אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
חבר'ה בעוד כשבוע אני אביא את הקירור מים שלי עכשיו אני רוצה לדעת מה להביא התקציב יעמוד בערך על 800 שקל (ש500 כבר יש לי עכשיו) כמובן שביג ווטר לא בא בחשבון 2 דברים אני רוצה הם משאבה של ENHIM (נראה לי הפשוט זה 1042 ) ורדיאטור כפול ל2 מאווררי 120MM כמה יעלו לי אלה בערך, ועוד כמה ישאר לי לבלוק, ומה הבלוק האיכותי ביותר שאפשר להביא במסגרת התקציב? ד"א EMP, עדיין עוד קיימת, ניסיתי ליצור קשר במייל, ולא קיבלתי תשובה
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה מאוררים של 92 מ''מ הכי יעילים ושקיטים ל-P150 ? לינק לדיון לגבי מארז http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=232710.0
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום אני צריך לקנות דבק טרמי, בשביל להדביק היטסטינקים על הזיכרונות של הכרטיס מסך שלי 9600XT אני צריך מאוורר 120MM שנותן ביצועים טובים למארז (לא חייב שקט אבל לא רועש מדי... ויש עדיפות לעם לדים) אני צריך משחה טרמית למעבד (גם כזאת שמוליכה חשמל וגם כזאת שלא.. ומה ההבדלים בטמפרטורות בין שניהם?) וצריך חבילה של היטסטינקים שיתאימו לזיכרונות של הכרטיס מסך שלי מסוג 9600XT אני אודה אודה אודה לכל מי שיתן המלצות על המוצרים הכי טובים בכל אחד מהסוגים שאני צריך. וגם אם אפשר מחיר ממוצע של כל מוצר תודה
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף מאוורר למעבד כי שלי נדפק.. מה אתם מציעים עד 150 שקל (סוקט 478)
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
שלום וערב טוב לכולם, המערכת קירור של המעבד שלי Intel 3.06 Bus 533 לא מחזיקה מעמד ומשאירה את המחשב שלי על 60 טמפ' . אני צריך עזרה קטנה בנוגע לקניית מערכת קירור בתקציב בסך 180 ש"ח בערך שיחזיק לי את המחשב על טמפרטורה נמוכה ככל האפשר ואם אפשר שיהיה דיי שקט.. אני חושב שהמעבד שלי הוא על סוקט 478 משהו כזה.. עידכון: כיוון שמערכות קירור של זלמן חורגות מהתקציב שלי (עד 200 ש"ח) ראיתי 2 מערכות קירור של ThermalTake ורציתי לדעת איזו מהן כדאי לקחת אם כדאי לקחת אותם ביכלל: 1. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=2266 2. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=2267 תודה רבה ויום טוב לכולם..
-
- 7 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שלום אני צריך המצלה למאוור 120MM הכי שקט שיש לא צריך לדים ולא שום דבר מאוורר רגיל שיתן דחיפה טובה אבל שיהיה הכי שקט שאפשר! ואני צריך גם משחה תרמית לא למעבד אלא לגוף קירור של מקרר נייד מיני בר..המאוורר הוא גם בשביל המיני בר.. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
יש לי קצת בעיית חימום במארז ונאגר הרבה חום. יש לי את המארז של ריידמקס, וה-2 מאוורר שמקבלים איתו ושמתי אותם מאחורה,כנראה לא מספיק חזקים! לכן אני צריך מאוורר שיעיף הרבה אוויר החוצה. כי שאני שם את היד מאוחרה אני בקושי מרגיש רוח שיוצאת.... ואל תביאו לי טורנדו,כי גפ השקט חשוב. (וגם המחיר חחח) עדיפות למאוורר עם לד, אבל עדיף חזק זול ורגיל. בבקשה אם אפשר מ-ksp או מ-pch
-
- 37 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה התחלתי להרגיש שהכרטיס שלי מדרדר(בעקבות משחקים חדשים שיצאו ולא פועלים אצלי ) אז לקנות חדש לא בא בחשבון כי אין כסף לזה כרגע, אבל אני רוצה לעשות אוברקלקוק לכרטיס. אה, זה Geforce 4 MX 440. מצאתי אחד, פה: http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1348&catcode=176 אבל אני לא יודע כמה זה טוב. אני מחפש באזור הצפון בלבד... תודה!
