אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
יש לי g-force mx 440 של asus רציתי לדעת עם אפשר להגיע איתו לתוצאות טובות יותר ואיך???
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום יש לי את המחשב הבא: Intel Core 2 Due E8400, 3.00GHz, 3.25 GB RAM Ati Radeon HD 4800 series Disk Drive WDC WD6400AAKS-65A7B0 Microsoft Windows XP Professional Service Pack 3 יש לי בעיה שבמשחק Need for Speed Undercover אחרי כמה דקות של משחק המעבד מתחמם מאוד(מעל 100 מעלות) והמחשב נכבה מעצמו. במצב מנוחה הטמפרטורה של המעבד זזה בין 50-70 מעלות לפי RealTemp, אבק במחשב ניקיתי וזה לא עזר! מה אני צריך לעשות? איך לפתור את בעיית ההתחממות ומה לעשות כדי שאוכל לשחק משחקים כמו Need for Speed Undercover??
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני חושב על שדרוג המחשב הנוכחי שלי ולפני שאני מרכיב את הקירור + הספק החדש אני בודק את המערכת. ביצעתי OC למעבד Q9400 למהירות 3600MHZ עם מתח של 1.25 למעבד, ובמאמץ אני רואה שהטמפ' באחת ה Core התחילה לעלות ל65 כבר אחרי דקה. מהי הטמפ' המקסימלית שהמעבד יכול לעמוד בה ? ומה המומלצת במאמץ ? שאלה נוספת, מצורפת תמונה באנצ'מרק - האם לדעתכם המעבד יכול להחזיק כרטיס מסך כמו GTX 570 כמעט ללא צוואר בקבוק ? בנוסף אני קונה למערכת כונן SSD VERTEX 4 128GB הזכרונות שלי OCZ 1066 4X1GB
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E8200 Box ¤ 808 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤ 440 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤ 202 איך האופציה הזו לOC ? האם שווה להשקיע עוד 100 שקל בשביל 8400 ? התקציב שלי גם ככה מוגבל,אז מה כדאי ? ועד כמה רחוק אפשר להגיע עם ה8200 בקירור BOX ? [הOC יתבצע ע"י החנות]
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
נגיד ואני עובד עם קירור גז(אני יודע שזה נחוץ רק לאוברקלוק) כל כמה זמן אני צריך להחליף את הגז? באיזו תדירות?
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
בהיותי חדש לגמרי בנושא האוברקלוקינג רציתי לדעת האם המערכת שלי תחזיק OC למעבד והאם זה יתן שיפור ביצועים (המפרט שלי בצד)? כמו כן המעבד באיורור סטוק.אם ניתן לבצע OC איפה אפשר הסבר איך בדיוק לעשות את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכם ברשותי ההמפרט הבא : לוח מסוג MSI P45 DIAMOND 4G Kingstone DDR3 1333Mhz לגבי המעבד האפשרויות שיש לי היםו הם :Q8200 או E6750 השאלות שלי היא: 1) איזה מעבד מתאים יותר ל OC 2) האם יש לכם הוראות ספציפיות לגבי הלוח הנ"ל איך לבצע OC נורמלי? 3) ללוח הנ"ל יש גופי קירור וכן תשתית לקירור מים לגשרים הצפוני והדרומי ורציתי לדעת במידה ואעשה OC האם אהיה חייב להוסיף את הקירור מים למערכת? 4) לגבי המעבד, איזה גוף קרור אתם ממליצים עבור OC לא חריג השימוש במחשב הוא בעיקר למשרד + קצת משחקים(לא רציניים) תודה ויום טוב
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום יש לי בלוק קירור מים ללוח אם ויש לי את הלוח ?965P-S3 s775 במקום איזה מהקירורים הפסיבים של הלוח אני שם את הקירור מים? זה שליד המאוורר או זה שמתחת לזכרונות ? דרך אגב אני קצת מאוכזב מהלוח איכול הרכיבים לא משהו. יש כמה פיוזים שכל מה שמחזיק אותם זה חיבור חלש של שני ברזלים והוא מאוד חלש.... די מאכזב.
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
הדברים הלא ברורים מסומנים בכתום.. האם GPU מתייחס לכרטיס הגרפי שלי, לטמפ' המעבד שלו ולמהירות המאוורר שלו? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
הקניה בוטלה בגלל קשיים מסוימים... אני אעדכן במידה והיא תתחדש.
