אבל מצד שני יש לו פי שתיים זיכרון Cache והוא עובד בתדר FSB גדול יותר (1333MHzב E6750 לעומת 800MHz ב E4300). הערה - אני לא מתכוון לבצע שום המהרה אלא עבודה בתדרי הסטוק בלבד (כן אני יודע - ה E4300 הוא מעבד אידיאלי לביצוע המהרה). השאלה שלי היא האם ניתן…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by dad11223,

עד לאן אפשר להגיע באוברקלוקינג בטוח וטוב בכרטיס RADEON X1650XT 512 MB הטמפרטורה בזמן מנוחה עכשיו היא: 65 הכרטיס עומד עכשיו על: ליבה: 594 זיכרונות: 729

• 2 תגובות
    • 420 צפיות
  14. Started by Fetalo,

יש לי GF2 mx 400 של msi מישהו יכול בבקשה להגיד לי מה המהירות הרגילה של הלבה ושל הזיכרונות, ולכמה אני יכול להעלות את זה מבלי להתקין שום מאוררים וstuff כזה ובלי לפגוע בכרטיס thanx

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  15. שלום לאחרונה עברתי מxp 32bit לוינדוס 7 64bit והתחלתי להבחין בקריסות די תכופות במשחקים כגון "red faction guerrilla/wolfenstain ואני חושש שמדובר באיבוד יציבות עקב המעבר. אם זה אכן המצב מה אני יכול לעשות כדי לנסות ולייצב את הClock הנוכחי מבלי להקטין אותו. תודה לכל מי שיכול לעזור

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  16. Started by Evyatar1620,

בוקר טוב חברה. אני מעוניין לקנות מחשב ובפורום מפרטים שלחו אותי לכאן לברר על מעבד AMD FM1 A8-3870K 3.0GHz UNLOCKED + HD6550D לכמה אני יכול להגיע איתו? אני מתנצל אם אני לא מנסח את זה מכון אני רק בימים האחרונים התחלתי לקרוא על OC, עוד לא אפילו ניסיתי את זה.

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  17. Started by dorin,

יש לי זיכרון 333. לאיזו מהירות אני יכול להגיע ?, בנוסף, מה צירוף המכפיל והבאס שייתן את התפוקה הטובה ביותר ?.

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  18. Started by anthrax88,

חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי, יש איזשהו מדריך ? יש לי את הגירסא הרגילה של הכרטיס מסך עם הקירור שלו ,מעוניין לעשות אוברקלוק לשפר קצת FPS במשחקים , ברמה שהקירור אם שלו יחזיק מעמד ויקרר. r9 290x sapphire

• 2 תגובות
    • 6.8k צפיות
  19. Started by A-L-o-n,

שלום, יש לי מחשב חדש, ניתן לראות בצד את המפרט. מתי שאני מכבה את המחשב הוא עושה רעש, הוא מגביר את המהירות של המאווררים ואז מתכבה. זה אמור להיות ככה בכלל?

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  20. הייתי מעוניין ללמוד כיצד לעשות OC, ומודינג למחשב, יש באתר מדריכים שיכולים ללמד אותי?

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  21. Started by Shoko,

במחשב נייד של בן דוד שלי T30 המעבד P4 1.8 עם ליבת NORTHWOOD המעבד ב-83 מעלות במנוחה לפי אוורסט. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  22. Started by Guy950,

לכרטיס מסך שלי (PALIT HD4870 1GB SONIC) יש קירור כפול ו2 ביוסים, מה שמאפשר לי לעשות לכרטיס OC קליל מבלי לגרום לו להתחמם. על פי החברה בביוס הרגיל הכרטיס רץ באותם תדרים כמו שאר כרטיסי 4870 ובמצב הטורבו התדרים יותר גבוהים אבל לא משמעותית. החלטתי להחליף עכשיו את הכרטיס מסך למצב טורבו לראות את הנתונים ובכך ראיתי שלמעשה התדרים נשארו אותו הדבר פחות או יותר, רק מהירות המאווררים עלתה ל50% במקום 30% כרגיל. הסתכלתי פה: וראיתי שאני יכול גם לעלות את התדרים בעצמי, אז השאלה שלי אליכם, האם כדאי לי לאט לאט להעלות את התדרים של 2 הליבה והמהירות עד שאני אצליח להגיע למקסימום שהתוכנה נותנת לי או פשוט לא להתעסק עם זה? אני מעוניין לעשות OC קליל היות והכרטיס הזה הוא טוב לOC והקירור הכפול ש…

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  23. Started by dmaster1984,

אני משתמש בתוכנה SensorsView Pro 2.1 חלק מהטמפ' שהיא מודדת היא SYS מה זה?? ומה זה AUX???

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  24. אהלן, רציתי לדעת, האם העלאת מתח למעבד גורמת להתחממות ניכרת? המעבד שלי ממש טיפה מעל המתח הנורמלי (1.325), יכול להיות שבגלל העלאת המתחת הטמ"פ עלתה ב 1-2 מעלות? תודה!

• 2 תגובות
    • 475 צפיות
  25. Started by Mr.positive,

מה אני צריך לעשות כדי לבדוק את הטמפ' במחשב שלי יש לי לוח אם DS4 מה השם של התוכנה?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.