אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי כרטיס מסך 9600xt והמאורר שלו נשרף . השאלה שלי אם מוכרים עוד מאווררים שלו ואיזה הצעות זולות אחרות יש לכם להציע לי בשביל לקרר אותו? תודה
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
כותרת^ בנתיים חשבתי על http://tms.co.il/product/5700
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
או קיי בעקבות החלפת המשחה הטרמית והירידה הדרסטית בטמפ' החלתי לנסות שוב לעשות OC הבעיה שאני לא מצליח להעלות את FSBשל המעבד ליותר מ300MHZ. כשנסיתי המחשב לא עובר את הבדיקה של הביוס, הוא עושה שלושה ציצופים כאלה ומאתחל את עצמו. ניסיתי להעלות מתח למעבד אבל אני לא יודע איך לעשות את זה... הלוח שלי הוא DFI INFINITY 975X\G
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
נתקלתי לפני מספר ימים בבעיה מוזרה. עשיתי למעבד שלי אוברקלוק, דרך הביוס כמובן, ל- 3GHz כשקניתי אותו ומאז המעבד על אותו אוברקלוק ללא שינויים לאחרונה כשאני מאתחל את המחשב אני רואה באתחול של הביוס שהמעבד ללא OC , ככה זה נראה : (2.40GHz(267x9 בדקתי את ההגדרות של ה-OC בביוס ולהפתעתי גיליתי שההגדרות נשארו כמו שהן , 333X9 . ביצעתי איפוס לביוס אך ללא הועיל, יש עדיין בעיה שה-OC לא מבוצע בפועל , בדקתי גם באמצעות CPU-Z וגם הוא מראה שאין OC. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם.. מחפש קירור למעבד Q9450 בסביבות ה- 200 ש"ח.. (אם זה חשוב: לוח ASUS P5Q DELUXE בתוך מארז ANTEC P182) המחשב בשיא השימוש יהיה לעריכת אודיו כך ש- צריך שיהיה גם שקט וגם קריר (וגם תחת עומס).. אבל.. אני לא עושה OC ומה שיותר חשוב: עניין השליטה במהירות הסיבוב של המאוורר נתפס אצלי כחיסרון היות ולא הייתי רוצה להתחיל להתעסק עם זה בין אם זה כפתור בתוך או מחוץ למארז ובין אם זה דרך תוכנה כלשהיא.. הייתי רוצה שהוא יידע לבד מה צריך לעשות.. (נראה לי שאני מבקש משהו הגיוני שמזמן קיים אפילו בניידים!!) חברה... בבקשה עזרה
-
- 2 תגובות
- 470 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין לדעת 2 דברים, ראשית האם אפשרי יהיה להגיע לנתוני עבודה שוטפת תקינים באמצעות קירור פסיבי למעבד Q6600, בהסתמך על סירקולציית אוויר מושלמת באמצעות מארז mozart tx. דבר שני, אם הראשון אפשרי, באמצעות איזה heatsink עדיף להשתמש: א. Thermalright ht-01 plus ב. Scythe OROCHI
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
-
עשיתי לכרטיס שלי OC דרך ATITOOL, עכשיו הצלחתי להגיע ל430 MHZ יציב לליבה, אבל כשאני מעלה ל435 מוצגים ארטיפקטים בסריקה, אבל הATITOOL לא סופר אותם. מה זה אומר? לא הייתי טיפש מספיק כדי להשאיר את הליבה בתדר עם הארטיפקטים.
