עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי כרגע מעבד E6400 וקירור סטוק חבר שלי מביא לי את אחד משני הקירורים אלו 775 FREEZER-7-PRO Zalman CNPS8000 מה עדיף ?

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  2. Started by rafi-s-,

מחפש קירור אוויר לאובר למעבד הזה תודה

• 2 תגובות
    • 442 צפיות
  3. Started by Madboy,

אני וחבר שלי מצאנו 3 מקלדות ברחוב שברנו 2 לקחנו את הלדים ולקחתי אחת הבייתה שלמה פירקתי את הקופסא של השלם חיברתי למחשב ובדקתי עם רב מודד כמה לוקח שם לד ( בדיוק אותם לדים כמו של האחרים ) הוא לוקח 1.85 וולט איזה נגד אני צריך בשביל ה12 וולט הספק נותן ב12 וולט 12 אמפר איך אני יכול לבדוק כמה אמפר הלדים לוקחים בשביל לבדוק איזה נגד אני צריך לפי חוק אוהם אני לא יכול למדוד עם רב מודד כי הלדים מופעלים מהמקלדת וזה מולחם על הבורד אז אי אפשר לחבר בחיבור טורי את הרב מודד יש למישהו הצעות? על הלדים לא כתוב כלום אם צריך לצלם אני אצלם תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  4. Started by snowgoose,

האם מישהו מכיר את הגוף קירור הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157&products_id=3486 שנראה כמו חיקוי של זה: http://hwzone.co.il/reviews/vga_coolers_roundup/14/ האם זהו חיקוי זול (תרתי משמע, הוא עולה פחות משליש המחיר של המקורי: 82 ש"ח בלבד) או איכותי?

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  5. Started by shlomi4i,

זה המערכת שלי MB Name:Gigabyte Technology Co., Ltd.EP43-UD3LBIOS Version : EP43-UD3L F9CPU Name :Intel® Core2 Quad CPU Q8300 @ 2.50GHzMemory information :4,192,760 KB RAMOS information :Windows 7 Ultimate 64 Bit versionCD version information :4-Series 1.20 B9.0907.1 עשיתי oc ל3.14 הבאס נמצא כרגע על 419 עם מתח נמוך המערכת יציבה מאוד וגם הטמפרטורות תקינות אבל שאני מעלה את הבאס אפילו טיפה פשוט המחשב קורס ולא נדלק ועושה שחזור הגדרות לביוס גם הם אני מעלה לו מתח הלוח אם שלי הוא זה שמגביל אותי ? והם ניתן לפתוח את ההגבלה ללוח ?

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  6. מה זה AUX??

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  7. יש ליכרגע סטיק אחד של זיכרון 256 MICRON שהתיזמונים שלו General Size 256 MBytes Channeles # Single Performance Mode disables Modules Information DIMM#1 - Micron Technology DDR-SDRAM PC3200 - 256 MB Timing Frequency 199.9 MHz FSB:DRAM 1:1 CAS# latency 3.0 clocks RAS# to CAS# Delay 3 clocks RAS# Precharge 3 clocks Cycle Time (Tras) 8 clocks כל השדות אחרים ריקים הלוח שלי : Asus p4p800 se Deluxe מעבד : prescot 2.8 איך משנים בביוס את התיזמונים ( אני חדש בזה....)

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  8. Started by sroolik,

פתחתי את הנושא בפורום הלא נכון, מצטער

• 2 תגובות
    • 477 צפיות
  9. Started by motorishta,

יש לי בחירה של 3 מאווררים ...התכוונתי לקנות את המאוורר של thermaltake 120 מ"מ עם הלד אבל כשאני נכנס לאתר היצרן אני מגלה שהוא עושה פחות סיבובים מה-80 וה-90 מ"מ תציעו לי מה לקנות...מה יותר יקרר לי את המארז? הנה אתר היצרן הוא יעזור מאוד.... http://www.thermaltake.com/accessories/dcfan/led/bluesmart.htm יש שם פרטים על שלושת הסוגים..120,90,80 תודה!

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  10. Started by Snoopy2006,

שלום, רכשתי 4 מאווררי SILENT CAT 8 ס"מ. יש לי חיבור אחד של ספק הכח אליו אני רוצה לחבר את כולם - 2 בקדמת המארז ו-2 בחלקו האחורי. הבעיה היא שהמאווררים מגיעים עם חיבור 3 פינים. בחנות נאמר לי שעלי לרכוש מתאם (3 פינים -> 4 פינים) לכל אחד מהמאווררים (סה"כ 60 ש"ח). אני רוצה לרכוש מפצל ליציאת המתח ע"מ שהכבלים יגיעו לקדמת המארז ולחלקו האחורי (כ-20 ש"ח). יש לי מספר שאלות: האם אין פתרון אחר מלבד 4 מתאמים (3 פינים ל-4) ? ראיתי שלזלמן יש משהו כזה (מתאם מ-4 פינים ל-4 יציאות של 3 פינים) אבל 2 יציאות הן עם מתח 12 V ו-2 יציאות עם מתח של 5V). האם קיים משהו אחר ללא מגבלת מתח ? האם מחיר של 15 ש"ח למתאם כזה הוא סביר ? האם במפצל המתח אני צריך לראות חיבור של 4 פינים וממנו יוצאים 2 סטים של ח…

