עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by matanyaniv,

אני מחבר עכשיו קטודה. הקדודה מחוברת לכזה מלבן בצבע תכלת, מהדבר התכלת הזה יוצא כבל אדום טכבל שחור-השחור הולך לחיבור מולקס והאדום הולך לחיבור בצורת ג'אמפר. חיברתי את המולקס אבל את החוט האדום אני עוד לא יודע לאן לחבר, כתוצאה מזה הקטודה לא עובדת...(אני חושב) לאן אני צריך לחבר אותו?

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  2. Started by ranyr,

איזה מומלץ? יש אחד שהוא פשוט שקט? (20 db) ואם אפשר (רק אם אפשר) גם יעיל... אם אני אחבר אחד לאיזה fan mate או אחד מדומיו איך זה ישפיע על הled שלו?

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  3. תודה לעוזרים יש לי דלתא זה כבד כל הרעש

• 9 תגובות
    • 565 צפיות
  4. Started by BURTON,

כשאני מעלה את המהירות של הבאס בביוס אני רואה את טמפרטורת המעבד ואת טמפרטורת המערכת אבל לא את הזכרונות רציתי לדעת האם הזכרונות עתידים להשרף לפני המעבד או אחריי? ועוד דבר רציתי לדעת מהיא הטמפ' האופטימלית לעבודה של המעבד(פנטיום 4 2.0)

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  5. Started by אוריפ,

שלום! רציתי לדעת איך עושים OC לזכרונת של המחשב. יש לי 512 MB מתוצרת MICRON ועוד 256 MB מיצרן לא ידוע, שניהם במהירות 266 מגה-הרץ (2100). לוח האם שלי הוא ASUS P4S533-MX. האם צריך קירור מיוחד לOC ל-333 מגה-הרץ? האם הלוח שלי מאפשר זאת? באיזה תוכנה כדאי להשתמש?

• 10 תגובות
    • 737 צפיות
  6. Started by hack man,

קבלו שמתי מאורר 60 ממ שהורדתי מ ה-dp שיאורר את שני הצ'יפים על הלוח אפוקס שלי שיודעים בתור כאלה שמתחחמים שמתי סלוטייפ לבן וחזק עלל כמה כבלים מאין sleeving את הדלתא 80 ממ שמתי על הsk-7 וקשתי אותו עם חוטים כי הקליפסים קטנים מדי וזהו תוכלו להסתכל קצת ולהעיר תגובות תודה

• 11 תגובות
    • 908 צפיות
  7. Started by composite,

תסתכלו במפרט בצד ימין. עכשיו, אין לי הרבה אפשרויות בביוס, רק להעלות את המהירות של המעבד (ובשביל זה צריך להעביר את הלוח אם ל- JumperFree mod, שאני לא יודע מה זה), ואת ה- CPU frequency, שניסיתי להעלות\להוריד ולא קרה כלום. אני נמצא עם הביוס המקורי מאז שדפקו אותי הטכנאים. אגב, הזכרון הוא RDRAM. מה הבעיה לדעתכם?

• 0 תגובות
    • 395 צפיות
  8. הנה קצת תמונות .

• 39 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by NI4NI,

לפני שלושה ימים הזמנתי כמה חלקים באתר של EMP (משאבה ומיכל מים). מאז אף אחד לא יצר אתי קשר, לא התקשרו לקבל פרטי כרטיס אשראי ולא כלום. היום ניסיתי להתקשר למכירות שלהם, לפי המספר שכתוב באתר והגעתי למשיבון של איזו משפחה פרטית. מישהו יודע אם החברה הזאת עוד פעילה ? מישהו הזמין מהם משהו לאחרונה (וקיבל את ההזמנה שלו) ?

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  10. Started by sahargt,

שלום בסדר אני הולך על אחד מהשתים 1 SLK-947U 2 SP94 רק רצית לדעת הזה מאורר SF כדי לשים הזה חברה טובה ועם יש כפתור שליטה ופנל מקדימה

• 5 תגובות
    • 541 צפיות
  11. Started by yosizach,

זה כרטיס מסך מאוד חזק.. אני יודע אבל קראתי על כתבה שעם עושים לא אוברלקוק הוא כמאט אותו ביצועים של ראידון 9800 פרו .. אז ככה הקרור שלי הוא רגיל הכרטיס שלי יצרן ספייר אני רוצה לעשות אוברקלוק ..להוציא את המירב ביותר עכשיו מה התוכנה הכי בטוחה וטובה לעשיית הדבר ?! ???

