עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Tomersoni,

אני מתלבט בין שני הקרורים. הkama עולה כ50 שח יותר. מה מומלץ יותר ושקט יותר?

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  2. Started by IG,

אני רוצה לעשות OC קל לכרטיס שמופיע בחתימה שלי. עם איזה תוכנה אתם ממליצים לי לעבוד? אני רוצה תוכנה שתעשה את הOC למצב האופטימאלי, ושתיבדוק את היציבות, ושאמי לא אצתרך להפעיל אותה בכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש כדי לשחזר את ההגדרות של הOC. שאלה נוספת: עידכנתי דריבר לפני 3 חודשים. כדאי לי לעדכן שוב לפני הOC?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  3. היי קניתי מחשב מסקאי פי סי והם עשו לי אוברקלוקינג . היום נכנסתי ושיניתי הגדרה בביוס ונכבה המחשב הדלקתי אותו מחדש ומאז כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא קופא לאחר כמה זמן. שאני נכנס לווינדוס זה נחשב למפרט מוכר מקווה יש לכם הגדרות מוכנות כבר לזה, מקווה שתוכלו לעזור בפיתרון הבעיה ...... מה ששיניתי בביוס היה תחת ה- power managment setup ACPI Suspend Type - S3(STR) ל- S1(STR) שיניתי את זה חזרה אבל זה לא עבד זה המפרט שלי Intel core 2 duo e8400 box מעבד Gigabyte ga-ep43-ds3l לוח אם Mushkin ddr2 4gb ( 2gb x 2 ) 800 MHz cl4-4-4-12 xp 580 זיכרון Club3D ATI Readon HD4870 512 mb pcie כרטיס הגרפי Coolermaster 690 מארז Cooler master extreme power 500w ספק כוח Thermalright ultra -120 ex…

4. Started by Nihility,

http://www.youtube.com/watch?v=lajnPw-SyMU פשוט משעשע אותי שמישהו יעשה דבר כזה. אין לזה שום ערך ואפשר לצפות שההארד דיסק יפסיק לעבוד, אולי זה יהיה אפשרי בעתיד עם SSD יש עוד 2 סרטים בפרופיל של המשתמש שלו.

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  5. Started by Svartberg,

אני מחפש מאוורר לחלק האחורי של המחשב, הקודמים שלי היו יותר מדי רועשים (הספק, מאוורר למעבד ולכרטיס מסך שלי שקטים מאוד), אז ניתקתי אותם. המעבד שלי לרוב ב46 מעלות, ומגיע למקסימום 51 במאמץ אז זה קצת מתקרב לתחום מסוכן - אם מישהו יודע על מאוורר שקט מאוד למארזים שאפשר לקנות בארץ, אפילו להוריד בשתיים שלוש מעלות יספיק לי. את ההארדיסק שלי העברתי לכונן "5.25, שמתי אותו בקבל חום של זלמן כדי שהוא לא יתחמם יותר מדי - הסיבה העיקרית שאין לו מאוורר זה שלא ממש מצאתי מאווררים שמתלבשים שם בארץ - והיחיד שניסיתי (מאוורר כפול של וואנק שמתלבש מלטה) היה רועש מדי.

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  6. Started by RAID2010,

גם במנוחה, ובלילה, המעבד שלי מגיע ל59 מעלות בלי לעשות כלום ! אני חייב לציין שאין לו מאוורר מקורי של אינטל אלא משהו תחליפי זול מה הטמפרטורה התקינה של מעבד אינטל Core 2 Duo E6300 @ 1.86GHz צריכה להיות ? כמה ברגע שמערכת ההפעלה עולה וחוץ מזה הוא לא עושה כלום וכמה באימוץ מירבי של הCPU ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. לוח: GA-P31-ES3G זכרונות: 5-5-5-15 OCZ XTC 800Mhz Platinum Edition היי חברים , עשיתי OC למעבד מאכזב כי ב 3.3Ghz הוא כבר קורס. כרגע אני על 3.1GHz 12.5X248 יציב Burntest. הסקתי שאני צריך להתחיל להעלות מתחים בצורה מבוקרת , ולכן עשיתי זאת. אבל משום מה, הקריאת מתחים בתוכנות הנ"ל נשארת זהה כל הזמן. כאילו שאני לא באמת משפיע. הורדתי ב BIOS את System Voltage Managment ל- Manual. מה יכולה להיות הבעייה ?

