עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by mazoneli,

עשיתי OC ל [מפרט] שלי אני מגיע ל FSB 295 אחרי זה החלונות לא עולה. הספק גנרי 500W עלק. הלוח לא מציאה ל OC. מי מהם מגביל אותי לדעתכם. האם יש סיכוי שחלק מכרטיסי ה PCI הם הבעייה ?. תודה

• 2 תגובות
    • 418 צפיות
  2. Started by mazoneli,

1.http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7796 2.http://tms.co.il/product_info.php?products_id=3772 תודה

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  3. צהריים טובים (וחמים מידי) לכולם. סוף סוף התפנה לי זמן לעשות OC, אז החלטתי למרות החום המעיק לנסות. המפרט בצד ימין כיביתי את הEIST בביוס. השתמשתי בEasytunes5 כדי להעלות את הבאס, יציבות בדקתי 10 דקות עם TAT ואז עוד 10 דקות עם ORTHOS. אחרי זה בדקתי עם Super Pi ב1M העלתי את הבאס אט אט עד ל322, במכפלה X9 (תדר 2900), עד כאן לא היה שום בעיה. החלטתי להעלות עוד עד לתדר 3.0 GHZ, ואחרי כמה דקות של בדיקה עם הTAT קיבלתי מסך כחול עם הודעת שגיאה באיזה DLL. אני לא חושב שיש קשר בין שגיאה בקובץ לOC, אבל זאת פעם ראשונה שאני מקבל מסך כחול :-\ ריסתתי את המחשב והכול חזר לסטוק. הטמפ' של המעבד היה בסביבות ה52 ושל המארז בסביבות ה50. ועכשיו לשאלות: 1. קראתי את המדריך אבל לא הבנתי את הקטע עם היחס\מח…

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  4. Started by rafip77,

שלום רב, מעבד E6420 קירור סטוק, צריך למרוח משחה טרמית? בין המעבד לקרור? כמה בדיוק מורחים? ואיזה סוג משחה כדאי לקנות ? אם אני רוכש קרור מסוג אחר יותר מקצועי, אזי למרוח כמות אחרת ? משחה אחרת ? תודה לכל העונים, בברכת יום טוב

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  5. אני צריך שהמחשב שלי יהיה כמה שיותר שקת. המערכת מים שראיתי ב skypc לא יקרה מידי עכשיו השאלה שלי אם היא באמת שקתה ואם היא מקררת את כול המחשב ולא רק את המעבד ?!?! כתוב שרעש המשאבה שלה הוא 16 dBA (דציבלס) ושרעש הרדיאתור הוא בין 16 ל 30 dB זה הרבה מעט או מעט יחסית למאורר רגיל ?!?! http://www.skypc.co.il/pl_product~TT-CL-W0075~18~0.htm

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  6. Started by eshatner,

שלום לכולם ... אני רוצה לקנות קירור למעבד קירור משו טוב שקט .. הבעיה היא שאני לא כל כך מבין בעסק הזה ,ולכן אני רוצה שתמליצו לי בבקשה על איזה קירור טוב עד 400 ש"ח יש לי פנטיום D 2.8 775 :-*

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  7. Started by deth213,

יש PentiumD 805, ואני רואה שהטמפרטורה עלתה ל-55 והמאוורר (פשוט של אינטל) עובד ב-4000RPM. האם זה נורמלי, אולי צריך להחליף משחה טרמית ?

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  8. 5 מטר של טייגון בלוק למעבד STORM רדיאטור של THERMOCHILL PA120.3 מיכל שקוף כפול גדול בקוטר 5 ורבע אינץ של DANGER DEN משאבה D5 עשיתי סריקה בגוגל ראיתי רעיון טוב, לבנות את כל המערכת על גג המארז, לעשות חור מלמעלה ולהוציא שני צינורות לבלוק של המעבד. איך זה רעיון טוב?

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  9. צריך קירור טוב למעבד המעבד שלי כרגע במאמץ על 75 70 2 הליבות והמעבד 66 ... זה מוריד ביצועים ? ואיזה קירור טוב אני יכול לקנות אבל ממש טוב

• 2 תגובות
    • 418 צפיות
  10. Started by Oranili,

קניתי AC FREEZER 64 .. איך אני מרכיב אותו קראתי את ההוראות ואני עדיין לא מבין יש לי פה קטע 2 שזה עם ברגים ... אין לי שום מקום לברגים בסוקט זה סוקט 939 תודה לעוזרים לוח GA-K8N51-PVMT-9 nforce 430

• 2 תגובות
    • 454 צפיות
  11. Started by w7_znay,

אני צריך עזרה בקירור הזיכרונות שלי , אני יכול להרכיב מאורור לידם אבל המאוור יש לו חיבור כזה מרובע אם שני פינים ואני ראיתי שהספק שלי נותן רק חיברוים של 4 פינים בשורה יש איזה דרך לחבר את המאוורר או דרך קירור אחרת לזיכרונות ? כי תמיד המחשב עושה ריסט בגלל הזיכרונות .