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי leadtek 880 gts 640mb שעשיתי לו overclocking קטן דרך rivatuner מה שהעלה לו את הטמפ במאמץ ל78-80 מעלות. ניסיתי להגביר את המהירות של המאורר דרך rivetuner אבל לא נראה או נשמע (הכרטיס נורא שקט) כאילו יש שנוי. 1. האם טמפ של 80 מעלות היא סבירה במצב כזה (580\850)? 2. האם יש עוד דרך לשנות את המהירות של המאוררים? תודה
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי AMD Barton XP 2600+ ואני רוצה לעשות לו OC ל 3200 הלוח שלי זה Abit NF7-S. חשבתי שזה אמור להיות פשוט. יש לי אפשרות בביוס שישר משנה מ 2600+ ל 3200+ אך שאני משנה את הערך, המחשב לא עולה עד שאני מאפס את הביוס אפשר עזרה מה אני בדיוק אמור לעשות? והאם בכלל כדאי להסתבך עם זה כשיש לי קרור סטוק? כרגע הטמפ' של המעבד במנוחה היא 47 מעלות
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום חברים, מה טווח הטמפרטורות הסביר למעבד זה (במצב "מנוחה" ובמאמץ) ?? תודה כפולה למי שיתן לינק למידע רישמי אני חווה טמפרטורות בטווחים של 65-70 וחברים אמרו לי שזה גבוה מאד. הציעו לי לשים מאוורר (רגיל) מול המחשב שהוא פתוח לכמה דקות ואם אין ירידה משמעותית בטמפרטורות זה יכול להעיד על בעיה במעבד (ולכן ביקשתי לינק למידע רישמי שאוכל לגשת לחנות עם "בשר". בדיקה כזו לא הורידה כלום.... בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום מחפש מאוורר למעבד AMD 939 איזה הכי טוב לאובר קלוקינג 9700 זלמן או טרלמטק ולמה ?
-
- 2 תגובות
- 450 צפיות
-
-
-
תגידו אם אני פותח מכפלה ב XP1900 שלי והמעבד נדפק לי בתהליך ניתן לתשתש את העקבות שניסיתי לפתוח מכפלה? כי ממש לא בא לי להדפק בלי מעבד ופתיחת מכפלה אני דיי בטוח שאחריות לא מכסה את זה. ומה הסיכון בכלל שהמעבד ידפק בתהליך? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
-
זו שאלתי בעצם איפה להדביק לקריאה אופטימלית - לא על המעבד עצמו כי יפריע ל HS
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי לוח אם GIGABYTE GA-8ST800 האם הוא טוב לאוברקלוק? על איזה לוח אתם ממליצים לאוברקלוק לפנטיום 4?
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי, אני חושב על להתקין את קיט הקרור שיש לי EK-KIT X360 (שוכב בצד) מחוץ למארז הנוכחי - Raven RV02. קראתי והסתכלתי ברשת והתקנה בתוך המארז די מסובכת ומגבילה את אורך כרטיסי המסך שאפשר לשים. כרגע המחשבה היא להתקין את הקיט מאחורי המארז, באזור הספק, עם מרווח מספק לתצורת Push Pull ולקדוח שני חורים במארז להעברת הצינורות. המאגר והמשאבה יהיו בתוך המארז. אשמח לרעיונות צירפתי שתי תמונות להמחשה, מצטער על האיכות
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
איך הקירור שמגיע עם ה-AMD64 סוקט 939? למחשב שלא נועד ל-OC. הכי חשוב זה כמה רעש? תודה
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי במארז 2 מאווררים , אחד שתמחבר ללוח האם ואחד ישירות לספק וכשאני נכנס ל SPEEDFAN אני לא מצליח לשנות כלום... זה כותב לי 100% בכולם ולא משנה מה אני עושה זה לא משתנה . תודה.
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום לכולם. לי יש שריטה עמוקה וזה שאני רוצה שהמחשב שלי יהיה שקט ביותר לפני שבוע קניתי את המארז הזה: http://skypc.co.il/pl_product~CI-6A19B-NPS~6~0.htm המארז מעולה למרות שהוא לא יקר. הוא מגיע עם מאוורר 120 מ"מ אחורי שקט במיוחד. אתמול סידרתי את כל הכבלים במחשב והוספתי מאוורר 80 מ"מ שקט בדופן השמאלית (מול כרטיס המסך) שיוציא אויר מאזור כרטיס המסך. למארז יש מקום להוסיף מאוורר 120 מ"מ מקדימה (כולל פילטר נשלף לניקוי ותושבת חיבור מהיר). התקנתי מאוורר שיש לי אבל הוא רועש ביותר. אני מחפש המלצות למאוורר 120 מ"מ שקט ביותר עם חיבור מתח רגיל ולא חיבור ללוח האם (יש לי 2 חיבורים למאווררים על לוח האם ושניהם כבר תפוסים). תודה מראש, אמיר
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה עדיף: לקבל 2400MHZ בצורה הזאת 218X11 או... 12X200 ולמה זה עדיף... ובאיזה צורה המערכת עובדת יותר קשה ??
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
Award Modular BIOS v6.00PG TDB103F מישו יכול לעזור לי... אני לא יודע איך נועלים PCI AGP ואיך מעלים מתח בביוס שלי.. אני פשוט לא מוצא את זה. הלוח אם הוא BIOSTAR M7TDB
-
- 2 תגובות
- 458 צפיות
-