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  8. Started by INFERNO,

לך על הזלמנים

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  9. אני מתכנן לקנות מערכת מבוססת i7 ואני מתלבט בין שני הקירורים הנ"ל למעבד. גיגלתי קצת ומצאתי מבחן ביצועים בין השניים ובו ה TR השיג תוצאה של 2 מעלות פחות מה SCYTHE במאמץ. האם עדיף להשקיע עוד ~150 ש"ח עבור ה TR או שאפשר להסתפק ב SCYTHE? לא מתוכנן OC כבד למעבד. לפחות בהתחלה לא מתוכנן כלל ומאוחר יותר OC של לא יותר מ 3.5ghz.

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  10. Started by Amir c,

יש לי מעבד BARTON 2500+ עכשיו שקצת יותר חפ בקיץ טמפ המעבד מגיעה ל50+ מעלות יש לי עליו קירור של גיגאבייט 3DCOOLER שאני זוכר שמתי ששמתי אותו היה לי טמפ של 43- 50 מקסימום ניסיתי לשים מחדש משחה טרמית ניקיתי את איזור של כל לוח האמ עם לחץ אויר ושום דבר לא עור כבר חשבתי להחליף קירור אבל אני ממש לא יודע איזה מהקירורים היום נחשבים להכי טובים לסוקט A תודה !

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  11. Started by yarl,

אינטל פנטיום 3.0 גיגיה 1M .HT DUAL CHANEL

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  12. Started by strifer,

שלום רב , המאוורר של ה TT 120 שהיה לו נפטר (ליתר הדיוק נשבר מסיבה שלא ברורה לי) , צריך המלצה למאוורר חלופי , המעבד כרגע ללא OC השאלה אם הוא יכול לעבוד בלעדיו ולהריץ משחקים ותוכנות או שעדיף להימנע. המארז הוא ANTEC900 שהוא מאוד מאווררר אבל לא יודע כמה זה יהווה תחליף זמני לבלי מאוורר על הגוף קירור. עצתכם אודה.

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  13. Started by robertok,

חברה, ניסיתי לשנות מכפלה לXP 64 +2800 (לוח Abit KV8 Pro). גם ה CPU RightMark וגם ישירות בביוס אני לא יכול להציב מכפלה גדולה מ - 9 . לדעתכם המגבלה היא בביוס או במעבד?

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  14. Started by KiDi,

הסתכלתי עכשיו בסטיקי עם הטמפ' וראיתי שהמעבד שלי עובר את הטמפ' המומלצת(45 במאמץ) ב20 מעלות! המעבד במצב רגיל על 52 מעלות ובמאמץ מגיע ל 65 אפילו יותר... אני בודק עם התוכנה של הלוח אם של ג'יגהבייט - איזי טיון 5.

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  15. Started by 114508534,

היי חברים בוקר טוב יש לי C690 והוספתי מאורורים למארז ואני מצטער לרגע שעשיתי את זה , יש לי שניים מקדימדה 120 אחד מקורי והשני זאלמן ירוק בדלת שניים 120 אחד מקורי אחד HEC שמטריף לי תחיים למעלה 2 מאורורים 1 HEC120 ועוד אחד 80 של אבורקול ואחד מאחורה מקורי של המארז, אני כבר לא יודע מה לעשות, המאורורים של HEC יש להם דיודת חום שאמורה לעשות אותם חכמים אבל זה לא ככה, הצעות? תודה

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  16. ברשותי מחשב מעבד I7 920 לוח GIGABYTE UD3 זכרונות 6 גיג 1333MHZ ומאוורר OCZ Vendetta בעת ביצוע RENDER בתוכנת MAYA 2010 כל הליבות ב 100% והטמפרטורה נעה בין 72 ל76 בין 4 הליבות (נבדק בתוכנת CORETEMP) השאלות שלי הם: 1) האם הטמפ הזו תקינה? 2) לאיזה טמפ ניתן להגיע? ברצוני לעשות OC תודה מראש

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  17. יש לי זיכרונות בתדר 667 = שמחוברים בלוח אסוס M2N-E עם דואל צ'אנל כמובן למה כשאני מריץ תוכנת CPU-Z אני רואה תדר של 300 / 333 בלבד ? בימקום 667 או כפול מיזה? יכול להיות שאני לא בודק נכון ? הינה תיראו צילום מסך http://img148.imageshack.us/img148/9254/untitled2wq6.jpg או כאן http://img89.imageshack.us/img89/589/untitled3aq9.jpg מי עוזר לי להבין את זה? THX

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  18. יש לי את המשחה הזאת ואני רוצה לשים אותה על ה-CPU מישהו מכיר אותה או יכול להמליץ על השימוש בה? http://www.spirecoolers.com/main/product_acc_detail.asp?ProdID=459