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע שהכרטיס הזה הוא מאוד ישן רציתי לדעת עם הקירור המקורי לאיזה מהירויות אפשר להגיע עם הכרטיס ואם איזה תוכנה אפשר לעשות את זה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 463 צפיות
-
-
שלום. יש לי שאלה קטנה. יש לי 3 מאווררים במארז, שלכל אחד מהם 2 חיבורים, אחד מולקס 4 פינים רגיל לספק, ואחד כזה שמתחבר ללוח. על הלוח יש לי 3 כניסות, הבעיה היא שהכבלים של אחד המאווררים (זה שאמור להתחבר ללוח) לא מגיע לאף אחד מהכניסות בלוח, אז אני מחבר אותו ישר לספק. במצב כזה אין ביקורת על המהירות סיבוב שלו, ובכלל, אני מעדיף לחבר אותו דרך הלוח. השאלה שלי היא אם קיים מאריך לכבל כזה? שיתחבר לכבל הקצר של המאוורר, כדי שיוכל להגיע עד לחיבור על הלוח. בדקתי בכמה אתרים של חנויות ולא ממש מצאתי. מישהו יודע אם יש דבר כזה? או שזה לא קיים ולא שווה לחפש בכלל...? :-\
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
יש לי freezer 64 pro אם המעבד amd athlon 4400+ 2.3 ומתח 1.35 V אם המאורר הישן שלי(של האיאמדי שמקבלים)והספק כוח fsp 300w היה לי בערך 43 מעלות במנוחה בלי OC. אחרי זה החלפתי ספק ל ezcool ps-1000 500wat ופתאום התמפרטורה 65 מעלות במנוחה אבל המתח אותו דבר. אחרי זה החזרתי לספק fsp 300wat וזה עדין היה 65 מעלות במנוחה. אז קניתיאת ה freezer 64 pro והטמפרטורה היתה 45 מעלות במנוחה בלי OC ואם מתח 1.35 ובתוכנה S_M זה עובר את ה 65 מעלות ולא עבר את המבחן. כל זה בלי OC למה זה ככה??? והזרימה במארז טובה מאורר קידמי שמכניס אוויר מאורר אחורי שמוציא אוויר המאורר של המעבד עומד כך שהאויר החם יוצא מהמאורר האחורי. הטמפרטורה במארז זה 33 הטמפרטורה בחדר גם 33 הכרטיס מסך 50(nvidia 7300gt) והדיסק קשיח …
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אהלן, קניתי מאורר חדש 120מ'מ והוא מסתובב על מיהרות נמוכה מידי 1100, וזה לא ממש מספיק בשבילי, (חיברתי אותו ללוח אם) האם יש תוכנה שבעזרתה ניתן להאיץ את המאוורר? בביוס רשום שהוא על 100%, אבל בכל זאת?
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אשמח לשמוע את דעתו של כל מי שמנוסה באוברקלוקינג וריבוי כרטיסי מסך, לגבי השימוש בספק ENERMAX LIBERTY 620W למטרות אלו. האם הוא מספיק חזק? בהנחה והאוברקלוקינג בינוני עד חזק בשימוש עם שני כרטיסי HD 4850. תודה.
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב, שמתי לב שאין במדריכים באתר מדריך לעשות OC לזכרונות... מישהו יכול להסביר לי איך?עדיף מדריך מסודר עם תמונות... ואילו חברות זכרונות מומלצות לביצוע OC? האם החברה Geil טובה לזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
ירדתי מהכ.מסך אז הנה תמונות של המארז: מה עושים?!
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
1. Q9450 - לאן מומלץ ואפשרי להגיע איתו ל-OC (וכמובן עם שם מדוייק של קירור!!!)? 2. E8400 - לאן מומלץ ואפשרי להגיע איתו ל-OC (וכמובן עם שם מדוייק של קירור!!!) והאם זה יתן תוצאות יותר טובות משל ה-Q9450, למה?! תודה רבה רבה
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
היי לכולם... הייתי בSkypc אתמול והמוכר המליץ לי על Thermalright SI-128 SE http://www.skypc.co.il/pl_product~SI128SE~18~0.htm האם הקרור הנ"ל יותר טוב מ: Arctic Cooling Freezer 7 Pro לא כל כך חשוב לי השקט... ואני לא מתכננן OC בעתיד הקרוב. המחשב יהיה בחדר ללא מזגן או מאוורר ולכן חשוב לי שהקרור יהיה טוב מאוד. ה - Thermalright עולה 196 לעומת Arctic Cooling שעולה 105. האם זה שווה את התוספת של ה90 שקל האלה? האם זה קרור מספיק טוב?(זה ללא מאוורר) או לקחת את ה Arctic Cooling ? או בכלל לקחת משהו יותר רציני? ד.א המפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ דיסק קשיח: Western…
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, שבוע הבא אני מזמין מערכת כזו: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 : "SLACR" - BOX ¤917 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤443 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB GDDR5 - RETAIL ¤1358 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤313 צורב DVD: LG DVDRW GSAH55N X20 - BLACK - PATA ¤135 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPK ¤473 מארז: NZXT TEMPEST w/o PSU ¤453 ספק כוח: CORSAIR VX 550W : CMPSU-550VXEU ¤463 קרור למעבד: THERMALTAKE V1 FOR AMD&INTEL S462/478/754/775/939/AM2 : CL-P0401 ¤238 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤0 מחיר סופי: ¤4793 המפרט הורכב ב - ww…