• 13 תגובות
    • 798 צפיות
  12. Started by Ran B,

אוקי ככה, יש לי תצוגת LCD.. ויש לי תוכנה בשם CPUcool עכשיו.., התוכנה שמריצה לי את התצוגה קוראים לה בLCDsmartie 5.2, ויש שם הרבה אפשרויות שאני מאוד אוהב, ומשתמש בהם.. אבל יש בעיה קטנה, יש שם 10 פקודות להצגת טמפרטורה, ואף אחת מהם לא מציגה לי את הטמפרטורה של המעבד, ויש לי חיישן!, בביוס רשום לי את המעלות, וגם בתוכנה שהזכרתי למעלה CPUcool, רשום את המעלות האמיתיות, כמו בביוס.. : אבל בתוכנה LCDsmarite 5.2 - זה לא מראה לי כלום, יש שם טמפרטורה1, טמפרטורה2, טמפרוטורה3 - עד 10, ואף אחת מהפקודות הללו - לא מציגה לי את הטמפרטורה של המעבד, אלה כולם מציגים לי 0.. ואני לא יודע אם יש עוד תוכנות להפעלת התצוגה שיכולות להראות לי כן או לא, אבל אני ממש לא רוצה להחליף את LCDsmartie, …

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  13. Started by BeNzZy-BoY,

קניתי לפני כשלושה ימים את המארז הזה : TASK 9988L Screwless Front USB 350W Case w/Transparent X-Window אני אצרף תמונה שלו בסוף... במארז הזה יש מיקום למאוורר בפאנל הקידמי כזה בתחתית, 2 מקומות מאחורה אחד מתחת לשני ועוד מאוורר אחד על הדלת המארז באמצע, בנוסף לזה אני אקדח לו בגג חור ואשים שם מאוורר נוסף. אני רוצה להתייעץ אתכם לגבי המיקום של המאווררים במארז.. איפה לשים מאוורר חזק, איפה לשים מאוורר שיוציא אויר, איפה לשים מאוורר שיכניס אויר וכו'... אני מתכנן אובר קלוק ככה שאני רוצה וצריך שהטמפ' תהיה כמה שיותר נמוכה.. אגב נעזרתי במדריך למיקום מאווררים במארז של האתר.. הוא לא ממש עזר לי אני רק סגור שבגג אני שם סמארט פאן שיטיס את האוויר החם החוצה.. הנה "שרטוט (אם אפשר לקרוא ל…

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by yniq,

יש לי לוח gigabyte GA7DXR ל AMD. המאוורר של ה chipset מרעיש מאוד לפרקים. (לפעמים הוא שקט) זה מאורר קטן ופשוט. לא מצאתי כאלה בחנויות אלא רק כל מני מאוררים מתוחכמים. איפה אני יכול לקנות כזה מאוורר פשוט? או שאולי אפשר לסדר אותו? (אני לא עושה overclocking לשום דבר) תודה, יובל

• 24 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני רוצה לעשות לו oc ויש לי הכל פלופי cd-rom הכל מה אני עושה הלאה מעדכן ביוס?

• 10 תגובות
    • 739 צפיות
  16. Started by Psychopath,

Aight, I decided to stop letting my machine rest and start overclocking it slowly until i reached a decent speed.. system: AMD Athlon XP 2500+ 2 x 256 DDR corsair pc3200 cl2 Abit NF7 v2.0 --------------------------------------- Right now I'm at 2000mhz, 200x10, and i raised the core's voltage by 0.25v Now i wanna know how much I could reach considering i have Vantec AerFlow and supertalent case with great cooling (currently the temp is 33c) and how much should i raise the voltage of the CPU core? also: what about DDR voltage? and how about memory timing? before the overclock is put it on turbbo and got 6-2-2-2 and now i changed it to optimal and it's 8-3-3-2.5 (those are …

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  17. Started by urielka,

האם אפשר לחבר מסך של גים בוי,גים גיר,מסך של טלוויזה ניידת וכו` נקח לדוגמא גים גיר שיש לו שישים ואחד פינים האם אפשר לחברו בחיבור TTL,LVDS vga וכדומה אם מישהו יודע שישלח את ההסבר או לינק או דיכתוב מדריך או משהו