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  19. Started by Shay_a,

שלום, אני צריך לקנות קירור טוב ל-Q6600, אחרי שקירור הנוכחי שלי נהרס... חשבתי על Arctic Cooling Freezer - 7 או EXTREME, מה כדאי למעבד שכרגע ללא OC, אך ייתכן ובעתיד יהיה? אם יש המלצות לקירור טוב עד 250₪, אשמח לשמוע. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  20. Started by DoR TnT,

אני עם הזיכרונות שיש לי בחתימה על 4-4-4-12 שאני הגדרתי עם תוספת מתח של +0.4 ועובדים יציב. זה יגמור לי אותם מהר התוספת מתח הזאת?

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  21. ניקיתי מאוורר רגיל 80MM ובדר גם שימנתי אותו יצא לי קצת יותר שמן ממה שרציתי והשמן ניכנס לתוך "המנוע" לי יודע בדיוק איך ליקרוא לזה האם אפשר עוד לחבר אותו?

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  22. Started by blacknot,

Thermaltake V1 CL-P0401 או ‏Freezer 7 Pro איזה מהם עדיף להמהרה מבחינת קרור ושקט המחיר לא משנה לי הוא מיועד למערכת הבאה cpu e8500 ‏P5E s775 1600Mhz, Intel X38 ‏2x2GB Corsair DHX TwinX CL5‎ gpu hd4870 2x 250gb hd 500gb hd antec 182p antec tp trio 650w

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  23. Started by psycho59,

לפני כמה דות נכנסתי ל atitool כדי להמשיך את הOC שעשיתי לכרטיס מסך. עשיתי בדיקת ארטיפרת ולא היו בעיות הכרטיס התחיל לעלות כהרגלו לכיוון ה60 מעלות ר שעכשיו ראיתי אותו ממשיך ל61 ושניה אחרי 62 ושהוא הגיע ל63 פשוט עצרתי את הבדיקה. הכרטיס ירד כמה מעלות ונשאר על 58 מעלות ללא שום מאמץ וכל זה שהמארז עצמו פתוח. הסתכלתי על הכרטיס ופתאום אני רואה שהמאוורר שלו בכלל לא מסתובב. עשיתי restart למחשב ופתאופ הוא כן הסתובב. אני מפחד שזה יקרה לי שוב כי אני לא בטוח שאני אוכל לנצל אחריות. תופעה מוזרה. מישהו יודע מה יכול לגרום לה ומה צריך לעשות כדי לתן את זה?

• 2 תגובות
    • 461 צפיות
  24. Started by hamoodit,

אז ככה: יש לי לוח אסוס P4T533-C ומעבד 2.4 (533). אני מנסה לשנות מהירות למעבד ולא מצליח.....אני יודע זה אמור להיות פשוט אבל הנה הבעיה (אולי יש פה מישהו שניסה את הלוח הזה כבר שידוע כבעייתי עם אובקלוקינג ויוכל לעזור לי). יש שתי דרכים לשנות את ה SIDE BUS של הלוח. אחת באמצעות הביוס והשניה באמצעות ג'מפרים על הלוח ( DSW). אם אני רוצה לשחק עם הג'מפרים אני צריך לעשות ENABLE (על ידי ג'מפר אחר..) ל JUMPER MODE ואם אני רוצה לשחק עם הביוס אני צריך להשאיר את הג'מפר (זה האחרון שאחראי על הנושא) על JUMPER FREE MODE. בנוסף ליד המעבד יש JUMPER שנועל את ה VOLTAGE וניתן להסירו כדי לערוך שינויי מתח למיניהם. בכל מקרה להלן הסיפור: אם אני עובד דרך הביוס אני תמיד מקבל במסך ה BOOT הודעה כמו …

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  25. אז ככה יש לי מעבד 1.5 ג'יגה על לוח של via... התחלתי להעלות את הbus מ100 ל106 המכפלה היא 15 ולכן הגעתי לכמעט 1.6. כדי להמשיך את האוברקלוק בבטיחות רציתי לבקש מספר עצות ע"פ התמונה הבאה המציגה את כלח החומרה שיש לי: בנוסף לכך כשאני מגיע לחלון שבו מעלים את המגה-הרץ בביוס יש לי עוד שתי אפשרויות שלא נגעתי בהן והם: auto detect dimm\pci משהו כזה וזה היה על enabled ובשורה שנייה היה לי spread spectrum שהיה על disable האם אני צריך לשנות הגדרות אלו כדי להמשיך באוברקלוק. תודה לכל העוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 425 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.