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם מערכת קירור סטנדרטית. המאווררים עושים המון רעש (בעיקר הקטן של הכ. מסך) ובנוסף המחשב לא מתקרר כמו שצריך (55-60 מעלות במנוחה ועד 77 במאמץ!) מעבד Intel Pentuim D 2800 Mhz SOCKET 775 לוח אם GigaByte אני צריך המלצה למערכת קירור שקטה ויעילה בתקציב של עד 500 ש"ח הבנתי שקירור מים הוא פתרון שקט (?) ואפשר להשיג מערכת טובה בתקציב כמו שלי (כן?) אם באמת תמליצו לי על קירור מים, אשמח למדריך על איך מרכיבים? ואיך יודעים מה לקנות (הבנתי שקונים כל רכיב בנפרד, איך אני יודע שהצנרת שקניתי תתחבר כמו שצריך לבלוק וכו'?) כמו שאתם רואים אני לא כל כך מבין אז אני אשמח אם תסבירו לי לאט.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 373 צפיות
-
-
עשיתי oc לכרטיס מסך שלי ועכשיו הוא על 63-64מעלות בלי לחץ האם הטמפרטורה הזו נורמאלית או שזה גבוהה מידי לי זה נראה גבוהה. פשוט מה שקרה שליפני זה (אחרי הoc) היה לי פחות בערך 55 ואז אני שיחקתי עם המאורר שלו וזה נהיה יותר גבוהה אז החלפתי קרור( קניתי חדש ושמתי משחה והכל)וזה עדיון נישאר גבוהה , החזרתי למהירת הרגילה וזה נישאר אותה טמפרטורה אני משתמש בתוכנה gpu-z לבדיקת הטמ'פ לסיכום : האם 63-64 בלי לחץ זה טוב
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אוקיי פירמטתי את המחשב והתקנתי VISTA, אמרתי יאללה בוא נעשה OC דרך הביוס כמו איזה דביל התחלתי לעלות דברים שמה ודברים יצאו מכלל פרופורציות.. הנה תמונה: לא מצאתי מדריך המספק אותי, אני יודע שהמתח של הזכרונות צריך להיות 2 אבל רשום בביוס רק בכמה אני רוצה להעלות אותו למשל -להרגעת הרוחות, הטמפ' סבירות נראה לי (בסביבות ה 45) -גוף הקירור הוא V1 -זכרונות 2X2GBPI שלGSKILL. משהו לא מסתדר לי עם התוצאות... עדכון: הצלחתי לעשות משהו, שיניתי את המכפלה ל9 והעליתי בתור התחלה ל300, עשיתי בדיקת מאמץ ולמרבה הפתעתי הטמפ' לא ממש עולות בהרבה. הפתעה נוספת על אף שעשיתי קצת OC, הטמפ' בIDLE נותרו זהות לטמפ' שלפני הOC... מעניין.. עכשיו זה 2.70 אחרי שאני אהפוך את הגוף קירור ואתקין קירור נור…
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
י1. ש לי AMD 3700+, שעובד בקיץ ב 40 מעלות במנוחה ומגיע ל 52 במאמץ, אני מעוניין במאוור שיהיה שקט שיוריד את הטמפ ב5 מעלות לפחות 2. יש לי לוח אם ga-k8n-sli עם nvidia4 במגיע ל 62 מעלות ב CORE במאמץ. האם יש דרך לפרק את צלעות הקירור של הלוח אם, למרוח משחה תרמית ואז להחזיר אותם?ואם כן איך עושים זאת? האם יש דרכים אחרות לקרר את ה chipset ביעילות?. 3.קניתי כרטיס מסך של לאחרונה 86000GT EXTREME של LEADTEK מגיעה דווקא עם קירור די טוב, הבעיה ש הסירקולציה אצלי במחשב לא משהו את זה אני יודע, בקיץ ללא מזגן הוא עומד על 55 מעלות ובמאמץ הוא מגיע אפילו ל 75 . השאלה אם יש תועלת לכרטיס חדש יחסית(כלומר קניתי אותו רק לפני כ חודשיים) לפרק את הצלעות ונמאוור הנתונים ולמרוח משחה תרמית או שעלי לעשות מא…
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אז כמו שאמרו לי בנושא הישן שפתחתי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=346813.new#new אני מצאתי את מכפלת הHTT והיא הייתה לי על 3 והעלתי אותה ל4 ועכשיו יכולתי לעלות את הבאס ל270 במקום 260! עכשיו אמרו לי להוריד מכפלה ולעלות את הבאס וככה אני יגיע לאוברקלוק יותר מוצלח.. עכשיו אני רוצה כמה דברים לדעת בבקשה. 1.מה זה עוזר לי שהעלתי את מכפלת הHTT מ3 ל4? זה מביא לי יותר fps? 2.בשביל לסחוט יותר fps מה אני צריך לעשות?דוגמא:לעלות באס,לעלות מכפלה..? תודה לכל מי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
התקציב לא ממש משנה... אני אוצה את ההכי טוב ושהרעש לא יעלה על 30-32. יש כמה אפשרויות: SunbeamTech Core Contact Freezer * OCZ Vendetta 2 * וגם.... זה אמיתי? http://www.bit-tech.net/hardware/2008/07/06/gigabyte-g-power-2-pro-cooler-review/4 עריכה: הקירור מיועד ל-OC של Q6600.
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
זה לא יזיק או משהו ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-