עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by DrowNz,

אהלו, עשיתי אוברקלוק קליל לכרטיס מסך שלי gForce 2 mx 400 32mb , והרצתי בנצ'מארק ב 3DMark 2001 והציון שלי הוא 2328 , רציתי לדעת איפה עומד הציון יחסית לדגמים זהים של הכרטיס מהתנסות של שלכם... תגובות התקבלו בבכרה

• 6 תגובות
    • 538 צפיות
  2. כאמור מערכת VU Meter שני ערוצים, 2*15 לדים ומערכת ה HTPC בבסיסה כמובן.... הכל מתקדם לאט לאט... אשתדל לעדכן בקרוב... סרט ניתן להוריד כאן (2 מגה) - http://avner.richard.free.fr/StereoVUMeter/StereoVUMeter2x15LED.wmv אשמח לתגובות, אבנר

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני קניתי סינק חדש למעבד קניתי את ה coolmaster auro7+ ולדעתי הוא דפוק או שמשהו עשיתי לא טוב יש לי מעבד AMD2400 ואחרי שהתקנתי את הסינק החדש הטמפ' של העבד לא השתנתה בכלל אולי היא ירדה ב 3 מעלות ברגע שהדלקתי את המחשב גיליתי שהמעבד על טמפ' של 52 מעלות שזה בערך 7 מעלות פחות ממה שהיה לי לפני זה ולפני זה היה לי את הסינק שקיבלתי עם המעבד AMD קודם כל : זה סינק טוב מה שקניתי לא? מה יכול לגרום לזה שהטמפ' לא השתנתה? מה עשיתי לא טוב?! זה דחוף לי אז בבקשה תענו לי... תודה רבה רבה רבה ד"א לאיזה ביצועים לצפות מaero7+ של קולרמאסטר? כאלה?

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  4. Started by Ran B,

הורדתי את התוכנה, ופתחתי את הזיפ, ושעות ניסיתי להבין איך מפעילים, קראתי את ה readme, זה גם לא עזר.. אני פותח את התוכנה.., אחרי המקבץ שאלות שלו הוא מנסה להתחבר לאיפהשהו, ולא מצליח, סגרתי את הפיירוואל, ניסיתי.. - גם לא עזר, זה לא הצליח להתחבר.., בreadme רשום שאם יש רשת או משהו כזה, צריך לרשום את הפרטים של המחשב, או לא יודע מה רוצים ממני.., אבל יש לי רשת, אח שלי הוא המחשב הראשי.., הADSL מחובר לאח שלי בכרטיס רשת אחד, ובכרטיס רשת שני שלו, הוא מחובר עלי בכבל רשת.., אנחנו לא משתמשים ברוטר.., אז איך משתמשים בתוכנה הזאתי, מישהו יכול לעזור לי בבקשה?, תודה..

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  5. יש משהו כזה בפחות מ-?80 ש"ח? ואני חוזר שוב: *לא* יהיה אוברקלוקינג. תודה!

• 14 תגובות
    • 829 צפיות
  6. Started by stingeR-,

חבר שלי לא סומך על הדעה שלי לאיך לשנות מכפלה אז הוא רוצה גם במילים שלכם , תסבירו לו כמה שיותר מפורט איך לשנות מכפלה(אידיוט מושלם האיש)

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  7. Started by niner,

מה אלה ? מה הם בודקים? כיצד אני יכול לבדוק את המחשב שלי? האם זה מחמם את המחשב ומסוכן לו?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by roma,

שלום לכולם! אתמול התחלתי באוברקלוק על המערכת שלי.. ניתן לראות במפרט הקירור על המעבד הוא של SPIRE דגם: fridge rock (הזמנתי בוקס אבל זה מה שקיבלתי) הגעתי ל BUS 203 אבל לא כל כך יציב כך שבינתיים אני ב 200. ב204 זה לא עושה פוסט.. מה כדאי לעשות? וד"א איך בודקים יציבות בPRIME 95? תודה מראש!

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by walla,

שלום לכולם!! אני עושה היום חלון בתקרה של המארז ואני רוצהלחרוט על הפרספקט איזה צורה לא מסובכת ואני צריכה שתמליצו לי על משהו... אמרו לי כאוס ועוד משהו כזה שם ארוך וזה לא מקורי אז חיפשתי דרקון וזה גם מסובך.. בקיצור אם משהו מכיר אתרים כאלה שיש במיוחד אתרים למדבקות של מחשב או לכאלה צורות שימליץ ויכתוב פה בתודה מראש רעות