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  12. האם מישהו מכיר תוכנה להצגת טמפ' מעבד על הצג בזמן משחק? אשמח לדעת אם לאחר האוברקלוק המעבד לא מתחממם לי יתר על המידה.... בתודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  13. Started by Hekenshlish,

לא מבין מה נכון כבר, קראתי מיליון מאמרים ודיונים ולא מבין מה טוב ומה לא. אני עם 6600 עם OC קטן ל-333 הטמפרטורה במאמץ היא 62 מעלות עם זלמן 7700CU המתח של המעבד- מה האמיתי לעזזל? בביוס בחרתי 1.225 CORETEMP מראה 1.325 CPUZ מראה 1.178 מה נכון מכל זה? והטמפרטורה נראית לי גבוהה ביחס לזה שהיה לי פעם BADAXE2 של אינטל ושם הוא הראה לי 41 מעלות במאמץ בOC המסכן הזה! אז כל חיישן של כל לוח מראה מה שבא לו? מדובר באותה מערכת בדיוק רק הלוח הוחלף ל-P5BDELUXE באינטל, היה לי IDLE של 31 מעלות!!!! עכשיו אני IDLE של 52 בממוצע. מה דפוק כאן?

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  14. Started by lalush33,

אז ככה... את המחשב הקודם שלי שהוא P4 3.4 אני נותן לאחותי.. לי קונים מחשב חדש ואת המחשב הקודם של אחותי אני רוצה להפוך למדיה סנטר השאלה היא אם הוא יחזיק טוב את המדיה סנטר (אני פשוט ימחוק הכל כלום לא יהיה מותקן חוץ מאנטי וירוס ומדיה סנטר של וינדוס וינסטה), יש לו 512 מגה זיכרון ו40 ג'יגה הארד דיסק, 800Mhz מעבד וזהו בעקרון.. אתם אומרים שהוא יריץ לי את המדיה סנטר? האם הויסטה יפעל טוב בהתחשב שאני לא מתקין על המחשב כלום מלבד אנטי וירוס? אם כבר זה אפשרי מה כדאי להוסיף עד 500 ש"ח ע"מ שהמדיה סנטר יפעל טוב מאוד? ועכשיו לשאלה שמתאימה לאוברקלוקינג... איך אני יכול לעשות לו אובר קלוק? הוא פנטיום 3 אני לא צריך לעשות לא לכרטיס מסך או משהו אחר אני רוצה לעשות לו רק למעבד ולזכרון... יש אפשרות…

• 2 תגובות
    • 407 צפיות
  15. Started by מר שאלה 2007,

מוורר 80MM הוא בגודל של 8X4? אני מגדיר כריבוע -(4 צלעות בגודל של 8סמ') תודה...

16. Started by ras81,

שלום רכשתי את המשאבה, ושמתי לב שמלבד חיבור המולקס לחשמל יש גם חוט נוסף (כחול) בשביל מה הוא? האם הוא כדי לחבר ללוח אם ואם כן בשביל מה? תודה

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  17. המפרט המלא בצד. העלתי לאט לאט את הFSB עד ל330, הכול היה בסדר, כשהתחלתי את הבדיקה עם ORTHOS הטמפ היו בסדר (51 לפי אוורסט, 53 לפי Core temp לליבות, של הלוח היתה 47) קיבלתי FATAL EROR והבדיקה נעצרה, מיד החזרתי את הFSB לסטוק והכול הסתדר. צריך עזרה איך להתקדם מפה, תודה

18. Started by SuperStyle,

יש לי 3 G של kingston אבל בביוס ובהגדרות של המחשב שלי זה מראה שיש לי 1G וקודם זה הראה לי 3G אבל ב EVEREST זה מראה שיש לי שלוש כרטיסים שכל אחד 1ע אבל זה א 3G מה אני עושה ?

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  19. Started by Rahat lokum,

.

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  20. Started by SuperStyle,

הפריזר 64 פרו או ה פריזר 7 פרו?

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  21. אני מתכנן לרנות מחשב חדש עם מעבד אינטל או AMD\ במהירות של 2.5-2.6 ג'יגה הרץ ואני מתכנן לעשות לו אוברקלוק למהירות 3 ג'יגה הרץ השאלה האם העלאה כזאת במהירות תצטרך קירור? ואם גם האם המערכת תפעל באופן יציב כך? וגם אפשר מדריך לאוברקלוק של המעבד?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  22. Started by Sickp,

כפי איך שנראה למשתמשים בכרטיס שהטמפרטורה גבוהה מידי, אבל זה לא נכון ATI הם לא מפגרים הם לא היו יוצרים כרטיס עם קירור מפגר תשימו לב שכשאתם מתחילים לשחק המאורר מתחזק והוא מקרר את הכרטיס ל80 מעלות קבוע! את זה אני אישית בדקתי עם אחת התוכנות מהאתר (להעמיס על הכרטיס) וגם במשחקים כמו COD4 , GRID , TEST DRIVER ובכולם הכרטיס תמיד 80-85 מעלות אין לכם מה לדאוג, הכרטיס מחזיק גם 140 מעלות ו80 מעלות לא פוגע בו בכלל נ"ב התייעצתי עם הטכנאי שלי

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  23. Started by pav,

יש לי HD 2600 AGP והקירור שיש עליו פשוט גרוע.. הכרטיס ממש חם והקירור בקושי זז.. ניסיתי למצוא לבד קירור אבל לא ראיתי בשום מקום, אז אשמח אם תעזרו לי =) תודה

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  24. חשבתי על Thermalright HR-03 Plus שהוא מתאים לכרטיס שלי. האם יש עוד? מה עם AC או ZALMAN? תודה.

• 2 תגובות
    • 460 צפיות
  25. Started by איתמר,

האם אני יכול להוסיף מאווררים למארז שלי והאם שווה לי להחליף את מה שקבלתי עם המארז למשהו שיותר טוב ותנו המלצות על מאווררים אם שווה לי להחליף

• 2 תגובות
    • 486 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.