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  11. Started by sanne,

אני קונה מחשב חדש (http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=91065.0) ורציתי לדעת איזה קירור אני צריך בשבילו...אני ממש לא מבין באובר קלוקינג אז דברו במושגים פשוטים בקשה ;D התקציב גבוה אז תשפכו רעיונות... תודה

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  12. Started by see4,

קניתי לפני יומיים 8600GT של Twintech גרסת OC , נקרא 8600GT XT , בא בתדירות של 580/1600 אחרי קצת התעסקות קיבלתי OC יציב של 670/2000 , למעשה קיבלתי 8600GTS ;D 3D06 בסטוק נתן 5300~ , אחרי OC קיבלתי 6130 CRYSIS הכל MED ב GPU BENCH קיבלתי ממוצע של 40FPS CRYSIS הכל HIGH חוץ מ SHADERS ו SHADOWS על MED , ממוצע 32FPS טמפרטורה בעומס 49 עם קירור של ZALMAN VF-900 [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  13. Started by asdfasd,

תקשיבו אני עומד לקנות מחשב בקרוב מאוד ואני רוצה לדעת אם כדאי לי לשים קירור נוסף למעבד שלי... אז ככה אני לא עושה oc ועם המעבד אני מקבל בנוסף מאורר בחינם בשווי 40 ש"ח ואני רוצה לדעת אם זה תחליף טוב במקום קירור? אני רוצה לדעת גם לאיזה טמפ' אני אגיע במעבד במאמץ ביום חם? ושאלה אחרונה אם אני בכל זאת שם קירור נוסף יש מקום במארז כאילו לא יהיה צפוף עם המאורר שקיבלתי במתנה וגם הקירור הנוסף..? הנה המפרט: מעבדי אינטל ‏Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונות ‏DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x2GB Kingston Value כרטיסי מסך ‏Sapphire HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E דיסקים קש…

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  14. Started by Lord^Lior,

קודם כל פרטים על המערכת שלי: pentium 4 2.4 geforce 4 mx 440 128 ddr 256 ddr using windows XP לא מזמן הייתה בעיה בלוח אם, אני עדיין לא יודע מה קרה לו.. בכל מקרה הוא הוחלף. הטכנאי אמר שכנראה הוא נשרף כתוצאה מחום אבל הוא לא היה מאד החלטי בנושא, וכשפתחתי על זה נושא פה אמרו לי שהוא מזבל בשכל. המאוורר של הכרטיס עובד (הטכנאי אמר שהוא לא), אבל לא בצורה אופטימלית - אלא לאט יחסית. התחלתי לשחק ב HL2 לאחרונה, וקרו לי שני מקרים - באחד פתאום נהיה מסך שחור והייתי חייב לעשות ריסט, ובשני נהיה מסך כחול שאמר שהמחשב הפסיק את פעולתו מכיוון שאם הוא היה ממשיך אז היה נגרם לו נזק, ואם המסך הזה מופיע יותר מפעם אחת אז אני צריך לנתק כל חומרה חדשה שהתקנתי (פה כדאי להוסיף שלפני כמה ימים התקנתי צורב ח…

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  15. Started by Mortar,

יש לי P4 2.4C והוא כרגע על 1.675V במהירות של 3280MHZ FULL LOAD TEMP שלו מגדרות את ה50... טמפרטורת לוח האם (NB) יכולה להגיע ל45 מעלות מקסימום רציתי לדעת מהן תופעות הלוואי של OVERVOLT למעבד, למזה גורם, מה הסכנות ומהו הגבול המומלץ... מהן הטמפ' שמסכנות מעבד ובאיזה טמפ' אני כבר מסתכן, מהן ההשפעות של התחממות יתר והאם אפשר להיות על 58 במאמץ בלי לחשוש ? מהי הטמפ' שמסכנת את לוח האם ? ובאיזה שלב מומלץ כבר להכניס איזה ACTIVE COOLING לעסק?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  16. Started by Yaron-Cohen,

כמובן הלוח שלי ASUS P4S533-MX אני מחפש ביוס שאני יוכל לשים מעבד פרסקוט...כי ניסיתי והוא לא עשה בוט... לא איכפת לי הHT...כי במילא הלוח לא תומך..אני מועניין במהירות שלו (2800MHZ)...