-
- 4 תגובות
- 497 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב קר! ושקט אני מחפש משהו שמקרר טוב ושקט ! קירור למעבד קירור לכרטיס מסך וקירור לזכרונות בבקשה תנו הצעות.. דברים שיש בחניות בארץ אני מבקש לא להראות לי דברים מחול שעוד לא הגיעו תודה מראש דרך אגב יש לי מעבד amd athlon 64 3000+ 754 וכ.מסך gf6800gt
-
- 4 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום, זה שוב אני זה שפתח לפני כמה ימים את הדיון על הסופרטאלנט, שנעלו לי :-\ בכל מקרה, אמרו לי שאין עוד מקום מובנה למאווררים, ואם אני רוצה אני יכול לקדוח אחד. יש לי דרך אגב, מאוורר נוסף עם "coolmod" בשביל החלון שאותו אני רוצה להתקין. הבעיה היא, שאין לי שמץ של מושג איך, אז מישהו יכול לתת הסבר מפורט איך לעשות את הקידוח?
-
- 7 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לעשות OC למעבד החדש שקניתי אני מעוניין לדעת אם יש איזהשהוא מדריך טוב ,(אני לא כ"כ מתמצא ב-OC מלבד OC פשוט שעשיתי לכרטיס מסך דרך תוכנה) דבר נוסף אם יש מישהו שיש לו מערכת דומה לשלי ועשה OC ההיתי שמח לשמוע לאן ניתן להגיע
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד שלי ואני לא יודע איך, אין לי שום תוכנות ושום כלום. צריך את עזרתכם. תודה.
-
- 18 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום רב. לאחר חיפוש בפורום לא מצאתי תשובה ראויה יש לי ספק של HEC500W יש לי מעבד מהסוג הנ"ל + לוח אם P945 S3 GIGABYTE יש לי קירור של ARTIC COOLIN 7 PRO הצלחתי להגיע בהמהרה ל350 באס ,מעבר לזה הלוח שלי לא הצליח יש לציין כי יש לי זכרונות בתדר של 800 גיגה הרץ יש לי כרטיס מסך מסוג hd 4850 הבנתי שהמהעבד מהווה לי צוואר בקבוק ולכן כל ההתעסקות שלי עם הנושא הזה הצלחתי להגיע למהירות של 2.5 לכל מספר שאלות שאשמח לקבל עליהן תשובות 1-מה המהירות הגבוהה ביותר שניתן לסחוט מהמעבד שלי בלי להתחשב בקרור 2-באיזה תדר מעבד נפתח צוואר בקבוק לכרטיס מסך 3-מה ניתן לעשות בתקציב של 500 שקל לשיפור המערכת חשבתי לקנות לוח אם חדש שיתמוך באובר קלוק(אשמח לקבל דגמים בהמלצתכם) 4-עד לאיזה טמפרטורה ניתן להגיע עם…
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
מה זה מכפלה? ולמה צריך לפתוח אותה כדי לעשות Oc? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שידרגתי עכשיו את המחשב ויש מלא הגדרות בלוח החדש שאני לא מכיר ושאין לי מושג מה הם עושות... אני צריך הסבר קצר על מה עושה כל דבר ואם אפשר מהי ההגדרה המועדפת... המפרט הוא: מעבד אינטל C2D E6750 לוח אם ASUS P5K זכרון OCZ PC-6400 2GB (2X1024) הנה רשימה של מה שהתווסף מבחינתי ושאני לא יודע מה עושה ואיך להגדיר + האופציות שיש לי: 1. האם העלאה של ה PCI-E FREQUENCY משפיעה על ביצועי כרטיס המסך? אני זוכר שב AGP זה לא עזר ממש... 2. TWR אופציות: מ 1 עד 15 DRAM CLOCKS, אוטומטי 3. TRFC אופציות: 20-25-30-35-42 DRAM CLOCKS, אוטומטי 4. TWTR אופציות: מ 1 עד 15 DRAM CLOCKS, אוטומטי 5. TRRD אופציות: מ 1 עד 15 DRAM CLOCKS, אוטומטי 6. TRTP אופציות: מ 1 עד 15 DRAM CLOCKS, אוטומטי 7. DRAM static read…
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
קראתי בכל מני מקומות שעדיף תזמונים של 3,3,3,11 על 2,2,2,5 או בכל אופן בנוגע ל row active delay שיהיה על 11 ולא משהו יותר נמוך אני עובד כרגע על 2,2,3,5 230 mhz זה אופטימלי??