• 12 תגובות
    • 706 צפיות
  10. Started by mayeast2,

מעבד אתלון XP 2500 לוח גיגה בייט GA-7N400-L1 בפורום של המפרטים, כמעט בכולם ממליצים על מאוורר זול של SPIRE מדגם FRIDGEROCK שעולה 50 ש"ח. כאשר הזמנתי מ PCH, נאמר כי המאוורר לא מספיק טוב. שאלתי עם ה WHISPERROCK 4 יותר טוב ונאמר שכן. כמו שציינתי, הטמפ' מאוד גבוהה - 65 מעלות והורדתי את ה BUS ל 133 במקום 166 כדי שלא יהיה יותר גבוה ! כעת, ממליצים לי ב PCH להחליף (הם ממש בסדר, מוכנים לקבל חזרה את ה SPIRE) למשהוא יותר רציני: AeroCool DP-101 CPU Cooler for AMD Superconductor Tube + aluminium fins, 60mm fan, 3000rpm, 13.3cfm air flow, 24dba noice level שמחירו 181 שח. האם לא מדובר על OVERKILL ?? מצאתי כתבות באינטרנט שמדברים שה SPIRE מוריד לסביבות 40-45 מעלות ! וכן, התקנתי אותו נכו…

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  11. Started by yosizach,

זה כרטיס מסך מאוד חזק.. אני יודע אבל קראתי על כתבה שעם עושים לא אוברלקוק הוא כמאט אותו ביצועים של ראידון 9800 פרו .. אז ככה הקרור שלי הוא רגיל הכרטיס שלי יצרן ספייר אני רוצה לעשות אוברקלוק ..להוציא את המירב ביותר עכשיו מה התוכנה הכי בטוחה וטובה לעשיית הדבר ?! ???

• 13 תגובות
    • 794 צפיות
  12. Started by composite,

אז לאחר שהבנתי מהו צוואר הבקבוק שגורם לתקיעות (שבמקרה זה התחמומתו של הכ. מסך בעקבות אוברקלוקינג), ומאחר שאני לא יכול לוותר על מהירויות השעון הנוספות האלו, אני צריך קירור לכרטיס מסך. קירור חזק, בפחות מ- 100 ש''ח. תודה ;D

• 6 תגובות
    • 519 צפיות
  13. אוקי אז ככה שאני בודק בביוס טמפ, הוא עומד על 40, מידי פעם עולה ל41 לכמה שניות.. שאני נכנס לוינדוס ובודק בתוכנה המעודכנת של ASUS, כתוב לי בהתחלה 38,37 שהתוכנות עולות ושהכל נרגע והוא במצב מנוחה, הוא על 35,34 מה אתם אומרים ?

• 7 תגובות
    • 539 צפיות
  14. אז ככה, כאשר אני על מתח Default בביוס (1.5), בכל תוכנה שקוראת מתחים מהוינדואס מוצג לי שהמתח לליבה הוא 1.465 ~ , כאשר אני על 1.75 (לדוגמא) אני רואה בכל תוכנה שקוראת מתחים 1.65 (-0.1V !) אז עכשיו נשאלת השאלה, מי כאן לא בסדר ? הוינדואס לא קורא נכון ? הלוח אשם ? או הספק שלא מספק מתח כמו שצריך. הסיבה שאני חושד היא בגלל שעם המעבד שלי (1700 DLT3C) ברוב המהירויות שאני יציב ובוולטאז' שאני יציב, אנשים אחרים שיש להם את אותו המעבד יציבים ב-0.1V פחות ~ (אם אני יציב במהירות X ב-1.75V, אז אצל בן אדם אחר המעבד יהיה יציב ב-1.65V/1.675V)

• 8 תגובות
    • 676 צפיות
  15. מישהו יודע אולי איך ליצור נוזל בצבע ירוק זוהר (כמו של המרקרים)? ליצור או לקנות ... זה למטרת "מודינגון" קטן שאני רוצה לעשות...

16. אני לא בדיוק מבין בערכות קירור ועד שנכנסתי לפורום הזה לא ידעתי שזה עד כדי כך חשוב, אז הייתי רוצה שתביאו לי כמה שמות של מערכות קירור חזקות ומאוד חשוב שתהיה שקטה... תציינו גם את המחיר ושם הדגם המחשב אמור להיות p4 3.2 עם 1024 ddr mb זיכרון וradeon 9800 pro 256mb. אני לא מתכנן אובר קלוקינג

• 5 תגובות
    • 545 צפיות
  17. אני מתלבט אם לקחת את 2 OCZ 3500 Platinum או לקחת את ה- OCZ 2X256 4000 EL Optimized Dual Channel Kit... הבנתי שאת ה-PLATINUM אני יוכל להריץ תוך שימוש ב- 5:4... וע"י כך להגיע לאוברקלוק טוב (מעבד - 2.4C) עם תזמונים נמוכים.. בשאלה אם יותר טוב לקחת באותו מחיר את ה- PC4000 ולהריץ אותם 1:1 עם המעבד אבל בתזמונים נמוכים יותר.. בבקשה עזרה כי אני חייב לסיים עם המפרט שלי עוד היום..