• 2 תגובות
    • 443 צפיות
  17. Started by Psychopath,

Ok, here goes: A while ago I opened a thread asking how to clear my airflow and i did it correctly... then I checked my CPU temperature and had a nice (and pretty amazing actually) 32c degrees with my AMD stock cooling... then i realized i didn't put my DDR on the dual DDR slots and i fixed that, and in the same opertunity i rearranged some cables in my case.. now all of a sudden my CPU reaches temperatures such as 40... at idle and maybe 50 at work.. what can be the cause? help me please I plan to buy a new CPU cooling soon either the SLK800/600 + Tt SF2 or the Tt Volcano 11 but i still want to optimize everything else but the CPU cooling itself..

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  18. Started by benbaler,

שלום יש לי כרטיס מסך X1950PRO של SAPPHIRE ואני רוצה לקנות לו קירור יותר רציני בגלל הקיץ ושות'. ממש אהבתי את הקירור הזה : EverCool - VC-RHC Turbo 2 אבל באתר של החברה לא כתוב שהוא מתאים לכרטיס שלי רציתי לדעת במידה ואני רוכש אותו האם יש דרך כלשהי להתקין אותו על הכרטיס שלי אם כן אז מהיא ואם לא אז למה?! תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  19. בימים האחרונים כשאני משחק במחשב אפילו נגיד nba המחשב פתאום נכבה לי באמצע ולא הבנתי למה פתאום הסתכלתי על הטמפרטורה של הכרטיס מסך והיא הייתה על בין 90 ל110 ....עד היום לא היה לי בעיה איתו יש לו עליו מאוור של zalman נדמה לי והוא היה בטמפרטורה של 50 בערך במנוחה אחרי שראיתי את זה פתחתי את המחשב וניקיתי אבל ועכשיו הפעלתי שוב ושמתי לב שהמאוור עושה קצת רעש בהתחלה הייתי צריך להוזיז אותו כדי שיתחיל לעבוד ועכשיו הטמפרטורה היא 56 במנוחה מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  20. Started by oitb,

היצעו לי אתTwinmos 512MB DDR433 PC3500 DDR Speed Premium BH-5X2 אבל זה יכול לעבוד כ דואל? אני יכול להשקיע עד 1400

• 2 תגובות
    • 467 צפיות
  21. שלום לכולם עשיתי לא מזמן oc למערכת של amd 2600 mobile לוח של גיגה ביט 7N400-L1 זיכרון של מושקין 512 היגרסה הכחולה עכשיו התיזמונים היו כך בהתחלה 3*3*3*8 ואנ שינתי 2.5*3*3*11 עכשיו רציתי לדעת איזה הכי מטעים לי לפי דעתכם איזה תיזמון יתן לי הכי ביצועים טובים

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  22. Started by OFIRLEVY66,

הכרטיס מסך שלי בד"כ על 70-75 והמאורר על 60% האם כדי לעלות את מהירות המאורר?

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  23. יש לי מאוורר של p2 שפירקתי אותו ואני רוצה להדביק אותו על ה- צלעות הקירור של הלוח (intel d850gb) רציתי לדעת אילו דרכים יש כדי לעשות זאת??? תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  24. Started by yuvalg,

במסגרת התכנון של המחשב החדש חשוב לי מאד השקט של המערכת והבנתי שמערכת קירור המעבד הינה חוליה קריטית. ההתלבטות שלי הינה בין: Scythe NINJA PLUS או Zalman CNPS9500 או Thermalright SI 120 אפשרות קצת יותר יקרה שראיתי הינה "SCYTHE "INFINITY המפרט המתוכנן כרגע הינו: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb BOX 1,050 ש"ח Abit AB9 Intel® P965 Socket 775 799 ש"ח GEIL 1GB 2*512MB PC2-6400 800MHz CL4 DDR2 Ultra Dual Channel 870 ש"ח Westren Digital 160GB 7200Rpm 16Mb SATA II WD1600YS 409 ש"ח NEC AD-5170 Dual Layer DVD±R/W/DL 18X Black Bulk 205 ש"ח XFX GeForce 7950 GT 512MB DDR3 HDCP PV-T71J-YHF9 1,759 ש"ח ANTEC P180 Advanced Super Mid Tower 936 ש"ח Neo HE 430…

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  25. אז כמובן שהייתי צריך לפרק כמעט את כל המחשב בשביל זה, אבל זה היה שווה את זה כי המחשב עכשיו הרבה יותר מסודר מבפנים. מעבר לזה שהייתי צריך להרים טיפה את המאורר הקדמי של ה120 מ"מ לא היתה בעיה (בגלל הזכרונות, קורסיר דומינייטור), סתם מפחידים עם הגודל של הקירור, נכון שהוא עצום אבל הוא נכנס ויושב מעולה. איפסתי את הביוס לפני הפירוק למקרה שיהיו תקלות בהדלקה, הכל עבר חלק, בקרוב אדווח לאחר OC טוב. כרגע על סטוק (Core i7 920 C0) המעבד על 24 מעלות והליבות על 28-29 לפניכם התמונות: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 942 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.