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  18. Started by niner,

מישהו יכול להסביר לי בהרחבה מהו אוברקלוקינג? כיצד הוא מתבצע ומה החסרונות והיתרונות שלו ? תודה

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  19. Started by NIR-T,

היי כולם... הרצתי עכשיו את הPCMARK 04 ואלה התוצאות- PCMARK - 3199 PCMARKS GRAPHICS - 2627 MAMORY - 2187 CPU - 3002 HDD- 3919 איך זה??? תודה מראש, ניר.

• 10 תגובות
    • 710 צפיות
  20. Started by Ancient1,

Epox 8RDA+ (v1.1) latest BIOS. JIUHB (DUT3C) 1700 XP 256Mb TwinMOS PC3200 stick using 8RDAvcore.exe latest ver to change parameters from within windows. there some difference between the voltage u set and the voltage you actually get. using Prime95 torture test . start : BIOS defaults 1. MAX multiplier for CPU is 12.5 (133FSB etc..). CPU won't boot at 13x133, 14 .. etc. start : BIOS defaults 1. Boot with 10x166 (1660Mhz) . 2. set VDIMM to max : 2.9V , Vcore to 1.825V 3. MAX FSB is 190. above it reboots immediatly. 4. set VDIMM to 2.77 (default) - 190 FSB STABLE. start : BIOS defaults 1. Boot with 12.5x166 (2075Mhz). 2. Change VCore to 1.9V and VDIMM to 2.…

• 11 תגובות
    • 909 צפיות
  21. אומרים את זה רק בגלל שלמעבדי AMD אפשר לשנות מכפלה ? (עזבו תנעולים)

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. עלתה בראשי מחשבה למכור את הלוח שלי וקנות כזה חדש. סך הכל הלוח שלי היה בזמנו הכי טוב בשוק (לפני חמישה חודשים) אבל אין מה לעשות הטכנולוגיה משתדרגת. אני לא צריך את כל הפיצ'רים של הS-ATA וה-FireWire וכו'. לפי מה שהתרשמתי הלוח גם מפיק איכות קול טובה (לא כמו הSS שעל הלוח הקיים) מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 510 צפיות
  23. אהלן, כמו שאתם יודעים אי אפשר לעשות OC ל-R9500P בכלל עם הביוס המקורי שלו. בישביל לפתור את זה הסתכלתי קצת בחדשות ישנות, ויש כמה מדריכים שם. באחד מהם פורסם הביוס הפרוץ של ה-9500P. אז הורדתי אותו (9500WARP.BIN) והיה שם גם קובץ ATIFLASH לא יודע משהו כזה.. אקיצר הורדתי גם את זה. עכשיו הבעיה שלי שאני לא יודע מה לעשות אם זה.. ועוד משהו חשוב - אין מצב שאני משתמש ב-Floppy - הוא מקולקל. יש לי DISK-ON-KEY ואני גם יכול לצרוב דיסק.. אז בבקשה תגידו לי איך אני מחליף את הביוס שלו עם הביוס החדש? תודה לעוזרים :-*

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Saliman,

מה לעשות, אני עדיין תקוע עם הכרטיס שלי, ישן אבל נאמן... זה Geforce2 Mx 100/200 64 mb רציתי לדעת לאיזה מהירויות שעון של המעבד והזיכרון כדאי לי להעלות אותו בשביל ביצועים מקסימליים ושהמערכת עדיין תישאר יציבה. תדרי ברירת המחדל הם: שעון מעבד - 175 שעון זיכרון - 145 אם מישהו כבר ניסה ויכול לעזור לי בבקשה שיגיב

• 9 תגובות
    • 655 צפיות
  25. Started by Psychopath,

Ok i helped a friend build a computer, and we used this CPU cooling: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_486&products_id=2031 and this case: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402&products_id=2681 only one 120mm fan int he back of it and a slot for one in the front..b ut he didn't buy a front fan on the first boot, the CPU's temp was 15 degrees, and it slowly rised to around 18.. that's when i closed the bios menu.. and i havn't checked whatt he temp was later on but is that normal for a first boot or did he just get himself really amazing cooling?

• 3 תגובות
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.