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  18. Started by sahargt,

שלום קבלתי את המחשב החדש יש לי תמונות באתר של וואלה מצרף קישור http://photos.walla.co.il/gokogt משם ל למחשב השלישי המפרט של המחשב Intel Pentium 4 3.2 MHz IC7-MAX3(Intel i875P CORSAIR -TWINX1024R-3200C2 ATI RADEON 9800 XT 16X DVD-ROM - SONY SONY DRU-510A DUAL FORMAT DVD-RW/DVD+RW SEAGATE 120 GB 7200 RPM SATA-150 HARD DRIVE [8MB CACHE viewsonic e90f+sb crt Thermaltake Highest Xaser III V1000A מארז מארז עם 7 FAN על המעבד יושב ספארק 7 חום של המעבד מצב מנוחה 48 מצב עבודה 52 מה אתם אומרים על OC איך עושים?? עם החום הזה טוב ל OC רציתי להחליף למעבד למשהו יותר רציני מ הספארק 7 + ולמארז גם מה אתם אומרים?? תודה מחכה לתגובות שלכם 3DMARK 2001SE-19100 3DMARK 2003-6700 בלי OC

• 33 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by TheWave,

שלום אני גולש באתר מידי יום וראיתי שיש באתר אנשים שבונים באלקטרוניקה מלא דברים מיוחדים למחשב אני גם רוצה להיות מודר ולבנות כאלה דברים אך אני לא יודע מאיפה להתחיל רציתי לדעת אם יש אתרים אשר מלמדים אלקטרוניקה שתעזור לי למודינג אני גם מתעניין מאוד במודינג לדברים חיצוניים כגון: שלטי אקס בוקס שמתחברים למחשב ועוד דברים נוספים רציתי לדעת אם אתם מכירים אתרים למודינג חיצוני תודה!!!

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  20. Started by emualmi,

שלום ! יש לי כרטיס מסך Hercules 3D Prophet 9600 PRO Radeon 128MB , המאוורר שנמצא על הכרטיס רועש מאוד מה ניתן לעשות על מנת להפחית את הרעש. האם החלפת למאוורר אחר יעזור ? תודה.

• 2 תגובות
    • 407 צפיות
  21. רציתי לדעת האם זה הגיוני שהמאוורר אמור להפסיק את פעולתו מדי פעם שמתי לב לזה רק כאשר התחיל להיות רעש מהמארז, לא ידעתי איזה מאורר מרעיש ואז שמתי לב שהמאוורר של המעבד מפסיק לעבוד ואז ממשיך. כנראה שהוא עומד לשבוק חיים? מה לעשות? נ.ב. האם זה בסדר לנתק את המאוורר של הגשר הצפוני כדי לראות האם הוא מרעיש?

• 14 תגובות
    • 780 צפיות
  22. Started by psycho,

הגעתי לבאס 215 אבל כרגע אני תקוע על מכפלה של 9.5 ברגע שאני מעלה אותה ל10 המחשב לא עולה בכלל או שעולה רק אחרי משהו כמו 20 שנית ועם מהירויות דיפולט (הגדרות הביוס נשארות אותו דבר). ניסיתי להעלות מתח למעבד ל1.85 - לא עזר. העליתי מתח לצ'יפסט ל1.8 (1.6 בדיפולט) - לא עזר. אני מקווה שהבעיה לא בזיכרון כי החלפתי אותו ממש לא מזמן. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  23. קודם כל, שלום לכולם!!! אני מסתכל בנושאים השונים ומנסה לקבל את התמונה המלאה, אך לא כל כך מצליח. האם מישהו בפורום יכול להסביר בהרחבה ובפירוט מהו over clocking??? איך עושים את זה, האם זה מסוכן, איזה דרישות צריך ועוד... תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  24. Started by Ran B,

אם אני לוקח מאוורר ונגיד אני מסובב אותו ידנית במהירות של נגיד 1000 סל"ד אני יוצר חשמל ככה? כי כמו שזכור לי על העיגול שבהם מוחזקות הכנפיים יש מגנט ויש סליל חוטים במסגרת של המאוורר, ומגנט שמסתובב מסביב סליל חוטים יוצר חשמל לא? אז זה לא להיות כזה דבר שאם אני מסובב מאוורר במהירות מסויימת יהיה כמות חשמל קטנה? :

• 7 תגובות
    • 496 צפיות
  25. Started by tom123,

נגיד יש לי קירור מיים אז אני לא צריך מאווררים במארז? אםם כן אז למה וכמה.. לאן קירור מיים מתחבר כדי לקרר חוץ מהמעבד כמובן..... והאם המשאבה מרעישה???? תנו לי גם המלצות למשהו טוב.

• 12 תגובות
    • 814 צפיות

דיונים חדשים בפורומים