-
- 2 תגובות
- 420 צפיות
-
-
תגידו,מה זה הVOLTAGE או מה שזה לא יהיה שתמיד מדברים עליו בקשר לאוברקלוק? מה עושים איתו?
-
- 8 תגובות
- 703 צפיות
-
-
עד עכשיו התעסקתי עם המעבד (תודה רמה לכולם פה שעזרו לי) עכשיו אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך (GTX260) מה עושים עד שצריך להעלות מתח אני יודע אני מעלה כול פעם קצת בליבה ובזכרון ועושה בדיקת יציבות... עד לפה הכול מובן לי השאלה היא מתי אני יודע שאני צריך להעלות מתח ודרך איפה עושים את זה ? דרך הביוס ואיך האופציה הזאת ניקראת בביוס ? תודה
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
היי, מעולם לא עשיתי OC והייתי רוצה לקנות מחשב אם יכולות OC, קראתי כל מיני פוסטים ומאמרים כאן והגעתי למספר מסקנות, הייתי רוצה לדעת אם מה שהבנתי נכון או לא. הערות: 1. דר"א כל שמות המושגים נלקחו מ-CpuZ 2. בגלל שיש יחס הפוך בין תדר למהירות, אני אדבר לפעמים במהירות של רכיב ולפעמים בתדר של רכיב אבל המשמעות הינה אותו דבר. אז קודם מספר מושגים: Bus Speed - התדר הראשי שבו "מדברים" כל הרכיבים במחשב. FSB - אני לא בדיוק סגור מה הוא אומר אבל הוא תמיד פי 4 ממהירות הבאס... (הסבר מישהו?) Multiplier - המכפלה שבה צריך להכפיל את מהירות הבאס בכדי לקבל את מהירות המעבד. Memory Frequency - התדירות האפקטיבית של הזיכרון שלך, ערך זה הינו חצי מהתדירות ה"מפורסמת" של הזיכרון. FSB:DRAM - בניגוד למה שש…
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-
-
המעבד שלי מסוג 2500+ מובייל.. עובד כרגע על VCORE 1.45 המתח של הלוח- nforce = 1.61V יש לי לוח אפוקס 8rda3+... בתוכנות כמו סנדרה זה מראה לי שהמתח של המעבד הוא 1.61 וגם ב CPUZ רשום שה VOLTAGE הוא 1.61... מה קורה פה ? ולמה זה מראה גם שזה גבוה מדי למעבד שלי... ?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני לא זוכר איפה קראתי את זה, אבל ראיתי שיש דבר כזה שיושב על המעבד (מעיין פלטה דקה) מה שאמרו שם זה שעל ידי פעולה חשמלית מסויימת, הצד של הפלטה שנוגע במעבד ממש קר והצד השני ממש חם. מישהו מכיר את הדבר הזה? איך זה נקרא? איך זה פועל ? כלומר איזו פעולה חשמלית יוצרת קור בצד אחד וחום בצד שני ? האם יעיל ?
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני רוצה לנסות לעשות OC מתישהו ולא הבנתי מה זה מכפלת המעבד ומהירות באס שאותם אמורים להעלות ב-OC. אשמח אם תתנו הסברים קצרים. והאם FSB קשור לנושא? אם תוכלו לכתוב משהו גם עליו.. 8)
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם : השבוע אני קונה מעבד : AMD Athlon 64 3000+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX וברור שאני לא ישאר עם הסטוק (לוח של DFI) ורציתי עצות המלצות והערכה של טמפרטורה עם המהאוויר הזה : Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan http://www.zalman.co.kr/product/cooler/7700-754-939-940MBlist_eng.htm עם המאוור הזה אפשר להיות שקט באוברקלוק?
-
- 6 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה יש לנו פה מאורר 80 שקט שעובד אם 230V מאורר 80 גנרי 12v מאורר 92 שקט +- מאורר 92 חזק 12v [90CFM] +- מאורר 100 סאן אייס חזק מאוד 12v מאורר 120סאנאון חזק מאוד 230V מאורר 120 קומאייר חזק מאוד 12v מאורר 120 סאן אייס חזק מאוד 12v שאני מיתכוון חזק מאוד זה ביסיבות ה120-140 CFM ועוד כמה היטסינקים...... כמה לדעתכם שווה החבילה?
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-